Speelronde 13

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 09/03
  • 2617

Bemmel - Heeze:

Blerick- Apeliotes:

Concordia - Uden:

Gemert - Rosmalen:

Scoop - Oedenrode:

Venray - Nuenen:
Reageren

Hans Worst | 02/06

Blerick, bedankt voor de potjes de afgelopen jaren. Succes met de overgang en transformatie naar Hockeyclub Delta.

Voor de overige teams, moeten we blij zijn met Doetinchem in onze poule? Wordt een leuk ritje voor de heren uit Sittard...

Kusje | 04/04

Het zou inderdaad volstrekt onlogisch zijn als de competitie nog herstart zou worden. Een eventueel toernooi vorm of dubbel weekenden ziet niemand op te wachten. En hoe zoUden clubs dit willen gaan doen qua ruimte op velden etc.. Het is een droevige tijd en ook sneu voor hockeyclubs die leven van de inkomsten uit de kantine..

Mijn mening gaat uit naar het bevriezen van de competitie. En volgend jaar opnieuw te starten. Wat voor deze competitie ook volstrekt eerlijk zou zijn, aangezien er niet echt duidelijke kampioenen of degradaties zijn.

Wel jammer voor Blerick, die dan als team zijn laatste website hebben gespeeld. Dat had de club vast anders willen inrichten.

Kusje

Hans Worst | 01/04

Het zou, in mijn ogen, volledig onlogisch zijn om dit seizoen nog te hockeyen. Dan ben je dalijk een toernooi vorm aan het spelen of dubbele weekenden aan het spelen (Zie bericht op hockeynl). Zit ik niet op te wachten in ieder geval. Gewoon net als de KNHB al het amateurhockey eruit gooien voor dit seizoen.

Ik zou de competitie bevriezen en geen promoties/degradaties laten plaatsvinden dit jaar. Zou, in mijn ogen, in deze competitie ook heel eerlijk zijn, aangezien er niemand uit springt in positieve of negatieve zin.

Ab Osterhaus | 31/03

Wat denkt men? Gaan we Łberhaupt nog spelen dit seizoen? Zo nee, hoe gaan mogelijke promotie/degradatieregelingen eruit zien?

BennyBenassi | 15/03

Bemmel - Heeze 8-2
Marcel mag deze week weer een keer van stal gehaald worden en heeft eindelijk weer eens een oppas voor zijn kinderen gevonden. Dit resulteert in een 0-2 voorsprong voor heeze bij rust. Marcel vraagt zich in de rust af wat hij hier toch aan het doen is en keert weer terug naar huis om met zijn vrouw lekker de aflevering van boer zoekt vrouw terug te kunnen kijken. Heeze verliest de website uiteindelijk met 8-2.

Blerick - Apeliotes 1-6
Apeliotes is werkelijk uit de startblokken geschoten. De stuudjes uit Nijmegen gaan onderling de strijd aan wie er topscoorder zal worden binnen het team. Vandaag zal Fitmar er 5 inleggen, zodat hij weer uitzicht heeft op de bovenste plekken. Vorige week namelijk, maar 1 goal gescoord, dus hij zal zich deze week willen revancheren. En Blerick? Die zijn al lang blij dat ze lekker thuis spelen dit weekend.

Concordia - Uden: 0-12
In de gedachten van carnaval wilde Concordia graag met 11 tegendoelpunten verliezen. Nadat iedereen van de Raad van 11 een tegengoal had veroorzaakt hebben de mannen nu zin om een potje te hockeyen. Helaas vergaten ze dat ze toch niet zo goed kunnen hockeyen en gaan ze er nu nog harder van af tegen het Nederlands elftal.

Gemert - Rosmalen: 3-0
1-0 verloren van Rooi, helemaal niks mis mee. De mannen van Gimmert zijn vol vertrouwen en dit gaan ze laten zien tegen de babys van Rosmalen. De Cas van Heel Holland Bakt van Gemert knalt er eentje in, de andere twee doelpunten komen beiden van de stick van de legend Gerry uit Gimmert. Deze man bepaalt de website.

Scoop - Oedenrode: 0-2
Scoop speelt de sterren van de hemel en krijgt kans op kans tegen het matige Sint-Oedenrode. Echter, zoals bij de insta-hoogtepunten van Rooi staat hebben ze een nieuwe keeper aangetrokken (zeker de moeite waard te bekijken). In deze filmpjes wordt duidelijk hoeveel beter hij is dan hun vorige keep. Rooi speelt ver ondermaats maar de keepert van Scoop laat zich twee keer passeren door de man met de vrouwelijke lippen van Rooi. Het corona virus zorgt ervoor dat er nog minder mensen bij Scoop zijn, zover dat mogelijk was.

Venray - Nuenen† 2-2
Nuenen heeft wat recht te zetten, na de blamage tegen Bemmel van vorige week. De linksachter van Nuenen speelt een website met twee gezichten. In de 1e helft scoort hij met een panenka strafbal en een backhandschot in de kruising. Nuenen gaat hierdoor comfortabel de rust in. De mannen focussen zich en peppen elkaar op voor de 2e helft. De linksachter van Nuenen leeft echter in zijn eigen wereld en staat in de 2e helft meteen 2x te slapen. De sluwe aanvoerder van Venray is er 2x snel bij en na 3 minuten in de tweede helft staat het weer gelijk. De onfortuinlijke links achter wordt eruit gehaald en kan meteen gaan douchen.

corona | 12/03

het lijkt wel of het corona virus ook invloed heeft op de hoeveelheid schrijvers op dit forum. het aantal is na de winter flink gedaald. Ook al wordt er zondag niet gespeeld ( op blerick-Apeliotes na) ga ik toch alle websiteen voorspellen

Bemmel-Heeze: 4-0
Bemmel gaat zich vestigen in de middenmoot van deze competitie. Prima ploeg wil zelf ook graag hockeyen en houdt er niet van om met de kont in de goal te hangen. Alleen al daarom vind ik dat Bemmel de Benidorm bastards jankend naar huis moeten sturen. Heeze heb ik nik positiefs over te melden stel bejaarden met een enkele puppy er tussen kunnen der geen klote van

Blerick- Apeliotes: 3-2
Apeliotes hangt met het hoofd in de wolken na de 11-1 winst op het gehandicapte concordia. De mannen in het geel voelen zich onverslaanbaar en denken met 2 vingers in hun neus te gaan promoveren. Blerick wil in zijn laatste paar thuiswebsiteen ooit nog even laten zien dat het zo zonde is dat ze dadelijk allemaal in venlo heren 3 spelen.

Concordia-Uden: 6-6
Wat er vorige week is gebeurd ?? joost mag het weten 11-1 verliezen daar moet een reden voor zijn... enfin nu mogen ze tegen Uden die kunnen er weinig van. aanvallend is Uden nog niet zo dramatisch maar de 3 man achterin wegen samen bijna 400 kilo en hebben de sprintsnelheid van een schildpad. 6 goals voor beide ploegen omdat ze allebei niet kunnen verdedigen.

Gemert - Rosmalen: 1-5
makkelijke middag voor Rosmalen. Gemert is na heeze de slechtste ploeg in deze poule en gaan naar mijn mening ook degraderen.

Scoop-Oedenrode: 1-4
scoop moet weg uit de onderste regionen.. niet echt een lekker moment om Oedenrode tegen te komen. De mannen uit rooi gaan billenkoek geven aan de lichtblauwe welpjes.

Venray - Nuenen: 4-3
Belangrijke website voor beide ploegen. Tegen een directe concurrent wil je zeker niet verliezen. Venray heeft dit seizoen laten zien niet bang te zijn voor de grote ploegen en weten thuis bijna alles te winnen. Nuenen heeft laten zien dat het heel wisselvallig is op het dramatische veld in Venray zal Nuenen dan ook het onderspit delven

Marcel | 11/03

Bemmel - Heeze: 2-1
Als je uit bij Nuenen kunt winnen, kun je dat ook thuis tegen Heeze.

Blerick- Apeliotes: 1-5
Apeliotes een dikke overwinning tegen Concordia, Blerick schat ik iets lager in maar 11-1 is verrassend in deze competitie.

Concordia - Uden: 3-2
Concordia herpakt zich van de zepert van afgelopen zondag.

Gemert - Rosmalen: 2-2
Rosmalen heeft meer kwaliteit maar de oude rotten van Gemert maken het toch nog spannend.

Scoop - Oedenrode: 1-5
Rooi op stoom. De concurrenten laten om de beurt punten liggen maar Rooi blijft de puntjes pakken.

Venray - Nuenen: 3-1
Nuenen verrassend verloren afgelopen zondag. Gaan er alles aan doen om zich te herpakken maar helaas is Venray ook een taaie ploeg met een paar goede inviduen. Nuenen neemt voorlopig even afscheid van de bovenste plekken.

Anomien | 09/03

Bemmel - Heeze: 2-2

Blerick- Apeliotes: 1-5

Concordia - Uden: 3-1

Gemert - Rosmalen: 2-4

Scoop - Oedenrode: 1-3

Venray - Nuenen: 3-2

Bolle Berend | 09/03

Bemmel - Heeze: 2-0
Bemmel knappe overwinning op Nuenen en gaan deze lijn proberen door te zetten. Geruchten gaan dat de Rhino terug is, zou dit invloed hebben op de tweede seizoenshelft?

Blerick - Apeliotes: 1-3
Apeliotes overtuigend over Concordia heen. Zullen ze in Limburg nog steeds last hebben van naweeŽn van de carnaval? Apeliotes wint zakelijk en blijft aanhaken bij de top.

Concordia - Uden: 2-2
Lekker hakken en zagen op een zonnige zondag. Heerlijk.

Gemert - Rosmalen: 2-3
Nienke heeft de jongens van Rosmalen flink aangesproken en ze een paar lekker koekies gegeven. Dit wonderspul blijkt uiteindelijk de doorslag te geven en de wilde rode probeert na de website de fles af te pakken.

Scoop - Oedenrode: 1-3
Zakelijke overwinning van de mannen uit Brabant. Zou iemand het coronavirus al hebben opgelopen?

Venray - Nuenen: 2-2
Topper van de week. Lekker veel zeiken op elkaar waardoor beide teams niet echt lekker in hun spel komen. Zou Venray dan echt mee gaan doen om promotie dit jaar?

Liefs en kusjes van Berend

Snorro | 09/03

Bemmel - Heeze: 3-1
Wat een competitie jongens. Bemmel wint van Nuenen, en overtuigend ook nog. Heeze is en blijft een drama. Leunt volledig op een stel uitgebluste veteranen met meneer Balkenstein voorop. Bemmel in een flow, gaan gewoon 6 punten uit 2 pakken

Blerick- Apeliotes: 2-5
Apeliotes heeft onze Roermondse vrienden even een klein petsje op het achterwerk gegeven en gaat nu doorpakken tegen de volgende Limburgse tegenstander. Blerick op eigen veld stugger dan buitenshuis, maar tegen de aanvalsdrang van de gasten zijn ze niet opgewassen.

Concordia - Uden: 3-2 (in kaarten 5-8)
Beide ploegen hebben geen zelfvertrouwen meer, allebei een gevoelige nederlaag te verduren gekregen. Dit is dan ook een website met het nodige duw en trekwerk, die wordt gewonnen door de Limburgse heren.

Gemert - Rosmalen: 2-1
Gemert heeft vertrouwen getankt tegen Rooi. 1-0 verliezen is lang zo slecht nog niet. Rosmalen is te jong om echt een verschil te kunnen maken tegen de geslepen veteranen van Gimmert.

Scoop - Oedenrode: 2-6
Rooi gaat voor de titel en dan mag Sittard uit geen probleem zijn. Als Scoop aan gaat vallen snijden ze zichzelf gruwelijk in de vingers.

Venray - Nuenen: 3-2
Hele interessante website. Druk staat er vol op bij Nuenen na het onverwachte verlies tegen Bemmel. Venray uit is dan geen lekkere website om weer in het ritme te komen. Venray gaat er vol overtuiging in en pakt drie belangrijke punten. Rooi de lachende derde?