Seizoensevaluatie

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 25/11
  • 2827

Nu we op de helft van het seizoen zijn is het tijd voor een korte evaluatie:

Beste spelers van de competitie:

Beste keeper van de competitie:

Beste 3de helft:

Wat zijn jullie verwachtingen van de 2de seizoenshelft? Wie gaan er mee dit om promotie en wie om degradatie.
Brand los!
Reageren

Herbstmeister | 26/11

Wie gaat de herbstmeister worden van 2C?
Apeliotes thuis, maar het fel gedreven team van Nuenen trekt toch aan het langste eind en wint 2-3 van de studjes die zaterdagavond toch te laat naar bed zijn gegaan.
Conclusie: Nuenen Herbstmeister

Beste speler:
Zonder die nieuwe nummer 14 van MHC Sint-Oedenrode had Willempie een stuk minder doelpuntjes, maar de Beste speler is zonder twijfel echt wel Willempie. Verder had Rosmalen een goede cm en stak die nummer 14 van Nuenen ook boven de rest uit.

Best keeper:
Keeper van Rosmalen. Rosmalen heeft het op 1 na minste doelpunten tegen en de verdediging van de A-jeugd van Den Bosch is niet zo sterk als die van Nuenen met het minste doelpunten tegen
Beste 3de helft:
100% Bemmel, gezellige club met mooie dames. Rosmalen lekkere broodjes en bij Apeliotes kun je gerust blijven hangen voor wat pilsjes.

Verwachtingen:
Rosmalen pakt de draad op, maar wordt net 3de, Nuenen zet door en behaalt promotie met hun 2de plek. De nummer 1 wordt Sint-Oedenrode door de ervaren oudjes die worden opgevuld door hun jonge twintigers.
Middenmoot niet interessant en degradanten zijn duidelijk: Heeze 11de en Scoop 12de. Gelukkig blijft Bemmel nog in deze competitie ;)

LekkerSetje | 26/11

Beste speler: Dit moet toch wel de linksvoor van Blerick zijn. Met zijn overweldigende pingelskilzz maakt hij menig verdediger en pilsend publiek gek. Helaas heeft de Mexicaanse Zeearend hem nog niet zien scoren. De Beste stuurlui staan tenslotte aan wal.
Beste keeper: Hoewel het aantal tegendoelpunten mij ongelijk bewijzen nomineer ik de keeper van Uden. Met een reactievermogen van een jachtluipaard aan de V2 Watermeloen haalt hij onmenselijke capriolen uit. Het aantal tegendoelpunten zegt, naar mijn bescheiden mening, meer over de rest van het defensieve kunnen van Uden.
Beste 3e helft: Deze trofee gaat naar het prachtige nieuwe complex van Venray. Hoe krijg je het voor elkaar om douches op een hoger niveau te maken dan het kleedlokaal zelf. Om vervolgens onbemeten afvoerputjes te installeren waardoor het kleedlokaal overstroomt na een lange douchpartij vol gehelicopter.
Kampioen zal Nuenen gaan worden. Van deze degelijke ploeg verwacht ik een degelijk zit-feest met schaaltjes ham, kaas en worst. En gezellig dat het was!
Zal scoop dan eindelijk gaan degraderen? Ja.

Grote klasse | 26/11

Beste spelers:
Cappie van Venray, overduidelijk
Willem, die man schiet Oedenrode eigenhandig naar 1C
Die oude rot bij Nuenen achterin, misschien niet meer de snelste maar o zo goed in 1-op-1 en leest het spelletje als geen ander

Beste keeper:
Nuenen, die man loopt 70 minuten lang te coachen en houdt er onmogelijk veel ballen uit. Kan echt goed keepen.

3e helft:
Bemmel vanwege de lekkere vrouwen, Oedenrode vanwege de gezelligheid en de gezellige vrouwen, maar ik heb het nog nergens het dak er af zien gaan.

Promotie: Rooi en Nuenen. Beide ploegen gaan het redden. Venray komt net te kort. Nuenen en Rooi gewoon net wat meer ervaring en daarom gaan zij omhoog.

Degradatie: Omdat Blerick dus hoogstwaarschijnlijk wegvalt volgend jaar gaat er maar 1 ploeg degraderen, en dat zal Bemmel of Gemert zijn. Scoop redt het nog wel, Heeze dankt wederom Marcel B.

DrBibber | 26/11

Er lopen binnen deze poule maar een aantal spelers die ver boven hun team en de rest van de competitie uitsteken:
Willemijn Ė Oedenrode: scoort mega veel strafcorners. Is stiekem toch wel snel en behendig.
Rechtsbuiten/aanvoerder Ė Venray: zonder hem zou Venray waarschijnlijk onderaan de middenmoot meedraaien. Vreselijk snel en elke website dodelijk effectief.
Rode aanvoerder Ė Gemert: als je kijkt hoe weinig kwaliteit Gemert in de ploeg heeft en toch nog 9 weet te staan, erg knap. Als je hem onschadelijk weet te maken dan ga je een gemakkelijke website tegenmoet.

Beste keeper:
Keeper Nuenen steekt er toch wel bovenuit. Misschien ook omdat er een solide verdediging voor hem staat, maar hij haalt er alsnog veel ballen uit voor zijn team.

Beste 3e helft:
Apeliotes uit Ė altijd gezellig. Een klein schraal clubhuis maar een grote gezellige sfeer.

Promotie:
Mijn verwachtingen zijn dat Nuenen en Oedenrode gaan promoveren. Voor Venray is promoveren nog een jaartje te vroeg. Wel knap wat ze de eerste seizoenshelft hebben laten zien. Rosmalen en Apeliotes zijn te wisselvallig tegen de mindere goden om mee te doen voor promotie. Concordia gaat het ook niet redden.

Degradatie:
Bemmel en Gemert gaan terug naar de 3e klasse. Heeze blijft erin ten koste van Bemmel. Mr Balkenstein zorgt voor lijfsbehoud.

De2eklassec | 26/11

Beste spelers van de competitie: sommige spelers bij de lagere ploegen lijken een stuk beter tussen de Mongolen bij een andere ploeg zoUden ze niet opvallen zo ook de rooie uit Gemert. De mid mid van Rosmalen is technisch erg goed, ook willempie kan er wel wat van. De aanvoerder van Venray is hockeyend niet eens de Beste van zijn team maar hij is wel heel erg snel hea.....

Beste keeper: paar goed keepers in deze poule ik heb alleen niet echt een favoriet.

Kampioen: ik denk dat Nuenen kampioen gaat worden. Ik denk dat zij de meest degelijke ploeg uit deze poule zijn. Verder wordt het heel erg spannend wie er met Nuenen samen gaat promoveren. Ik denk dat het gaat tussen Oedenrode en Venray. Uiteindelijk zal Venray promoveren doordat ze de allerlaatste website thuis tegen Oedenrode winnen.

Degradatie: Ik vind heeze en Gemert de 2 ploegen die veruit het slechtste hockey spelen. Bemmel en scoop hockeyen nog leuk mee en daarom denk ik ook dat zij het gaan halen.

Beste 3de helft: Bemmel Bemmel Bemmel !!!! Zo veel lelijke mannen en zoveel lekker vrouwen dat is niet mis .

Speelronde | 26/11

u we op de helft van het seizoen zijn is het tijd voor een korte evaluatie:

Beste spelers van de competitie:
De nummer 14 van Nuenen is in mijn ogen de Beste man. Alles hangt van deze man af bij Nuenen en daarom gaan ze het ook niet redden.. het zou mij niks verbazen als hij de laatste 3 websiteen geblesseerd was en dat ze daarom niks meer presteren.

Beste keeper van de competitie:
De keeper van Rosmalen is zeker de Beste. Erg knap om maar 18 goals tegen te krijgen als de jonkies zo vaak mentaal in elkaar storten voor zijn neus.

Beste 3de helft:
Bij Sint-Oedenrode is het mooiste om te blijven hangen, alleen al voor de frituur en als je geluk hebt is er ook nog disco. Voor de dames hoef je niet naar Sint-Oedenrode maar moet je in Bemmel zijn.

Wat zijn jullie verwachtingen van de 2de seizoenshelft? Wie gaan er mee dit om promotie en wie om degradatie.
Brand los!
Oedenrode zal waarschijnlijk kampioen gaan worden, hebben veel blessures gehad dus bij hun is de wisselvalligheid nog enigszins te verklaren.

Degradatie zal gaan tussen Scoop en Heeze. ik hoop Heeze omdat ze elke website de bus parkeren, Scoop probeert daar in tegen nog leuk hockey te spelen.

Winnie de Poeh | 26/11

Beste speler:
Dan toch de rooie uit Gemert, chapeau en petje af. Weinig spelers zijn in staat om eigenhandig een compleet team dat niet kan hockeyen in de 2de klasse te hoUden.

Beste keepert:
Keeper van Uden, ondanks dat die al 40x heeft moeten vissen is het een wonder dat ze onder de 100 tegendoelpunten zijn gebleven met een verdediging die zelfs tegen vierde klassers nog zo lek als een mandje schijnt te zijn.

Derde helft:
Heeze, Heeze, Heeze toch, het zou strafbaar moeten zijn om al die mooie dames weg te stoppen in die afgelegen plek wat jullie een dorp noemen. Uit betrouwbare literaire bronnen heb ik vernomen dat de dames van Bemmel ook de moeite waard zijn, kan niet wachten om aan ze voorgesteld te worden na de winter...

Kampioen:
Toch wel de lastigste vraag, ondanks dat Oedenrode en Venray erg afhankelijk zijn van de vorm van de dag van een of twee spelers zijn ze nu wel de favoriet. Mits Nuenen snel leert om doelpunten te maken of er een scorende spits bij krijgen, in dat geval zullen zij ongetwijfeld bovenaan komen te staan.
Apeliotes en Rosmalen lijken tegen het einde van het seizoen toch te wisselvallig te presteren om aanspraak op promotie te kunnen maken.
Concordia is een team met laffaards die zich hebben terug getrokken uit de 1ste klasse, die durven waarschijnlijk niet eens te promoveren de komende jaren.

Degradanten:
Stuk eenvoudiger, Scoop en Bemmel staan nu onderaan en zullen ook degraderen aan het eind van het jaar. Beide ploegen hebben enkele keer weten te stunten tegen hoog geklasseerde ploegen, echter pakken ze te weinig punten bij de overige degradatiekandidaten en dit gaat hun uiteindelijk opbreken.

BaasBasBeek | 25/11

Beste speler: Bas van Beek van MHC Sint-Oedenrode. Hele simpele keuze en duidelijk de Beste speler van de tweede klasse. Deze Mid-Mid heeft uitmuntende technische vaardigheden, loopvermogen en de motivatie van een hoofdklasser. Zijn neusje voor de goal behoort ook tot het neusje van de zalm, hij is volgens mij de enige die een doelpunt kan maken bij Oedenrode zodra het spannend begint te worden.

Beste keepert: in ieder geval niet de stickkant van de keeper van Rooi.

Derde helft: goede derde helft nog beter damesteam: Bemmel.

Kampioen: Oedenrode wordt bij de hand genomen door Bas en wordt kampioen. Nuenen promoveert mee, Venray leuke poging maar nee.

Degradanten: Scoop en Heeze gaan zo snel mogelijk terug naar de derde klasse.

2C | 25/11

3e helft:
Heeze. websiteen zijn niet om aan te zien, de dames daarentegen.... smullen geblazen

2C | 25/11

Beste speler: effectiviteit van Willempie kunnen we niet onder stoelen of banken steken. Zonder willem stond Rooi laatste met hooguit 3 goals voor.

Beste keeper: keepertje van Heeze. Hij houdt heeze eigenhandig in hoop op handhaving. Ze zoUden zonder punten staan zonder hem.

Komende zondag voorspel ik een winst van Nuenen op Apeliotes. 3-2. Ze zullen zich willen revancheren en gaan als Herbstmeister de winter in.

Uiteindelijk wordt Nuenen ook kampioen en zal Oederode ook promoveren als Willem niet geblasseerd raakt. Venray gun ik t wel, knap wat ze laten zien. Alleen lijkt het me stug dat ze dit het hele seizoen aanhoUden.

Degradatiestrijd. Dit wordt spannend tot de laatste speelronde. Bemmel wordt uiteindelijk laatste en Gimmert wordt 11. De twee rooie stoppen er mee en over anderhalf jaar is Gimmert defenitief verleden tijd in de 4e klasse.

RenevdGijp | 25/11

Beste spelers: centrale middenvelder Rosmalen / aanvoerder Venray zijn wel 2 spelers die er bovenuit steken. Een door zín techniek de ander door zín snelheid.

Beste keeper: Keeper Rosmalen. Wat een reactievermogen heeft die gast.

Beste 3de helft: Bemmel uit - mooie vrouwtjes

Gezien de ranglijst kan er nog van alles gebeuren de 2e seizoenshelft. Ik denk dat Apeliotes wederom net te kort gaat komen dit seizoen om serieus mee te doen voor promotie. Rosmalen verzuimd punten te halen tegen de mindere goden. Daarom verwacht ik dat de promotieplekken tussen Oedenrode, Venray, Nuenen en Concordia gaan.

De degradatiekandidaten zijn: Bemmel, scoop, heeze en Gemert. Gezien de kwaliteiten binnen deze ploegen verwacht ik dat Heeze en Gemert de favorieten zijn om te degraderen.

P.s. @onvoorspelbaar niet zo zeiken maar schrijven k*t

Onvoorspelbaar | 25/11

Beste competitiegenoten,
Bij deze wil ik jullie mededelen dat ik me ontdoe van enige vorm van voorspellen. Deze laatste speeldag is maar weer gebleken dat er in deze poule letterlijk niks te voorspellen is. In deze Micky mouse competitie kan letterlijk nog alles gebeuren. Als je toto kon zetten op deze poule waren we nu allemaal straat arm. Bedankt voor de eerste seizoenshelft. En succes voor alle ploegen in de zaal... tabť