Speelronde 3

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 16/09
  • 1516

Apeliotes - Heeze:

Blerick - Uden:

Concordia - Oedenrode:

Gemert - Nuenen:

Scoop - Rosmalen:

Venray - Bemmel:
Reageren

DrBibber | 13/11

Nog steeds de meeste punten en nog een website minder gespeeld.

DrBibber | 13/11

Nuenen omdat de winter in wil gaan als kampioen en Rosmalen omdat het niet nog een keer billenkoek van hun coach wilt krijgen. Verdedigen is prioriteit nummer 1 en daarom een gelijkspel.

DrBibber | 13/11

Bij Nuenen is er geen rede voor paniek. Nog steeds de meeste punten en nog een website minder gespeeld.

DrBibber | 13/11

Nuenen omdat de winter in wil gaan als kampioen en Rosmalen omdat het niet nog een keer billenkoek van hun coach wilt krijgen. Verdedigen is prioriteit nummer 1 en daarom een gelijkspel.

DrBibber | 13/11

Nuenen - Rosmalen: 1-1.
Topper van de week. Beide teams hebben afgelopen weekend 0 punten gehaald. Het schijnt dat de coach van Rosmalen nog steeds langs de kant staat te schreeuwen na het verlies tegen Heeze. Kok heeft zn feuten deze week een voor een op het matje geroepen voor een ouders potje billenkoek. Bij Nuenen is er geen rede voor paniek. Nog steeds een gedeeld 1e plaats met een website minder.

DrBibber | 13/11

Scoop - Blerick: 0-0
Beide ploegen zijn afgelopen maandag helemaal tot het gaatje gegaan bij de 11-11. Hele week wordt er rond gelopen met een kater en een walm van alcohol. Tot overmaat van ramp komt de dipdag pas op de zondag waardoor een uitermate slechte website eindigt in een brillenstand.

Venray Ė Uden: 3-1
Waar eindigt het sprookje van Venray? Een prima resultaat uit bij Apeliotes, en maar 2 punten achter op de koploper. Uden is misschien wel de meest onderschatte ploeg in de competitie. Iedereen zegt dat ze niet kunnen hockeyen maar inmiddels staan ze wel mooi 5e en boven Apeliotes. Bij Venray schijnt de aanvoerder elke thuiswebsite een mooie hattrick te maken onder het geschreeuw van de lokale cheerleaders. In het laatste kwart besluit Admiraal Uden hem maar eens uit te schakelen met een goed uitgevoerde WWE bodycheck. Gelukkig voor hem wordt hij na de website goed verzorgd in de badkamer door een paar hockeydames.

DrBibber | 13/11

Concordia - Heeze: 3-1
Concordia heeft de weg naar boven gevonden. 9 punten in de laatste 3 websiteen is natuurlijk niet verkeerd. Heeze heeft hun troefkaart eerder dan gepland in moeten zetten dit seizoen. Het ging zo slecht met de ploeg in het geel dat Mr Balkenstein tegen Rosmalen zn debuut heeft mogen maken in seizoen 19-20. Een reisje naar het zuiden met 5 graden is echter helaas teveel gevraagd voor Marcel, die besluit aan te sluiten in het badhuis van Bemmel. Samen met de spits demonstreren zij de tower bridge aan de dames 1.

Gemert - Apeliotes: 0-4
De gele onderzeeŽr weet wederom niet de volle 3 punten te pakken tegen de puppies uit Rooy. Dit keer mogen ze een bezoekje brengen aan Gemert. In Brabant spreken ze van een echte crisis, al 5 websiteen niet gewonnen en maar 1 puntje boven de degradatiestreep. Het team besluit dit weekend hard te werken aan de teamgeest. Zaterdagmiddag wordt en met zn alle gepaintballd en in de avond duikt het hele team de VIP in bij de locale nachtclub: de TimeOut. De pandapunten worden weer op 0 gezet, net als het aantal doelpuntenÖ

DrBibber | 13/11

Bemmel - Oedenrode: 3-3
De thuisploeg heeft zondag teleurstellend verloren in Uden, en zijn deze week gebrand om niet alleen op de zaterdag punten te scoren. Bij Oedenrode is het crisis deze week. Willempie is namelijk niet aanwezig omdat hij de optocht van sinterklaas in onze hoofdstad moet begeLeiden. De spits van Bemmel heeft is een van de spelers die zn pandapunt lijst vol heeft staan dus extra gemotiveerd is vandaag te scoren. Een hattrick van hem zorgt voor een puntje in eigen huis. Na de website mag hij samen met dames 1 douchen in het badhuis van Bemmel.

De flos | 20/09

Apeliotes - Heeze 3-1
Heeze gaat zich lekker ingraven. Maar heeft gewoon geen kwaliteit genoeg om het Apeliotes moeilijk te maken. Daarna kan Apeliotes nog anderhalf uur met de coach om tafel zitten om de website te analyseren.

Blerick - Uden 3-1
Thuis weet Blerick precies hoe de hoge ballen stuiteren. Toeschouwers hebben aan het eind van de website dan ook last van hun nek. Daarnaast maakt de corner in deze website het verschil.

Concordia - Oedenrode 3-2
Een spannende pot waarbij Concordia aan het langste eind trekt. Mede omdat de selectie in de breedte gewend is om op hoger niveau te spelen. Willempie trekt het niet in zn eentje en de scheidsrechter werkt ook nog niet eens mee...

Gemert - Nuenen 4-2
Een open website waarbij Gimmert onder aanmoediging van het publiek de punten thuis houdt. De jonkies van Gimmert lopen als jongen honden waardoor zelfs Pietertje het niet meer bij houdt. Je hoort Jet dan ook al roepen: kom maar ffkes wisselen .....

Scoop - Rosmalen 2-4
Rosmalen heeft op zn kop gekregen na de blamage tegen Gemert. Hierdoor zijn de Atjes extra gemotiveerd en pakken dan ook erg gemakkelijk de punten. Na de website pakt de coach nog een sjaggie om haar stem extra kracht bij te geven. Scoop krijgt een zwaar jaar. Maar kan gelukkig snel naar de Mac om alles te vergeten.

Venray - Bemmel 3-1
Degradatie kraker.... Iedereen neemt 2 extra sticks mee zodat ze lekker kunnen blijven hakken. De eerste die geen sticks meer over heeft heeft gewonnen. Daarna kan lekker verder gegaan worden met fysiek spel. Tienray is hier iets slimmer in en de captain maakt nog even een sliding waardoor de eerste punten gepakt worden in de tweede klasse.

Marinus | 20/09

Apeliotes - Heeze: 4-1
Apeliotes begint op stoom te komen, altijd even wennen met nieuwe stUdentjes die een zware ontgroening achter de rug hebben gehad. De tactiek van Heeze (bijna geen hockey te noemen) heeft tot nu toe gewerkt tegen de onderste uit de klasse maar de stUdentjes zijn hier tegen op gewassen en zullen Heeze daarom zonder punten terug sturen.

Blerick - Uden: 2-3
Blerick heeft het tot nu toe zwaar te verduren gehad, maar ook Uden is tot nu toe nog niet heel overtuigend. Het zal een fysieke website worden waar Uden uiteindelijk toch de overhand zal nemen.

Concordia - Oedenrode: 5-5
Oedenrode die een vliegende start heeft gemaakt dit seizoen zal het dit weekend toch even zwaar krijgen. Die ouwe zal het deze keer niet in zijn eentje redden tegen de degradant. Concordia speelt thuis en wil daar ook de punten hoUden, een felle website wat eindigt in gelijkspel.

Gemert - Nuenen: 5-3
Wat is er met Nuenen gebeurt afgelopen jaar? Ze zoUden toch niet in een keer zoveel beter geworden zijn? Nee punten pakken tegen teams die net gepromoveerd zijn dat moet nog net wel lukken. Dit weekend zal het een ander verhaal worden, van horen zeggen zijn er velen wisselingen bij Gemert geweest, maar de twee ouwe rooie laten de leeftijdsgrens nog behoorlijk steigen. Door hun stabiele spel kan de jeugd laten zien wat ze kunnen. Ze pakken de drie punten.

Scoop - Rosmalen: 1-6
Dit is een verloren zaak voor Scoop, de mannen van Rosmalen zijn gebrand om deze keer niet punten voor hun neus weg te laten kapen. Ze weten 1 goaltje te prikken door een stomme fout in de verdediging, maar dit weegt niet op tegen de doelpunten die Rosmalen weet te maken mede dankzij een ontzettend technische spits.


Venray - Bemmel: 4-1
De mannen van Venray hebben een beetje een hoge pet op van zichzelf, dit heeft ze uiteindelijk nog nergens gebracht deze comptetitie. Dit keer een potje van eigen niveau, door wat smerige acties die de scheids net over het hoofd ziet weet Venray te punten binnen te harken. Bemmel... stay strong.

Puky el Blanco | 20/09

Apeliotes-Heeze: 6-2
Nadat de graafmachine uit Heesch twee maal heeft gewonnen van de laagvliegers uit deze poule, zullen ze met volle moed afreizen naar het heerlijke Nijmegen. Echter, daar ligt een sterke kampioenskandidaat op hun te wachten om ze even terug op aarde te zetten. Heeze weet er toch nog een paar keer goed uit te komen omdat er nog een paar studs braakneigingen krijgen tijdens hun tackle-back.

Blerick-Uden: 3-1
Blerick zal na de teleurstellende seizoenstart alles recht willen trekken met een spetterende website tegen het Oranje B. De Udenaren zijn prima begonnen als je kijkt naar wat ze hebben lopen. Beide teams zullen hard werken voor de punten. Blerick zal deze wel thuis hoUden door een aantal zeikende fans.

Concordia-Oedenrode: 4-3
De mannen uit Rooi zijn verrassend koploper. Dit natuurlijk geheel ten dank aan hun Captain die langzaam toch aan stoppen zal gaan denken. Concordia hebben met hun vrijwillige degradatie een duidelijk signaal afgegeven: ďWij zuuke t nieĒ. Toch zullen ze de punten thuis hoUden door een dromende Willem en een verder matig Oedenrode.

Gemert-Nuenen: 5-1
Nuenen heeft laten zien dat ze een uitstekende toplied kunnen zijn, in de derde klasse. Met hun twee winsten zullen ze blij zijn, maar daar blijft het bij. Vol hoogmoed zullen ze naar Gemert afreizen waar een volledig nieuwe ploeg op hen te wachten staat. De versterkingen in de aanval van Gemert zullen het laten zien. Er schijnt zelfs een hattrick gescoord te worden.

Scoop-Rosmalen: 0-8
Scoop is enorm slecht begonnen en zal daar tegen Rosmalen geen verandering in brengen. De jongens uit Rosmalen zullen na hun klap tegen Gemert weer op scherp staan om de Zuid-Limburgers even weg te vegen.

Venray-Bemmel: 4-3
Wellicht de minste teams in de poule. Beide teams hebben nog steeds last van de nieuwe scheidsrechters waardoor ze hun eigen fysieke spel niet zullen kunnen spelen. Venray zal winnen door gebrek aan tactisch inzicht van Bemmel.

DB | 20/09

Apeliotes - Heeze: 2-1
Geel vs Geel, hoeveel gele kaarten zullen er vallen?

Blerick - Uden: 2-0
Blerick uit, altijd lastig. Het gemis van Lars zal gevoelt worden, maar de enige echt Dev machine is uitgerust terug van vacay.

Concordia - Oedenrode: 3-0
Eenvoudige website voor Concordia

Gemert - Nuenen: 1-3
Gemert de gekste! Kunnen het hoofd niet koel hoUden.

Scoop - Rosmalen: 4-3
Scoopy derbij!! Kan niet anders dat deze mannen hard voor de overwinning gaan.


Venray - Bemmel: 3-2
Venray thuis altijd lastig met die supports die het bloed op de shirts willen zien.

Johan Derksen | 20/09

Apeliotes - Heeze: 2-0
De gele kanaries tegen de gele badeenden. Een hele gele website met heel veel gele kaarten. De kleur geel is een kleur die opvalt. Geel wordt vaak gebruikt in reclames of als signaalkleur is het verkeer of techniek. Gele autoís zijn dankzij het feit dat ze opvallen, ook minder betrokken bij verkeersongelukken, daarom rij ik al jaren een gele Twingo. De kleur geel wordt ook vaak geassocieerd met de zon en de zon wordt dan op haar beurt weer geassocieerd met licht, leven en lente. Denk maar aan de meeste lentebloemen die een gele kleur hebben of aan de schattige kuikens die in de lente uit hun ei komen. Om een lang verhaal kort te maken, Heeze zal de hele website terug in hun ei kruipen en loeren op een counter maar de kuikens uit Nijmegen zullen vandaag evolueren tot volwaardige hanen en er met de winst vandoor gaan.

Blerick - Uden: 1-0
Blerick uit, altijd lastig. Rood is een kleur die snel de aandacht trekt en is het westen wordt gezien als een teken van gevaar. Daarom wordt rood veelal gebruik als signaalkleur. Oranje daarin tegen is eigenlijk niet eens een kleur. Het is een mengsel van rood en geel en komt eigenlijk vrij weinig voor in onze natuur. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat de kleur oranje niet veel symboliek kent, net als Uden. De heethoofden van het Nederland elftal zullen wederom vandaag hun Ďhoofdí verliezen en het voor hun eigen verpesten. Een hele saaie website eindigt in een 1-0.

Concordia - Oedenrode: 3-2
Genoeg over kleuren hun symbolische betekenissen. Het gevreesde Concordia uit Remunj en het iets minder gevreesde Rooy, staan in een mooie pot tegenover elkaar. Concordia telde 1 januari 58194 inwoners terwijl er in Oedenrode diezelfde dag maar 17879 inwoners. Als we deze getallen door. Als we deze twee getallen door elkaar delen, komt er 3.2 uit. Dit is na mijn mening ook de eindstand.

Gemert - Nuenen: 1-3
De eerste derby mag ik wel zeggen. Gemert heeft iedereen verrast door een puntje mee te nemen uit Rosmalen. Nuenen een solide overwinning op Venray geboekt en Jan KŲller in het doel bij Nuenen een clean sheet behaald. Ik verwacht dat Nuenen mee gaat doen om de titel dit jaar en ook vandaag de 3 punten mee zal nemen naar huis.

Scoop - Rosmalen: 1-3
Scoop, de koploper om volgend jaar naar de 3de klasse te promoveren. Tegen de ploeg met de meeste ambities om naar de 1e klasse te promoveren. Rosmalen, een ploegje dat zichzelf wel erg goed vindt maar afgelopen weekend weer heeft laten zien er voorlopig nog niet klaar voor te zijn. 5 kwartier in de auto zitten eist dan ook zín tol tijdens de 1e helft voor Rosmalen. Een 1-0 achterstand zal in de tweede helft worden omgebogen tot een 1-3 overwinning.


Venray - Bemmel: 3-2
2 jonge teams die wellicht een beetje zijn geschrokken van het niveau in de tweede klasse. De fysieke overtredingen en mondjes tegen de scheidsrechter moeten eruit in deze klasse mannen. Een derde klasse potje zal zich ontwikkelen tot een leuk potje voor de neutrale toeschouwers. Veel doelpunten, kaarten en strafcorners zullen zorgen voor een waar spektakel. De aanvoerders zullen vandaag het verschil maken. Die een met een hattrick en de ander met een eigen goal.

BennyBenassi | 19/09

Apeliotes - Heeze: 4-2
Zullen de stUdentjes de stijgende lijn voortzetten na het vertrek van hun iconische coach? Vorig seizoen weinig te vrezen van Heeze, maar zij zijn afgelopen jaar goed van start gegaan.

Blerick - Uden: 2-1
Ondanks een slechte start gaat Blerick zijn eerste puntjes pakken tegen de heethoofden uit Uden. Misschien maken ze weer het Doelpunt van het jaar, maar de puntjes blijven in Duitsland.

Concordia - Oedenrode: 1-2
Concordia tegen de mannen uit Oedenrode. Wie had verwacht dat beide teams er na 2 websiteen, zo voor zoUden staan. De oude mannen uit rooi hebben de oppassen weer geregeld voor dit weekend en zullen met de drie knikkers naar Brabant terugkeren.

Gemert - Nuenen: 2-1
In de rust zal er een bril stand op het scorebord staan, maar in de tweede helft neemt de rode spelverdeler van Gemert het heft in eigen handen en schiet hij Gemert naar de overwinning. De mannen uit Nuenen keren teleurgesteld weer terug naar het thuisfront.

Scoop - Rosmalen: 2-2
Rosmalen zal zich als nieuwkomer laten verrasen door het thuis sterke scoop. Scoop dat zich wil revancheren van het slippertje bij Oedenrode zal met strijd een 2-2 uit het vuur slepen tegen een sterk spelend Rosmalen. Ondanks dat de gemoederen tijdens de website hoog oplopen drinken de mannen na de website gebroederlijk een Alfa biertje .

Venray - Bemmel:
Twee ploegen die zijn gepromoveerd uit de derde klasse nemen het tegen elkaar op. Door met in hun achterhoofd nog in de derde klasse te spelen wordt dit dan ook een draak van een website. Met veel hakken en zagen en weinig hoogte punten weet Venray in de laatste minuut een corner binnen te pushen.
Venray eindigd overigens met 10 man vanwege de goUden-zaag-van-de-week van Feut Pronk.

Barry Batsbak | 18/09

Apeliotes - Heeze: 4-1
Eind vorig seizoen is promotiekandidaat Apeliotes flink onderuit gegaan tegen toen nog degradatieklant Heeze. Met een 4-0 pak slaag konden ze weer vertrekken. De studs hebben dus nog wat recht te zetten en zullen de mannen uit Heeze met gelijke munt terug willen betalen. Heeze met 6 punten goed begonnen aan het seizoen dus prikken er ook nog eentje, maar de nerds zijn dit keer gebrand op de overwinning.


Blerick - Uden: 2-1
Het gerucht gaat dat de feuten bij het eerste van Uden nog steeds excuses aan het maken zijn tegenover ontevreden supporters voor de wanprestatie van afgelopen week. Hadden er vertrouwen in doordat de eerste website van het seizoen gewonnen werd, maar dat vertrouwen heeft een aardige deuk opgelopen. Tegenstander Blerick blaakt ook niet van het zelfvertrouwen door de onthutsend slechte competitiestart, maar aankomend weekend wordt een kleine stap in de goede richting gezet.


Concordia - Oedenrode: 3-2
Kraker van het weekend! Oedenrode is bijzonder sterk aan de competitie begonnen. Hebben ze een aantal nieuwe spelers of leven ze boven hun stand? Vorig jaar was het namelijk allemaal niet zo bijzonder bij Rooi. Concordia is ook prima aan het seizoen begonnen, maar een aantal spelers zullen dan ook een wat hoger niveau gewend zijn. Zij zullen de ploeg dan ook langs Oedenrode loodsen in deze spannende pot.

Gemert - Nuenen: 1-3
Gemert is niet meer wat het geweest is vorig seizoen. Nuenen zal qua niveau te vergelijken zijn met afgelopen jaar. Hier kunnen we vrij kort over zijn, want de constante en degelijke speelwijze van Nuenen zorgt ervoor dat de 3 punten mee de tas in gaan.

Scoop - Rosmalen: 3-1
De ploeg die veruit het slechtste aan het nieuwe seizoen is begonnen krijgt dit weekend Rosmalen op bezoek. De zweep is uit de kast gehaald en 1 voor 1 mochten de mannen van Scoop even bij de coach langskomen in het materialenhok. De limburgers gaan hierdoor over lijken komende thuiswebsite. Rosmalen is wat magertjes begonnen aan de competitie, dus zullen deze pot ook willen winnen. Mede dankzij de geniale tactische ingevingen van de nieuwe coach van Rosmalen verliezen ze deze pot.

Venray - Bemmel: 2-1
Beide ploegen moeten nog erg wennen aan het niveau van de 2e klasse. Gelukkig kunnen ze deze speelronde samen een trip down memory lane maken. Het hockey is niet om aan te zien, maar dat maakt deze website wel spannend.

Pieter-Jan | 17/09

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Apeliotes - Heeze: 3-0
De jongens met de meeste IQ-punten in deze competitie gaan er met de winst vandoor. Heeze heeft een goede start gemaakt, maar is niet opgewassen tegen het intellectuele geweld van Nijmeegse studs.

Blerick - Uden: 3-1
Blerick heeft een dramatische start, kunnen ze dit nog wel recht trekken? Het antwoord is ja, tegen Uden komen de eerste 3 punten van de competitie.

Concordia - Oedenrode: 3-3
Twee teams die bovenin mee zullen spelen in deze competitie. Beide veel aanvallend vermogen en zullen dan ook in evenwicht blijven. Eerste verliespunten voor Rooi!

Gemert - Nuenen: 2-3
Vorig seizoen zou ik zeggen winst voor Gemert, maar dit seizoen is alles anders. Gemert kwaliteit ingeleverd? Nuenen pakt de winst uit bij Gimmert met een late goal.

Scoop - Rosmalen: 1-3
Scoop had ik veel meer van verwacht dit seizoen, maar het blijkt dat het tot nu toe een povere bedoeling is. Ze gaan echt nog wel punten pakken alleen niet thuis tegen Rosmalen.

Venray - Bemmel: 2-0
Promovendi derby!!! En ook degradatiederby??? Wie weet, beide teams tot nu toe 0 punten. In mijn ogen is Venray beter dus eerste punten voor de boys uit Venray.

Hans Worst | 16/09

Apeliotes - Heeze: 3-1
Twee afwachtende teams die beide graag op de counter spelen tegen elkaar vandaag. Wordt een website met weinig kansen en veel fysiek spel. Verwacht wel dat Apeliotes wint, omdat zij toch echt wel 3 maten groter zijn dan Heeze.

Blerick - Uden: 4-1
Blerick is het helemaal kwijt. 2 nederlagen op rij, zorgen voor een onthutsende zwakke start van de ploeg die vorig jaar nog 3e werd. Leegloop gehad, cornerman op vakantie?
Uden is ook geen hoogvlieger, dus verwacht dat Blerick zondag de eerste punten van het seizoen pakt. Cornerboy is back en maakt er meteen 4.

Concordia - Oedenrode: 2-4
Dit is de eerste echter serieuze titelkraker dit seizoen. Oedenrode heeft zich goed versterkt en schiet werkelijk waar uit de startblokken. Concordia won zeer overtuigend tegen Uden, maar wat is deze overwinning waard? Willempie is vandaag extreem scherp en prikt er 2 in de linker kroezoe zoals ze dat in Limboland zeggen.

Gemert - Nuenen: 2-3
Eerste test voor Nuenen dit jaar. Na 2 vrij eenvoudige overwinningen op 2 promovendi, staan nu de Gimmertse boys op het programma. HC haartjes glad achterover wint deze website nipt, want die rooie van Gimmert komt zondag niet op stoom.

Scoop - Rosmalen: 1-4
Walk in the park voor Rosmalen. Scoop had ik veel van verwacht dit seizoen, maar het lijkt wederom los zand bij de vlaaien.

Venray - Bemmel: 4-0
De onderlinge clash of the promovendi levert naast de eerste punten voor Venray ook een kaartenfestival op. Venray eindigt met 9, Bemmel met 10.