6e ronde

Geplaats door: Ernie ( )

  • 2C
  • 08/10
  • 2384

Na een aantal vreemde uitslagen de afgelopen week, is het weer tijd om de potten voor de aankomende week te voorspellen!

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1
Blerick H1 - Scoop H1
Civicum H1 - Nuenen H1
Eindhoven H1 - Best H1
Heeze H1 - Oedenrode H1
Uden H1 - Gemert H1

Brand los!
Reageren

Ehv | 14/10

Eindhoven komt goed weg in de laatste minuten tegen Best. 3e helft is Eindhoven niks meer waard en gaat vol overtuiging naar de mannen uit Best. Proost!

Het legioen | 14/10

Dat was niej Best niej #beidebeentjesopdevloer

Omnisciens | 14/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 1-1
StUdenten onder onsje is een garantie voor een mooie 3e helft, om maar te zwijgen over de eerste 2... Beide ploegen overtuigen niet na hun promotie van afgelopen seizoen. Scoren doen ze beiden ook niet veel, dus het zal niet zon boeiend potje worden.

Blerick H1 - Scoop H1 2-2
Limburg onder onsje deze week. Blerick toch wel verrassend dik gewonnen van DQS vorige week, waar Scoop ook aan het zelfvertrouwen heeft kunnen werken tegen Heeze. Beide ploegen zullen er vol tegen aan gaan maar Scoop verdedigt clean en geeft weinig corners weg. Twee stuks zijn genoeg voor een punt.

Civicum H1 - Nuenen H1 2-4
Zal Harrys Huukske op tijd af zijn om op te kunnen spelen? Af is het veld zeker, alleen de KNHB heeft niet genoeg tijd gehad om het veld goed te keuren. Gewoon op het oude veldje komen de mannen uit Cuijk toch echt te kort tegen de mannen in het blauw. Nuenen lijkt toch Best een goed team bij elkaar getoverd te hebben dit jaar.

Eindhoven H1 - Best H1 3-1
De mannen van Best presteren buiten de zandbak toch niet zo lekker. Eindhoven vorige week wel punten laten liggen tegen Rooi, maar nu mogen ze weer lekker op eigen veld spelen. Voor de mensen die nog niks te doen hebben op de mooie zondagmiddag, komt dat zien! Zal een hoogwaardige pot worden waar de schatjes toch net wat beter zijn. Best mag nog een jaartje wachten.

Heeze H1 - Oedenrode H1 2-3
Nog zon ploeg die uit niet weet te overtuigen: Oedenrode. Heeze wil graag een keer het publiek verwennen met 3 punten, maar ik heb er een hard hoofd in dat dat dit seizoen nog gaat gebeuren. Heeze heeft vernieuwing nodig maar die is helaas niet aanwezig. Voor de onderste regionen wel een leuk potje.

Uden H1 - Gemert H1 3-5
Als Gemert wat wil, zal het dit jaar moeten gebeuren. Van de ene week 0-0, naar de week erop 8-5. Gemert oogt niet extreem constant dit seizoen, maar het pakt meestal wel de punten. In tegenstelling tot Uden, dat zal moeten vechten voor lijfsbehoud dit jaar. 1+1=2 dus de volle buit voor Gemert vandaag.

LeBron | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 1-2
Beta beats Alfa in een counterpotje. De derde helft is een ruimere overwinning voor de techneuten.

Blerick H1 - Scoop H1 2-1
De scoop van Blerick is een wapen dat de mannen van Scoop te machtig blijkt, 2 corners vanuit een hoge bal. De 5-meter regel lijkt bij veel Kanaries een potje roulette waar ze bij Blerick gretig op inzetten.

Civicum H1 - Nuenen H1 2-2
Harry kan gematigd tevreden aan zijn goudgele rakker beginnen, de blauwe gladiatoren verzuimen in de laatste minuut een strafbal te scoren. Een punt gewonnen en een mooi feestje in het vooruitzicht.

Eindhoven H1 - Best H1 4-2
Vorig weekend wat zand in de motor bij de schatjes en dan komen uitgerekend de rovers uit de woestijn langs. Een pittig potje waar de plakjes kaas in de bonus zijn, Eindhoven technisch beter op de eigen mat.

Heeze H1 - Oedenrode H1 0-2
Ermoei troef bij Heeze dit seizoen, Rooi daarentegen put krachten uit het punt tegen de schatjes. De knoestige aanvoerder zal er twee inleggen.

Uden H1 - Gemert H1 1-4
Leuk potje waardoor Gemert op plek twee zal komen. Het andere oranje vindt zichzelf terug aan de onderkant van het rechterrijtje en zal zich eens flink achter de oren moeten krabben.

Houthakker | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-1
Afgelopen weekend beide ploegen het niet waar kunnen maken. Het meest verrassende was toch Don Quishoot. Ik ben van mening dat Apeliotes alles weer sneller op de rit zal hebben en dit laten ze zien. Zaterdag niet naar de borrel waardoor iedereen fit aantreedt. In Eindhoven zijn ze toch iets gezellig en laten hierdoor op zondag steken vallen. Het had minder spannend hoeven te zijn maar net voor rust mist Apeliotes een strafbal.

Blerick H1 - Scoop H1 3-1
Blerick overtuigend met 5-1 van Don Quishoot gewonnen wat al een prestatie opzich is en Scoop met 6-1 van Heeze. Scoop nog niet op volle sterkte door wat blessures en dat zullen ze tegen Blerick toch meer merken dan tegen Heeze. Blerick probeert corner na corner te halen waardoor er vaak genoeg aangelegd mag worden en zo komen ze met gemak op een 3-0 voorsprong. Einde van de tweede helft toch nog wat onoplettendheid en Scoop countert er nog een eretreffer in.

Civicum H1 - Nuenen H1 2-3
Civicum na afgelopen zondag nu weer gelukkig thuis. Nuenen is ze onbekend en zullen daardoor op volle oorlogssterkte de website beginnen. Ze prikken er voor de rust twee in doormiddel van wat ouderwets hakken en zagen, hier letten de scheidsrechters namelijk pas in de tweede helft als ze afspreken dat ze misschien iets minder fysiek hockey zullen tolereren. Hierdoor pakt Nuenen zich op en zo gaan ze er met de winst vandoor.

Eindhoven H1 - Best H1
De website waar iedereen op zit te wachten. Meerdere malen al aangehaald maar kan Best mee met Eindhoven? Of kan Eindhoven mee met Best? Geen idee wat dit wordt. De zandratjes vliegen in ieder geval het veld over en daar moet Eindhoven dus 3x voorbij voordat ze bij de cirkel aankomen. Best gooit een zandbank op counteren er ineens op los en maken zo de 0-1. Rust. Na de rust gaat het allemaal wat rustiger aan waardoor de techniek van Eindhoven en het tiki taka naar boven komt en zo de website omdraaien en zakelijk uithockeyen als ze de 2-1 binnen hebben geprikt.

Heeze H1 - Oedenrode H1 2-2
Op basis van de uitslagen van afgelopen weekend laat je Oedenrode hier met 3 punten naar huis gaan. Maar die wisselvallige resultaten zullen er niet voor niets zijn. Beetje counteren zo hier en daar zo zal deze website eruit zien. Veel geklaag van beide kanten waardoor ook hier veel plakjes kaas uitgedeeld worden waarvan eentje gevolgd wordt met een flinke lading ketchup.

Uden H1 - Gemert H1 2-3
Tja wat ga je hier over zeggen Gemert wint met 8-5 van Apeliotes, bizar, aanval scoort goed maar verdedigend laat het te wensen over. Hier gaat Uden maar al te graag gebruik van maken. Ze zullen Gemert een beetje laat opkomen waarna ze de bal onderscheppen er over heen gooien en opzoek gaan de scoringskansen. Dit levert ze niet veel op want Gemert gaat toch iets beter om met de kansen.

Radio 1 | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 1-2
Studs uit Eindhoven gaan voor de overwinning. Studs uit Nimma zijn qua uitslagen vrij onvoorspelbaar, daarom iets meer vertrouwen in DQS

Blerick H1 - Scoop H1 3-0
Makkelijke thuisoverwinning voor Venlo H5.

Civicum H1 - Nuenen H1 0-2
Civicum is bezig aan een revival. Waar ze enkele weken geleden nog zeker zoUden degraderen hebben ze nu de sympathie #Harry. Nuenen zal wel de puntjes snoepen, maar komt met de schrik vrij.
Eindhoven H1 - Best H1 4-1
Uit heeft Best nog geen goed resultaat neergezet. Eindhoven overleeft de eerste test.

Heeze H1 - Oedenrode H1 1-1
Heeze de minste uit de poule? Oedenrode kan niet omgaan met de vrijheid die het krijgt.
Uden H1 - Gemert H1 3-1
Verrassing van het weekend. Gemert laat puntjes liggen bij het slechte Uden. Hopelijk heeft de mediatraining van Uden geholpen en komt er eindelijk een fatsoenlijk websiteverslag

felix | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-3
De studs uit Eindhoven schat ik net wat beter in dan de studs uit Nijmegen.

Blerick H1 - Scoop H13-3
Een website die alle kanten op kan. Scoop probeert er nog een hockeywebsite van te maken. Blerick leunt op de corner en de man sleept er een gelijkspel uit.

Civicum H1 - Nuenen H1 2-3
Nuenen zal deze website net over de streep trekken. De mannen van civicum geven zich vandaag niet snel gewonnen.

Eindhoven H1 - Best H1 7-2
Iedereen verwacht dat Best mee kan komen met Eindhoven, ik denk het niet...

Heeze H1 - Oedenrode H1 1-3
Oedenrode beleeft een rustige middag. Heeze hockeyend gezien toch wel de slechtste uit de poule.

Uden H1 - Gemert H1 2-2
Uden mag blij zijn dat Gemert vandaag vergeet om hun kansen af te maken.

Hans Klok | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-3
StUdenten onder onsje, altijd leuk. Al denk ik dat menig toeschouwer hier niet over nadenkt, aangezien de nekklachten gelijk zijn na een potje tennis kijken. Counter op counter op counter, ik denk dat de spitsen en verdedigers gewoon 70 minuten lang blijven staan. Hopelijk is dit niet zo tijdens het potje bierpong in de 3e helft...

Blerick H1 - Scoop H1 4-2
Limboderby! De vlaaien zullen je in deze website om de oren vliegen, maar we zijn toch gekomen voor een potje hockey. Blerick heeft de weg omhoog ingezet na een knappe overwinning vorige week, Scoop won overtuigend van laagvlieger Heeze. Het schijnt dat de cornerman van Blerick zijn stick van vorig seizoen maar weer uit de kast heeft gehaald, hij had hem beter nooit weg kunnen doen.

Civicum H1 - Nuenen H1 0-3
Het schijnt dat de mannen van Civicum heel de week getraind hebben op het befaamde muntje kets in plaats van op het hockeyveld te hebben gestaan. Nuenen daarentegen begonnen aan een opmars na een wat matig begin. Dan mag Civicum niet echt een probleem zijn, al gaat het niet zo eenvoudig als op voorhand gedacht.

Eindhoven H1 - Best H1 3-2
Jajaja zo vroeg in het seizoen als zon belangrijk potje. Ben benieuwd of de schatjes het kunnen laten zien na de zepert vorige week in Rooi. De keepert van Best heeft uit voorzorg heel de keeperstas vol geflikkerd met handdoeken dus een afdroging door Eindhoven zal het niet worden, maar toch zullen ze zonder punten naar huis gaan. Thuis zijn de schatjes echt een maatje te groot. 3e helft zal wel gewonnen door de mannen uit Best.

Heeze H1 - Oedenrode H1 2-2
Odenrode natuurlijk de verassing van de week vorig weekend, maar uit zijn de nog steeds dramatisch. Heeze is gebrand om van de laatste plaats af te komen aangezien het in de onderste regionen erg spannend is dus het zal een felle pot hockey worden. Beide ploegen zullen doen wat ze goed kunnen, de punten delen.

Uden H1 - Gemert H1 3-4
Gemert overtuigd niet, maar behalve het slippertje in de eerste website hebben ze nog niet verloren. Toch hebben ze het uit altijd lastig, al helemaal op zon blauw shitveld in Uden. De mannen van Uden al 3 weken op rij niet meer gewonnen, dit wordt nummer 4.

manmanman | 12/10

Wat een niveau weer.

Vo

@Vincent | 12/10

Het mooie weer werkt beter dan het afdroog werk van de kleuters.

@Vincent | 12/10

Neem maar wat extra handdoeken mee.

JWZ vriend.

Vincent | 12/10

Kan iemand mij vertellen of het waterveld van Eindhoven echt nat is? Dan weet ik of ik wat extra handdoeken mee moet nemen. Of worden we afgedroogd door Eindhoven?

Jomanda | 12/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 1-4 (2-5 3e helft)
De strijd tussen de toekomstige CEOís en Einsteins van deze wereld. Wat een intellectuele strijd zal dit worden! De Eindhovenaren zullen deze pot met gemak over de streep trekken aangezien het enige wapen van Apeliotes de scoop is (moet je nagaan als je scoopt tegen Scoop dat zal echt een giller zijn, hihihi), hier hebben de twee centrale mannen van Don Quishoot geen problemen mee. De derde helft wordt ook glansrijk gewonnen door de stUdenten uit Eindhoven.

Blerick H1 - Scoop H1 3-1
Afgelopen weekend was het genieten in Eindhoven, Blerick was eindelijk een keer in vorm en dat was te zien aan de uitslag! Maar liefst vijf doelpunten tegen de ongeslagen stUdenten uit Eindhoven, wat een prestatie! Scoop draaide ook lekker en scoorde maar liefst zes maal in eigen huis. Desalniettemin zal de sleper van Blerick er persoonlijk voor zorgen dat de punten in huis blijven door twee maal het netje te vinden.

Civicum H1 - Nuenen H1 2-2
Harry moest wederom met een teleurstellend resultaat naar huis, niet te filmen dit! Deze week kan Harry gematigd positief zijn over zijn cluppie. Een gelijkspel tegen de blauwe goden is immers niet verkeerd. Spannend hoUden ze het wel door een strafcorner weg te geven in de laatste minuut, dit kan Harry niet aan en hoort de uitslag achteraf in de kantine waar hij de zenuwen te lijf gaat met goudgele rakkers.
Eindhoven H1 - Best H1 10-4
Eindhoven de gedoodverfde favoriet in deze poule. Ze zijn knap, slim, sterk, technisch en bovendien erg goed, niemand zal de schatjes van de eerste plaats stoten. Deze week komen de zandratten op bezoek bij het paars groene monster, helaas zijn de jongetjes van Best hun zwembandjes vergeten en blijven spartelend achter op het waterveld.

Heeze H1 - Oedenrode H1 2-1
Heeze, Heeze, Heeze, scandeert het publiek. Wat een middag voor de zonnetjes uit Heeze. Een winstpartij en direct van de laatste plaats af. De mannen van Rooi hebben het deze middag niet, niets lukt, teleurstelling in de groep, hadden ze misschien het laatste pilsje moeten laten staan?

Uden H1 - Gemert H1 3-2
Het tactische pomp spel van Uden werpt zijn vruchten af. Gemert verslikt zich in drie stuiterballen die aangeraakt worden waardoor de keeper enkel kansloos kan toekijken. Conclusie, Gemert beter, Uden drie punten.

Weetje van de week
MHC Best werd opgericht in 1944 door werknemers van de schoenenfabriek Bata.

Bassie | 11/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-2
StUdentenstrijd! Deze website wordt vooraf al beslist in de 3e helft.
Wel een erg leuke website om te zien! Als je van counteren houdt..

Blerick H1 - Scoop H1 2-1
Blerick heeft de weg omhoog gevonden, maar is nog niet op volle kracht. In eigen huis net van Scoop winnen, dat is geen prestatie om trots op te zijn, maar het levert gelukkig wel punten op!

Civicum H1 - Nuenen H1 2-3
Met ongelukkige bondscheidsrechters (Heeft iemand al goede scheidsrechters gehad?) moet Civicum het afleggen tegen Nuenen, wat tot nu toe alleen maar degelijke websiteen heeft neergezet. De 3e helft blijkt leuk te zijn, want Civicum mag de club sluiten!

Eindhoven H1 - Best H1 3-4
Na het slippertje tegen Oedenrode is Eindhoven het even kwijt. Dan wil je natuurlijk niet de huidige nummer 2 in eigen huis ontvangen. Ondanks dat Eindhoven de sterkere ploeg is, zal Best hier zege vieren. Dit gaat gelukkig niet ten koste van de 3e helft!

Heeze H1 - Oedenrode H1 0-8
0-8, want Heeze is gewoon ontzettend slecht, maar als Oedenrode zoals wel vaker weer een slippertje maakt, kan dit ook zomaar 0-1 worden. Heeze verliest in ieder geval wel.

Uden H1 - Gemert H1 4-5
Toch wel een spannende pot, Uden in eigen huis tegen het sterkere Gemert. Wel heb ik gehoord dat de aanvoerder niet aanwezig is, die moest blijkbaar Dames 1 coachen en aanmoedigen?
Een spannende pot met uiteindelijk toch winst voor Gemert.

Winkelhaak | 11/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-3
De stUdentenkraker! Beide ploegen zijn het een beetje kwijt. Toch verwacht ik dat DQS wint, in mijn ogen beschikken zij over een betere ploeg dan de Nijmegenaren. Wordt een leuke strijd op het middenveld, waar beide teams een zeer goede speler rond hebben lopen.

Blerick H1 - Scoop H1 3-1
Limburgs onderonsje, eindelijk spelen ze eens tegen een tegenstander die hun kan verstaan. Blerick de weg omhoog ingezet, Scoop zal heel graag willen winnen om niet in de gevarenzone te blijven, maar de semi-Venlonaren boeken vrij eenvoudig de 3e winst op rij.

Civicum H1 - Nuenen H1 1-3
Nuenen zet een hele goede reeks neer, heeft zich goed versterkt en lijkt een steady middenmotor te gaan worden dit seizoen. Dan moeten dit soort potjes tegen Civicum vrij eenvoudig te winnen zijn. Voor de mannen uit Cuijk wordt het een lang seizoen. Ook zondag zal de conclusie zijn: leuk meegehockeyd, maar weer geen punten.

Eindhoven H1 - Best H1 5-2
De absolute topper, waar iedereen heel erg benieuwd naar is wat dit gaat worden. Eindhoven nog geen ťchte tegenstand gehad, maar wel verrassend een puntje laten liggen in Rooi afgelopen weekend. Best doet lekker mee, gooit hoge ogen maar zal in Eindhoven toch zijn meerdere moeten erkennen. Eindhoven stelt orde op zaken.

Heeze H1 - Oedenrode H1 3-4
Op Oedenrode kun je geen pijl trekken. De ene week verliezen ze van Civicum en de week erop pakken ze een punt in Eindhoven. Wat wordt het deze week? Ik gok op een driepunter, maar de score kan net zo goed andersom uitvallen.

Uden H1 - Gemert H1 2-4
Uden draait een waanzinnig slecht seizoen. Heeft slechts 2 spelers die echt mee kunnen en het verschil maken. De rest is pure opvulling. Gemert en uitwebsiteen is geen sterke combinatie, maar toch verwacht ik dat ze de volle buit meenemen naar de hooizolder

Dn directeur | 10/10

Correctie: Civicum - Nuenen 1-2

Dn directeur | 10/10

Apeliotes - Don Quishoot 2-2
De stUdenten derby: alfa versus beta. Beiden stUdententeams hebben hun huiswerk gedaan, maar wat werkt er beter? De momentum analyse voor slepen gebaseerd op een Monte-Carlo simulatie gecombineerd met een MIP-optimalisatie voor positiespel gebruikt door de Eindhovense studs? Of toch de SPSS analyse voor psychologisch significante determinanten om je tegenstander mentaal te verzwakken gecombineerd met een SWOT-analyse om maximale teamprestatie neer te zetten door de Nijmeegse stUdenten? website wordt in de 3e helft beslist.
Blerick -Scoop 3-1
Vlaai vs Taart. Matige pot waarbij Scoop het betere van het spel heeft maar Blerick met 3 counters de overwinning naar zich toe trekt.
Civicum - Nuenen 2-1
Wat een ongekende weelde voor Nuenen, nu al meer punten dan vorig seizoen! Civicum wordt het volgende slachtoffer voor ď The Blue-White ArmyĒ.
Eindhoven - Best 5-6
De topper Vd week. Knotsgekke pot met 2 aanvallend ingestelde ploegen. Best heeft meer ervaring en gaat deze pot als underdog toch winnen. Naast goals vloeien ook de plakjes kaas rijkelijk tijdens deze pot.
Heeze - Oedenrode 0-4
Oedenrode wisselvallig, maar stuk beter dan Heeze. Dikke overwinning voor Oedenrode, ondanks dat Balkenstein mee doet bij Heeze.
Uden - Gemert 1-4
Gimmert weg naar boven ingezet, moeten winnen om in het spoor van 040 en Best te blijven. Gelukkig Uden de tegenstander. 3 punten voor Gemert.

@vindt | 10/10

Vind ik met dt schrijven, jij bent er zeker een van de havisten van Eindhoven...

@@hockey benksk | 10/10

VindT ik ja....

@Hockey benkske | 10/10

Vindt ik nog laag

Hockey benkske | 10/10

Had natuurlijk 12-4 moeten staan.

@Hockey benkske | 10/10

Best komt nog wel op voorsprong, maar Eindhoven thuis blijkt een maatje te groot. En toch wint Best met 2-4?

Hockey benkske | 10/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-2
shoot-outs in de 3de helft dan maar?

Blerick H1 - Scoop H1 2-1
De vlaaien derby pakt uit in het voordeel van Blerick.

Civicum H1 - Nuenen H1 1-3
Nuenen blijft punten pakken, een nieuw tijdperk waarin het mee gaat draaien in de bovenste regionen?

Eindhoven H1 - Best H1 2-4
Best komt nog wel op voorsprong, maar Eindhoven thuis blijkt een maatje te groot.

Heeze H1 - Oedenrode H1 0-2
Oedenrode heeft de weg naar boven weer gewonnen. Het puntje wat gehaald werd tegen Eindhoven zorgt voor vertrouwen.

Uden H1 - Gemert H1 1-3
Gemert gooit de website vroeg in het slot en kijkt met een schuin oog naar de plaatselijke buren ruzie tussen Eindhoven & Best.

Ernie | 09/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 1-3
De studs tegen de studs. Allebei geen indrukwekkende resultaten neer gezet. Voor de neutrale toeschouwer is dit helaas ook geen leuke website om te zien. Met geen van beide teams die het spel willen/ kunnen maken, is het een afwachtende website, met alle 4 de goals uit counters.

Blerick H1 - Scoop H1 4-1
Blerick heeft zichzelf enigzins bijeen geraapt, en dan is het heel fijn om Scoop thuis over de vloer te krijgen! Na 60 minuutjes en 4 strafcorners zit Blerick al aan het hier, weet Scoop er tegen alleen de keeper nog 1tje in te prikken.

Civicum H1 - Nuenen H1 1-2
Een spannende pot, waarbij ik Nuenen met dank aan haar vorige resultaten de overhand moet geven. Dit is toch wel de website van de week voor de (van vorig jaar) onderste regionen!

Eindhoven H1 - Best H1 3-3
En dan nu de echte website van de week! De fans staan te trappelen om deze website te zien! Een burenruzie! De mannen uit Best zijn natuurlijk hun Sahara veld gewend, waardoor de schatjes op hun waterveldje goed van start gaan met een 1-0 voorsprong. Deze voorsprong is van korte duur, want Best maakt er 1-3 van. Met hard werken en een gegunde strafbal van de strijd weet Eindhoven het in de laatste minuut 3-3 te maken, wat een saai, maar eerlijk resultaat is.

Heeze H1 - Oedenrode H1 0-4
Een ontzettend wisselvallig Oedenrode, tegen een ontzettend slecht Heeze. Oedenrode laat zien dat het toch enigzins consistent kan spelen, en trekt de website soepel over de lijn.

Uden H1 - Gemert H1 4-6
Gemert 7-5 tegen Apeliotes? Komt er hier weer zon monster uitslag? Gemert trekt vanwege ervaring de website over de streep.

Anoniem | 09/10

Civicum-Nuenen 1-0
Na een spannende website krijgt civicum in de 69e website een strafbal. Hooligan Muntjes rent het veld op en maakt hem.
1-0 Civicum dus en ze komen hierdoor weg uit de onderste regionen!

TNT | 08/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-3
Het beloofd een leuk spektakel stukje te worden in havanna aan de waal. De kanaries vechten voor wat het waard is. Maar ze hebben de pech dat de Eindhovense stUdenten zich willen revancheren van het debacle van afgelopen zondag.

Blerick H1 - Scoop H1 3-0
Blerick heeft een goede dosis zelfvertrouwen getankt in Eindhoven. Dat gevoel van euforie zal ook na dit weekend nog wel even aanhoUden. vrij eenvoudig cornert de Limburgse formatie zich naar een overwinning.

Civicum H1 - Nuenen H1 1-2
Civicum heeft een trouwe schare op de been weten te krijgen voor de ontmoeting met Nuenen. De steun zorgt voor spanning in de website. Maar Civicum trekt ook deze zondag aan het kortste eind.

Eindhoven H1 - Best H1 2-2
Topper van het weekend!! De kids uit Eindhoven willen zich net als de stUdenten maar wat graag revancheren tegen de buren. Maar de buren willen op hun beurt laten zien ook zij aanspraak maken op de bovenste plekken. Al met al een spannend potje.

Heeze H1 - Oedenrode H1 1-3
Oedenrode heeft dit weekend toch wel voor de verassing van de week gezorgd. Een gegund punt dat de club hopelijk een beetje weer op het rechte pad weet te krijgen.
Uden H1 - Gemert H1 2-4
Gemert een prima hockeyende ploeg tegen een stugge tegenstander. De communisten uit Gemert krijgen het echter op hun heupen wat een verdiend resultaat oplevert.

TNT | 08/10

Apeliotes H1 - Don Quishoot H1 2-3
Het beloofd een leuk spektakel stukje te worden in havanna aan de waal. De kanaries vechten voor wat het waard is. Maar ze hebben de pech dat de Eindhovense stUdenten zich willen revancheren van het debacle van afgelopen zondag.

Blerick H1 - Scoop H1 3-0
Blerick heeft een goede dosis zelfvertrouwen getankt in Eindhoven. Dat gevoel van euforie zal ook na dit weekend nog wel even aanhoUden. vrij eenvoudig cornert de Limburgse formatie zich naar een overwinning.

Civicum H1 - Nuenen H1 1-2
Civicum heeft een trouwe schare op de been weten te krijgen voor de ontmoeting met Nuenen. De steun zorgt voor spanning in de website. Maar Civicum trekt ook deze zondag aan het kortste eind.

Eindhoven H1 - Best H1 2-2
Topper van het weekend!! De kids uit Eindhoven willen zich net als de stUdenten maar wat graag revancheren tegen de buren. Maar de buren willen op hun beurt laten zien ook zij aanspraak maken op de bovenste plekken. Al met al een spannend potje.

Heeze H1 - Oedenrode H1 1-3
Oedenrode heeft dit weekend toch wel voor de verassing van de week gezorgd. Een gegund punt dat de club hopelijk een beetje weer op het rechte pad weet te krijgen.
Uden H1 - Gemert H1 2-4
Gemert een prima hockeyende ploeg tegen een stugge tegenstander. De communisten uit Gemert krijgen het echter op hun heupen wat een verdiend resultaat oplevert.