Speelronde 9

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 04/11
  • 1406

Apeliotes - Venray:

Blerick - Gemert:

Concordia - Scoop:

Oedenrode - Nuenen:

Rosmalen - Heeze:

Uden - Bemmel:
Reageren

BennyBenassi | 08/11

Apeliotes - Venray† 5-1
De stuudjes hebben afgelopen week onverwacht punten laten liggen tegen Bemmel, maar zullen er dit weekend alles aan doen om hun rug te rechten. De nummer 10 van apeliotes heeft het deze week op zijn heupen en scoort in de eerste helft, een loepzuivere panna hattrick. In de† rust plakt de keeper van Bemmel uit frustratie zijn legguards tegen elkaar. In de tweede helft schiet de rechtsback ter afsluiting nog even twee corners in de kroezzoe.

Blerick - Gemert 2-1.
De mannelijke Kevin de Bruyne van Gemert is er deze week niet bij. Hij is zijn ploeg zo beu, dat hij een weekend vrijaf neemt. Blerick komt binnen 10 minuten op 2-0 en hockeyt het restant van de eerste helft zakelijk uit. Kevin kan de spanning thuis toch niet aan, waardoor hij stiekem toch op tijd is voor de tweede helft. Hij mag de laatste 5 minuten toch nog meedoen en slaat er nog een aansluitingstreffer in. Dit is echter niet genoeg voor een punt.

Concordia - Scoop:
Pohhh dit is gewoon een website die ik niet eens wil beoordelen. Niveau ligt zo laag dat we net zo goed naar de jongens uit de D1 kunnen gaan kijken. Zij spelen tegen Maastricht wat echt een spannende pot gaat opleveren, Concordia JD1 wint deze enerverende pot dankzij een sterk spelende keeper en een goed doelpunt van Joep!

Oedenrode - Nuenen:1-7
Gerard Joling en Jeroen van de Boom zullen balen van deze pot, want hier gaat het om de echte Toppers. Nuenen heeft al laten zien dat ze wel een potje kunnen ballen, terwijl Rooi toch wel heel erg afwisselend speelt. In het kort: bij Nuenen spelen ze erg goed, Willie is er niet bij en wie er nog meer in FC Willem spelen weet ik niet. Nuenen wint!

Rosmalen 2 heeze 0
De mannen uit Rosmalen hebben na een makkelijk potje tegen Rooi een wat lastigere kluif aan de mannen in Geel. Ze weten er desondanks twee te maken en hockeyen zonder al te veel probelemen de pot uit.

Uden Bemmel 2 3
De kelder kraker. Veel sensatie weinig hockey hoogstanden. Bemmel heeft afgelopen website gewonnen en zal ook nu een goed resultaat neerzetten. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

PaulvanLoon | 08/11

Apeliotes - Venray: 2-4
Een van de twee toppers deze week. De gele onderzeeŽr lijkt in onbekende wateren te varen gezien hun plek op de ranglijst. De kuikens uit Nijmegen zijn duidelijk uit vorm gezien de verloren Derby der Gelderland. Thomas de Stoomlocomotief, een echte angstgegner voor veel ploegen, gaat daarin tegen onverwachts lekker. Voor een 4e plaats had de promovendus van te voren waarschijnlijk meteen getekend. Beide ploegen zijn een van de meest productieve ploegen in deze poule, al staat het verdedigend wel wat beter bij Apeliotes. Echter hebben de stUdenten dit seizoen nog geen kennis gemaakt met de spielfŁhrer van Venray die al in de 1e helft een hattrick maakt deze website. Venray deze website duidelijk beter totdat jan met de grote mond weer begint te moelen tegen de roze vrienden. Een plakje kaas en 1 man minder bij Venray zorgt ervoor dat Apeliotes weer in de website komt. Strafcornerslemiel Wouter sleept er, na 5 weken droog staan eindelijk weer eentje in. Dokter Haas heeft geen dienst vandaag en zal ook zijn doelpuntje meepikken. Helaas voor hun scoort Venray nog een onterechte strafbal.


Blerick - Gemert: 3-1
Een pot waarbij beide teams chaos en crisis aanwezig is. Blerick omdat de spelers niet weten waar ze aan toe zijn. Proberen Venlo 1 te halen of misschien toch naar concurrent Venray vertrekken? Bij Gemert blijven de punten uit en dreigt een nadere degradatie in het verschiet. De rode aanvoerder van Gemert is het zat en gaat zich na dit seizoen zich focussen op de dames 1 waar nog een vacature als Ďgleufcontroleurí open staat. Bij Gemert is er te weinig kwaliteit om het Blerick moeilijk te maken. De ploeg draait niet lekker maar is toch echt nog vele malen beter dan Gemert.

Concordia - Scoop: 1-1
De thuisploeg lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. Een ongekende overwinning op Venray leek het begin van een aardige opmars maar de 4-5 overwinning op Blerick brengt toch wat vraagtekens met zich mee. De Scoop daarin tegen lijkt toch het stokje als degradatiekandidaat numero over te hebben gegeven aan Heeze. De 6 punten uit 2 websiteen zorgen voor een ongekende motivatie bij de uitploeg in deze derby. Een derby waar het publiek vandaag niet aanwezig is vanwege de spannende 11-11 die eraan zit te komen. 10 november staat bekend in Limburg als een dag waar de carnavalscostuums worden afgenaaid en de flesjes spa rood worden gemixt met een lekkere Russische Pushkin. Een derby met veel kaartjes en weinig doelpunten eindig in een eerlijk gelijkspel.

Oedenrode - Nuenen: 0-2
De andere topper van deze week! Nuenen draait een ongekend seizoen. Alleen Gemert is in staat geweest de blauwe Avatars te verslaan in een tweestrijd. Echter komen er belangrijke weken aan de voor de uitploeg. Oedenrode, Nuenen en daarna de inhaal tegen Apeliotes zijn aan de beurt de komende 3 zondagen. Bij Oedenrode is het seizoen als wisselvallig te omschrijven. Puntverlies thuis tegen Uden en Blerick zorgen toch voor een tegenvallend seizoen tot nu toe. Nuenen is een ploeg met 16 degelijke spelers en een sterke achterhoede. Oedenrode daarin tegen is een matige ploeg met een dodelijke strafcorner. Willempie komt met zijn bubs niet door het IJzeren gordijn van Nuenen heen en heeft gewoon te weinig kwaliteit hiervoor. Keer op keer wordt er gezocht naar een voetje in de cirkel maar Nuenen heeft zich hier goed op voorbereid en anticipeert hier goed op. Wat beloofde een waar spektakel te worden eindigt in een degelijke overwinning van Nuenen.


?
Rosmalen - Heeze: 4-0
De thuisploeg heeft een flinke klap uitgedeeld in Uden afgelopen week. Vandaag mag Heeze plaatsnemen op de guillotine in Rosmalen. De clowneste aanhang van Rosmalen staat weer langs de zijlijn om elke speler van Heeze eens lekker belachelijk te maken. Dit resulteert tot een blessure voor Feut Dobby, die hier kind van de rekening van wordt. Door een flinke Beuk van Balkenstein mag Stijntje even zn middagdutje gaat doen op de blessurebank van Rosmalen. Heeze heeft in deze website natuurlijk niks te vertellen en zal met een jantje van het veld afstappen. Na de website zal een lekker potje bier worden gedronken in de nieuwe blousjes van Rosmalen. Maatje 164 was alleen niet meer op voorraad, dus 2 spelers van DB JA1 moeten het maar met een Stone Island polo van de Bijenkorf doen.

Uden - Bemmel: 1-2
Het seizoen van Uden is te omschrijven als Ďmerkwaardigí en wisselvalligí. Een ploeg dat 6e staat, de meeste tegendoelpunten heeft maar wel in Oedenrode weet te winnen. Bemmel heeft samen met scoop de naam als degradatiekandidaat overgegeven aan Gemert en Heeze. Men zegt dat er nog steeds gejuicht wordt in Bemmel na de thuisoverwinning op Apeliotes. Ook vandaag zullen er punten worden gepakt tegen de oranje wuppies uit Uden. Hockeyen kunnen ze niet, maar beuken en irriteren zijn ze fantastisch goed in.


Ik zou het leuk vinden als ik nog wat voorspellingen zou lezen voor dit weekend. Dus stop met lezen en begin met typen!

karvan cevitam | 06/11

Apeliotes - Venray: 0-3
De stUdenten zijn hellemaal de weg kwijt. De aanvoerder van Venray is lekker op dreef dus zal er deze website 3 gaan maken.

Blerick - Gemert: 4-1
Wat is er toch aan de hand met Blerick aan de hand. vorig seizoen een prima plaats in de top 3 behaald, maar dit seizoen is het nog niet veel. De aanvoerder zal de niet scorende spitsen eens flink op hun klote geven. Hierdoor gaat Blerick er wel met de 3 punten vandoor.

Concordia - Scoop: 5-0
Hier kunnen we kort over zijn scoop kan er niet veel van dit seizoen dus een makkelijke overwinning voor Concordia.

Oedenrode - Nuenen: 3-2
De topper van deze week. Oedenrode thuis dus Willem kan weer op de fiets naar de club. hierdoor heeft hij al een goede warming up gehad, waardoor hij 3 strafcorners zal gaan maken. De verdediging laat wat steekjes vallen daardoor krijgen ze nog 2 goals om de oren.

Rosmalen - Heeze: 3-1
Heeze hoopt dat de omnibus weer op tijd is zodat de oude garde weer aan kan sluiten. Als dat niet zo is zullen de jonkies van Rosmalen met dikkeren cijfers winnen.

Uden - Bemmel: 2-1
Het Nederlands amateur elftal zal er met de punten vandoor gaan deze week. Doordat Bemmel niet ongeschonden uit de bekerwebsite zal komen.

Speelronde 9 | 06/11

Apeliotes - Venray: 4-3
Mooi potje, Apeliotes lijkt het toch even kwijt te zijn maar zal na een mooie website als winnaar uit de strijd komen.

Blerick - Gemert: 4-1
Gemert zeer teleurstellend dit seizoen, als ze ook nog is drie kwartier in de auto moeten zitten verliezen ze zelfs dik van Blerick.

Concordia - Scoop: 2-3
Beide ploegen de weg naar boven te pakken, ik verwacht dat Concordia niet met de hoge druk van Scoop om kan gaan.

Oedenrode - Nuenen: 2-5
Oedenrode verreweg de betere ploeg en komt netjes 2-0 voor, helaas denken ze er al te zijn en vergeten ze in de 2e helft te verdedigen...

Rosmalen - Heeze: 3-0
Eitje voor de jonkies van Rosmalen

Uden - Bemmel: 1-2
Bemmel op dreef?

MBalkensteen | 05/11

Apeliotes Ė Venray: 2-4
Venray draait een erg sterk seizoen en begint een tweede promotie te ruiken. Dit geeft de kemphanen alleen maar meer energie om nog snellere counters en enkelbrekers te maken. De Alfa stUdentjes hebben een pijnlijk slippertje gemaakt en zullen er alles aan doen om dat zo snel mogelijk te vergeten. Venray start sterk en scoort in het eerste kwart 2 keer. Na een sterke analyse van de coach zullen de stUdentjes grip krijgen in kwart 2 en 3. Een backhand schot uit onmogelijke hoek en een avontuurlijke strafcorner zullen voor de 2-2 zorgen. In kwart 4 geeft nummer 14 van Venray 2x gas en klaart de website.

Blerick Ė Gemert: 3-1
Blerick, Blerick, Blerick, wat is daar toch gaande? Zijn de heren met hun gedachte al bij de nieuwe toekomstige hockeydames? Blerick steunt op een sterk middenveld, maar heeft een zwakke voorhoede en een wisselvallige achterhoede. Gelukkig voor Blerick is Gemert het dit jaar ook volledig kwijt. Waar Gemert vorig seizoen nog een gedegen tegenstander was is het nu een waardige degradatiekandidaat. Blerick start slaperig waardoor Gemert snel op voorsprong komt. Blerick schreeuwt onderling wat ďmotiverendeĒ spreuken en gaat gas geven. Een snelle uitbraak van de pingelspits zorgt voor de gelijkmaker. Het strafcornerkanon heeft eindelijk zijn dag en scoort de overige 2.

Concordia Ė Scoop: 4-1
Scoop heeft moeite met pingelen want de stick plakt aan hun handen door de lijm van de Carnavalswagen Eigenlijk boeit het ze ook niet, morgen wordt de kop er toch afgezopen onder het genot van opzwepende kwaliteitsmuziek. De kater van dit feest zal vele malen erger zijn. Concordia is slimmer en laat de vrouw het kostuum maken, de carnavalswagen wordt dit jaar overgeslagen. Met dit voordeel, in combinatie met 1e klasse ervaring, zullen zij aan het langere eind trekken. Mooie reden om morgen nog meer aangelengd bier te drinken.

Oedenrode Ė Nuenen: 1-1
Oedenrode is gebrand om weer terug te krabbelen naar de promotieregionen. Helaas zullen zij stuk lopen op de degelijke verdediging van Nuenen. Nuenen, de tweede verassing van dit seizoen. 2 punten los met 1 minder gespeelde website, erg netjes. Helaas voor beide ploegen eindigt de website in een gelijkspel. Gelukkig voor Oedenrode staat de vetbak aan en staat het bier koud. De derde helft, of 5e en 6e kwart?? is voor hun.

Rosmalen Ė Heeze: 5-2
Heeze, degradatiefavoriet nummero uno. De enkele jonkies van Heeze zijn blij om te mogen spelen tegen de jonkies van Den Bosch. Geeft toch een huiselijk gevoel. De gele veteranen verstaan de onderlinge taal niet en raken de grip kwijt op de website. Rosmalen scoort in de eerste 2 kwarten 5 keer. Heeze besluit de bus te parkeren en in het laatste kwart pompt de kleine dikke kalen 13 ballen de oranje cirkel in. Met geluk lopen 2 man per ongelijk tegen 2 van deze ballen.

Uden Ė Bemmel: 1-2
Bemmel wint ff van de alfa mannetjes, erg netjes. Deze overwinning is zo goed bevallen dat ze genoegen nemen met eenzelfde uitslag. De eerste helft van de website blijft een op en neer gaan van acties en counters, helaas zonder succes voor beide ploegen. In het derde kwart scoort Bemmel de eerste goal. Uden vat dit verkeerd op en start met ouderwets rugbyen. Helaas voor hun telt hun Try maar voor 1 bij hockey. Bemmel antwoord met een hockeyaanval en trekt uiteindelijk aan het langste eind.

RenevdGijp | 05/11

Apeliotes - Venray: 2-3
Op een uitschieter na heeft de promovendus een uitstekend seizoen tot nu toe. Na oorwassing in het zuiden van Limburg heeft Venray orde weer op zaken gesteld tegen Blerick. Apeliotes heeft echter maar 3 punten in de laatste 4 websiteen behaald (1 afgelast). Na Oedenrode, Rosmalen, Nuenen komt de laatste ploeg in de top 5 op bezoek. De aanvoerder weet zijn leerlingen maximaal te motiveren voor deze website, omdat ook hij weet dat er geen beter moment gaat komen om op bezoek te gaan bij de universiteit. Een frommelgoal van een van de nieuwe feuten van Venray zet ze in het 1e kwart op 0-1. De Apeliotanen proberen in het 2e kwart meer aan te vallen maar dit wordt door een snelle counter van Venray afgestraft tot 0-2. Apeliotes laat daarna zien toch beter te zijn dan Venray en komt uiteindelijk geheel terecht op 2-2. Door al die euforie vergeten ze in de laatste minuut #11 te dekken die toch nog de winnende maakt.

Blerick - Gemert: 3-1
Gemert degradatiekandidaat nummero uno als je het mij vraagt. Het is de Fred en George Wemel nog mee doen bij de uitploegÖ Bij Blerick is het een taai seizoen, de mannen gaan volgend jaar fuseren dus de club Bestaat volgend jaar helemaal niet meer. De 100% wil om te winnen is er dus niet meer bij de thuisploeg. Toch kan iedereen in deze competitie beamen dat Blerick een stuk meer kwaliteit heeft dat Gemert.

Concordia - Scoop: 1-1
DERBYTIME, zou je zeggenÖ Vandaag niet hoor. Iedereen zit met zijn hoofd bij de maandag. Waar de Carnaval bij het grootste gedeelte van ons pas in februari begint, start het in het vreemde zuiden 11 november al! Een dag waar in zij al maanden naar uit kijken. De website wordt dan ook sportief op papier afgesloten met een gelijkspel, zodat iedereen snel naar huis kan hun kostuum af te brijen.

Oedenrode - Nuenen: 3-1
Apeliotes tegen Venray mag er zijn maar dit is natuurlijk de topper van de week! Nuenen kent een weergaloos seizoen. 2 punten los op de nummer 2 en ook nog eens een website minder gespeeld! Oedenrode heeft afgelopen weekend toch wel een beetje teleurgesteld. Een derde plaats is niet genoeg voor Willem en zijn zwart-witte leger. Nuenen verdedigend wellicht de Beste ploeg in de competitie. Echter maakt dat in deze website niet zo uit. Oedenrode moet het van de corner hebben en daar zullen zij dus ook op gaan spelen. Bij elke cirkelpenetratie wordt er gezocht naar een voetje zodat Willempie weer aan kan gaan leggen voor een doelpunt. Willem staat op deze website en maakt vandaag een hattrick a la Taeke Taekema. Drie snoeiharde sleeppushes zorgen voor een bevrijdende overwinning voor Rooy!

Rosmalen - Heeze: 6-0
Heeze is degradatiekandidaat nummero 2. Een inspiratieloze voorhoede en een achterhoede dat niet meer weet wat verdedigen is kan beter teruggaan naar de klasse ouderwets beuken en clubscheidsrechters. De thuisploeg heeft allemaal weer mooi op de rit. 10 goals voor en maar 2 tegen na de herfstpauze zijn aardige statistieken. Ook vandaag zal er weer aan de doelsaldo gewerkt worden. Geen dubbele cijfers maar toch wel meer dan een handje vol.

Uden - Bemmel: 0-2
Bemmel gaat lekker! 7 punten in hun laatste 4 websiteen. Wie had dat gedacht na de eerste 4 speelrondes. Daarnaast is Bemmel gelukt wat een hoop ploegen niet is gelukt, winnen van Apeliotes! De druk van de derby van Gelderland heeft Bemmel wat extra gegeven in die website. Uden komt Bemmel net op het verkeerde moment tegen want ook vandaag gaan de puntjes mee naar Gelderland. Een rode kaart voor de soldaat van oranje en een backhand onderkant lat van Karim Benzema zijn de 2 hoogtepunten van deze website.

Winnie de Poeh | 05/11

Apeliotes - Venray 2 -2
Venray speelt ter overbrugging van het zaal seizoen in de veld competitie. Ze zullen in hun nopjes zijn op het semi-veld van Apeliotes. Lekker laag zitten en de stick plat op de grond, van thuisvoordeel geen sprake.

Blerick - Gemert 4-1
Schijnt een tekort te zijn aan houthakkers bij staatsbosbeheer, zij zullen hun Beste scouts naar deze website sturen. Waar Gemert de meeste contracten zal afdwingen zullen ze hockeyend weinig brengen en de punten achterblijven in Blerick (of is het nou Venlo? Of toch Tegelen?)

Concordia - Scoop 0-0
Beide teams hebben belangrijkere zaken aan hun hoofd vlak voor de start van het carnavalsseizoen. Vlak voor de website zal er een optocht met praalwagens vanuit Sittard zijn en daarna de nodige polonaises. Geheel in trent met de gedachte van carnaval zullen de punten gebroederlijk gedeelt worden.

Oedenrode - Nuenen 1-2
Dť topper van het weekend en eerste echte test voor de koplopers (wie had dat ooit gedacht??) uit Nuenen. Oedenrode gaat door een lastige fase in het seizoen, na wederom punt verlies kunnen we werkelijk spreken van een crises. Het scenario van boze supporters die spelers opwachten voor de kleedkamer dreigt. Helaas voor Oedenrode heeft Advocaat net een ander kansloos project gevonden om nieuw leven in te blazen.

Rosmalen - Heeze 0-1
Rosmalen speelt Heeze thuis helemaal zoek en deklasseert hun tegenstander tot een matige vierde klasser. Desondanks spelen ze tegen Heeze, een ploeg die sinds jaar en dag het in zijn DNA heeft om onterecht punten te pakken waar ze totaal geen aanspraak op maken. Ze zullen hun tegenstander dan ook compleet verbijsterd en gefrustreerd achterlaten.

Uden - Bemmel 1-5
Het hockey van Uden weerspiegeld perfect het inspiratieloze club tenue. Bemmel zal tot op het bot gemotiveerd om klassebehoud veilig te spelen voor de competitie onderbreking. Na de verrassing van vorige week pakt Bemmel door en zullen ze, hoe gek het ook klinkt, een 70 minuten durende hockey clinic verzorgen voor Uden.

Henk de Boer | 04/11

Apeliotes - Venray: 4-1 revanche op het pokken veld voor de stUdentjes

Blerick-Gemert: 3-1 Blerick stuitert op en neer. Gemert stelt dit seizoen voornamelijk teleur.

Concordia - Scoop: 4-0 Concordia op dreef en hebben de weg omhoog ingezet

Oedenrode - Nuenen: 1-1 Oedenrode moet... en Nuenen heeft moeite met scoren. Willem wil ook weer eens de punten voor zijn team pakken en moet en zal scoren. Helaas niet genoeg voor de drie punten dit keer, maar wel een puntje op zijn conto

Rosmalen - Heeze: 6-1 heeze geen schijn van kans. Rosmalen lekker bezig

Uden - Bemmel: 4-3 Uden heeft het thuis altijd moeilijk. Dubbeltje op zijn kant.