Speelronde 7

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 18/10
  • 1805

Gemert - Beuningen:

Heeze - Nuenen:

Oedenrode - Apeliotes:

Scoop - Concordia:

Uden - Bemmel:

Venray - Rosmalen:
Reageren

Bigmac | 30/10

Gemert - Beuningen 4-2
Beuningen denkt ‚Äėeven‚Äô naar het Gimmertse toe te gaan om de punten op te halen. Zij het niet dat Gimmert uit nog steeds voor veel teams een onneembare horde blijkt te zijn. 1e, 2e en 3e helft naar Gimmert met 3 goals van de rode koning.

Heeze - Nuenen 1-4
Nuenen, van voormalig McDonalds team naar kaal veteranen team. Hopelijk trekt Heeze ook de veteranen weer van stal zodat het een eerlijk strijdveld is. Uiteindelijk mega saaie en rommelige semi water/zandveld pot.Nuenen wint

Oedenrode - Apeliotes 2-4
Oedenrode thuis altijd lastig, maar de snelle stUdentjes van Apeliotes hebben het nationale hockeytoernooi al achter de rug, dus lagen op tijd in bed. Easy win voor de mannen uit het oosten.

Scoop - Concordia 3-3
Battle van de Limburgse vlaaien. Valt niks nuttigs over te zeggen, 1 grote rommel en mag hopen dat de bar tot laat open is, staat toch geen politie tussen Sittard en Roermond op de zondagavond.


Uden - Bemmel 4-1
Bemmel klinkt als een 4e klasse onderbond club, deze website maken ze die naam waar. De mannen van Uden doen alles in de eerste helft en zitten de gehele 2e helft al met hun hoofd bij de ‚ÄúSunday after‚ÄĚ in het clubhuis.

Venray - Rosmalen 6-4
We praten hier over de kelder klasse van de 2e klasse. Venray maakt maakt meer doelpunten per website dan dat ze bitterballen eten op een zondag. Rosmalen is vergane glorie, al jaren. 6-4 en de 2e gele kanaries maken er hier een enorm potje van.

Pietjr | 29/10

Gemert - Beuningen: 2-4
Prins Harry van Gemert scoort er 2. Beuningen scoort er 4.

Heeze - Nuenen: 0-4
Makkelijk potje voor de kale veteranen.

Oedenrode - Apeliotes: 1-4
Het klasseverschil is te groot om het de studs lastig te maken met hakken, beuken en zagen. Felix pakt wel weer een kaart.

Scoop - Concordia: 2-2
De Limburgse derby krijgt geen winnaar.

Uden - Bemmel: 2-2
Geen idee.

Venray - Rosmalen: 5-6
Elk schot is raak vandaag.

BennyBenassi | 26/10

Gemert - Beuningen 1 - 5
Ed sheeran is deze week positief getest op corona en moet nu alles vanuit thuis doen. Net nu hij zijn nieuwe uit album heeft uitgebracht. Gemert zoekt daarom uit de vervangerspoule het meest rossige jonge hertje en komt daarom uit bij Thibault Christiaensen. Echter heeft Thibault nog nooit een hockeystick vastgehoUden en komt Beuningen daar snel achter. Gemert krijgt met de platte hand petsen op hun blote billen.

Heeze - Nuenen 0-7
Heeze is thuis ook geen partij voor Nuenen. Binnen het eerste kwart staat het 0 - 4 voor de blauwe zeelieden uit Nuenen. Daarna gaat de vrouwen van Heeze dames1 volle bak voor de blauwe matrozen waardoor Nuenen met 3 man minder gaat hockeyen. zelfs dan krijgt Heeze er nog 3 om de oren.

Oedenrode -Apeliotes 2 - 2
2 seizoenen geleden zou dit een absolute kraker zijn geweest. Rooi heeft veel ingeleverd en Apeliotes staat er ook dit seizoen weer riant voor. Rooi thuis nog niet verloren, staan na een hele degelijke pot zelfs 2-1 voor alleen komt dan die ontzettend lompe en domme linksvoor van Rooi weer op het idee om de beperkte rechtsback van Apeliotes doormidden te slaan. Directe rode kaart en voorkomen voor de tuchtcommissie dus. Apeliotes slaat er op het eind van de website nog de gelijkmaker in na knullig balverlies door de n Golo Kante van Rooi.

Scoop - Concordia: geen idee
De echte vraag waar iedereen al weken van wakker ligt kan eindelijk worden beantwoord. Wat is de slechtste Duitse ploeg van de competitie? De incapabele midmid van Scoop heeft deze week geleerd hoe die zijn stick vast moet hoUden, terwijl de rechtsback van Konknordia dit nog aan het leren is. Bono is er uiteraard wel bij, maar heeft op zaterdagavond legday gehad dus die heeft er geen zin in. Het enige voordeel van deze website is dat er geen publiek is, dus niemand hoeft zijn vrije zondagmiddag te verpesten door hier te kijken.

Uden - Bemmel: 1-2
De vrouwenverslinders in het oranje verdienen het om meer puntjes te pakken, maar gaan dat helaas niet doen tegen de kale knikkers van boven de rivier. Uden verliest de pot, maar gaat in de 3e helft een gemakkelijke overwinning tegemoet tijdens een spannend potje bierestafette.

Venray - Rosmalen: 18-0
Zou de dikke nr 11 van Rosmalen voor het eerst in zijn carrière een bal aannemen? Ik denk het niet. Rosmalen kon zelfs thuis van rooi niet winnen en Venray pakt niet eens puntjes bij Beuningen. Zou dit een kraker in de derde klasse worden volgend jaar? Venray gaat wel zijn doelpunten record verder aanscherpen, Rosmalen laat ze vrij doorlopen (onbewust) om ze te helpen, hebben ze toch iets goeds gedaan.

De zaag | 26/10

Gemert - Beuningen: 1-4
Gemert is begonnen aan een vrije val richting de middenmoot, de competitie gaat nu pas voor hun starten en Beuningen legt ze op de pijnbank. De 3de helft daarin tegen wordt spannend. Mits de heren van Beuningen er niet te snel uit peren.

Heeze - Nuenen: 1-4
Heeze komt op voorsprong en ruikt bloed aan de paal! Meerdere overtredingen volgen met als gevolg dat de 40+ers van Nuenen moeten uitstappen. De 1-1 blijft lang op het scorenboard tot dat de mini van Nuenen het op zijn heupjes krijgt en er drie backhand in weet te leggen.
In de 3de helft geniet Nuenen van een aantal jenever en een glaasje ranja. Dik verdiend!

Oedenrode - Apeliotes: 2-4
Vliegen, duiken, vechten, het lukt Oedenrode niet om deze pot over de streep te trekken. Ze schijnen wat oudgediende boshakkers terug te hebben gehaald maar Apeliotes is gewoon een maatje te groot.

Scoop - Concordia: 2-2 in goals, kaarten en blessures.
Een anticlimax van een pot tussen twee vlaaien die kwa fysiek zich volgend jaar beter kunnen inschrijven voor de Duitse ijshockeycompetitie.

Uden - Bemmel: 2-1
Bij Bemmel lopen er een aantal rond die (kleuren) blind zijn. Normaal levert dit alleen wat verkeerde passing op maar op dat blauwe pokken veld loopt het compleet uit de hand en lukt niets. Snel aan het bier heren!

Venray - Rosmalen: 5-8
Venray werkt gestaag aan het doelpuntensaldo, zowel voor als tegen. Een flipperkast is er niets bij, toch trekt de kinderopvang van Den Bosch dit potje naar zich toe.

Worstenbrood | 23/10

Gemert - Beuningen: 2-4
Gemert komt verassend op voorsprong onder luidkeels gezang van hun dames 1. Een vecht website volgt met de nodige plakjes kaas over en weer. Beuningen leunt op de corner en trekt de website zakelijk over de streep. Kijk uit voor de 3de helft! De vrouwen van Gemert scoren er in de 3de helft graag op los, ongeacht hun relatiestatus.

Heeze - Nuenen: 1-4
Heeze is toe aan de winterstop. Men twijfelt dan ook om zondag direct een seizoensafsluiting te organiseren doormiddel van een themafeestje: degradatiedisco.

Oedenrode - Apeliotes: 2-4
Oedenrode probeert het en doet lang mee om de knikkers. Na een opstootje met de scheidsrechters kunnen Willem en Felix weer indrukken en lopen de stuks uit.

Scoop - Concordia: 2-3
Scoop gaat thuis onderuit en gaat een lastige reeks websiteen tegemoet. De coach twijfeld dan ook om de focus vast op de 2de helft van het seizoen te richten.

DrBibber | 22/10

Gemert - Beuningen: 1-4
St Patricks day gooit roet in het eten voor Gemert. Beide rooie mannen moeten zich melden in Dublin voor de optocht die zal plaatsvinden. De aanvoerder van Gemert is gevraagd om voorop te lopen in de jaarlijkse optocht met zijn doedelzak en kilt in de kleuren van Gemert. Toch heb ik het idee dat Beuningen het ook een beetje kwijt is. Als je naar de uitslagen kijkt dan valt het allemaal wel mee wat voor kwaliteit het in de ploeg heeft. Gemert zal echter geen probleem worden.

Heeze - Nuenen: 0-2
De gele duikboot tegen de veteranen van Nuenen. De KNHB heeft Nuenen kenbaar gemaakt dat de 40+er die daar achterin rondloopt nu toch echt de overstap moet maken naar de veteranen. Hierdoor ontbreekt er een hoop ervaring in de achterste linie. Echter zullen ze dat deze website niet nodig hebben. Dit wordt een saaie website gezien deze ploegen de focus alleen op het verdedigen willen leggen. Nuenen komt op 0-2 voorsprong . De aanvoerder van Nuenen, met een lichte overgewicht, zorgt ervoor dat de het balletje achterin rondgespeeld wordt en de winst mee naar huis wordt genomen.

Oedenrode - Apeliotes: 2-2
Oedenrode presteert boven verwachting dit seizoen. Willem schijnt terug te zijn met zijn zwangerschapsverlof en zorgt met strafcorner voor de voorsprong. De Keniaanse spits zorgt vervolgens met zijn snelheid ook nog een voor een 2-0. Bartje bij Apeliotes kan het allemaal niet meer bijhoUden en vraagt een permanente wissel aan. Nu Bart eruit is kan er eindelijk gehockeyd worden en wordt en nog een puntje meegenomen naar Gelderland.

Scoop - Concordia: 2-1
Een Duits onderonsje aan de grens in Limburg. In de kuil zal er een waar spektakel plaatsvinden tussen Conknordia en Scoop. De vrouwen langs de kant zijn een lust voor het oog van Bono en zorgen voor extreme afleiding. Er wil helemaal niets lukken vandaag. De kleine Rachid bij Scoop speelt daarin tegen de website van zijn leven en dolt iedereen helemaal scheel. Met 2 doelpunten ontvangt hij de de MOTM award en mag hij 3 dames uitkiezen om mee te douchen. Sportief, zoals Rachid is, vraagt hij Bono ook mee…..

Uden - Bemmel: 2-2
No comment.

Venray - Rosmalen: 3-1
Als je naar de stand kijkt zou je zeggen dat beide teams niet zo goed kunnen hockeyen. Toch zitten er bij beide teams enorme talenten, maar ook grote heethoofden die het voor hun eigen team vaak verpesten. De aanvoerder van Venray schijnt weggestuurd te zijn bij Oranje-rood wegens het mee naar huis nemen van de dochter van de coach. Volgende week zondag is zijn terugkeer op de Venrayse velden. Het publiek komt massaal kijken en binnen 10 minuten heeft die er al 2 inliggen. Den Bosch JA1 begint weer ouderwets tegen zichzelf te hockeyen en dit zorgt ook nog voor een jantje. In de laatste minuut scoort Felix nog voor eerherstel. Geen MC Donalds op de terugweg helaas…..

Willywonka | 21/10

Gemert - Beuningen: Het Ierse nationale elftal speelt vandaag op eigen veld tegen een tegenstander die blijkbaar opponenten onderschat. Spannende pot, wordt 1-2.

Heeze - Nuenen: de bus tegen de kakkerszoontjes uit het dorp van Van Gogh. De mini van Nuenen mept er vast wel een paar backhands in: 0-3.

Oedenrode - Apeliotes: Rooi blijkt een reuzendoder te zijn... Dit weekend is Apeliotes helaas toch een maatje te groot: 2-3.

Scoop - Concordia: na de vlaoi volgt een heuze derby die nergens over gaat. Beide ploegen zijn hoe dan ook opgeschreven voor de middenmoot. Daarom een 3-3 waarna snel de Alfa wordt opengetrokken.

Uden - Bemmel: Uden is gewoon een matige ploeg maar op dat blauwe zaadveld weten ze het Bemmel nog wel lastig te maken: 1-3.

Venray - Rosmalen: ook een interessante pot. Rosmalen laat toch veel punten liggen en zullen dus gebrand zijn te winnen. Aan de andere kant heeft Venray ook wat goed te maken. Leidt tot een puntendeling: 4-4 (eens met Rabalje dat we allen Venray een handje moeten helpen met dit fraaie record)

Rabalje | 20/10

Het lijkt al duidelijk te zijn wie er voor de schaal en wie er voor de rode lantaarn gaan strijden. Maar waar iedereen zich nu nog echt mee bezig houdt, is of Venray het NL record gaat verbreken. Na 6 websiteen is het 23 voor en 27 tegen. Dit komt neer op 3.83 DV en 4.5 DT per website. Venray zal dus in de overige driekwart van de competitie gaan werken om gemiddeld 4.81 DV te maken en op dezelfde voet door moeten gaan met doelpunten slikken, namelijk 4.56. Alles met alles is het seizoen in 2C nog niet verloren en kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat Venray dit seizoen nog voor op de pseudo hockeynieuwssite terecht komt (lees: hockey.nl) Forza Vernray!

Rabalje | 20/10

Gemert - Beuningen 2:2. Eigenlijk komt deze website neer op de spits en de centraal achter van Beuningen tegen de Rooien van Gemert. De rest kan plaatsnemen aan de bar.

Heeze - Nuenen 0:4. De geelzwarte brandweerwagen mag thuis weer eens op de Strabrechtse Heide gaan pompen, en door alle regen staat er weer genoeg grondwater. De mannen uit Nuenen zijn goed voorbereid en hebben hun regenpakken al aangedaan. Ze blijven droog tegen de half zielige straaltjes. De derde helft is voor de brandweer.

Oedenrode A 45+ - Apeliotes 1:4. Willy is lekker aan het ballen maar de techniek van de stUdentjes kan hij op zijn leeftijd niet meer volgen. Felix krijgt een gele kaart voor een keurige houthakkersslag tegen één van de Apelianen.

Scoop - Concordia 2:3. De Klassieker van Limboland staat op het programma. Hopelijk hebben ze de tribune goed gecontroleerd, want er wordt hier een zo grote hossende menigte toeschouwers verwacht dat Fortuna zelfs hun betonbak beschikbaar stelt voor deze website.

Uden - Bemmel 0:3. De beertje hebben genoten van hun korte herfstslaapje en beginnen vol energie aan het vervolg van de competitie. Een potje counter-counter hockey brengt normaal gesproken wat meer doelpunten mee, maar het Oranje legioen is niet bij machte.

Venray - Rosmalen 5:6. Zoals hierboven besproken gaat Venray focussen op meer doelpunten maken en krijgt Den Bosch dus de ruimte om er zelf nog meer te maken. Venray komt te kort om te winnen, maar wat maakt het uit als je op weg bent voor een Nederlands record. Forza Venray!