Speelronde 5

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 30/09
  • 1849

Apeliotes - Oedenrode:

Blerick - Rosmalen:

Concordia - Nuenen:

Gemert - Venray:

Scoop - Bemmel:

Uden - Heeze:
Reageren

Barry Batsbak | 05/10

Apeliotes - Oedenrode: 4-2
Apeliotes is goed op dreef de laatste 2 websiteen. 14 doelpunten voor en 2 tegen, dat zijn imponerende cijfers waarmee je de gleufjes op de sociŽteit wel kunt versieren en mee naar huis kunt nemen. Oedenrode had vanaf het begin van het seizoen keurige statistieken, maar liet het afgelopen zondag compleet afweten. Wat is daar in hemelsnaam gebeurd? Ze zullen meteen orde op zaken willen stellen in Nijmegen. De feuten van Apeliotes zijn nog helemaal in de wolken van het hertje dat vorige zondag met een zwoele blik langs kwam dartelen, waardoor Oedenrode kan profiteren in de eerste minuten. Na een 0-2 achterstand staan alle beentjes weer op de grond en ontvouwt zich een mooie comeback van de stUdenten in eigen huis.

Blerick - Rosmalen: 3-2
Heeft Blerick dan eindelijk het lek boven? De website van vorige week zal ze in ieder geval weer zelfvertrouwen hebben gegeven. Rosmalen is op technisch vlak beter, maar het zijn nog wel jochies die fysiek niet zoveel voorstellen. Dan wordt het een lastige website tegen het team dat door alle tackels meer op de grond ligt dan dat het op de benen staat.

Concordia - Nuenen: 3-1
Nuenen heeft de punten gepakt die het hoort te pakken, maar dat is wel tegen de mindere ploegen van de competitie. Tegen Concordia is het even andere koek dan de afgelopen 4 potjes die Nuenen gespeeld heeft. Ondanks dat Concordia vrij laag staat, heeft het al wel een aantal websiteen gehad tegen mogelijke titelkandidaten. Concordia gaat de eerste thuisoverwinning van het seizoen boeken.

Gemert - Venray: 3-3
Venray heeft in de voorbereiding flink huisgehoUden tegen Gemert met een heel ruime overwinning. Hierdoor is er bij Venray sprake van onderschatting en denkt het op 70 procent de punten wel even mee te nemen. Gemert heeft geleerd van de oorwassing destijds en zal met een verrassend strijdplan komen.

Scoop - Bemmel: 2-1
Ondanks dat het nog erg vroeg in het seizoen is, zou dit zomaar al een degradatiekraker kunnen zijn. Het wil bij beide ploegen allemaal niet vlotten en ze snakken allebei naar de eerste punten van het seizoen. Doordat Scoop het eigen doelsaldo weet te verdubbelen blijven de punten in limboland, na een website die niet om aan te gluren is.

Uden - Heeze: 2-1
Ook hier is het spel van een bedenkelijk niveau, maar blijft het wel de hele website spannend door het opportunisme van Uden. Lange klappen naar voren en af en toe schiet er eentje doorheen. Heeze probeert met man en macht te verdedigen en er met een counter uit te komen. Het is paniekhockey tot de laatste minuut, maar beide teams blijven knokken voor de winst en dat heeft ook wel iets.

@BennyBenassi | 03/10

Je bent je er toch van bewust dat VVV uit Venlo komt en Concordia uit Roermond? Dan ligt Blerick, geografisch gezien, dichter bij Venlo en dus het hoogtepunt van de dag voor hen interessanter zijn dan voor onze Roermondse vlaaien...

BennyBenassi | 03/10

Apeliotes - Oedenrode: 2-2
Wat heeft Rooij flink op zijn kloten gekregen afgelopen weekend. Zal de frituur van afgelopen week bedorven zijn geweest? Of had willempie geen oppas geregeld? De stUdentjes hebben weer dik gewonnen en hebben veel zelfvertrouwen. Kunnen de mannen uit Rooij zich revancheren? Of wordt het voor hen, een zondag om snel te vergeten?


Blerick - Rosmalen: 1-3
Blerick heeft vorige week wonderwel de eerste drie punten gepakt en zal nu vol vertrouwen aan de bak gaan. Dit zal echter niet genoeg zijn tegen de mannen uit Rosmalen. De dikke aanvaller gaat deze pot een lekkere hattrick maken, waarvan 2 door de beentjes van de keep

Concordia - Nuenen: 1-2
Nuenen redelijk goed begonnen aan de competitie. Concordia ver onder de maat. Ondanks dat de captain van Concordia er toch eentje weet te maken zal deze pot toch gewonnen worden door Nuenen. Het hoogtepunt van dag voor de Limburgers wordt het gelijkspel van VVV tegen PSV.

Gemert - Venray: 2-0
Gemert voelt zich thuis in het rode tenue op haar Best. De rode tornado weet 1 keer een strafbal te verzilveren en Gerrie maakt ook zijn eerste van het seizoen.

Scoop - Bemmel: 4-4
De kelderkraker. De cijfers zeggen genoeg over wat er allemaal gebeurd. Scoop pas twee keer kunnen scoren en Bemmel speelt elke week zonder keeper. Deze interesante mix resulteert in een 4-4 eindstand.

Uden - Heeze 0-0
Jaaa, hier is hij dan. De eerste brilstand van het seizoen. Beide teams spelen tijdens de website niks klaar, maar na de website... Dan gaat het erop. Uden wint uiteindelijk met een potje armpje drukken, maar dit is niet genoeg voor de 3 punten.

Bondscheids | 03/10

Aangezien iedereen alleen maar voorspellingen leest en niet zelf maakt zal ik het goeie voorbeeld geven.

Apeliotes - Oedenrode: 1-2
Topper van de week. Apeliotes doet het echt uitstekend tot nu toe. Laten we wel realistisch blijven: ze hebben alleen maar teams uit het rechterrijtje gehad. De eerste ťchte krachtmeting zal deze speelronde plaatsvinden. Oedenrode heeft wat goed te maken en gaat daarom 180 linkerbaan richting Nijmegen. De studs zijn zo gefocust op captain Willem, dat ze de snelle Dembele voorin vergeten bij Oedenrode. De laatste man moet 2 keer aan de noodrem trekken en zorgt ervoor dat Willem toch een dubbel kan maken in Nijmegen.

Blerick - Rosmalen: 2-1
Vrijwel alle spelers van Rosmalen komen van andere clubs, de slogan altijd thuis begint bij mij eindelijk op zín plek te vallen. Blerick lijkt zich herpakt de hebben, 1-5 is een duidelijk uitslag en geen toevalstreffer. Helaas voor Rosmalen heeft het geen oud-spelers van Blerick in het team, een uitwebsite op het programma dus. Blerick gaat met volle vertrouwen hun veld op en zorgt ervoor dat de punten thuis blijven.

Concordia - Nuenen: 3-1
Uit onderzoek (KNHB, 2019) is gebleken dat Nuenen alleen maar thuis kan presteren. Helaas voor hun staat er een zware uitwebsite tegen de ridders uit Roermond op het programma. Oliver Kahn zal vandaag zín eerste Ďclean sheetí willen hoUden. Een jantje in 1e helft zorgt echter voor onoplettendheid bij zijn verdediging. 5 minuten voor tijd zal het toch een keertje de bal uit zijn doel moeten vissen. Weer geen 0Ö..

Gemert - Venray: 2-2
De nummer 5 tegen de nummer 6, een echte middenmoter website. Beide ploegen behalen onverwacht veel punten en ook vandaag zal er gestreden worden om de winst. De driftkikker van Venray krijgt weer een mooie gele kaart in zijn gezicht en zorgt voor een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Een eigen goal en een bolle kant van de aanvoerder zorgen nog voor een puntje.

Scoop - Bemmel: 0-0
Topper van de weekÖÖÖ 1 uur en 40 minuutjes rijden vanaf Bemmel voor een website die in een brillenstand eindigt.

Uden - Heeze: 1-0
Heeze maar liefst 13 goals tegen in 2 websiteen. Heel knap voor een ploeg dat bekend staat om hun Ďverdedigende kwaliteitení. Uden doet het ook niet veel beter met 10 tegendoelpunten in twee websiteen maar zullen vandaag wel winnen.

The stump | 01/10

Apeliotes-Oedenrode: 1-2
Apeliotes heeft dit seizoen nog weinig prijs gegeven. En denkt dit varkentje ook even te wassen. Oedenrode heeft daarentegen wat recht te zetten na de blamage van vorige week tegen blerick. (ben toch echt zeer benieuwd hoe dit heeft kunnen plaatsvinden) Enfin Oedenrode geeft alles en revancheert zich hier voor vorige week.

Blerick-Rosmalen: 1-4
Blerick heeft de wind in de rug na de knappe overwinning vorige week op Oedenrode. Deze week is het echter gewoon weer slecht.... Rosmalen heeft veel meer kwaliteit en legt blerick weer het zwijgen op. Wordt toch een lang seizoen voor Blerick.

Concordia - Nuenen: 2-1
Nuenen uit of Nuenen thuis.... een verschil van dag en nacht. Concordia creŽert niet veel maar Nuenen vandaag nog minder... 2 strafcorners voor Concordia zorgen voor de overwinning vandaag.

Gemert - Venray: 2-4
In de voorbereiding bleek dit een walk over voor Venray... Deze keer zal het niet zo makkelijk gaan. Toch denk ik dat Venray vandaag de 3 punten pakt en tegen alle verwachtingen in gaat aansluiten bij de top van de competitie.

Scoop - Bemmel: 1-0
De klassieker weinig tegen heel weinig... Scoop kan der niet zoveel van. Bemmel kan er alleen nog minder van. Weinig doelpunten vandaag alleen scoop scoort per ongeluk.

Uden - Heeze: 2-2
Beide ploegen gaan onderin meedoen. weinig kwaliteit,wel veel strijd. Heeze zal aan het eind van het seizoen gered worden door mister Balkestein. Uden daarentegen ja die gaan dit seizoen met Bmmel en scoop uitmaken wie er naar de Micky mouse klasse gaat. Vandaag blijft de strijd in evenwicht omdat Marcel toch thuis blijft.

DrBibber | 01/10

Apeliotes - Oedenrode: 4-2
De topper van de week! Een mooi affiche waarin Apeliotes kan laten zien dat het een echte kampioenskandidaat is. Oedenronde staat weer even met beide benen op de grond. Wat een ongelofelijk resultaat hebben zij behaald afgelopen zondag. 1-5 onderuit tegen een van de de zwakste ploeg uit de competitie op dat moment. Het schijnt dat de bondscheidsrechters nog steeds een piep in hun oren hebben van het geschreeuw van Willempie. 14 goals voor en maar 2 tegen zijn angstaanjagende cijfers in Nijmegen op bezoek te gaan. Vandaag geen jantje voor de studs, maar wel een overwinning en halve liters Schultenbrau!

Blerick - Rosmalen: 2-2
Niemand had verwacht dat Blerick 1-5 in het Rooy zou winnen. Ben erg benieuwd wat hier precies gebeurd is allemaal. Rosmalen heeft eerste klasse concurrent met een pak rammel terug naar Limboland gestuurd, een plek waar zij zelf niet graag komen. Twee keer heel goed weggekomen in Sittard en Venray, maar drie keer in scheepsrecht zeggen ze. Vandaag zullen er punten verspeeld worden in het zuiden bij Blerick. Billy Bakker is terug bij zijn jeugdclub Blerick en legt er 2 in tegen het weinig scorende Rosmalen.

Concordia - Nuenen: 2-1
De rode carnvalsgekkies uit Limboland zijn een van de meest gepasseerde ploegen uit de competitie. Nuenen daarentegen een van de minst gepasseerde ploegen. Echter vinden de blauwe smurfen het lastig om te winnen als ze niet hun hun eigen smurfendorpje zijn. Ook vandaag zal dit weer duidelijk worden. De ene na de andere aanval wordt in de kiem gesmoord door de Jaap Stam achterin bij Concordia. Een saai website met weinige kansen eindigt in 2-1.

Gemert - Venray: 3-3
2 ploegen die tot nu toe verassen in de competitie. Beide ploegen in het linker rijtje, wie had dat gedachtÖÖ Ik niet in ieder geval. Venray een van de meest scorende ploegen maar hebben over het algemeen toch wel een zwakke achterhoede. In Gemert winnen is echter niet voor iedereen weggelegd, vraag maar aan NuenenÖ. Een hattrick voor de rooie aanvoerder van Gemert en een hattrick voor snelle aanvoerder van Venray zorgen voor een 3-3 gelijkspel.

Scoop - Bemmel: 1-1
Clash of the Dummies! Een ware degradatiekraker op het programma voor beide ploegen. Er moet gewonnen om uitzicht te hoUden op lijfsbehoud. 0 punten voor beide ploegen zijn zorgwekkende cijfers. Bemmel heeft gewoon een te zwakke verdediging (16 goals tegen) en Scoop een te zwakke voorhoede (2 goals voor), dit beloofd niet veel goeds voor de toeschouwersÖ. Een draak van een website eindigt in 1-1.

Uden - Heeze: 1-1
Nog een topwebsite dit weekendÖ.not! Twee ploegen die wellicht het minst aantrekkelijke hockey spelen van allemaal. Heeze omdat het zo verschrikkelijk veel verdedigt en Uden dat het gewoon niet kan. Ook vandaag worden lange ballen kiezelhard de cirkel in de hoop dat er iemand tegenaan loopt met zijn stick. Een website waar de scheidsrechters blij mee zullen zijn als die afgelopen is.

Meindert | 30/09

Apeliotes - Oedenrode: 6-2
Olei oei oei Oedenrode...hard onderuit tegen Blerick. Offday of toch niet zo goed als gedacht? Wat het ook moge zijn, op bezoek bij Apeliotes gaan ze weer onderuit. De stUdenten zijn on fire en scoren aan de lopende band.

Blerick - Rosmalen: 4-3
Een lastige uitwebsite voor de gedeeld nummer 1 van de competitie. Blerick heeft zijn rug weten te rechten en zijn nu hongerig voor meer punten. Een vechtwebsite volgt met hc haije als winnaar.

Concordia - Nuenen: 2-1
Twee subtoppers tegen elkaar. Nuenen weet niet echt een vuist te maken tegen de gepassioneerde Limburgers, die de drie punten op inzet weten binnen te slepen.

Gemert - Venray: 5-4
Er wordt er lekker op los gescoord in het Brabantse Gimmert. Het verdedigend zwakke Venray incasseert makkelijk, maar deelt ook flink uit. Tijd voor de rode matadoren van Gemert om op te staan en het verschil in positieve zin te maken.

Scoop - Bemmel: 2-1
De nummer 11 tegen de nummer 12. Slechter tegen slechtst. Het thuisvoordeel van de vloaien helpt hen aan een minieme overwinning. Bemmel moet uit een ander vaatje gaan tappen.

Uden - Heeze: 3-1
Uden heeft een flinke tik gekregen afgelopen zondag. Dan is het lekker als je het onthutsend zwakke Heeze op bezoek krijgt. Hoe zij aan die punten komen begrijp ik niks van.