Speelronde 4

Geplaats door: Rabalje ( )

  • 2C
  • 28/09
  • 967

Nog te vroeg om duidelijke trends te zien. Dus mogen alle zelfbenoemde competitie goeroes weer een gokje wagen: Bemmel - Venray: Beuningen - Apeliotes: Concordia - Rosmalen: Nuenen - Oedenrode: Scoop - Gemert: Uden - Heeze
Reageren

Worstenbrood | 03/10

Bemmel - Venray: 4-2
Bemmel duidelijk de favoriet, komen door een gebrek aan scherpte nog wel op een snelle achterstand maar lopen daarna uit naar een riante voorsprong. 10 minuten voor tijd doet Venray nog wat terug maar het komt te laat.

Beuningen - Apeliotes: 1-4
Beuningen wordt thuis zoek gespeeld door de stUdenten. Ze weten geen raad met de hoge druk en het half court spel lijkt ook niet te lukken. Volgende week maar opnieuw proberen?

Concordia - Rosmalen: 1-3
Roermond of Venlo? De mannen van Rosmalen zijn even gedesori√ęnteerd maar weten uiteindelijk de weg naar de goal te vinden. Een late goal van Concordia gooit wat roet in het eten. Een makkelijk weekendje weg!

Nuenen - Oedenrode: 3-1
Een boeiend potje met de nodige kaarten door het fysieke beuk hockey van Oedenrode. Nuenen komt er echter hockeyend uit en slaat de weg naar boven in na een taaie start in de competitie.

Scoop - Gemert: 2-1
Die uit kilometers sluipen in de benen van onze Rooie Koen. Hij schijnt gisteren gezopen te hebben en kan zijn ploeg niet bij de hand nemen. De zaalvoetballer van Scoop legt 2x de bal in het netje waarbij de website wordt beslist.

Uden - Heeze: 3-3
Een fouten festijn van jewelste. Kijk ik hier na een potje hockey, voetbal of handbal? Gelukkig blijkt de tap op tijd open en worden er paraplus uitgedeeld voor het schijt weer van vandaag

Leo Pastei | 30/09

Bemmel - Venray 3-1
Net als vorig, afgebroken, seizoen Bemmel beter en meer constant. Terwijl Venray 7 verschillende websiteen in 1 website speelt, tikt Bemmel in de mindere fases van de Limburgers vrolijk 3x binnen.

Beuningen - Apeliotes 1-3
De stUdenten weten de andere dit seizoen te kloppen ploeg, te kloppen. Beide de enige kampioenskandidaten in deze poule. Met heel verschillend spel. In theorie boeiend. In praktijk minder, want de geelhemden hebben met dank aan Rosmalen door dat Beuningen in no time tegengoals slikt zodra je hen het eigen spelletje niet laat spelen.

Concordia - Rosmalen 1 - 4
Zoals gezegd heeft Rosmalen sinds minuut 65 tegen Beuningen het licht gezien. Met speels gemak laat de ploeg (Costa) Concordia slagzij maken. Volwassen overwinning.

Nuenen - Oedenrode 2 - 0
Derby die nooit ontvlamt. Gebrek aan scherpte bij de spitsen van blauw voorkomt dat zwart verder in de rooie cijfers raakt. Nuenen begonnen aan de weg naar de sub-top.

Scoop - Gemert 5 - 2
Scoop kan de traditie van een teamfoto voor het scorebord met een verschil van een doelpuntje of 3 of 4 meer dan Gemert (uit en thuis) ook dit jaar onveranderd voortzetten. Ondanks de nieuwe mat in Gimmert moeten de jonkies nog wennen aan water. Watervrees hebben de Limbos allang niet meer.

Uden - Heeze 3 - 0
Uden doet wat het doen moet. Waarschijnlijk na afloop nog het meest te beleven.

Bennybenassi | 29/09

Bemmel - Venray: 5-4
De mannen van Bemmel zijn weer onderuit gegaan, wat een verrassing. De mannen van Venray kunnen niet eens winnen van een stelletje duikboten uit Limburg. Ik denk dat we hier naar een potenti√ęle topwebsite in de derde klasse volgend jaar kunnen aanschouwen. Wel mooie dames bij Bemmel, dus daarom winnen zij. 4 Tobiasjes voor de dames langs de kant.

Beuningen - Apeliotes: 4-0
De gele kanaries uit Nimma laten zien dat ze weten hoe ze een stick vast moeten hoUden, Beuningen is ook lekker bezig. Dit zal de echte topper van de tweede klasse worden. Echter zoals Feyenoord PSV aanpakt, zal nu Beuningen zijn slag kunnen gaan slaan. De mannen van Apeliotes winnen wel in de bier estafettes.

Concordia - Rosmalen: 4-0
Een uitwebsite voor zowel Concordia als Den Bosch C2. Rosmalen mist haar leiderschapskwaliteiten uit de voorgaande jaren en gaat dit jaar meestrijden voor een plek in de derde klasse. De jochies van Den Bosch worden nog flink toegejuicht door hun ouders, die het wel fijn vinden om op zaterdagochtend vrij te zijn. Concordia is een technisch sterke ploeg, waarvan te verwachten is dat ze bovenin mee kunnen gaan draaien. Alleen de echte grote spelers kunnen namelijk van Heeze winnen terwijl de dames langs de lijn staan.

Nuenen - Oedenrode 0-2
Captain Willy en companen hebben het mogelijk weer op de rit? winnen van Bemmel is niet voor iedereen weggelegd. Het wordt een spannende pot waarin het heel de website gelijk op gaat.

Scoop - Gemert 0-0
Het wordt de eerste interland voor Gemert van dit seizoen. Ron wemel moet rijden, maar eenmaal aangekomen in Sittard komt hij erachter dat hij zijn (tover)stick niet bij heeft. Uit respect voor de tovenaar doet Scoop een poging om het op 0-0 te hoUden. Zonder Ron is Gemert niet veel en daarom gaan ze akkoord.

Uden - Heeze 2-1
De gele duikers winnen sowieso in de 3e helft, maar hockeyend lijkt het nergens op dit weekend. Tijdens de eerste training van de week blijkt het al dat het er deze week niet in zit. Heeze besluit daarom dit weekend met het team van de pilsemannetjes te gaan genieten. Zondag kan ze even gestolen worden.

Rabalje | 28/09

Bemmel - Venray 4:3 Bij Venray gaat het er dit jaar niet om of ze winnen maar of ze elke website minimaal 5 doelpunten gemaakt hebben en er minimaal 5 hebben tegen gekregen. Helaas gaat het ze deze week niet lukken. Bemmel zorgt voor een krappe overwinning in eigen huis.

Beuningen - Apeliotes 2:3 De derby om het kampioenschap kunnen we wel zeggen. Eigenlijk moeten alle andere websiteen in deze poule gecanceld worden zodat iedereen kan komen kijken naar deze pot, leren ze misschien ook eens van hockeyen. Beuningen speelt degelijk maar die 2 handige snelle studjes voorin gaan net het verschil maken.

Concordia - Rosmalen 2:3 Den Bosch JA1 heeft tot nu toe zn draai nog niet kunnen vinden. Concordia heeft tot nu toe nog een makkelijk programma gehad, maar gaat tegen de knaapjes wat te kort komen.

Nuenen - Oedenrode 2:2 Hier valt niks over te zeggen behalve dan misschien dat de linksvoor van Rooi weer eens ruzie krijgt met iemand, kan ook prima met zn eigen team zijn

Scoop - Gemert 2:4 Scoop uit is altijd lastig. Na de Pelgrimstocht naar het diepe zuiden begint Gemert sloom aan de website. Scoop gaat doen waar het goed in is, maar komt te kort tegen die rooien.

Uden - Heeze 3:2 Uden moet zich revancheren van het pak slaag dat het vorige week heeft gehad. De brandweerwagen van Heeze parkeert zichzelf weer om te gaan pompen, alleen zijn de brandweerlieden niet gewend om op een waterveld te hockeyen, Uden wint nipt. Maar echt hockey kan dit niet genoemd worden.