Speelronde 4

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 21/09
  • 1868

Beuningen - Apeliotes:

Concordia - Nuenen:

Bemmel - Scoop:

Gemert - Uden:

Rosmalen - Oedenrode:

Venray - Heeze:
Reageren

Barry Batsbak | 24/09

Beuningen - Apeliotes: 2-3
Het is nog enigszins voorbarig, maar het zou zomaar kunnen dat de huidige nummers 1 & 2 van de competitie deze posities eveneens aan het eind van de rit in juni zullen Bestrijken. In welke volgorde dit zal zijn, zal mede in deze website worden uitgevochten. Het gaat dus echt om de knikkers, ondanks dat het nog vroeg in het seizoen is.

Concordia - Nuenen: 1-4
Verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar om met dubbele cijfers terug naar huis te worden gebonjourd is toch wel een afgang. Na weer een week te zijn neergedaald in hun vertrouwde voormalige Hanzestad, snapt Concordia er nog steeds niks van, waardoor ze gedesillusioneerd aan de volgende thuiswebsite beginnen. Nuenen maakt hier handig gebruik van en voordat Concordia het weet staat het alweer met 0-3 achter in het eerste kwart.

Bemmel - Scoop: 1-2
Na driemaal achter elkaar met ťťn doelpunt verschil te hebben verloren, weet Scoop ditmaal met ťťn doelpunt verschil te winnen.

Gemert - Uden: 3-0
Gemert heeft een stroeve seizoensopening achter de rug met slechts een schamel puntje uit drie websiteen. Nog schrikbarender is echter het deplorabele doelsaldo van Uden en de 0 bij het puntentotaal. Misschien dat Oranje G beter met elkaar in conclaaf kan gaan, met de afspraak dat men de sleutel pas terug krijgt als er, heel toepasselijk, een oplossing wordt bedacht waarmee ze aan hun verdedigende kwaliteiten en hun scorend vermogen kunnen sleutelen.

Rosmalen - Oedenrode: 3-3
De eerste echte test voor de ex-kuikens van Kokkie. Oedenrode lijkt niet het niveau van afgelopen seizoen aan te kunnen tikken. Derde gelijkspel in 4 websiteen alweer voor Rooi.

Venray - Heeze: 6-0
Na het stelpen van mijn oorbloedingen, die ik heb overgehoUden aan het gezwets van dat domme wicht van een Famke Louise aan tafel bij Jinek, werd mij ineens iets duidelijk. Alleen door naar de 3e klasse te degraderen krijgt Heeze de doelpuntenregen onder controle. Zij doen niet meer mee. #Friemolpiemol.

Eduard D.D. | 22/09

Beuningen - Apeliotes: 1-4
De studs uit de oudste stad laten het even zien aan vinexiŽ

Concordia - Nuenen: 1-5
Wat een onmacht, wat een tragiek. Misschien kan Concordia de bond verzoeken volgend jaar naar de derde klasse te gaan?

Bemmel - Scoop: 4-4
Bemmel haalt lekker uit tegen Uden: opvallend. En misschien is het dťdain naar de Limbos ook wel onterecht dit jaar.

Gemert - Uden: 4-1
Uden gaat een zwaar seizoen tegemoet. Na drie websiteen nul punten, 2 goals voor en 14 (!) tegen. Ze doen het nog slechter dan Heeze. Hattrick voor rooie Koen.

Rosmalen - Oedenrode: 1-2
Het heeft er toch alle schijn van dat Rooi niet het niveau haalt van vorig seizoen, helaasch. Toch hoop ik op een revival aan de hand van de illustere Willem.

Venray - Heeze: 6-0
Dit wordt een lekker middagje voor Venray.

Pietju | 22/09

Zou Heeze de bierestafette soms verloren hebben? Zie maar geen tijden...

Vladimir Iljits | 21/09

Beuningen - Apeliotes: 2-4
Nu al een sleutelwebsite aangaande het kampioenschap in dit pas prille seizoen. Beide teams hebben een aantal vingervlugge jongens voorin lopen. Gezien de resultaten van beide teams in voorgaande websiteen, schat ik de geelhemden een stukje hoger in dan hun buren. De studs doen het resultaat dat in de voorbereiding geboekt werd nog eens dunnetjes over.

Concordia - Nuenen: 2-4
Na de matige seizoensstart voor Nuenen, kunnen ze eindelijk even vertrouwen tanken tegen de mindere broeders uit deze poule. Het AbwehrgeschŁtz van Concordia zal deze week nog slapeloze nachten hebben na volledig te zijn dronken gespeeld door de studs. Het bedwingen van de corpulente spits van Nuenen, wiens shirt door gebrek aan enige inspanning na de website weer ongewassen de tas in kan, geeft ze echter een zeer welkome adempauze. Aangezien het niveau op het veld tegenwoordig wat te hoog voor hem gegrepen is, besluit de coach van Concordia om zichzelf ditmaal als doelverdediger op te stellen. Zo bespaart hij zijn keepende pupillen een nieuwe afgang, maar er worden wederom geen punten gepakt.

Bemmel - Scoop: 2-1
Ook deze week is het weer nťt niet voor Scoop. Na volledig te zijn murw gebeukt door de lange autorit, verliezen ze wederom met ťťn doelpuntje verschil. Ondanks dat Bemmel zijn Beste speler is kwijtgeraakt, spelen ze zichzelf gewoon weer keurig veilig dit jaar, chapeau!

Gemert - Uden: 3-1
Het moeilijk te maken onderscheid tussen de haarkleur van Gemert zijn veteranen en het tenue van de gasten, leidt tot de nodige consternatie voorafgaand aan het eerste fluitsignaal. Dit klassieke kelderduel doet pijn aan de ogen en de enige man op het veld die kan hockeyen, beslecht de website op eigen houtje in Gemerts voordeel. Voor Uden wordt het een erg lang seizoen zo. Enkel een tweede Coronagolf kan hen van degradatie behoeden.

Rosmalen - Oedenrode: 2-2
Het seizoen is amper begonnen of de crisis is reeds neergedaald in Oedenrode. Hopeloos uit vorm of toch wat bepalende spelers kwijtgeraakt? Ondanks haar vertrek, waart de geest van Kokkie nog altijd rond in Rosmalen. Dit heeft zijn effect op de nieuwe coach welke een tactische blunder begaat, geheel in lijn met het coachende onvermogen van zijn illustere voorganger. Het jeugdige enthousiasme van de Bossche B-junioren bezorgt ze echter een punt, nadat Willempie zijn ploeg tweemaal op voorsprong brengt en na de website aan het zuurstof moet.

Venray - Heeze: 8-1
Venray toch wel een outsider voor de promotieplekken. Na volledig te zijn gedold door de handige spitsen van Venray, roepen de pubers van Heeze om hun mamaís. De derde helft wordt niet gespeeld omdat de barkeeper van Venray, overigens geheel volgens de wet, geen alcohol besluit te verstrekken aan minderjarigen. Om toch nog iets positiefs aan hun zondag over te hoUden, daagt Heeze Venray uit voor een ranja-estafette.

Mini-vd-week | 21/09

Beuningen - Apeliotes: 1-3
Leukste pot van speelronde 4 om naar te kijken. Het zal een spannende gelijkopgaande website worden, maar uiteindelijk zullen de studs toch aan het langste eind trekken. Ook een zeer belangrijke website voor de bovenste plekken. Eerste puntenverlies voor de Beuningse boys!

Concordia - Nuenen: 1-3
Eerst ontzettend hard onderuit tegen de stUdentjes, komt daarna meteen de volgende hoogvlieger op bezoek. Concordia uit op eerherstel maar zullen toch nog een week moeten wachten.

Bemmel - Scoop: 2-0
Bemmel tankt genoeg vertrouwen uit de grote overwinning op Uden en zullen ook Scoop verslaan. Scoop blijf op 0 punten met steeds magere verschillen.

Gemert - Uden: 1-1
Geen idee, beide ploegen kunnen er zo te zien niet zo veel van. Gelijk spelletje dan maar?

Rosmalen - Oedenrode: 2-1
Rooi is de draad helemaal kwijt... Of zijn ze gewoon niet meer zo goed? Wie zal het zeggen. Ook deze speelronde opnieuw geen 3 punten voor HC Willempie.

Venray - Heeze: 6-0, Heeze wint de 3e helft
Venray een makkelijk scorende ploeg tegen het verdedigende Heeze. Venray kan mooi zijn doelsaldo gaan vergroten tegen deze matige tegenstander.

Qwerty | 21/09

Beuningen - Apeliotes (2-3)
Zal een zeer spannende pot worden en om belangrijke punten gaan. In de voorbereiding won Apeliotes nog met 2-4, en deze website zullen ze ook winnen, maar dan wat nipter.

Concordia - Nuenen (0-4)
Nuenen heeft een hele degelijke ploeg, terwijl Concordia nog flink gefrustreerd is door afgelopen zondag. Nuenen pakt steady de winst.

Bemmel - Scoop (2-3)
Scoop doet het, ondanks dat ze nog 0 punten hebben, beter dan verwacht. Geen hele grote nederlagen geleden tegen toch zeker niet de minste ploegen. Bemmel heeft afgelopen zondag onverwachts met flinke cijfers Uden van de mat geveegd. Dit kan nog een spannende pot worden. Ik geef Scoop toch de voordeel van de twijfel (ook omdat ik ze onderhand wel wat punten gun)

Gemert - Uden (3-2)
Beide niet erg sterk begonnen, maar thuis pakt Gemert in een chaotische en harde pot wel de 3 punten.

Rosmalen - Oedenrode (2-3)
Eindelijk een fatsoenlijke tegenstander voor Rosmalen! Or so I thought... Rooi Rooi Rooi wat gaat er allemaal mis bij jullie? Werkt jullie bruine fruit niet meer? Toch verwacht/hoop ik dat Rooi zichzelf herpakt en de 3 punten pakt tegen het nog zwak ogende Rosmalen (met de tegenstanders die ze tot nu toe hebben gehad had hun doelsaldo een stuk hoger mogen zijn).

Venray - Heeze (4-0)
Heeze is al bezig met hun biercompetitie (en hun degradatie) terwijl Venray rustig de 3 punten pakt.

dynamite | 21/09

Beuningen - Apeliotes: 1-0
Spannende website, beide teams durven het spel niet te maken. Beuningen scoort in het derde kwart een strafcorner en parkeert daarna de bus.

Concordia - Nuenen: 1-3
Concordia is de draad kwijt en zit er even helemaal doorheen na 10-1 verloren te hebben. Weten ook tegen Nuenen niet overtuigend te spelen maar door het thuisspel maken ze wel een goal.

Bemmel - Scoop: 3-1
Bemmel is los en weet hoe ze moeten scoren. Scoop verliest steeds maar nipt maar is uit in Bemmel ook niet sterk genoeg.

Gemert - Uden: 4-4
Beide teams matig begonnen en willen allebei punten pak. Chaotische website zorgt voor een spannende pot met veel kaarten.

Rosmalen - Oedenrode: 2-1
Rosmalen ten opzichte van Oedenrode wel sterk begonnen en gaat in eigen huis gewoon winnen. Oedenrode is er klaar mee en willen overtuigen. Dit lukt ook deze week weer niet.

Venray - Heeze: 5-2
Venray die op de 25e uit bij Bemmel speelt en het daar heel lastig gaat krijgen weet even niet hoe ze de zondag moeten beginnen. Na een stroeve start zijn ze uiteraard in eigen huis stukken beter dan Heeze.

Maestro | 21/09

Beuningen - Apeliotes: 2-3
Dit is toch wel de kraker de week. Apeliotes zeer sterk dit jaar. Beuningen weet ik weinig van maar winnen knap bij Oedenrode en schijnen een goede keeper te hebben.

Concordia - Nuenen: 1-2
Concordia opnieuw flinke klop gekregen van Apeliotes. Nuenen nog geen verrassende uitslagen maar schat ze iets hoger in.

Bemmel - Scoop: 2-1
Bemmel een verrassend ruime overwinning behaald op Uden. Scoop verliest steeds nipt en ik verwacht nu weer. Die punten komen vanzelf.

Gemert - Uden: 5-1
Uden gaat het lastig krijgen dit jaar.

Rosmalen - Oedenrode: 2-2
Mist Oedenrode soms wat spelers? Is Willempie met pensioen? Waar ze vorig jaar bijna alles wonnen, hebben ze het nu lastig. Rosmalen heeft 9 uit 3 maar nog geen echte test gehad. Deze eerste echte test eindigd in een gelijkspel.

Venray - Heeze: 5-1
Venray ook nog alles gewonnen maar ook nog geen echte toppers gehad. Heeze thuis en uit is een wereld van verschil (lees: Marcel of niet). Deze website spelen ze uit dus gaan ze er ruim vanaf.