Speelronde 5

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 04/10
  • 1200

Apeliotes - Rosmalen:

Gemert - Bemmel:

Heeze - Scoop:

Oedenrode - Beuningen:

Uden - Concordia:

Venray - Nuenen:
Reageren

WillyWonka | 08/10

Apeliotes - Rosmalen: Rosmalen gaat het lastig krijgen op die betonplaat met biljartlaken vol met Dreft. Wordt een duel van de spitsen, captain van Rosmalen maakt er 2 maar de velddoelpunten van Apeliotes worden de mennekes van Rosmalen toch te veel. Waarschijnlijk doen de scheidsrechters ook nog een duit in het zakje wat de opvliegerige pubers + trainers van Rosmalen geen goed doet: 4-2.

Gemert - Bemmel: Bemmel taai ploegje maar daar bij Gemert is het altijd lastig. 1-1.

Heeze - Scoop: ik raad beide teams aan gewoon direct aan het bier te gaan. 0-0 dus.

Oedenrode - Beuningen: interessante pot. Kan Rooi het lek dichten? Zonder Willem en Bas is het team toch een stuk minder sterk. Felix maakt er 1 en wint de 3e helft maar Beuningen is simpelweg te sterk: 1-3.

Uden - Concordia: boing boing, boing boing, hakken en zagen, haken en zagen, hopsa vooruit. 2-2, 4-4, 6-6; dit kan echt alles worden.

Venray - Nuenen: Nuenen komt traag uit de startblokken na de reis richting Limburg. Gesterkt door het opvallende resultaat vorige week weten ze zich in de tweede helft te herstellen nadat ze op achterstand komen door de snelle spitsen van Venray: 2-3.

Rabalje | 08/10

Apeliotes - Rosmalen 3:1. StUdenten tegen middelbare schoolleerlingen. Als dit geen recept is voor een compleet ontspoorde derde helft dan weet ik het ook niet meer.

Gemert - Bemmel 3:1. Bemmel Beer heeft al een pittig programma gehad en is toe aan een winterslaap. Die gehaaide rooien maken hier dankbaar gebruik van.

Heeze - Scoop 0:2. websiteje badminton. Scoop wint de eerste en tweede set. De brandweermannen uit Heeze de derde.

Oedenrode - Beuningen 1:6. Opa willy had vorige week zn pensioen gestort gekregen en heeft het deze en vorige week alweer opgebrast in zn favoriete bruine kroeg. Hij is nog steeds zo lam als een tientje van de jonge klare en de Heineken oud bruin. De linksvoor van Rooi krijgt weer ruzie en een gele kaart.

Uden - Concordia 0:3. De jonge mannetjes van Uden zijn met hun kop alweer bezig met hun moves voor de disco na de website. De dames langs de lijn hebben echter alleen oog voor de spits van Concordia. 2x verlies voor Uden.

Venray - Nuenen 4:5. Venray is nog steeds op koers voor de doelstelling dit jaar namelijk meer dan 100 doelpunten maken en er 100 tegenkrijgen in één seizoen (Is dit ooit eerder vertoond in de bondscompetitie?). Nuenen is de beroerdste niet en helpt vrolijk mee.

BennyBenassi | 05/10

Apeliotes - Rosmalen 5 -1
Easy dub voor Apeliotes. Rosmalen heeft vorige week met de C2 van den bosch een goed resultaat gehaald. Daarom kiezen ze er deze week voor om het wat uitdagender te maken. De helft van de E4 mag deze week mee met het eerste. Tim en Gijs van Rosmalen mogen echter deze week wel bij de selectie blijven, zij mogen als mini van de week fungeren van Apeliotes.

Gemert - Bemmel 2 - 2
Ondanks dat Ron afgelopen week zijn toverstok vergeten was heeft Gemert toch gewonnen. Deze week veranderd Ron weer van gedaante en vermomt hij zichzelf als Marc Goldfinger. Buiten deze gedaante verwisseling doet Ron weinig goed deze week. De anders zeer beperkte rechtsachter staat deze week juist wel een keer zijn mannetje en sleept er 2 corners in. Bemmel heeft deze week Jeroentje overgenomen van Venray dus ook hij scoort 2x dit weekend.

Heeze - Scoop 0-0
beide teams gaan gewoon zuipen. Hebben al geen zin meer in dit seizoen en gaan zich volle bak focussen op de 3e helft. Die wordt natuurlijk gewonnen door de mannen uit de gele onderzeeboot.
Oedenrode - Beuningen: 0-6 als de domme linksvoor van Rooi thuisblijft
Oedenrode flink tegen de billetjes gepetst in Nuenen, die zullen het deze keer ook zwaar gaan krijgen tegen de mannen uit Beuningen. De mannen van Beuningen hebben het echter zwaar na het verliezen van de at websitejes tegen Apeliotes, en hebben heel het weekend geoefend om niet weer te verliezen. Echter zijn ze toch een maatje te groot en winnen ze met 0-6 als de domoor thuisblijft, anders 2-4.

Uden - Concordia: 3-3
Bono tikt er drie door de benen van de keepert, Maurice maakt 2 eigen goals. Uden doet gruwelijk hun Best, maar is toch net niet goed genoeg om een overwinning toe te eigenen. Wel wint Uden de zondagmiddagborrel, terwijl Concordia weer mag afreizen naar het zonnige zuiden.

Venray - Nuenen: 4-0
Nuenen heeft het nog zwaar na hun uiterst drukke disco afgelopen week. De mannen gingen pas als laatste naar huis en konden zo nog net de samenvatting van Ajax zien op NOS. Na een weekje een goede nachtrust te hebben gepakt kunnen ze na de website van Venray eens wel een pilsje pakken. Echter is Jeroentje van Venray op dreef, en tikt die er 3 in. 0 tobiasjes voor de disco in Nuenen. Jeroentje is gewoon zo goed, die scoort ze in meerdere potten op de zondag. Na de disco neemt die meerdere dames mee naar huis

Worstenbrood | 05/10

Apeliotes - Rosmalen: 3-2
Apeliotes thuis.... altijd ruk! Rosmalen houdt het lang spannend met hun arsenaal aan cornervarrianten. Echter moeten ook zij hun hoofd buigen voor de erbarmelijke omstandigheden in Nimma.

Gemert - Bemmel: 2-2
Kijken we hier naar een potje hockey of een combinatie van passief schaken met judo? Het regent kaarten en alleen met noodremmen lijkt de half-court bus van Bemmel onze Koen onder controle te krijgen.

Heeze - Scoop: 1-3
Jaja, heeze is van de 0 af! Dit is goed gevierd en de weg naar boven is ingezet! Scoop lijkt echter toch een horde te weg. Dan maar weer de focus op de 3de helft want kampioen... dat wordt je aan de bar!


Oedenrode - Beuningen: 1-5
Rooi is het even helemaal kwijt na de oorwassing van afgelopen week. Ook Beuningen is een maatje te groot en werkt aan het doelsaldo.

Uden - Concordia: 2-2
Uden trekt thuis weer een puntje over de streep, mooi is anders maar effectief is het wel. Concordia druipt snel naar de website af richting Venlo.... ik bedoel Roermond.

Venray - Nuenen: 2-3
Een boeiend potje tussen twee gelijkwaardige tegenstanders. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de kale knikker van Nuenen een haar transplantatie in Istanbul heeft ondergaan en zich hierdoor haast onzichtbaar over het veld manoeuvreert. Je kunt hem nog wel herkennen aan zijn grillige loopje en positie: linksvoor aan de bar! Wees gewaarschuwd.

Batty-Boy | 04/10

Apeliotes - Rosmalen 1-3:
Rosmalen is op gang en dit gaat de echte kraker worden. Geen doelpunt tegen en 5 veld doelpunten. Apeliotes kan zonder club huis ook geen versterking krijgen van de mini van de week.

Gemert - Bemmel 2-1:
Gemert is gewoon beter, Bemmel is uitgeput als ze de reis moeten maken naar Gemert. ben benieuwd hoe de discos daar zijn.


Heeze - Scoop 2-3:
Heeze een prachtige club, zelf geen idee waar het ligt maar zal vast leuk zijn daar. De vraag is of de boys van scoop de aandacht erbij kunnen als de dames van Heeze langs de lijn staan.

Oedenrode - Beuningen 1-7:
Oedenrode is het helemaal kwijt geen idee waar ze mee bezig zijn. De mannen uit Beuningen zijn er helemaal klaar voor om ze op te rollen.

Uden - Concordia 1-2:
Ha concordia, aka backstreet boys. De gespierden mannen hadden geen schijn van kans tegen Rosmalen voor Uden hoop ik ook dat het gekreun in het veld van concordia een beetje afgenomen is na zondag. We hoorde ze helemaal in Heeze kreunen. De mannen moeten nog even bij komen van het verlies en de natte afdroog partij maar tegen Uden maken ze degelijk een kans. als ze minder gaan liggen, lukt het ze wel om te winnen.

Venray - Nuenen:
Oeh Venray verassende resultaten ondanks het verlies van een paar internationals pakken ze toch wel een aantal punten. Nuenen is een goede ploeg maar de dames hebben ze nodig om te winnen helaas staan die er niet. Toch een leuke pot maar verwacht dat de captain van Nuenen de snelheid van de spitsen van Venray niet bij kan hoUden