Speelronde 7

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 2C
  • 15/10
  • 2572

Heeze heeft haar eerste overwinning te pakken, gefeliciteerd!
Nu lekker een week rust, daarna staan de volgende websiteen op de planning:

Apeliotes H1 Ė Blerick H1
Best H1 Ė Heeze H1
Don Quishoot H1 Ė Uden H1
Gemert H1 Ė Civicum H1
Nuenen H1 Ė Eindhoven H1
Oedenrode H1 Ė Scoop H1
Reageren

TNT | 26/10

Apeliotes H1 Ė Blerick H1 2-1
De kanaries kampioenen van afgelopen jaar van de noord oost poule, tegen de kampioenen van de zuid poule. Het gaat kraken, piepen, dooien en vriezen. Het wordt in ieder geval een mooie pot maar de studs trekken aan het langste eind.


Best H1 Ė Heeze H1 12-0
Naar verluid vindt er zondag op het veld in Best een kamelenrace plaats voor de aanvang van deze website. De 22 spelers op het veld ondervinden daar in de begin fase beiden veel hinder van. Best lijkt het Best om te kunnen gaan met de omstandigheden en hockeyt zich vrolijk naar een grote overwinning.

Don Quishoot H1 Ė Uden H1 1-4
De stUdenten hebben het duidelijk zwaar in de eerste periode van de competitie. Uden lijkt daarintegen de motor aan de praat gekregen te hebben. Het lijkt een lastig verhaal te worden zo voor de stUdenten.

Gemert H1 Ė Civicum H1 4-1
Het wordt rood tegen rood maar zonder bloed aan de paal. Daar heeft Gemert het vandaag veel te makkelijk voor. de individuele klasse van Gemert is ronduit te veel voor Civicum. Gemert gaat echt nog wel wat plekken pakken dit seizoen.

Nuenen H1 Ė Eindhoven H1 1-3
Het Nuenen van vandaag de dag staat veel te hoog genoteerd voor het team dat het is. Hoe langer de competitie duurt des te meer we het team dan ook gaan zien zakken op de ranglijst.
De havisten daarentegen laten zien serieus te zijn over hun titel aspiraties en winnen het potje vrij eenvoudig

Oedenrode H1 Ė Scoop H1 2-2
Beide ontzettend leuke ploegen maar helaas is het hockeyend gewoon wat minder dit jaar met beide ploegen.
De punten worden dan ook netjes verdeelt en het was nog lang gezellig in Rooi

Omnisciens | 24/10

Ik denk dat iedereen nog helemaal in de vakantiestemming zit, maar aangezien we zondag toch echt weer de wei in mogen zullen we toch ook maar weer een voorspellinkje eruit gooien!

Apeliotes H1 Ė Blerick H1 1-3
Beide teams 2 weken geleden goeie zaken gedaan om aan te haken en zo in de sub-top te belanden. Het blijkt dat Blerick zijn stroeve start te boven in gekomen doordat hun corner eindelijk weer loopt, en daar kun je heel ver mee komen. Apeliotes blijft daarentegen heel erg wisselvallig, die zoUden wel een stabiele factor zoals een corner kunnen gebruiken. Dit zal ook de doorslag geven en Blerick neemt de punten mee naar Limburg.

Best H1 Ė Heeze H1 1-4
Je zou zeggen dat de mannen van Best het wel gewend zijn, maar na vorige week is er toch echt zand in de motor gekomen. Heeze pakte de eerste driepunter en wil uit de gevarenzone komen, maar dan is (een al dan wel niet in mindere vorm) Best uit toch een zeer lastige pot. Fijn dat Best met zon website de nare nasmaak van de nederlaag tegen de schatjes weg kan spoelen, maar ze krijgen het toch lastiger dan op voorhand gedacht.

Don Quishoot H1 Ė Uden H1 1-1
Uden vorige week knap gewonnen van Gemert, DQS pijnlijk onderuit tegen de andere stUdenten. Waar DQS in het begin van de competitie nog knap won van Best en gelijkspeelde tegen Nuenen is het de laatste weken helemaal niks meer. Uden weet thuis op het blauwe veldje toch wel wat punten bij elkaar te sprokkelen, maar is uit ook niet veel waard. Beide teams zullen een punt overhoUden, waar ze eigenlijk allebei niks aan hebben. Achja, weer een week niet verloren zullen de stUdenten zeggen voor aanvang van de 3e helft, wetende dat die deze weekl niet in gevaar zal komen.

Gemert H1 Ė Civicum H1 4-0
Civicum heeft vorige week waardig tegenstand geboden tegen Nuenen en willen deze lijn doorzetten. Gemert heeft thuis nog alles gewonnen en is gebrand dat ook deze week te doen na die zeperd van 2 weken geleden. En dan kunnen we linksom of rechtsom, maar Gemert is ook gewoon een (misschien wel 2) klasse beter dan de mannen uit Cuijk. Ben benieuwd wat Harry er deze week van kan maken.

Nuenen H1 Ė Eindhoven H1 2-2
Voor de 2e keer op rij een topper voor de schatjes! Daar waar ze vorige keer nog lekker voor de eigen (half lege) tribune mochten aantreden moeten ze deze keer op een ander veldje. Nuenen blijft de laatste weken maar punten pakken, zal ze dit ook deze week lukken? Het zal een spannende website worden, maar Eindhoven blijft ongeslagen. Beide teams tevreden met een punt, de schatjes blijven bovenaan.

Oedenrode H1 Ė Scoop H1 3-2
Tja, wat moeten we hier van zeggen. Het ene team is langzaam aan af aan het brokkelen, de andere is langzaam bezig met opbouwen. De vraag is wat de verhoudingen hierin zijn. Scoop pakt alleen thuis tegen laagvliegers punten, Oedenrode lijkt zich alleen te kunnen motiveren als ze thuis tegen (sub-)toppers spelen. Nu staat Scoop boven hun dus moet dat deze week geen probleem zijn. De mannen uit Rooi verlaten de gevarenzone onderin. Terecht? Dat laat ik aan jullie.

Winkelhaak | 22/10

Apeliotes H1 Ė Blerick H1 2-3
Leuke pot om wederom een inzicht te krijgen in de sterkte van deze poule. Apeliotes en Blerick behoren nu tot de middenmoot, maar bij verlies staan ze weer dicht bij degradatie. Beide ploegen zullen dan ook bang zijn om te verliezen en dit zal niet Leiden tot een hele attractieve pot hockey. Wordt veel gecounterd en geloerd, en het wordt een echte cornerwebsite die Blerick in haar voordeel beslist.

Best H1 Ė Heeze H1 5-0
Minder moeilijk te voorspellen. De snelle en behendige zandratjes van Best spelen Heeze helemaal aan flarden. Heeze vecht voor wat het waard is maar gaat er pijnlijk af tegen Best. Ploeg komt echt zwaar kwaliteit te kort voor de 2e klasse.

Don Quishoot H1 Ė Uden H1 0-2
Moeilijke pot om te voorspellen, kan echt alle kanten op. DQS zit in een vormcrisis. De dure aankopen van enkele miljoenen brengen het niet, wat ook zijn effect heeft op de sfeer binnen het team. De stUdenten zijn het niet met elkaar eens en er heerst geen fijne sfeer. Bij Uden staan de neuzen weer dezelfde richting op na de knappe winst op Gemert van vorige week. Uden leunt zwaar op de 2 behendige middenvelders, de rest is niet bijster goed.

Gemert H1 Ė Civicum H1 4-2
Cuijk gaat ook hier geen punten pakken. Gemert wint thuis alles, maar is uit zo wisselvallig als de pest. Deze week spelen ze thuis dus een zeer eenvoudige driepunter tegen een zeer zwak en tegenvallend Civicum.

Nuenen H1 Ė Eindhoven H1 3-3
Kraker van de week! Nuenen met al haar versterkingen lijkt dit jaar een serieuze gooi naar promotie te kunnen gaan doen. Eindhoven won niet overtuigend van Best, had het zelfs erg moeilijk met de zandratten! Nuenen uit is ook een pittige pot, die een gelijkspel gaat opleveren. Wordt een heuze pingpong website, met een corner van Nuenen in de laatste minuut die ternauwernood gekeerd wordt.

Oedenrode H1 Ė Scoop H1 2-1
Dit kan echt alle kanten op. Bij Rooi weet je niet wat je kan verwachten, gelijkspelen tegen Eindhoven maar kansloos verliezen in Heeze. Ook tegen Scoop weet je het niet. Scoop wil graag hockeyen en dat gaat ze de kop kosten tegen een counterend en verdedigend Rooi.

Houthakker | 17/10

Om niet iedereen naar dit topic te sturen en met de conclusie dat er pas 1 voorspelling is om te lezen doe ik nog even een duit in het zakje.

Apeliotes H1 Ė Blerick H1 2-3
9 punten uit 6 tegen 10 uit 6, Apeliotes baalt ervan dat ze een week rust hebben omdat ze na 3 websiteen weer een overwinning in pocket hadden en dit zoUden ze graag door willen pakken tegen Blerick, ze zullen zich volgende week weer helemaal op moeten laden. Blerick is ook lekker aan het draaien en heeft inmiddels 3 websiteen achter elkaar gewonnen. Blerick en Apeliotes zijn geen onbekende van elkaar en ze zullen alles op alles zetten om elkaar het leven 70 minuten lang zuur te maken. De corner van Blerick loopt weer een beetje dus dit zal Apeliotes de das om doen als ze niet goed op hun voeten letten in de cirkel. Kijktip van de week!

Best H1 Ė Heeze H1 6-1
Best als collectief 1 of 2 klassen beter dan Heeze. Zou dit het seizoen worden dan Heeze gaat degraderen? Alles is nog mogelijk. Best wil weer even wat rechtzetten na het nipte verlies in Eindhoven. Heeze blijkt kansloos op deze laatste zondag in oktober en Best walst er overheen.

Don Quishoot H1 Ė Uden H1 1-1
De studs uit Eindje mogen gezellig thuis tegen Uden. Leuke website, zal een beetje op en neer gaan maar uiteindelijk trekt er niemand aan het langste eind. Beide ploegen weten nog niet echt tot scoren te komen en dat zal vandaag ook weer blijken

Gemert H1 Ė Civicum H1 3-0
Denk dat hier weinig woorden voor nodig zijn, Gemert thuis. Gemert speelt vandaag lekker nonchalant. Civicum is werkelijk kansloos tegen Gemert in Gemert. Gemert stopt dan ook met hockeyen als de spits van Gemert het derde doelpunt van Gemert er in legt. Het draait hier vandaag alleen om Gemert.

Nuenen H1 Ė Eindhoven H1 2-5
Nuenen begint net een beetje lekker te draaien en dan komt Eindhoven op bezoek. Nuenen begint vol goede hoop omdat ze terug kijken op het gelijke spel van Eindhoven bij Oedenrode. Hier putten ze kracht uit en dat blijkt uit het eerste kwartier. Nuenen legt er door snel spel 2 in maar Eindhoven weet helaas voor de rust de stand alweer gelijk te trekken. Na de rust beseft Eindhoven dat ze toch iets beter moeten gaan hockeyen en dit laten ze direct zien. Met slim spel combineren ze makkelijk door de 11 blauwen heen en leggen er nog 3 in het mandje.

Oedenrode H1 Ė Scoop H1 2-2
Deze uitslag kan echt alle kanten op. Scoop op hun flikker gekregen in Blerick en Oederen in Heeze. Mocht Oedenrode dit winnen dan sluiten ze weer aan bij de middenmoot, hier zullen ze alles aan doen maar ze komen helaas te kort. Scoop legt er nog twee strafcorners in waardoor het uiteindelijk gelijkt wordt.

Wilfred | 15/10

Apeliotes H1 Ė Blerick H1 2-0
Appie heeft de weg naar boven gevonden. Ze hadden met een Jantje gewonnen als de links midden geen strafbal had gemist..

Best H1 Ė Heeze H1 5-1
3 gratis punten voor Best. Heeze maakt zich op voor degradatie.


Don Quishoot H1 Ė Uden H1 3-1
De StUdents uit Eindhoven hebben nog nauwelijks het net gevonden dit seizoen. Gelukkig komt daar deze website verandering in. De studs zijn gewoon een stukje beter dan Uden.

Gemert H1 Ė Civicum H1 3-1
Gemert heeft dit jaar veel kwaliteit moeten inleveren. Maar toch zullen ze weinig problemen krijgen met de boys uit Cuijk. Civicum kan zich samen samen met Heeze opmaken voor degradatie. De rooie van Gemert legt er 3 in.

Nuenen H1 Ė Eindhoven H1 0-5
Saaie pot. Eindhoven beter.

Oedenrode H1 Ė Scoop H1 1-1
Saaie pot.. geen winnaars.