5e ronde

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 2C
  • 01/10
  • 1957

Best H1 - Civicum H1
Don Quishoot H1 - Blerick H1
Gemert H1 - Apeliotes H1
Nuenen H1 - Uden H1
Oederode H1 - Eindhoven H1
Scoop H1 - Heeze H1

Wat een uitslagen weer, iedereen heeft het lastig (behalve onze schatjes natuurlijk). Uit worden de bonus punten verdiend! Civicum gefeliciteerd met jullie eerste winstpartij wat een wereldprestatie!

Hieronder kunnen alle analisten weer hun voorspelling doen voor de zondag van 07-10-2018
Reageren

Pijnlijk | 07/10

Uden mag Best een keer winnen. De vlogs worden steeds ongemakkelijker om te kijken.

Eindje | 07/10

WTF Eindje?

@bal van niveau | 05/10

Het is graag gedaan, in plaats van graag gedaa

Bal van niveau. | 05/10

@jomada graag gedaa

Jomanda | 05/10

@Bal van iveau

Dank voor je correctie.

Bal van niveau. | 05/10

Best H1 - Civicum H1 5-2
Best is lekker op dreef en lijkt mee te spelen voor een plek in de top-3. Civicum is van de laatste plek af en ze zullen denken dat het lek boven is. Er wordt een leuke pot op de mat (lees: woestijn) gelegd. Best is toch een maatje groter dan Civicum.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 3-1
De studs en Eindhoven zijn als enige ploegen nog ongeslagen. Veel punten pakken de studs daarentegen niet, de websiteen spannend hoUden lukt ze wel goed! Blerick gaat het veld op met de gedachte: die studs zullen wel weer op een gelijkspelletje spelen. Echter weten de rappe spitsen van de studs dit keer wel het net te vinden! Het beloofde strafcornerkanon prikt er ook nog eentje. Blerick speelt op de counter en scoort er 1 maar kan verder geen potten breken.

Gemert H1 - Apeliotes H1 0-2
De kanaries zijn verre can consistent en dit gaat ook Gemert weten aanstaande zondag. De alpha-studs spelen de ene week uitzonderlijk goed en de andere week krijgen ze een jantje van Nuenen om de oren. Tegen Gemert is hun spel weer van hoge kwaliteit en Gemert staat met de rug tegen de muur. Ook gezeik op de scheidsrechters zal Gemert niet verder helpen, 70 minuten verder en weer geen goals.. Het had zelfs 0-3 kunnen worden maar het schijnt dat er een strafbal gemist wordt.

Nuenen H1 - Uden H1 2-1
Niet iedereen zal hier een spannende website verwachten. Op papier is Uden vele malen beter maar Nuenen heeft laten zien dat ze leuk mee kunnen doen en zullen zich niet zomaar gewonnen geven. Uden wordt overklast door de blauwen en oranje gaat met de staart tussen de benen naar huis.

Oedenrode H1 - Eindhoven H1 1-3
@Jomanda, Oedenrode schrijf je met een n erbij. Eindhoven draait lekker en is net als de beta-studs nog ongeslagen. De vele goals die de schatjes hebben gemaakt moeten extra vertrouwen geven. Echter, wie naar de ranglijst kijkt ziet dat Eindhoven alleen nog maar zwakke broeders heeft gehad. Gaat Rooi hier verandering in brengen? Of hoort Rooi ook bij de zwakke broeders? Ik ben benieuwd!

Scoop H1 - Heeze H1 4-2
Lekker degradatiepotje op de zondagmiddag. Scoop lijkt toch iets beter dan Heeze aangezien de vlaaien een beetje verstand gebruiken tijdens het hockeyen. Van beide ploegen hoeven we echter niet veel te verwachten dit seizoen, dus dat doen we dan ook maar niet!

Groetjes!

Bassie | 04/10

Best H1 - Civicum H1 6-0
De aanvallende Bestenaren lopen volgens de ranking als een vrij goed geoliede machine. De mannen uit civicum zullen dus ook geen probleem zijn! Wel heb ik gehoord dat de 3e helft erg goed wordt.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 2-3
De nummer 3 van de 3e klasse, tegen de nummer 1 van de 3e klasse. Een echte kraker, maar Blerick laat eindelijk weer is iets van zich zien. Een begin van de turnaround?

Gemert H1 - Apeliotes H1 4-3
Beide mannen laten geen indrukwekkende resultaten achter. Het thuisvoordeel en een toch wat ervaren ploeg geeft hier de doorslag voor de mannen uit Gemert. De stUdentjes moeten het met Brabantse bavaria doen.

Nuenen H1 - Uden H1 3-3
Uden laat geen indrukwekkende resultaten zien, Nuenen daarintegen is in een opmars. Ze spelen beter dan verwacht. Desalniettemin is Uden ook geen ploeg om te onderschatten, en na 3-0 achter in de eerste helft, komen ze terug met 3-3

Oederode H1 - Eindhoven H1 1-5
Oedenrode, wat moeten we met je? Zulke wisselende resultaten, daar kan geen hond bij voorspellen wat de volgende website wordt. Wel is er bij deze website 1 ding zeker: De schatjes uit Eindhoven winnen.

Scoop H1 - Heeze H1 0-0
Deze website is een absoluut genot voor het publiek, als je van slecht hockey houdt. Het laagste van het laagste wat je in de 2e klasse gaat vinden. (En dat is al laag)
De website eindigt in de welbekende brilstand.

Hockey benkske | 04/10

Best H1 - Civicum H1 7-0
Civicum kan dan de eerste puntjes hebben binnen weten te sprokkelen, tegen de aanvallende zandhazen van Best blijkt het toch eenrichtingsverkeer te zijn.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 2-2
Het spannende pot met kansen over en weer resulteert in een gelijk spelletje. Beide teams zijn tevreden met een punt.

Gemert H1 - Apeliotes H1 3-1
Thuis trekt Gemert de website simpel over de streep. De 3de helft blijkt andere koek. Tijd gooit uiteindelijk roet in het eten, de mannen van Apeliotes moeten nog terug voor een huisborrel.

Nuenen H1 - Uden H1 1-2
Uden heeft het lastig na een mentaal tikje afgelopen week van Best. De overwinning wordt zakelijk binnengehaald na een laat doelpunt uit een corner.

Oederode H1 - Eindhoven H1 0-4
Oedenrode is geen schim meer van afgelopen seizoen en moet er dan ook aan geloven tegen het machtige Eindhoven.

Scoop H1 - Heeze H1 1-1
Er vallen gedurende deze website 2 eigen doelpunten... kunnen we deze pot niet anders oplossen voor de trouwe supporters dan een potje hockey? Niet om aan te gluren!

Uri Geller | 02/10

Best H1 - Civicum H1 4-0
In de eigen zandbak kan Best de verrassend goede start van het seizoen een vervolg geven. De mannen van Civicum hebben een week lang de eerste driepunter gevierd en moeten vier keer brak de bal uit het net halen.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 1-2
De Studs nog ongeslagen maar het net vinden is een tweede. Blerick prikt er 2 corners in, het publiek wordt niet bepaald verwend in deze pot.

Gemert H1 - Apeliotes H1 2-0
De linkse rakkers zijn het spoor bijster na de oorwassing tegen Nuenen, Gemert duidelijk een maatje te groot. Er schijnt een strafbal gemist te gaan worden.

Nuenen H1 - Uden H1 2-2
Beide ploegen met ervaring in de tweede klasse maar beide ook niet bepaald sterk aan het seizoen begonnen, de punten worden gedeeld aangezien Nuenen zich voldoende versterkt heeft.

Oedenrode H1 - Eindhoven H1 2-4
De schatjes hoUden de 100% score met een lastige uitoverwinning in Rooi. Oedenrode heeft te lijden onder het afscheid van enkele bepalende spelers en kon de eerste websiteen niet overtuigen. Houdt de man van glas het langer dan een minuut vol?

Scoop H1 - Heeze H1 0-0
Tip voor het publiek, blijf lekker thuis.

TNT | 02/10

Best H1 - Civicum H1 3-0
Volgens sommige opportunisten is Civicum de weg naar boven ingeslagen. Maar zoals een legendarische directeur eerder al deed voorspellen , er zijn nog vele die over Civicum heen zullen gaan.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 4-0
De stUdenten zijn duidelijk aan het fine tunen de laatste weken. De mannen uit Eindhoven maken indruk en de verdediging van de stUdenten lijkt vrijwel onfeilbaar. Daarbij zorgen de wraakgevoelens voortkomend uit de prestaties van vorig jaar, dit betekend zware averij voor de Limburgers.

Gemert H1 - Apeliotes H1 1-2
De kanaries lijken hun zaken op orde te hebben. Er staat een frivool spelend elftal met een aantal leuke spelers op het veld. Gemert weet daarentegen nog niet echt indruk te maken en ziet ook hier de punten aan zich voorbij gaan.

Nuenen H1 - Uden H1 2-2
Uden is er qua tenue dan misschien op vooruitgegaan sinds 2014. De prestaties van het eerste volgen die trend helaas niet. Misschien volgende keer niet het tenue, maar de spelers van oranje halen.

Oederode H1 - Eindhoven H1 0-6
De kinderen van de marathonlaan kijken likkebaardend uit naar deze clash. 6+ winnen betekend een happy meal. Het enige nadeel is dat er dit maal Rubik kubussen in het happy meal zitten en dat blijkt voor de havisten toch Best een opgave.

Scoop H1 - Heeze H1 2-2
Een klassiek degradatie duel met veel overtredingen veel frustraties over en weer.

Omnisciens* | 01/10

Gemert H1 - Apeliotes H1 4-0

Omnisciens | 01/10

Best H1 - Civicum H1 6-0
Wanneer stoppen de mannen van Best met het behalen van goeie resultaten? Ik denk dat de 2e klasse zelden zon goeie promovendus heeft gezien. Civicum werd daarentegen tot voorkort gezien als de slechtste promovendus in tijden, maar pakte vorige week enigzins verassend de volle buit tegen de mannen uit Rooi. Uit tegen de nummer 2 is toch wel echt andere koek. Kansloos gaan ze eraf en Best blijft de schatjes achtervolgen.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 1-0
Nog zon dramatische promovendus... Vorige week ook Blerick de eerste driepunter, maar de stUdenten uit Eindhoven hebben thuis nog niet verloren en dit zijn ze van plan zo te horen. Beiden ploegen helaas niet zo van het scoren, dus niet zon leuke pot als menig hockeyliefhebber van tevoren zou verwachten.

Gemert H1 - Apeliotes H1
De stUdenten zijn het de laatste weken he-le-maal kwijt. Gemert had de weg naar boven ingezet, maar de motor haperde ook even vorige week. Deze week zijn er echter wat onderdelen vervangen en opnieuw geolied dus draait ie als een tierelier. Ook Gemert blijft meedoen om de bovenste plaatsen en Apeliotes haakt af.

Nuenen H1 - Uden H1 2-2
Nuenen weet tot nu toe nog niet echt te overtuigen, maar beter dan vorig jaar zijn ze sowieso. Uden had vorige week een bijzondere uitslag tegen Best en wil deze week weer vol voor de punten gaan. Het zal een mooie pot worden die uiteindelijk geen winnaar kent. Hier kan Uden het Best mee leven.

Oederode H1 - Eindhoven H1 2-5
De schatjes hebben volgensmij van tevoren met de KNHB overlegt over het websiteschema. Nummers 9 t/m 12 gehad, nu nummer 8! Ben echt benieuwd wat het gaan worden volgende week tegen meteen de nummer 2 Best. Maargoed eerst deze week, waar Rooi nog moet bijkomen van de nederlaag tegen Civicum. Weer winst voor de mennekes uit Eindhoven, maar niet zo gemakkelijk als ze gewend zijn.

Scoop H1 - Heeze H1 3-2
Je wordt er mee doodgegooid dezer dagen, degradatiekrakers. En dat zo vroeg in het seizoen al! Heeze vorige week al punten laten liggen in Limburg, zou het dan zo zijn dat ze die vlaai niet kunnen laten staan? Ik denk dat het er zeker mee te maken heeft, want deze keer weer met legen handen terug naar Brabant. Achja, geen lege maag in ieder geval.

Jomanda | 01/10

Best H1 - Civicum H1 3-1
De nomaden uit Best hebben verrassend gewonnen in de oase van Uden afgelopen week. Civicum, aangemoedigd door opper hooligan Harry Muntjes heeft ook goede zaken gedaan afgelopen week door de eerste drie punten in eigen huis te hoUden. Echter ben ik van beide ploegen niet onder de indruk. Als ik de vlog van Uden mag geloven mag Best van geluk speken dat met 3 punten in de tas naar huis gegaan zijn (iedereen heeft wel een keer geluk). Wel verwacht ik dat de zandratten van Best thuis geen problemen hebben met Harry Muntjes en zijn gang.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 4-1
Don Quishoot is gebrand om te winnen, de eerste thesis is al geschreven over het imponeren en bespelen van de scheidsrechters. Door deze slinkse doch faire manier van spelen weten de studs altijd powerplay te behalen gedurende een website. Blerick zit nog een beetje in een strafcorner dip, ze willen er maar niet in! Don Quishoot heeft een taaie verdediging waar ik de spitsen van Blerick niet 1 2 3 doorheen zie komen.

Gemert H1 - Apeliotes H1 4-0
Dit wordt vuurwerk, de stUdenten uit Nijmegen hebben een klap gehad van de hamer van de realiteit en hebben de afgelopen twee weken zowel uit als thuis billenkoek gekregen. Gemert pakt het spelletje gewoonweg professioneel op en gaan daadwerkelijk met een strijdplan de website in. Apeliotes is gewoon een mier die weggeblazen zal worden in zowel de eerste tweede als derde helft.

Nuenen H1 - Uden H1 4-4 (website van de week)
Leuke pot, twee teams die gewend zijn om op water te spelen en die lekker aanvallend ingesteld zijn. Verdedigend laten beide teams wel eens een steekje vallen maar wat maakt het uit als je lekker op goal kan schieten. De nummer 13 is de man in vorm bij Uden waar Nuenen het moet hebben van nummers 7 en 11.

Oederode H1 - Eindhoven H1 2-4
De schatjes maken indruk in de eerste vier websiteen dit seizoen. Dit doet Rooi ook alleen dan in negatieve zin. Oedenrode zal zich niet zo snel laten foppen door Eindhoven en komt redelijk weg. Geen monsterscore voor de schatjes deze week maar een zakelijke overwinnen. Wie kan de paarse trein stoppen?

Scoop H1 - Heeze H1 3-2
Scoop is een maatje te groot voor de mannen uit Heeze. De geuzennaam van Heeze: gele trein, is al een poosje niet meer van toepassing als je ervan uitgaat dat een trein normaliter niet stopt voor hobbeltje in de weg. De trein van Heeze is volledig ontspoort en glijd zelfs uit over de vlaaien die de kloof tussen nummer 11 en 12 zonder moeite vergroten.

Weetje van de week:
Tot 2014 speelden de heren en dames van Uden nog in het geel met bruin.

Houthakker | 01/10

Nuenen H1 3-0 Uden H1
Nuenen lijkt naar boven te klimmen en laat hierdoor geen enkele kans onbenut. Apeliotes met 3-0 van de mat gespeeld en zo zal het ook tegen Uden gaan.

Oedenrode H1 0-5 Eindhoven H1
Oedenrode moet een glijpartij hebben ondergaan daar in Cuijk en nu komt Eindhoven ook nog eens langs. Eindhoven zal genadeloos zijn.

Scoop H1 2-2 Heeze H1
Scoop een waarschijnlijk ingecalculeerd verlies geleden tegen Eindhoven en Heeze met 4-3 aan het kortste eind getrokken bij Blerick. Deze strijd zal gelijk op gaan en geen winnaar kennen.

Best H1 4-1 Civicum H1
Civicum de eerste win partij van het seizoen maar in en tegen Best maken ze echt geen kans. Best doet hiermee goede zaken.

Gemert H1 3-1 Apeliotes H1
Gemert bij Don Quishoot niet verder gekomen dan 0-0. Deze uitslag van te voren ook niet verwacht en zij ook niet en daarom gaan ze tegen Apeliotes pas hun Best doen als ze met 0-1 achter komen.

Don Quishoot H1 3-1 Blerick H1
Blerick gisteren de eerste overwinning van het seizoen binnengesleept tegen Heeze. Don Quishoot is echter van een ander kaliber en ze zullen met veel moeite mee kunnen waardoor Don Quishoot de website zakelijk binnenhaalt.

Bierbuik | 01/10

Best H1 - Civicum H1 6-0
De mannen van Best laten behoorlijke resultaten zien. Ik ben benieuwd hoe lang ze dit vol gaan hoUden. Civicum er kansloos af zondag. 3e helft wordt wel spannend!

Don Quishoot H1 - Blerick H1 2-3
Ook Blerick heeft eindelijk de eerste driepunter binnen. Dan is DQS een mooie tegenstander om daar een passend vervolg aan te geven. Knap dat de Eindhovense studs nog niet verloren hebben, maar Blerick is hun angstgegner.

Gemert H1 - Apeliotes H1 3-0
De grote verrassing van afgelopen weekend was voor mij wel het verlies van de Nijmeegse studs. Was er soms kermis in Nijmegen? Gemert is op de goede weg en zal dit thuis tegen Apeliotes toch wel door kunnen zetten, hoewel je het in deze competitie maar nooit zeker weet..

Nuenen H1 - Uden H1 2-2
Blijkbaar is Nuenen zo slecht nog niet! Uden valt tot nu toe behoorlijk tegen. Daarom verwacht ik een gelijkspelletje.

Oederode H1 - Eindhoven H1 2-7
De websiteen van Eindhoven hoeven niet meer voorspeld te worden, of het wordt 3-0 voor ze, of een grotere uitslag waarbij er een tegengoal valt. Simpel.

Scoop H1 - Heeze H1 4-2
Degradatiekandidaat #2 tegen degradatiekandidaat #1. #2 wint, want ze zijn iets minder slecht.

Winkelhaak | 01/10

Best H1 - Civicum H1 5-0
Civicum knap 3 punten gepakt afgelopen weekend. Was het een incident, of is Civicum toch beter dan wij allemaal denken? Best laat in ieder geval even zien dat zij toch echt een maatje te groot zijn. Zie deze boys stiekem wel als outsider voor promotie.

Don Quishoot H1 - Blerick H1 2-2
De nummer 3 tegen de nummer 1 van vorig jaar, gaan de puntjes delen. Studs hebben zich aardig versterkt en hebben dit seizoen nog niet verloren, terwijl Blerick ook een taaie tegenstander is.

Gemert H1 - Apeliotes H1 3-0
Op eigen grond speelt Gemert haar Beste websiteen, uit is het allemaal minder overtuigend. Apeliotes is het even kwijt, 0-3 thuis tegen Nuenen; ai.. Zondag tweede jantje!

Nuenen H1 - Uden H1 2-3
Knappe overwinning van Nuenen, Uden verloor nipt van Best. Udenaren moeten even gas gaan geven en volgens facebook vertrouwen putten uit de 2e helft. Enfin, wordt een zware pot maar uiteindelijk trekt Uden toch aan het langste eind.

Oederode H1 - Eindhoven H1 1-6
Staat geen maat op Eindhoven. De enige constante factor dit seizoen, de rest van de competitie is een free for all waarbij iedereen van elkaar kan winnen. Ook Rooi wordt aan de zegekar gebonden.

Scoop H1 - Heeze H1 3-1
Degradatiekrakertje! Scoop zal zich willen revancheren. Uit in Eindhoven verliezen is geen straf, maar tegen Heeze moet er toch echt drie punten gepakt gaan worden! Heeze pas 2 punten en blijven ook op 2 staan.

Eerdere Topics poule C