De kop is er af op naar ronde nummer 2

Geplaats door: Houthakker ( )

  • 2C
  • 10/09
  • 1736

Vroeg erbij vandaag zodat de hele week lekker gespeculeerd kan worden over komend weekend.
Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1
Blerick H1 vs. Eindhoven H1
Civicum H1 vs. Heeze H1
Don Quish H vs. Best H1
Gemert H1 vs. Nuenen H1
Uden H1 vs. Scoop H1
De kop is eraf en er zijn toch wel enigszins verrassende uitslagen!
Laat van u horen!!
Reageren

Houthakker | 14/09

Dit kun je zien als je op onderstaande link klikt en vervolgens doorklikt op het juiste gedeelte, Zuid-Nederland. Aangezien Apeliotes onder Oost-Nederland moet daar ook gekeken worden.
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/bondsscheidsrechters#aanwijzingen-bs-i-o

@houthakker | 14/09

Waar zie je welke websiteen door bondsscheidsrechters gefloten worden?

Houthakker | 14/09

Niet iedere week zal iedere website door bond scheidsrechters geleid worden door het tekort daaraan. Maar dit weekend wordt dat wel gedaan.

Scheidsen... | 13/09

Wat een gel#l over scheidsrechters.... Je krijgt toch gewoon bonds aangewezen ?

Omnisciens | 13/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 3-2
De stUdenten uit Nijmegen konden vorige week lekker warmdraaien tegen een leeggelopen Scoop. Oedenrode verspeelde dure punten op eigen bodem tegen DQS, dus die gaan nu volle bak voor de 3 punten. Op ervaring slepen ze in de slotminuten de overwinning binnen, letterlijk.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-2
De kampioen van vorig seizoen tegen de verwachte kampioen van dit seizoen. Echter zijn de kindjes uit Eindhoven niet gewend om naar het verre Limburg te moeten rijden, dus staan ze in de eerste helft nog te slapen. Eenmaal wakker wordt het te laat om nog een overwinning te pakken. Puntje voor iedereen.

Civicum H1 vs. Heeze H1 1-1
Nu al een degradatiekraker, *zucht*. Civicum probeert in eigen huis die eerste helft tegen Eindhoven vorige week vast te hoUden, en met wat hulp van de fluitmeneren lukt ze dit. Nog steeds kunnen ze niet hockeyen, maar he, het eerste punt in de 2e klasse is binnen. Daar moet op gedronken worden!

Don Quish H vs. Best H1 3-4
Dit is natuurlijk een zeer gevoelige website. DQS op de laatste speelronde hard eraf gegaan in Best, maar nu hebben ze wel wat nieuwe exchange stUdentjes erbij. Dit zal ze zeker helpen, maar het onderhand ervaren Best laat zich niet zomaar kennen en vecht voor wat het waard is. 3 punten.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 4-1
Gemert toch wel verrassend onderuit gegaan vorige week, maar wat is hier een betere remedie voor dan thuis tegen Nuenen spelen? Juist, die is er niet. De mannen van Nuenen worden van het kastje naar de muur gestuurd en zijn blij als het eindsignaal klinkt. Gemert overenthousiast dus Nuenen maakt nog een goal.

Uden H1 vs. Scoop H1 2-1
Beide ploegen gaan niet hoog eindigen na de leegloop vorig jaar. Ook niet de leukste website om naar de kijken als je een beetje verstand van hockey hebt. Het feit dat Uden gewend is aan het blauwe veld geeft de doorslag.

de 13e man | 13/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 (1-2)
Vorige week hebben de stUdenten uit Nijmegen al een stunter laten zien toen ze de drie punten meenamen uit Sittard. Om dit te vieren hebben ze besloten met het hele team een klein kijkje te nemen op Vunzige Deuntjes waar het goude water rijkelijk zal vloeien. Oedenrode zal de studs de eerste helft in de tang hebben, naarmate de website vordert komen komen de studs terug, ze worden echter pas echt wakker als het eindsignaal klinkt.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 (3-2)
De eindhovenaartjes hebben het hoog in hun bol door de website van afgelopen zondag en onderschatten Blerick. Dit is een erg grote misstap want er heeft deze week een transfer plaatsgevonden: De Goaltjes Getter uit Venray heeft besloten om bij Blerick te komen hockeyen en bevestigd de aanwinst met een Hattrick. De Brabanders gooien nog even alles in de strijd voor een Happy Meal op de terugweg maar dat is te vergeefs.

Civicum H1 vs. Heeze H1 (1-0)
Dit zal de eerste en de laatste keer zij dat Civicum drie punten verdient, niet helemaal eerlijk want het is 13 vs 11, dit maakt Civicum verder niks uit. Drie punten zijn drie punten !

Don Quish H vs. Best H1 (1-2)
Dit is een van de websiteen waar geen pijl op te trekken valt. DQ heeft in de transfer periode goed haar Best gedaan en veel nieuwelingen weten binnen te halen. Deze nieuwelingen vinden helaas zaterdag pas uit dat het bier bij het E.S.C toch wel erg goedkoop is en begaan hierdoor een grote fout. De Bestenaren pakken deze kans met beide handen vast en verzilveren hem ook nog eens.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 (3-0)
Gemert heeft na afgelopen website heel de week mogen deelnemen aan straftrainingen en zijn daardoor top fit aankomende zondag. Bij Nuenen daarentegen is de feeststemming toegeslagen omdat ze zich in ieder geval hebben weten te handhaven in de eerste competitie ronden. Dit handhaven zal snel eindigen.

Uden H1 vs. Scoop H1
Het Brabantse Oranje had eigenlijk afgelopen zondag al 3 punten verwacht, dit was echter niet gelukt. Ze zitten in de eenpuntertjes-flow en deze flow zal aankomende zondag ook te zien zijn.

Barry Batsbak | 12/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 2-1
De eerste driepunter is binnen voor de intellectuele elite. Een goede start voor de promovendus. Oedenrode daarentegen een valse start gemaakt. Waar velen op dit forum Eindhoven en Oedenrode aan de vooravond van de competitie als favorieten zagen voor de titel, gaf Rooi afgelopen weekend niet thuis. De stUdenten kunnen vrijuit hockeyen, terwijl de opponent nog bezig is de bittere nasmaak van de website ervoor weg te spoelen. Oedenrode begint de tweede helft pas met goed hockey, maar dan is het verschil al gemaakt.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-4
Blerick is een erg fysieke ploeg, maar omdat deze thuiswebsite onder leiding staat van twee limburgse clubscheidsrechters wordt hier niet veel mee gedaan. Eenmaal neergelegd bij het feit dat er vandaag niets anders op zit dan gewoon te blijven hockeyen en mondje dicht te hoUden loopt Eindhoven uit naar een, wat later blijkt, onoverbrugbare voorsprong. Lastige website voor Eindhoven, maar uiteindelijk 3 punten in de tas.

Civicum H1 vs. Heeze H1 3-1
Hopelijk een van de weinige keren dat Civicum met clubscheidsrechters speelt, want dat is helaas 13 tegen 10. Zelfs Civicum kan winnen als het strafbankje steeds gevuld is met een tegenstander en zijzelf de ene na de andere dubieuze strafcorner meekrijgen.

Don Quishoot H1 vs. Best H1 3-1
Sportieve revanche voor de nerds uit Eindhoven. Oedenrode op een gelijkspel hoUden op vreemd terrein is een prima prestatie. Best heeft het de eerste speelronde ook prima gedaan door te winnen van Gemert. Door de nederlaag aan het einde van het vorige seizoen, zal Don Quischoot gebrand zijn om zich te revancheren. Dit wordt een spannende pot!

Gemert H1 vs. Nuenen H1 2-0
Na het toch wel opvallende verlies van Gemert vorige week, wil men zo snel mogelijk orde op zaken stellen. Nuenen ietwat meer kwaliteit vergeleken met vorig jaar, maar niet genoeg om het gat met Gemert van vorig seizoen te dichten. Relatief eenvoudige overwinning voor Gemert.

Uden H1 vs. Scoop H1 1-1
Beide ploegen lijken behoorlijk wat kwaliteit te hebben ingeleverd vergeleken met vorig seizoen. Dit wordt een saaie pot.

Jomanda | 12/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 2-2 (website van de week)
Twee fantastische ploegen die eigenlijk niet in de 2e klasse maar in de 1e klasse thuis horen. De klasse druipt ervan af en deze website zal dan ook veel bekijks trekken. De titanenstrijd tussen de nummers 7 (Rooi) en 5 (Apeliotes) zal in Nijmegen onbeslist blijven wat een mooi beeld schetst over de toekomstige nummers 1 en 2 van deze competitie.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-2
Het is zo ver! De dag waar de kinderen uit Eindhoven zo lang op gewacht hebben, op schoolreis naar gemeente Venlo. De meester heeft de kinderen wel verteld dat de jongens waartegen ze moeten spelen toch echt Nederlanders zijn, maar wel moeilijk te verstaan zijn. De spanning is te lezen in de ogen van de kinderen uit Eindhoven en weten dan ook niet verder te komen dan een gelijkspel. Terug in Eindhoven verstoppen ze zicht allemaal onder de stoelen van de bus zodat de ouders denken dat de bus leeg is. hihi

Civicum H1 vs. Heeze H1 0-4
Civicum gaat huilend terug naar de derde klasse wat geen schande is natuurlijk. De lomperiken uit Cuijk kunnen beter gaan kwartetten met het tempo waarmee ze kaarten verzamelen. Heeze daarentegen is een geroutineerde ploeg die haar puntjes wel pakt met het (gaaaap) counterspel van ze.

Don Quish H vs. Best H1 0-3 (2-3 stand voor het staken van de website)
Dit kun je natuurlijk geen 2e klasse hockey noemen. Twee ploegen die zonder een kampioenschap doorgeschoven zijn naar de 2e klasse. Deze twee ploegen uit de onderbond zullen het lang spannend hoUden maar Best trekt uiteindelijk aan het langste eind omdat DQS als eerste 5 rode kaarten te verzameld heeft.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 3-0
Gemert gebruikt dit weekend om wat te werken aan teambuilding. De Time-Out is op zaterdag de place to be als je de mannen van Gemert in levende lijven wil ontmoeten. Na een heftige maar geslaagde avond verzamelen de mannen van Gemert zich op de club en rollen de Nuenense boys met gemak op.

Uden H1 vs. Scoop H1 2-0
Uden een maatje te groot voor de mannen uit Sittard. Een sportieve pot met een mooie derde helft die Scoop dan wel weer wint. Uden ziet dit seizoen als een opstapje om volgend jaar te strijden om het kampioenschap.

Om de samenhorigheid te vergroten is hier een weetje over het mooie Sittard waar onze collegaís van Scoop vandaan komen:
De naam Sittard is afgeleid van Siter, van het Oudhoogduitse sÓte, hoogte of berghelling en de plaats lag dan ook tegen een helling, de Kollenberg. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek.

TNT | 12/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 2-3
Oedenrode is toch een beetje geschrokken door de matige
seizoensstart van vorige week. Het team wil hoge ogen gooien dit jaar en is er dus alles aan gelegen om deze pot te winnen. Echter zorgt de vroege voorsprong van de thuisploeg voor enige spanning in de website. Het lot wordt beslecht door een gemiste straf bal van de Nijmegenaren.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 0-5
Na een grootse oor wassing heeft Eindhoven het gevoel te pakken. De kleuterklas is opzoek naar een nieuwe monsterscore en zien in de Limburgers een ideale tegenstander. Blerick vecht voor wat het waard is, maar het krijgt de paars groenen niet over de knie.

Civicum H1 vs. Heeze H1 2-1
Deze voorspelling is misschien tegen beter weten in. Enige gun factor heeft zich meester gemaakt door de sportiviteit van deze mannen. Al met al, laten we hopen dat Civicum de J8D1 had opgesteld afgelopen zondag. En wie weet hadden ze wel last van de interland periode afgelopen weekend. Maar met de terugkeer van al hun toppers mogen ze het dit weekend nogmaals proberen tegen Heeze.
In ieder geval getuigd hun after movie van enige zelfspot.

Don Quishoot H1 vs. Best H1 3-2
°° KRAKER ALARM !!
Zoals eerder gelezen besloot Best vorig jaar het seizoen met een eenvoudige overwinning op de stUdenten. Een pijnlijke nederlaag die de stUdenten een spannend weekend heeft bezorgd. Dit zijn de mannen in Eindhoven duidelijk nog niet vergeten. Het zal lang gelijk op gaan en de scheids heeft moeite om het tempo te volgen. Maar na 70 minuten mag ook hij aan het bier. Zo ontstaat er een heerlijke pot voor de neutrale toeschouwer.(iets wat in deze klasse niet veel voorkomt)

Gemert H1 vs. Nuenen H1 3-2
Een tegenvallend Gemert dat vroeg in de competitie punten verliest, dat had ik niet voor mogelijk gehoUden. Nuenen heeft daarentegen het puntentotaal van vorig jaar al bijna geŽvenaard (chapeau) .Toch leidt het tegenvallende resultaat van Gemert niet voor gespannen koppies . Het loopt vrij eenvoudig weg bij zijn tegenstander. Maar de heren zitten net even te vlug in de kantine wat nog 2 tegentreffers inleid. De goals komen voor Nuenen helaas te laat.

Uden H1 vs. Scoop H1 3-1
Scoop heeft aan kwaliteit veel moeten inleveren afgelopen jaar. En dat blijkt meer pijn te doen dan van te voren bedacht. Uden ruikt kansen en vliegt er zondag vol op. Na een kwartier spelen lijkt het verzet van Scoop gebroken en verzekerd Uden zich van een volle tas met punten. Echter blijft de derde helft een klasse helft van de Limburgers.

Bal van niveau. | 12/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 1-3
De stUdenten hebben knap gewonnen van scoop, maar stelt scoop nog wel zoveel voor na de leegloop? Oedenrode is slecht begonnen en is op zoek naar eerherstel. Valt er Łberhaupt eer te behalen tegen een stUdentenclubje?

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-1
Leuke kraker! De jochies van Eindhoven denken dat ze er al zijn na vorige week maar ze vergeten even dat civicum niks kan...

Civicum H1 vs. Heeze H1 0-3
Hier wil eigenlijk niemand vrijwillig naar gluren. Wat moet dit verschrikkelijk zijn, een schande voor het hockey. Heeze wel beter, maar het is ook niet zo moeilijk om beter te zijn dan deze tegenstander.

Don Quishoot H1 vs. Best H1 4-3
Net zo laks als degene was die deze topic heeft aangemaakt (de naam van de studs niet volledig geschreven) gaan de stUdenten deze website in. Deze lakse houding zal Best nog wel kennen van vorig jaar en ze maken hier gemakkelijk gebruik van, 0-3 rust. Tweede helft worden de studs wakker, als ze er wat bier uit hebben gezweet.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 2-1
Gemert is in paniek na vorige week, ze weten het niet meer. Nuenen heeft zich versterkt, spannende maar saaie pot die eindigt in het voordeel van Gemert.

Uden H1 vs. Scoop H1 3-0
Gaat scoop zich nog kunnen revancheren? Dat is de grote vraag van dit weekend. Ik denk dat het antwoord nee is, ze zullen onderaan gaan bungelen samen met niemand minder dan civicum.

Succes mannen! En onthoud: bier drinken is belangrijker dan winnen.

Bierbuik | 11/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 2-3
Eerste gewin is kattengespin. Rooi moet winnen om titelaspiraties waar te maken.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-2
Limburgers counteren erop los tegen Eindhoven, die laat in de website een puntje redden.

Civicum H1 vs. Heeze H1 1-1
Beide teams kunnen niet zoveel. Hebben niks aan een punt maar er zit gewoon niet meer in.

Don Quish H vs. Best H1 2-2
Er is maar 1 ding duidelijk en dat is dat deze website heel spannend wordt. Eerste speelronde al veel gelijke spelen, dus gok ik daar nu weer op.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 3-1
Nuenen heeft zich wel versterkt, maar Gemert is in de basis gewoon beter.

Uden H1 vs. Scoop H1 3-0
Dit mag voor Uden geen probleem zijn.

Uri Geller | 11/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 1-2
Rooi herstelt zich na de valse start van vorige week. Willem deelt weer eens wat ouderwetse beuken uit.
Blerick H1 vs. Eindhoven H1 1-3
De kampioen van vorig jaar in de derde klasse kan duidelijk beter mee en weet er een spannende pot van de te maken. Eindhoven kan pas laat in de website de overwinning veilig stellen.
Civicum H1 vs. Heeze H1 0-2
Civicum is nog niet bijgekomen van de klap tegen Eindhoven en weet geen raad met de bus van Heeze. De oudjes in het geel counteren een aantal keren slim en weten er twee te prikken.
Don Quishoot vs. Best H1 2-2
De kraker van het weekend, Don Quishoot heeft zich naar eigen zeggen flink versterkt in de transferperiode en na het verrassende gelijkspel tegen Rooi pakken ze opnieuw een punt. Best blijft een ploeg die makkelijk scoort en zal zich aan het einde enigszins Bestolen voelen als het strafcorner Ďkanoní van DQS in minuut 70 de gelijkmaker binnen Ďknaltí.
Gemert H1 vs. Nuenen H1 2-0
Nuenen is hard op weg het puntentotaal van vorig seizoen al voor de winterstop te overtreffen maar in Gemert komen ze net tekort. De rooie 1 en 2 zijn verantwoordelijk voor de productie.
Uden H1 vs. Scoop H1 1-1
Beide ploegen zijn terug bij af vergeleken met vorig seizoen en zullen er nog flink aan moeten trekken om de middenmoot te ontstijgen na de leegloop in de zomer.

@Dn directeur | 11/09

Welke rooie wordt er bedoeld. Er zijn er namelijk meerdere

Uri Geller | 11/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 1-2
Rooi herstelt zich na de valse start van vorige week. Willem deelt weer eens wat ouderwetse beuken uit.
Blerick H1 vs. Eindhoven H1 1-3
De kampioen van vorig jaar in de derde klasse kan duidelijk beter mee en weet er een spannende pot van de te maken. Eindhoven kan pas laat in de website de overwinning veilig stellen.
Civicum H1 vs. Heeze H1 0-2
Civicum is nog niet bijgekomen van de klap tegen Eindhoven en weet geen raad met de bus van Heeze. De oudjes in het geel counteren een aantal keren slim en weten er twee te prikken.
Don Quishoot vs. Best H1 2-2
De kraker van het weekend, Don Quishoot heeft zich naar eigen zeggen flink versterkt in de transferperiode en na het verrassende gelijkspel tegen Rooi pakken ze opnieuw een punt. Best blijft een ploeg die makkelijk scoort en zal zich aan het einde enigszins Bestolen voelen als het strafcorner Ďkanoní van DQS in minuut 70 de gelijkmaker binnen Ďknaltí.
Gemert H1 vs. Nuenen H1 2-0
Nuenen is hard op weg het puntentotaal van vorig seizoen al voor de winterstop te overtreffen maar in Gemert komen ze net tekort. De rooie 1 en 2 zijn verantwoordelijk voor de productie.
Uden H1 vs. Scoop H1 1-1
Beide ploegen zijn terug bij af vergeleken met vorig seizoen en zullen er nog flink aan moeten trekken om de middenmoot te ontstijgen na de leegloop in de zomer.

Winkelhaak | 10/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 2-3
Slechte start van Rooi, goede start Apeliotes. Knappe overwinning in het diepe zuiden. Rooi is echter wel andere koek, zal een pittig en fysiek duel worden in Nijmegen, maar na 70 minuten heeft Oedenrode de 3 punten.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-4
Eindhoven furieus gestart, maar wat zegt dat tegen het zwakste team uit deze poule? Blerick is andere koek, verweert zich kranig maar moet uiteindelijk toch buigen

Civicum H1 vs. Heeze H1 1-3
Civicum, man man man. Wat een afgang in je debuut in de 2e klasse. Dramatisch. Ook tegen Heeze worden er geen punten gepakt. Civicum weet niet wat het moet met zoveel balbezit. Heeze countert geroutineerd naar de 3 punten.

Don Quish H vs. Best H1 2-5
Best zo goed, of Gemert zo slecht? In ieder geval erg verrassend dat Best die pot gewonnen heeft. Eindhovense studs zijn nog niet zo ver als de Bestenaren. Puntjes voor de uitploeg.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 3-1
Gemert moet zich herstellen en gaat dat zeker doen tegen Nuenen. Als Nuenen Blerick op 1-1 houdt, moeten ze zich wel aardig versterkt hebben. Zal geen walk-over worden voor Gemert.

Uden H1 vs. Scoop H1 2-3
Uden schijnt ook een leegloop te hebben gehad, Scoop van oudsher een geslepen ploeg. Gaan ook de 3 punten stelen tegen het Oranje van de 2e klasse.

Hockey benkske | 10/09

Apeliotes H1 vs. Oedenrode H1 3-3
Oedenrode heeft wat goed te maken na een valse start. Op onbekend terrein blijkt dit moeilijker dan gedacht.

Blerick H1 vs. Eindhoven H1 2-3
Eindhoven is fel uit de startblokken geschoten maar krijgt het in Limburg aan de stok met de arbitrage. De tijd dringt en de website wordt ten nauwe nood binnengehaald.

Civicum H1 vs. Heeze H1 1-3
De degradatiekraker van het weekend. Civicum start met blauwe plekken aan de website na het pak slaag tegen Eindhoven. Heeze komt vroeg in de website op 0-1 waarna de kopjes van Civicum gaan hangen en de irritatie toeslaat. Een laten ere-treffer mag niet meer baten.

Don Quish H vs. Best H1 3-4
Het promotie duel van vorig jaar. Best gaat door waar het was gebleven; Winnen!. Al gaat dit niet zonder hak, slag, of stoot.

Gemert H1 vs. Nuenen H1 3-1
Gemert is wakker na een teleurstellende start bij Best. Nuenen wordt thuis simpel aan de kant gezet waarna er met een biertje in de hand eens nagedacht wordt over de doelstellingen dit seizoen.

Uden H1 vs. Scoop H1 1-2
Het oranje van de 2de klasse geeft niet thuis, tot grote frustratie van 1 van de blonde godenzonen. De corner loopt niet en Sittard komt met de schrik vrij.

Dn directeur | 10/09

Apeliotes - Oedenrode 3-4
Goede start van de competitie gehad door tegen een leeggelopen Scoop te winnen. Oedenrode toch wel van een ander kaliber dan Scoop. Daarnaast heeft Oedenrode wat goed te maken na de deceptie van gisteren tegen de studs uit Eindhoven. Captain van Oedenrode met zín eerste hattrick. Ronaldo van Oedenrode weet het netje ook ťťn keer te vinden. Linksmidden van Apeliotes mist een strafbal.

Blerick - Eindhoven 2-7
Blerick vol goede moed begonnen aan haar avontuur in de 2e klasse. Eindhoven heeft echter laten zien afgelopen weekend wat het doet met promovendi, wederom een afslachting.

Civicum - Heeze 0-3
Heeze maakt vrij snel de 0-1 en parkeert vervolgens de bus. Civicum probeert het wel, maar komt niet door de muur van Heeze. In de counter slaat Heeze vervolgens nog 2 keer toe.

Don Quishoot - Best 4-2
Beiden ploegen toch wel voor een stunt gezorgd afgelopen weekend. De studs uit Eindhoven hebben nog een appeltje te schillen met Best en staan dan ook binnen luttele speelminuten al op een riante voorsprong. Best laat vervolgens zien waarom het gepromoveerd is en komt goed terug. Toch nipte overwinning voor DQS. De rooie van Best pakt nog een gele kaart.

Gemert -Nuenen 5-0
Nuenen al bijna net zoveel punten als vorig jaar. Dat zorgt voor veel vertrouwen. Gemert toch wel maatje te groot en Nuenen mag even op het pijnbankje.

Uden - Scoop 3-1
Hoe groot is de leegloop bij Scoop geweest? Verliezen van de studs uit Nijmegen heeft veel pijn gedaan. De vlaaien zijn nog niet hersteld en Uden geeft Scoop stof tot nadenken.

Houthakker | 10/09

Apeliotes H1 2 - 1 Oedenrode H1
Apeliotes een goede start gemaakt tegen Scoop die zich kranig geweerd hebben maar tevergeefs. Oedenrode tot een verrassend gelijk spel tegen Don Quishoot dit zal vandaag beter moeten maar de stUdenten doen het een keertje rustig op zaterdag en de pitbull zorgt voor de nodige scherpte.

Blerick H1 3 - 4 Eindhoven H1
Blerick op gelijke hoogte met Nuenen en door de flinke uitslag van Eindhoven tegen Civicum zullen ze wel een beetje terugdeinzen de eerste 20 minuten. Hierdoor kan Eindhoven bouwen aan een voorsprong die groot genoeg is voordat Blerick orde op zaken heeft gesteld.

Civicum H1 1 - 3 Heeze H1
Civicum toch, met waarschijnlijk goede hoop gestart die meteen weer verdwenen is. Vanaf nu is het alleen maar vechten tegen de bierkaai en zal het biert na de website rijkelijk vloeien. Zeker thuis tegen Heeze waar tijdens de website niets te halen is voor Civicum en de kantine pas dichtgaat als het laatste vat leeg is.

Don Quishoot H1 5 - 3 Best H1
Deze website was vorig jaar de laatste website van het seizoen waarbij DQ op de 2e plek stond en Best op de 3e. Best won deze website waardoor ze directe promotie afdwongen. DQ zal alles op alles zetten om de punten in eigen huis te hoUden en dit gaat ze lukken met kunst en vliegwerk. Toch wel DE website van het weekend.

Gemert H1 4 - 1 Nuenen H1
Gemert gisteren strijdend ten onder in Best. Dit is niet wat ze verwacht hadden en Nuenen gaat op de slachtbank. Nuenen dat een puntje pakte thuis tegen Blerick zal na deze website alweer aan de thuiswebsite tegen DQ denken.

Uden H1 1 - 1 Scoop H1
Uden op gelijke hoogte bij Heeze gisteren en Scoop net kopje onder gegaan thuis tegen Apeliotes. Deze website wordt een hele saaie.