speelronde 16

Geplaats door: Hockeystoky ( )

  • 2C
  • 04/04
  • 1256

Na een weekje geen voorspellingen te hebben gehad is het weer tijd voor de ouwe gokkers onder ons om wat nieuwe voorspellingen te plaatsen. Wat gaat het deze week worden?
Apeliotes - Gemert
Blerick - Don quishoot
Civicum - Best
Eindhoven - Oedenrode
Heeze - Scoop
Uden - Nuenen
Reageren

@Johanna | 08/04

Ik wist dat die geelhemden niet kunnen mikken, maar dit gaat wel heel ver...

@Johanna | 08/04

Gezien de grote luchtmacht van beide ploegen is dit een goede optie

Johanna | 07/04

Apellidinges vs Gemert afgelast omdatvde scheids een bal tegen zn hoofd kreeg in de warming up?

Harry bedankt | 07/04

Hey harry bedankt..... we wachten op de vlog

ViaDeMail | 05/04

Apeliotes - Gemert 2-3
Na een kleine vormdip staan de stUdentjes nog safe op de 2e plek. Hebben ze na vierklapper tegen Nuenen de goede vorm weer te pakken? Ik denk het niet. Die rooien lusten nog wel wat stUdentjes en na de klapper tegen de nerdjes uit Eindhoven gaan ze deze pot dan ook winnen.

Blerick - Don Quishoot 0-0
Nadat ze korte metten hebben gemaakt tegen Germert werd Blerick afgelopen zondag met hun neus op de feiten gedrukt. Een pijnlijke nederlaag tegen de jonkies uit Heeze. Don Quishoot komt te laat bij de website aan omdat ze nog steeds op zoek zijn naar het pad dat ze uit het bos leidt want oh oh wat zijn de stUdentjes ingemaakt vorige week. Mijn voorspelling, een bloedeloos gelijkspel, thuisblijven.

Civicum - Best 1-7
Civicum kan niet goed scoren en ook niet goed verdedigen, Best kan vooral goed scoren maar verdedigen vinden ze erg lastig. De 0 hoUden ze niet maar nemen eenvoudig de punten mee. Voor Civicum wordt het een heel lastig seizoen.

Eindhoven - Oedenrode 3-1
Niemand gaat graag op bezoek bij Eindhoven. Oedenrode heeft de zoete smaak van het kerstdessert nog in de mond: ongeslagen na de winterstop en veel posities gestegen. Eindhoven is echter een maatje te groot voor oude krullenbol en co.

Heeze - Scoop 3-1
Gaat Heeze de verrassing worden van de 2e seizoenshelft? Ik denk van wel: zakelijke overwinning tegen het rode lantaarn dragende Civicum en een knappe overwinning op Blerick. De mannen uit Heeze gaan er vol voor en heeft in de winterstop de evolutie van Charmander tot Charizard gemaakt. Scoop speelt zijn potjes maar weet nog geen potten te breken. Een spannende pot die tot ergernis van de rapper Sjors imitators verloren wordt.

Uden - Nuenen 1-2
Er gaan geruchten dat de oranje goden zich deze winter versterkt hebben met voormalig hoofdklassenspelers. De mannen uit Best hadden echter geen kind aan Uden. Nuenen ook niet, al heeft Nuenen niet de Beste hockeyers van de competitie, tactisch staat het prima. Door een paar geluksgoals lopen de oranje goden een blauwtje, Nuenen met de punten in de tas naar huis.

Jean Paul Pils | 05/04

Apeliotes Ė Gemert 2-3
Gemert wil definitief aanhaken voor een promotieplek terwijl Apeliotes knikkende knietjes krijgt bij het vooruitzicht van de eerste klasse.

Blerick - Don Quishoot 4-0
4x een corner tegen de onmachtige stUdenten uit de Lichtstad, daar is iets goed fout gegaan tijdens het voorbereidingsweekend.

Civicum Ė Best 1-4
De mannen van Harrie vechten om iedere strohalm te pakken maar het degradatiespook komt met de week dichterbij. De zandhazen uit Best scoren er weer op los in de eerste helft maar laten in het tweede bedrijf te teugels vieren.

Eindhoven Ė Oedenrode 4-0
Oedenrode betekende het eerste puntverlies voor de kinderen uit Eindhoven die zinnen op revanche. De ervaring van Oedenrode houdt ze de eerste 50 minuten op de been maar moeten uiteindelijk toch buigen voor de jeugdige energie.

Heeze Ė Scoop 2-2
De website met het laagste toeschouwersaantal van deze week. Zal er weer een oud-international op de spelerslijst prijken die de bus uit Heeze naar een veilige pechhaven zal slepen? Na de overwinning van vorige week zou Scoop een gewillige tegenstander kunnen zijn maar deze onverstaanbare jongens werken niet mee.

Uden Ė Nuenen 1-1
Twee ploegen die de wonden likken na een kansloze verliespartij, het spel is niet om aan te zien en de mannen in het geel zullen drukker zijn met uitdelen van een welverdiend plakje kaas dan het bijhoUden van de score.