Niewe Poule C - 2017-2018

Geplaats door: F.J. Bovelander ( )

  • 2C
  • 25/08
  • 1382

Nieuwe Poule voor Klasse C bekend, de KNHB schrijft hierover: De Tweede Klasse wordt regionaal ingedeeld waarbij wordt getracht de poules voor wat betreft sterkte in evenwicht te hoUden. Promovendi en degradanten worden verdeeld over alle poules, mits dit niet teveel afbreuk aan regionale indeling doet.

Basko H1
Eindhoven H1
Geel-Zwart H1
Geldrop H1
Gemert H1
Heeze H1
Nuenen H1
Oedenrode H1
QZ H1
Scoop H1
Son H1
Uden H1
Reageren

son | 21/09

Son gaat kansloos degraderen. Is na de promotie uit de 3e klasse volledig leeggelopen (slechts 3/4 spelers overgebleven). Hebben nu een selectie met spelers die al moeite hadden om in de 3e klasse te blijven, laat staan een niveau hoger.

Gratis punten voor de rest :-D

Naam | 02/09

Ik zal het bal maar openen wat betreft de voorspellingen.

Kampioenschap zal gaan tussen Geel-Zwart en Oedenrode, komen uit de eerste klasse en spelen eigenlijk altijd mee om de bovenste plaatsen. Dat verwacht ik ook dit jaar. Daarachter zal Geldrop ook dit jaar weer sterk zijn. Als Gemert een degelijke tweede seizoenshelft speelt, kunnen zij misschien ook voor plek 3 meevechten.

Onderaan verwacht ik dat Son en Eindhoven het zwaar krijgen. Eindhoven bungelt al jaren onderaan, is eigenlijk te goed voor de 3e klasse, maar ook te min voor de 2e.

Hopelijk op een spannend seizoen!