Speelronde 20

Geplaats door: Linksbuiten ( )

  • 2C
  • 15/05
  • 1566

Hierbij de websiteen van speelronde 20

Blerick-Uden
Civicum-Apeliotes
Eindhoven-Don Quishoot
Heeze-Gemert
Oedenrode-Best
Scoop-Nuenen
Reageren

Jean Paul Pils | 16/05

Blerick-Uden 2-1
Voor Blerick staat er niet meer op het spel dan de eer, terwijl Uden de hete adem van zowel Heeze als Don Quishoot in de nek voelt. Thuis zijn de Limburgers op hun Best en zullen met 2 strafcorners de pot beslissen.

Civicum-Apeliotes 1-5
Hebben de mannen van Harrie de bittere pil van vorige week verwerkt? Degraderen en ook nog eens 7-1 op de broek van de BŤta studs. Apeliotes doet nog mee om een promotieplek en zal er vol overheen gaan, de gifbeker zal helemaal leeg moeten voor Harrie. Lichtpuntje: de derde helft zal wel in een puntendeling eindigen.

Eindhoven-Don Quishoot 4-0
Op eigen veld tijdens een derby kampioen worden, dat hebben de kindjes van Eindhoven goed uitgerekend tijdens de bijles wiskunde. De Jip en Janneke champagne zal rijkelijk vloeien en wanneer de stUdenten van Don Quishoot hun collegekaart meenemen om zich te legitimeren zullen ze vast wel een pilsje kunnen Bestellen aan de bar.

Heeze-Gemert 2-2
Heeze heeft in de tweede seizoenshelft een compleet ander gezicht, dat van Marcel Balkestein. Niet mooi om naar te kijken maar wel uiterst effectief, de punten worden bij elkaar gesprokkeld en er lijkt licht aan het einde van de tunnel. Voor Gemert is promotie uit zicht, zeker na een knullig gelijkspel in de laatste minuut.

Oedenrode-Best 1-2
Wordt er in 2019 op een woestijn gespeeld in de eerste klasse? Als het aan de zandratten van Best ligt wel. Er is een aanzienlijk gat met de nummer 3 en ook tegen Rooi zit er geen zand in de machine. De oude mannen hebben geen oppas voor de kids kunnen vinden en gaan noodgedwongen 10 minuten voor tijd naar huis. Genoeg tijd voor Best om toe te slaan.

Scoop-Nuenen 1-0
Potje in de marge dat er niet meer toe doet, bespaar je de reis naar het diepe zuiden.