Speelronde 2

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 13/09
  • 1247

Hopen op wat meer toto-voorspellingen deze keer:
Bemmel - Apeliotes:

Concordia - Beuningen:

Heeze - Gemert:

Nuenen - Rosmalen:

Scoop - Oedenrode:

Uden - Venray
Reageren

JohndeBever | 15/09

Bemmel - Apeliotes: 1-1
Derby van Gelderland op de planning. Twee rivalen die elkaar het leven zuur willen maken. Dit wordt een gegarandeerd spektakel. Bemmels heeft een aantal vervelende mannetjes binnen de ploeg die gemakkelijk onder huid van de stUdenten kunnen kruipen. Aangezien de kroegen weer deels open mogen hebben sommige kerel van Apeliotes niet veel slaap gehad en zijn hierdoor eenvoudig op te naaien. De ene kaart na de andere zal deze website overschaduwen. Bemmel staat de hele website 1-0 voor maar Apeliotes scoort in de laatste minuut toch nog de gelijkmaker.

Concordia - Beuningen: 2-4
Beuningen is een van de titelkandidaten. Concordia is daarin tegen niet echt goed te pijlen. Toch zal Beuningen vermoeid zijn na de lange reis naar Limboland. Concordia zal per ongeluk 2-0 voorkomen maar de tweede helft zal Beuningen er toch gemakkelijk overheen gaan.

Heeze - Gemert: 2-2
Schandalige website in deze poule. Beide teams zullen nog niet eens in de top 3 eindigen in de derde klasse. De enige reden om naar deze website te komen is om de vrouwen van de thuisploeg. Deze schijnen elke week een geluksvogel uit te kiezen bij de uitploeg om samen mee te douchen.

Nuenen - Rosmalen: 3-2
Leuke website in Brabant. Twee ploegen die ambitie hebben om mee te doen voor promotie maar allebei erg zijn tegen gevallen de eerste website. Ik denk dat het thuisvoordeel deze website bepalend zal zijn voor de uitslag. De jongetjes van Rosmalen zijn te onervaren en te opgefokt om punten te behalen tegen de betere teams in deze poule. Ervaring en thuisvoordeel zorgt voor de overwinning. Rosmalen wederom met 3-2 onderuit.

Scoop - Oedenrode: 3-1
Ik denk dat Oedenrode wederom kak is dit jaar. Scoop is ook geen goede ploeg maar die kunnen thuis in het Zuiden toch soms een aardige pot neerzetten. Aangezien Willem weer voor de 4e keer met zwangerschapsverlof is, dit keer van een tweeling, zal het een overwinning worden voor onze Belgische vrienden.

Uden ‚Äď Venray: 1-2
Het G-team van het Nederlands elftal mag weer een keer een offici√ęle competitiewebsite spelen op hun smurfenveld. De aanvoerder van Venray schijnt naar Oranje-Rood te zijn gegaan waardoor Venray hun meest bepalende speler kwijt is geraakt. 5x scoren tegen Heeze is niet moeilijk, maar kan dit ook tegen Uden? Zijn er spelers van Venray die de lege plek van hun alfa kunnen invullen? Ik denk het niet‚Ķ. Toch op het nippertje 3 punten omdat Uden gewoon slecht is.

Pietjr | 14/09

Bemmel - Apeliotes: 2-2
Knappe overwinning van Bemmel in Rosmalen. Apeliotes is echter een tandje beter, gelijkspel dus.

Concordia - Beuningen: 1-4
Beuningen duidelijk beter.

Heeze - Gemert: 1-2
Als die rooie nog bij Gemert speelt wordt het 1-2, zo niet word het gelijk.

Nuenen - Rosmalen: 3-2
Geen idee.

Scoop - Oedenrode: 2-3
Scoop flink onderuit gegaan bij titelkandidaat Apeliotes, kan gebeuren. Oedenrode nipt gewonnen tegen degradatiekandidaat Uden dus ik ben benieuwd.

Uden - Venray: 1-4
Venray pakt hier gewoon de 3 punten, hebben de makkelijkste start met Heeze en Uden. Ben bang dag Uden weer tegen degradatie moet strijden.

Leo Pastei | 14/09

Bemmel - Apeliotes 1:4
Voor de stUdenten is Bemmel altijd weer een taaie tegenstander. Ondanks het surplus aan kwaliteit bij Apeliotes, ook deze keer. Die mix levert ieder kwart een doelpunt op met traditioneel kort voor tijd een treffer voor Bemmel.

Concordia - Beuningen 1:6
Gelet op de 3 ballen die Gemert in een dezekeerKoenzonderSander show in het Roermondse netje wist te leggen, is het bij Concordia nog steeds open huis. Omdat Beuningen nog slaperig via Remunj naar Venlo is gereden kan het eerst nog 1:0 worden. Daarna is het ondanks het inmiddels lage water voor de keeper van Concordia flink vissen.

Heeze - Gemert 0 - 3
Waarschijnlijk nu al de mooiste derde helft. In de eerste twee helften eenzijdige en qua hockey soms armoedige vertoning waarbij Gemert kan doen wat het wil.

Nuenen - Rosmalen 1 - 2
Allebei na een valse start bang om ook de tweede pot te verliezen. Gebrek aan moed om te willen winnen verlamt een op papier boeiend potje. Tactiek viert de boventoon. Gelukkig hebben de jonkies aan beide kanten nog een paar keer weinig op met de gevraagde discipline. Rosmalen net wat jonger.

Scoop - Oedenrode 3 : 1
Rooi maakt er 1 vanuit de corner. Scoop zet wederom massaal de as dicht maar nu tegen een ploeg die de ruimtes op de flanken of de diepe spits niet weet te vinden. Spel met meestal 3 spitsen wordt in de omschakeling tegen het logge Rooi met 3 doelpunten beloond.

Uden - Venray 1 : 5
Ook nu pakt Venray kaarten en kan de tegenstander in overtal profiteren. Uden deze keer maar 1 maal. Voor de rest zijn bij 11 vs 11 de krachtsverhoudingen geen issue. Makkelijke en voorspelbare punten voor Venray. Net zo als de schorsingen dit seizoen.

BennyBenassi | 13/09

Bemmel- Apeliotes  2-9
Bemmel komt na een droomstart snel op 2-0. De gele kanaries bedenken dan ineens dat hun keeper nog op het toilet gaat. Wanneer Jasper Cilissen weer onder de lat staat gaat het ineens hard, waardoor er een 2-4 stand bij rust staat. na de rust biedt Bemmel helemaal geen weerstand meer en vliegt Apeliotes erover heen. uiteindelijk een makkelijke overwinning dus.

Concordia - Beuningen  1-1
oh oh Maurice. Beuningen sterk begonnen. de rechts voor van Beuningen speelt de website van zijn leven en de rechtsback van Concordia heeft een vervelende zondag. uiteindelijk verliest hij nog een tand, omdat hij over zijn eigen benen struikelt.

Heeze - Gemert 8-8
zal die Ed sheeran van Gemert eindelijk gestopt zijn? Gemert en Heeze zijn met een nederlaag aan het seizoen begonnen en zullen alles op alles zetten om de eerste punten van het seizoen te pakken. het eindigt uiteindelijk in 8-8

Nuenen - Rosmalen: 8-3
Tja wat moet erover worden gezegd? Easy win voor de mannen uit Nuenen. De helft van het team van Rosmalen wordt al in de eerste helft met rood naar de kleedkamer gestuurd, waarna de kale knikker van Nuenen met een dubbele hattrick aan de derde helft kan beginnen.

Scoop - Oedenrode: 2-3
Als je er in Sittard wordt gespeeld lijkt het haast een interland. Doordat de mannen van HC Willy niet scherp aan de website beginnen scoren de mannen Scoop gruwelijk snel na een panna bij de keepert. Helaas voor Scoop scoort de dikke spits van Rooi een paar gelukkige goals waardoor ze met de winst naar huis mogen.

Uden - Venray: 6-1
Uden heeft vorige week tegen Rooi op het veld de nodige punten laten liggen, maar vervolgens naast het veld er voldoende verdiend. Het Nederlands Elftal speelt een interland tegen Turkije en lopen uit met een 6-1 winstpartij na een rode kaart van Jeroentje bij Venray.