Seizoensstart 2C

Geplaats door: Broodjefrikandel ( )

  • 2C
  • 24/08
  • 1124

Beste mensen,

Nieuwe ronde nieuwe kansen! Na een lange hockeystop is het weer bijna zover. De bal gaat op 6 september weer rollen voor het echie. Hopelijk kunnen we dit forum voor 2C weer wat leven inblazen! Wat zijn jullie voorspellingen voor aankomend seizoen?
Reageren

Henk de alleswe | 30/08

Toppers
Rooij: dit jaar moet het gebeuren. 2e is ook goed maar al het andere is huilen
Apeliotes. Zaadcel levert Ze veel punten op. Dat dat nog goedgekeurd wordt blijft een raadswl
Nuenen: toch redelijk wat gasten gestopt heb ik vernomen. Ook weer wat erbij. Kunnen zomaar verrassen

Outsiders Beuningen en Rosmalen.
Dan een paar die om niets spelen.
En heeze gaat er kansloos uit.
Scoop Bemmel en Gemert strijden om va n die 11e plaats vandaan te blijven. Uden kan daar ook zomaar bijkomen

Mini-vd-week | 27/08

1. Rooi
2. Apeliotes
3. Nuenen
4. Beuningen
5. Venray
6. Rosmalen
7. Bemmel
8. Concordia
9. Uden
10. Scoop
11. Gemert
12. Heeze

El Sierd | 25/08

De competitie in dit stadium voorspellen is nagenoeg onmogelijk, zeker nadat de teams bijna een halfjaar geen competitieve website meer hebben gespeeld, maar het blijft leuk om te doen. Mijn voorspelling is als volgt:

1. Rooi
2. Nuenen
3. Beuningen
4. Rosmalen
5. Apeliotes
6. Bemmel
7. Heeze
8. Concordia
9. Venray
10. Scoop
11. Gemert
12. Uden

Broodjefrikandel | 24/08

Ik zal dan ook maar meteen het spreekwoordelijke spits afbijten!
Er is aan deze poule niet veel veranderd, nieuwkomer Beuningen H1 komt vanuit de Oost-poule en neemt de plek over van Blerick H1. De mannen van Blerick zullen tegenwoordig verder gaan als Delta Venlo H6?!?! Of hebben er nog wat transfers plaatsgevonden in midden-Limburg?
Dan nu de voorspelling voor aankomend seizoen:

Promotieplekken: Apeliotes, Beuningen en Rooi. Ik voorspel dat deze 3 ploegen gaan uitmaken wie er aankomend seizoen gaan promoveren. Rooi stond natuurlijk afgelopen seizoen bovenaan en hebben gewoon een sterke ploeg met veel ervaring. Verder zijn de Nijmeegse studs ook een kanshebber voor de titel. Afgelopen seizoen geeindigd als 2e met het Beste doelsaldo van de competitie. Ik voorspel dat de scoringsdrift van afgelopen seizoen nog steeds aanwezig is en dat ze weer ruime overwinningen gaan pakken. Ten slotte blijft Beuningen over als titelkandidaat. Komen over van de 2e klasse oost en daarvoor de 1e klasse. Zitten natuurlijk onder de rook van hockeybolwerk Nijmegen. Benieuwd hoe hun seizoen gaat uitpakken in het Zuiden van het land.

Subtop: Nuenen, Venray, Rosmalen. Deze 3 ploegen speelden vorig ook allemaal in het linkerrijtje. Maar ik schat ze net tekort komen voor een stapje naar de promotieplekken. Nuenen zo eventueel nog een gevaarlijke outsider kunnen zijn, maar we zullen zien wat het seizoen zal brengen. Venray uiteraard nog steeds een jonge ploeg die alleen maar meer ervaring opdoen en zullen groeien, deze gasten kunnen het iedereen moeilijk maken maar ik schat ze niet constant genoeg. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Rosmalen, hebben goede kwaliteit maar zijn niet constant genoeg. Ik heb vernomen dat er wel een coachwissel heeft plaatsgevonden?

Niemandsland: Uden, Bemmel, Concordia, Scoop
Tja wat valt er verder over deze ploegen te zeggen. Bemmel zal dit jaar genoeg punten pakken om uit de gevarenzone te blijven. Spelen af en toe leuk hockey, maar niet meer dan dat. Concordia afgelopen jaar teleurstellend na de vrijwillige degradatie uit de 1e klasse. Hebben niet meer te brengen dan een plek in Niemandsland. Uden en Scoop vind ik vergelijkbare ploegen, kunnen soms een verrassende uitslag neerzetten maar vervolgens ook weer verliezen van een degradatiekandidaat.

Degradatie: Gemert en Heeze
Beide ploegen hebben te weinig kwaliteit om in deze klasse te blijven. Ik schat Gemert nog wel wat hoger in. De rodharige gladiatoren kunnen daar wellicht nog wel eigenhandig voor wat punten gaan zorgen. Heeze vond ik afgelopen seizoen zeer matig, maar hebben wel een jonge ploeg.