Speelronde 3

Geplaats door: Rabalje ( )

  • 2C
  • 26/09
  • 543

Last minute voorspellingen: Apeliotes - Nuenen; Gemert - Uden; Heeze - Concordia; Oedenrode - Bemmel; Rosmalen - Beuningen; Venray - Scoop
Reageren

El Sierd | 26/09

Apeliotes - Nuenen 6-1 Nuenen hangt toch wel verrassend, net als Rosmalen, in de onderste regionen rond. Apeliotes doet het naar behoren en zal deze website dan ook gemakkelijk weten te winnen.

Gemert - Uden 5-5 Gemert wint van Heeze, Uden sleept 5 corners binnen en wint van Venray. Als Uden vandaag weer zoveel corners weet te halen, winnen ze deze website, zo niet, dan wordt het gelijk.

Heeze - Concordia 3-1 Een must-win voor Heeze deze website al vroeg in de competitie. Concordia staat op 3 punten en zal ook gebrand zijn om de 3 punten op te halen in Brabant. Heeze is echter net wat scherper en houdt de 3 punten thuis.

Oedenrode - Bemmel 0-4 Bemmel verliest met 1-2 van Apeliotes, waarmee ze laten zien zich redelijk te kunnen meten met de top. Oedenrode wint nipt van Uden en verliest van Scoop en dan mag je er vanuit gaan dat je dit seizoen onderin meespeelt. Makkelijke overwinning voor Bemmel.

Rosmalen - Beuningen 2-3 Rosmalen moet nog op stoom komen of is de druk om te promoveren te groot? Beuningen is sterk gestart en zal graag weer 3 punten pakken om 9 uit 3 te halen. Als Rosmalen zich weet te herpakken, kan het vandaag een leuke website worden. Zo niet, dan heeft Beuningen het relatief makkelijk.

Venray - Scoop 5-3 of 2-6 of 6-1 Ik ben het eens met Rabalje; het ligt aan de stand van de wind wat deze website gaat worden. Venray is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, dus deze website kan alle kanten op gaan.

BennyBenassi | 26/09

Apeliotes - Nuenen: 6-0
Nuenen tipte dit als de kraker van de week. De enige kraker die hier op het veld zal gaan is wie de meesten kale butsmutsen op het veld heeft staan. De studjes uit Nimma gaan een rustige zondagmiddag tegemoet.

Gemert - Uden: 2-2
Maar de echte winst is voor Uden. De Gemertse dames zitten te wachten op de mannen van Uden op de disco! Waarbij de Udense heren 4 van de Gemertse dames mee naar huis weten te krijgen. Ed Sheeran maakt een goal.

Heeze-Concardia: 0-0
Eén woord: Bah. In deze website gaat de spreekwoordelijke kom niet 1 keer volledig worden ingepast, dit wordt een partijtje ballen naar voren jassen. Beiden teams gaan zonder doelpunten naar huis. 2 tobiasjes voor de dames van Heeze.

Oedenrode - Bemmel 1-1 Rooi vorige week een slecht resultaat gehaald, in hun eerste interland van deze competitie. blijken moeite te hebben met het scoren, daarom hebben voor deze week weer Opa Willy van stal gehaald. hij schiet er in de laatste minuut een bal van buiten de cirkel in. Bemmel boos, Rooi blij

Rosmalen - Beuningen 0-2
Sinds De Kok de blauwe boot heeft verlaten loopt het niet meer. zelfs op hun vertrouwde waterveld gaan ze de bietenbrug op. misschien toch maar een nieuwe aanvoerder uit den bosch b1 halen?

Venray - Scoop 4 -1
vandaag zal Scoop het weer met 11 tegen 11 moeten klaren. dat zal Scoop een stuk moeilijker af gaan dan vorige week. Bij Venray staat jeroentje op de goede plek. hij gaat met een glaszuivere hattrick naar huis

Rabalje | 26/09

Apeliotes - Nuenen 5:2. Eitje voor de stUdentjes uit Nijmegen op eigen veld. Nuenen kan een aardig balletje spelen maar zijn niet opgewassen tegen de ongenaakbare 3-2-3-2-3-2 opstelling.

Gemert - Uden 4:3. Eén van de krakers in de kelder van 2C. Gemert heeft blijkbaar tegenwoordig 3 van die dolle rooien rondlopen en dat geeft toch net wat extra venijn, de jonge honden van Uden komen net wat te kort.

Heeze - Concordia 4:2. Vergelijkbare website voor Heeze deze week. De brandweerwagen van Heeze staat weer geparkeerd en gaat ballen pompen richting de helft van Concordia. Door wat ongelukkige balletje komt Heeze hierdoor op voorsprong, maar de Outletters maken dat in de 2e helft weer goed.

Oedenrode - Bemmel 0:5. Aangezien Willem tegenwoordig met Veteranen A 45+ mag meedoen is de angel eruit bij Rooi. Bemmel heeft bewezen degelijk power hockey te spelen. Tip voor de toeschouwer: Ga lekker ergens op het terras zitten. Deze website is de moeite niet waard.

Rosmalen - Beuningen 3:5. Top website om te gaan kijken. Spanning, sensatie en een zonnetje op je harses. Beuningen gaat aan het langste eind trekken aangezien ze gewoon beter zijn.

Venray - Scoop 6:5. Bij Unibet kan je niet eens op deze website inzetten omdat zelfs de Beste statistische modellen hier niks van kunnen maken. Het zou ook zomaar -5:3 kunnen worden, want met Venray weet je het maar nooit.