Speelronde 10

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 11/11
  • 1785

Bemmel - Oedenrode:

Concordia - Heeze:

Gemert - Apeliotes:

Nuenen - Rosmalen:

Scoop - Blerick:

Venray - Uden;
Reageren

Anoniemm | 17/11

Bemmel goeie gasten, gaan nog wel punten pakken..

El Sierd | 15/11

Bemmel - Oedenrode: 1 - 4
Oedenrode wint knap van Nuenen, die na het dure puntverlies van Rosmalen de koppositie had kunnen versterken. Oedenrode heeft het makkelijk tegen Bemmel en wint dan ook met 1-4.

Concordia - Heeze: 1-1
Na een knappe overwinning van Heeze op volledig eigen kracht (Balkestein doet schijnbaar niet elke website mee), willen de jonkies uit Heeze doorpakken en uit de onderste regionen verdwijnen. Aan Concordia hebben ze echter een moeilijke, aangezien zij de weg naar boven hebben gevonden. De punten worden verdeeld in een koud Roermond.

Gemert - Apeliotes: 2 - 2
Gemert lijkt de laatste websiteen telkens aan het kortste eind te trekken. Bij Apeliotes zit het de laatste websiteen ook niet mee. Deze website eindigt in een gelijkspel, waar allebei de teams niets aan hebben.

Nuenen - Rosmalen: 3 - 2
De topper van de week. Zowel Nuenen als Rosmalen verliezen, Rosmalen wat verrassender dan Nuenen, maar allebei de teams zullen zich willen herpakken. Rosmalen weet dit minder goed te doen dan Nuenen en zakt wat verder af van de top 2.

Scoop - Blerick: 2 - 6
Limburgs onderonsje. Scoop zal de hekkensluiter blijven na deze website vol met kaarten en doelpunten.

Venray - Uden: 3 - 1
Spannende pot in de middenmoot. Venray pakt een punt uit in Nimma, terwijl Uden wint van het mindere Bemmel. Het zal een leuke partij worden, echter weet Venray deze uiteindelijk makkelijk te winnen.

RenevdGijp | 15/11

Bemmel - Oedenrode: 2-2
Oedenrode is een ploeg dat het van de dode spelmomenten moet hebben. Een ploeg met het hoogste scoringspercentage uit de strafcorner. Willem en zn bondgenoten mogen naar het gevreesde Bemmel afreizen. Een plek waar Apeliotes en Concordia beide geen 3 punten hebben kunnen behalen, een plek waar het kan spokenÖ. David tegen Goliath. Nu staat Goliath bekend om zn wisselvallige resultaten tegen laagvliegers en vandaag is weer zn dag. Bemmel speelt als Ajax tegen Real Madrid vorig jaar, bij rust staat het 2-0 voor de thuisploeg! Willem weet niet wat hij meemaakt en zorgt uiteindelijk toch nog voor een punt.

Concordia - Heeze: 2-0
De thuisploeg heeft eindelijk zn vorm te pakken, en vandaag mogen ze weer thuis op hun eigen Hammerveld. Rosmalen kwam afgelopen weekend maar niet door het IJzeren Gordijn van Heeze heen. Marcel schijnt helemaal niet mee te hebben gedaan vorige week. De jonkies van Rosmalen hebben tegen hun hoofd verloren en zo tegen hun zelf gehockeyd. De matadors komen echter wel door de muur heen en weten zelfs de 0 te hoUden.

Gemert - Apeliotes: 0-3
Bij de thuisploeg heerst een crisis. Het Bestuur besluit rond te tafel te gaan zitten en een paar veteranen terug te roepen naar 1 en wat feuten terug te sturen naar de A. De gele mannen uit Nijmegen misschien scherpte, maar 3 goals in de laatste 2 websiteen. Op de heenweg besluiten de mannen uit Nijmegen langs een Starbuck te gaan voor een Frappuccino. De nodige cafeÔne zorgt weer voor dodelijk handelen in de cirkel van de tegenstander. Een jantje tegen Gemert is dan ook het eindresultaat.

Nuenen - Rosmalen: 2-1
Topper van de week. Rosmalen heeft het zwaar in de competitie. Het niveau van poule 2C is zwaar onderschat, en dat blijkt weer uit hun laatste uitslag. Het team altijd thuis, heeft het thuis op hun eigen veld erg zwaar. Puntverlies tegen Gemert, Apeliotes en Heeze kwam niet voor in de forecast van dit seizoen. 2 ploegen die verdedigend wel kunnen zeggen dat het goed staat. Toch schat ik Nuenen wel favoriet in deze pot gezien de ervaring en het thuisvoordeel.

Scoop - Blerick: 2-2
De thuisploeg heeft nog maar 13 doelpunten gemaakt dit seizoen! Ik wed dat er sommige spelers zijn die er minstens al net zoveel gescoord hebben in deze competitie. Blerick is stiekem plekje voor plekje aan het stijgen op de ranglijst, terwijl Scoop helaas onze hekkensluiter is. Blerick is favoriet in deze Limbowebsite maar de kleine Wibi Soerjadi van Scoop besluit er opeens 2 in te leggen. Het strafcornerkanon van Blerick besluit dit dan maar ook te doen. De punten worden verdeeld.

Venray Ė Uden: 4-1
Deze competitie begint langzamerhand steeds meer op de Bundeliga te lijken. Maar 4 punten verschil tussen de nummer 1 en nummer 7. Bij Uden ongelofelijk wisselvallig, maar toch wel een 5e plaats. Een ploeg met maar 19 doelpunten voor en 31 doelpunten tegen! Een zwakke verdediging weet de rechtsbuiten van Venray wel raad mee. Venray is het Granada van 2C. Een promovendus dat mee doet om promotie. Echter moeten ze volgende week wel naar Willem en de bubsÖ

DrBibber | 13/11

Bemmel - Oedenrode: 3-3
De thuisploeg heeft zondag teleurstellend verloren in Uden, en zijn deze week gebrand om niet alleen op de zaterdag punten te scoren. Bij Oedenrode is het crisis deze week. Willempie is namelijk niet aanwezig omdat hij de optocht van sinterklaas in onze hoofdstad moet begeLeiden. De spits van Bemmel heeft is een van de spelers die zn pandapunt lijst vol heeft staan dus extra gemotiveerd is vandaag te scoren. Een hattrick van hem zorgt voor een puntje in eigen huis. Na de website mag hij samen met dames 1 douchen in het badhuis van Bemmel.

Concordia - Heeze: 3-1
Concordia heeft de weg naar boven gevonden. 9 punten in de laatste 3 websiteen is natuurlijk niet verkeerd. Heeze heeft hun troefkaart eerder dan gepland in moeten zetten dit seizoen. Het ging zo slecht met de ploeg in het geel dat Mr Balkenstein tegen Rosmalen zn debuut heeft mogen maken in seizoen 19-20. Een reisje naar het zuiden met 5 graden is echter helaas teveel gevraagd voor Marcel, die besluit aan te sluiten in het badhuis van Bemmel. Samen met de spits demonstreren zij de tower bridge aan de dames 1.

Gemert - Apeliotes: 0-4
De gele onderzeeŽr weet wederom niet de volle 3 punten te pakken tegen de puppies uit Rooy. Dit keer mogen ze een bezoekje brengen aan Gemert. In Brabant spreken ze van een echte crisis, al 5 websiteen niet gewonnen en maar 1 puntje boven de degradatiestreep. Het team besluit dit weekend hard te werken aan de teamgeest. Zaterdagmiddag wordt en met zn alle gepaintballd en in de avond duikt het hele team de VIP in bij de locale nachtclub: de TimeOut. De pandapunten worden weer op 0 gezet, net als het aantal doelpuntenÖ

Nuenen - Rosmalen: 1-1.
Topper van de week. Beide teams hebben afgelopen weekend 0 punten gehaald. Het schijnt dat de coach van Rosmalen nog steeds langs de kant staat te schreeuwen na het verlies tegen Heeze. Kok heeft zn feuten deze week een voor een op het matje geroepen voor een ouders potje billenkoek. Bij Nuenen is er geen rede voor paniek. Nog steeds de meeste punten en nog een website minder gespeeld. Niet met een nederlaag van het veld stappen is vandaag de doelstelling voor beide ploegen. Nuenen omdat de winter in wil gaan als kampioen en Rosmalen omdat het niet nog een keer billenkoek van hun coach wilt krijgen. Verdedigen is prioriteit nummer 1 en daarom een gelijkspel.

Scoop - Blerick: 0-0
Beide ploegen zijn afgelopen maandag helemaal tot het gaatje gegaan bij de 11-11. Hele week wordt er rond gelopen met een kater en een walm van alcohol. Tot overmaat van ramp komt de dipdag pas op de zondag waardoor een uitermate slechte website eindigt in een brillenstand.

Venray Ė Uden: 3-1
Waar eindigt het sprookje van Venray? Een prima resultaat uit bij Apeliotes, en maar 2 punten achter op de koploper. Uden is misschien wel de meest onderschatte ploeg in de competitie. Iedereen zegt dat ze niet kunnen hockeyen maar inmiddels staan ze wel mooi 5e en boven Apeliotes. Bij Venray schijnt de aanvoerder elke thuiswebsite een mooie hattrick te maken onder het geschreeuw van de lokale cheerleaders. In het laatste kwart besluit Admiraal Uden hem maar eens uit te schakelen met een goed uitgevoerde WWE bodycheck. Gelukkig voor hem wordt hij na de website goed verzorgd in de badkamer door een paar hockeydames.

All in | 12/11

Bemmel - Oedenrode: 3-3
Bemmel gaat er volle bak voor en gaat zijn huid vandaag duur verkopen. Oedenrode vorige week knap gewonnen van Nuenen. Dit zorgt ervoor dat ze te licht denken over Bemmel. Bemmel kan thuis wat extraís leveren en dat laten ze hier zien.

Concordia - Heeze: 4-0
Concordia gaat gehakt maken van het super super zwakke heeze. De enige manier waarop heeze punten gaat halen is als mister bankenstein meedoet. Die heeft vandaag alleen geen zin in een ritje naar het verre zuiden.

Gemert- apeliotes: 1-5
Gemert is zeer zwak en heeft weinig hockeyend vermogen proberen alles zo hard mogelijk naar voren te slaan in de hoop dat iemand er tegenaan loopt. Apeliotes tactisch en technisch 10 keer beter lopen dan ook volledig over het droevige Gemert heen.

Nuenen- Rosmalen: 2-2
Wat een pot dit veruit de mooiste pot van deze week. Veel hockeyend vermogen op het veld. Rosmalen technisch vaardiger maar Nuenen staat tactisch als een huis. Lang lijkt Nuenen er met de overwinning vandoor te gaan. Tot de aanvoerder van Rosmalen in zijn eentje de stand gelijk trekt.

Scoop-blerick: 2-4
Scoop begint goed en komt snel op voorsprong. Dit houdt scoop de hele eerste helft vol. Helaas voor scoop is de gehele achterhoede iets te zwaar en conditioneel zwak. 2de helft lopen de aanvallers van Blerick ze aan alle kanten voorbij.

Venray- Uden: 6-3
Venray heeft veel meer hockeyend vermogen. En komt dan ook snel op voorsprong. Uden gooit de beuk erin en weet het de eerste helft nog spannend te hoUden. Na de rust wordt Uden zoek getikt alleen omdat Venray niet kan verdedigen krijgen ze er nog 3 tegen.

Pindakaas | 12/11

Bemmel - Oedenrode: 0-4
Als Rooi het op kan brengen wordt dit een hele eenvoudige winst voor Willem&Co. Bemmel speelt leuk hockey, maar Rooi is toch echt wel een klasse beter. Als ze nu eens een constant niveau kunnen halen dan gaan ze op voor het kampioenschap.

Concordia - Heeze: 3-1
Eigenlijk is het schandalig dat Heeze alleen maar punten pakt als Balkenstein er bij is. Wat misschien nog erger is, is dat ploegen verliezen van Heeze als er ťťn man bij is die wťl kan hockeyen in het gele tenue. Concordia sterke reeks aan het neerzetten, toch nog ambities om terug te keren naar 1C? Als Marcel meedoet wordt het spannend, is Marcel er niet bij een makkelijke middag op het Hammerveld. Hammertime!

Gemert - Apeliotes: 0-5
Studies hebben het moeilijk met het verlies van hun dierbare mede Apeliotaan. Resultaten zijn nog niet om over naar huis te schrijven, terwijl dit toch wel echt een ploeg is die in de 1e klasse mee zou kunnen. Gemert daarentegen is los zand, hockeyt op reactie en puur toeval. Die twee rooie maken het verschil, maar Apeliotes is toch echt 5x beter, vandaar 0-5.

Nuenen - Rosmalen: 2-2
Leuke pot voor de neutrale toeschouwer! Gaat Den Bosch MA1 voor een verrassing zorgen? Lang ziet het er naar uit, maar dan staat de gladde veteraan bij Nuenen op en zorgt hoogstpersoonlijk voor 2 doelpunten. Rosmalen trouwens het spoor wel een beetje bijster, verliezen verrassend veel van lager geplaatste ploegen, is er op zondag enige onderschatting bij de dames?

Scoop - Blerick: 2-4
Het onderonsje tussen de Vlaaien en de Fusieboys. Leuk dat Blerick gaat fuseren, scheelt ons weer een ritje naar Duitsland volgend jaar ťn er degradeert maar een ploeg dit jaar uit 2C waarschijnlijk? Hoe dan ook, Blerick gaat Scoop niets cadeau geven en neemt de drie punten mee naar Venlo-West, of hoe het daar ook mag heten.

Venray - Uden; 5-1
Wie voor de rest van het jaar nog plakjes kaas nodig heeft, moet naar Venray zondag. Het gerucht gaat dat de bond deze website al bij het opstellen van het websiteschema dik omcirkelt heeft en Bestempeld als risicowebsite. Het is maar goed dat het ziekenhuis naast de velden van Venray ligt, want hier gaan zeker gewonden vallen, dat kan niet missen. Na 70 minuten rugby heeft Venray de drie punten en Uden drie gebroken ribben.

E=mc2 | 12/11

Bemmel - Oedenrode: 1-4
Nette overwinning van Rooi op Nuenen. Willempie lekker uitgeslapen en ochtendgymnastiek gehad? Dit keer zal er minder goed uitgeslapen kunnen worden en zullen de oude benen stijf worden van de autoreis. Desalnietteplus zal dit weer een makkelijke overwinning worden voor de overjarige stUdenten.

Concordia - Heeze: 3-2
Heeze weer gebruik gemaakt van een niet nader te noemen troefkaart? Dit is dan ook de enige manier waarop Heeze een positief resultaat kan halen. Concordia is ondertussen netjes bezig en weet punten te sprokkelen. Deze website daarentegen vind ik een lastige om te voorspellen. Concordia is zeker de sterkere ploeg en kan/moet van Heeze winnen. Trekt Heeze echter weer zijn niet nader te noemen troefkaart, dan kan ik geen uitspraak doen over het eindresultaat.

Gemert - Apeliotes: 0-4
Na een gelijkspel tegen Venray hebben de studs weer zin om voor echte punten te gaan spelen, dan smaakt het bier toch beter. Gemert denkt een website te kunnen winnen op fysiek spel, maar komt van een koude kermis thuis. In de laatste 5 minuten besluiten ze dat het handig is om 2 gele kaarten te pakken. Hiermee is de website natuurlijk gespeeld. De snelle linksvoor heeft een goede vangst gehad zaterdagnacht en zet de snelheid van zijn kunstje door. Hij scoort 2 keer in de laatste 10 minuten.

Nuenen - Rosmalen: 3-1
Nuenen heeft een paar belangrijke punten laten liggen in Rooi. Deze website is een mooie kans om te laten zien dat degelijk en slim spel altijd wint van arrogant individualisme. Rosmalen loopt zich stuk op Nuenen en druipt verdrietig af om ís avonds Expeditie Robinson te gaan kijken bij mam op de bank. Gaat Mariana eindelijk naar huis?

Scoop - Blerick: 1-2
Scoop vs. Blerick, in het verleden zijn hier wisselvallige uitslagen uit voortgevloeid. De toekomstige venlonaren zijn echter in feeststemming door de fusie en zijn dit keer niet gevoelig voor de scheids. De lange krullenbol staat weer per ongelijk op de juiste plaats in de cirkel en tikt de eerste toevalstreffer in het Zuid-Limburgse net. Scoop antwoord met een snelle counter waarmee ze iedereen in wijde omtrek verrast. In het derde kwart komt Blerick met een alles onthutsende strafcorner variant die de punten voor Blerick veilig stelt.

Venray Ė Uden: 3-5
Ik mag Venray niet.

Gladiator | 11/11

Bemmel - Oedenrode: 1-5 / 1-0
Als je verliest van Uden behoor je tot degradatiekandidaat. Rooi wint als Willem aanwezig is. Bemmel stunt als dat niet het geval is

Concordia - Heeze:
Afgelopen weekend had je miljonair kunnen worden. De beukers in t geel winnen tegen de technische jongentjes van Den Bosch JA1. Ben toch benieuwd wat daar is gebeurd. Net zoals bij Rooi is Heeze afhankelijk van 1 man, Balkestein. Balkenstein aanwezig 0-1, Balkenstein afwezig 3-0.

Gemert - Apeliotes: 2-5
Van Rooi gaan we naar Rood. Frustratie zal overheersen bij Gemert die zich moeten gaan opmaken voor een ware degradatiestrijd. De gele kanaries hebben een zware periode gehad maar zullen toch wel snakken naar punten. Dat gaat wel lukken in en tegen Gemert. 2-5

Nuenen - Rosmalen: 3-2
Nuenen heeft de optimale kans om uit te lopen op Rosmalen niet benut en heeft de 1e plek tijdelijk overgegeven aan hcWillem en co. Rosmalen wil zich herpakken maar dat zal niet lukken tegen de degelijle ploeg uit Nuenen. Wel een aanrader om te gaan kijken voor de neutrale kijker.

Scoop - Blerick: 0-0
Scoop had 2 keer verloren maar een derde keer is niet gelukt. Blerick wint van Gemert, maarja dat kan iedereen dit seizoen. Tegen HcVerdedigen zullen de troosteloze vlaaieters er niet doorheen komen. De beginstand is ook de eindstand

Venray - Uden; 3-1
Knap wat Venray laat zien. Promoveren en dan bovenin meedoen. Het zal een beetje gaan smaken naar nog een promotie, toch lijkt me het niet dat dat gaat gebeuren. Het Nederlands elftal voor amateurs zal beuken tot het erbij neervalt, helaas voor hen is dat voor het eindsignaal.

Speelronde 10 | 11/11

Bemmel - Oedenrode: 3-4
Oedenrode gaat meestal onderuit na een goed resultaat. Dit zal tegen Bemmel niet gebeuren maar ze krijgen de overwinning niet cadeau.

Concordia - Heeze: 4-0
Heeze knap gewonnen van Rosmalen, geen idee hoe dat kan maar In principe moet iedereen makkelijk kunnen winnen van Heeze.

Gemert - Apeliotes: 1-3
De studs pakken de draad weer op en hebben alle koppies weer de zelfde kant op staan. Degelijke overwinning en werken rustig toe naar de Sinterklaas special Apeliotes-Nuenen.

Nuenen - Rosmalen:
Als de broekies van Rosmalen zich normaal kunnen gedragen en hun eigen spel spelen denk ik 1-2. Als Rosmalen weer naast de schoenen loopt en denkt dat ze hoofdklasse hockeyen dan wordt het een makkelijke overwinning voor Nuenen 4-1.

Scoop - Blerick: 2-4
Blerick voelt zich thuis in Limburg

Venray - Uden; 5-4
Mooi potje rugby waar Venray in de laatste minuut nog net de winnende try maakt.

BennyBenassi | 11/11

Bemmel Oedenrode 0 2
na een overwinning op de koploper heeft Rooi geen kind aan Bemmel. Ze komen er niet aan te pas deze website en komen net zo vaak op de aanvallende speelhelft als Rooij weet te scoren

Concordia Heeze 1 2
Na de schitterende en dik verdiende overwinning op Rosmalen lukt het de mannen uit Heeze dit keer niet om de pot op halve kracht te beslissen. Enerverend potje waarin Heeze net wat efficiŽnter is.

Gemert - Apeliotes 1-3
Deze week gaat de comeback worden van de stuudjes. De Thibault Cristiaensen van Gemert is er dit weekend wel weer vanaf het begin bij, maar heeft buiten een goal van buiten de cirkel, die toch wordt goedgekeurd, niks te melden . Het wordt voor Gemert een zwaar seizoen zo.

Nuenen - Rosmalen† 2-1
Beide teams toch verrassend onderuit. De scheids fluit 3 zuivere goals voor Nuenen af, maar toch winnen ze met 2-1. Rosmalen maakt in het laatste kwart nog wel een aansluitingstreffer

Scoop - Blerick: 0-1
Bij deze website gaat het er om dat niemand de bal wil hebben. De centrale verdediger van Scoop slaat de bal met alles wat die heeft geleerd naar voren, helaas wil Blerick de bal ook niet en slaat de bal weer terug. Deze ouderwetse tenniswebsite resulteert in 1 schot op goal, die de keepert er zelf inschopt.,

Venray - Uden: 1-2
Het lijkt wel de laatste schooldag van de plaatselijke middelbare school. Als een voedselgevecht gaan ook hier de plakjes kaas veelvuldig de lucht in. De scheidsrechters hebben hun handen eraan vol waardoor ze vergeten een goal aan Venray toe te kennen, hierdoor wint Uden nipt.†