De kop is er af!

Geplaats door: Bamibal ( )

  • 2C
  • 13/03
  • 1182

Kop is er af lieve vrienden! Bijzondere uitslagen afgelopen weekend?
Hierbij de websiteen voor komend weekend:

Best - Don Quishoot
Eindhoven - Blerick
Heeze - Civicum
Nuenen - Gemert
Oedenrode - Apeliotes
Scoop - Uden
Reageren

Buff | 16/03

Best - Don Quishoot 1-2
Eindhoven - Blerick 4-1
Heeze - Civicum 0-1
Nuenen - Gemert 1-2
Oedenrode - Apeliotes 2-3
Scoop - Uden 0-1

Bamibal | 13/03

Best - Don Quishoot 4-0
De scoringsdrang van Best heeft Gemert de das om gedaan. Stiekem zie ik Best als een gevaarlijke outsider voor plek 2. Zullen weinig moeite hebben met Don Quishoot verwacht ik, die een troosteloos seizoen tegemoet gaan.

Eindhoven - Blerick 3-1
Hoe moeilijk kan Blerick het Eindhoven echt maken? Eindhoven overtuigde niet echt tegen Civicum, maar is in mijn ogen toch wel een klasse beter dan iedereen in deze poule. Blerick staat hoog genoteerd, zal hard knokken voor de punten, maar is vrij kansloos tegen een gefocust en scherp Eindhoven.

Heeze - Civicum 2-2
Degradatiekraker! Plakjes kaas vliegen je om de oren in deze website. Wordt een zeer heetgebakerde strijd tussen de jonge goden van Civicum en de oudjes van Heeze. Gelijkspel, daar schiet uiteindelijk niemand iets mee op.

Nuenen - Gemert 2-1
Beide ploegen verloren de eerste speelronde, wat meteen een flinke knauw voor de seizoensaspiraties van beide teams. Nuenen een lastig te bespelen ploeg. Geeft weinig weg maar heeft zo ontzettend veel moeite met doelpunten maken. Toch verwacht ik dat ze Gemert in de tang zullen hebben en de 3 punten in eigen huis zullen hoUden.

Oedenrode - Apeliotes 3-2
Rooi pakte 3 punten tegen de Eindhovense stUdenten en gaan hetzelfde trucje herhalen tegen de studs uit Nijmegen. De luchtmacht van Apeliotes heeft deze week weinig nut, want Oedenrode staat laag en tactisch zeer goed. 2 verdwaalde scoops landen goed en die worden benut, maar verder dan dat komen de stUdenten niet.

Scoop - Uden 3-0
Leuke overwinning van Uden tegen Heeze, maar Scoop is andere koek. De jonge goden leggen er weer 200% energie in en overlopen het getergde Uden, dat weer gefrustreerd het veld afstapt.