Speelronde 8

Geplaats door: Rabalje ( )

  • 2C
  • 02/11
  • 1283

Competitie goeroes brand los: Apeliotes - Venray: Bemmel - Scoop: Beuningen - Heeze: Concordia - Oedenrode: Nuenen - Uden: Rosmalen - Gemert
Reageren

Leo Pastei | 05/11

Apeliotes - Venray: 6-1
De gelijkenis van het veld in Nijmegen met de mat in Venray biedt vanwege plaatselijke gladheid de Limburgers nog even grip. De stUdenten lopen al snel definitief uit nadat door een uitglijder van een te breed geschouderde Venraynaar een Apelioot vol is geschept en ook de meest vergevingsgezinde arbiter dit niet meer met onkunde of ondergrond afdoet.

Bemmel - Scoop: 2-2
Bemmel heeft vorige week vertrouwen getankt. Bovendien schreeuwt dames 1 ook nu de kelen schor. En bekeren op vrijdag blijkt een goede start van het weekend voor de broze selectie van wit groen. Scoop heeft inmiddels bijna te veel vertrouwen. Komen met hun tweede plek in de regiokrant maar spelen na een rit van 140 km de eerste drie kwarten ook als een krant. Houdt elkaar uiteindelijk in balans. Beide teams verlenen na afloop nazorg aan de stembanden van de dames.

Beuningen - Heeze: 7-2
Alleen een corona uitbraak bij Beuningen kan Heeze redden. Heeze zelf is inmiddels immuun. De wekelijkse team-vaccinatie in de derde helft met toverdrank in de clubkleur blijkt door het OMT als aanvullende corona maatregel overwogen te worden. Immers alcohol ontsmet. Hoewel Beuningen thuis altijd blauw is vanaf het eerste fluitsignaal, blijkt dat voor Heezer spuitgasten na de winst op Nuenen de winterstop vorige week is begonnen.

Nuenen - Uden: 4-2
Nuenen toont reactie na het verlies vorige week. Toch jammer als je daaruit de motivatie moet halen. Uden kijkt juist ver vooruit en is al heel druk met voorbereiden van het feestje op 28 november. Oranje speelt vrijuit en gunt Nuenen een te makkelijk eerherstel. Wat het dus eigenlijk niet is.

Rosmalen - Gemert: 3-1
Beide ploegen trekken de laatst ingezette lijn door. Rosmalen wint. De gasten verliezen en geloven niet meer in sprookjes. Sprookje 1: Koen kan wel hockeyen maar niet toveren, zeker niet met de zwerkballen van Rosmalen. Sprookje 2: Niet Rosmalen maar Gimmert heeft de meeste spelers waarvoor pappa en mamma de juniorencontributie betalen. Stuivertje wisselen op de ranglijst.

Dodo | 05/11

Apeliotes - Venray: 12 - 1
Studs geven Venray elk kwart een Jantje want Venray kan eigelijk gwn niet hockeyen. Aanvoerder van Venray komt er nog wel een keer doorheen als de studs al begonnen zijn aan het bier.

Bemmel - scoop: 3 - 2
Laten we eerlijk zijn scoop staat gwn te hoog in deze competitie voor het niveau van hockeyen aankomende 4 websiteen verliezen ze dan ook. Bemmel heeft het nog wel lastig want de pot pre workout was op.

Beuningen - heeze: 1 - 0
Heeze heeft hoop Beuningen heeft een zaad veld dat betekent een rare pot hockey technisch verschil is erg groot en Beuningen pakt alsnog de punten.

Concordia - Oedenrode: 0 - 4
Heb nog nooit tegen Concordia gespeeld maar volgens mij kunnen ze niet zo goed de bal raken misschien een sport zoeken met een groteren bal voetbal ofz? Ez pot voor Oedenrode

Nuenen - Uden: 4 - 1
Mannen van Uden hebben nog steeds een kater van de supersunday. Mannen van Nuenen zijn juist gedreven na de laatste pot. Nummer 10 van Uden kan gelukkig wel hockeyen en scoort er brak zelfs nog 1

Rosmalen - Gemert: 2 - 2
Jeugd team tegen gingers. Jonkies van Rosmalen hadden nog een klasse uitje en sluiten pas de tweede helft aan om er nog net een gelijkspel uit te halen

baap07 | 05/11

Apeliotes - Venray: 8-3
De studs mogen aantreden tegen de beunhazen uit Venray. Op wat stunt en vliegwerk na zal dit een gemakkelijke zege opleveren. Doelman van Venray is gaan geloven in het record meeste tegendoelpen en is wederom gisteravond gaan zuipen. Hij mag 8 keer vissen. Nonchalance van de studs leveren schijtdoelpunten op.

Bemmel - Scoop: 2-2
Scoop begeeft zich op een promotieplek. Verwachting is dus dat ze kunnen hockeyen. Realiteit biedt teleurstelling. De mannen uit Bemmel schaven erop los en de EHBO-post draait overuren. Jammerlijk gelijkspel.

Beuningen - Heeze: 2-0
Om de een of andere reden heeft de gele bus de tweede versnelling gevonden en punten gepakt tegen Nuenen. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar wederom kan de dikke spits van Heeze niets uitrichten. Beuningen prikt er vlak voor tijd 2 binnen. Snel vergeten dit. De gele kanaries gaan met piepende bandjes huiswaarts.

Concordia - Oedenrode: 2-4
Een krakertje in de tweede klasse. Rooij krijgt kansen, Concordia countert en Felix eet plakkies kaas. Simpele feiten die resulteren in leuke beelden op de Venlose heuvels. Concordia blijft hangen op degradatiepositie.

Nuenen - Uden: 1-1
Het Nederlands elftal mag opdraven tegen Kampong heren 6. Weinig creativiteit en techniek leveren wanspel op en het begint ook te regenen. Snel langs de Mcdrive en naar huis.

Rosmalen - Gemert: 3-1
Gemert, verloren van Beuningen en Nuenen, willen zich in de bossen van Rosmalen revancheren. Wegens het concert van Ed Sheeran doet de helft echter niet mee en zullen de A-junioren eraan moeten geloven. Den Bosch beleeft voor het eerst een makkelijke middag op eigen veld. Een kaart voor de coach is een minpunt, deze is wel sneller aan het bier.

Bulldogz | 04/11

Als echte ‚Äėsuccessupporters‚Äô laten de bulldogs uit Heeze pas weer van zich horen als er is gewonnen. De gele trein is opgewarmd (dieseltjee) en is op stoom naar de bovenste regionen van 2c

Apeliotes - Venray: 10-8
De studs uit Nijmegen staan met 10-0 voor na t eerste kwart. De rechtsbuiten van Venray komt vragen of ze nog wel wat goaltjes mogen maken om de recordpoging ‚Äúmeeste goals voor en tegen‚ÄĚ te behalen. De movember boys (respect voor de actie) zijn de moeilijkste niet en gaan vast pilsen en laten de rechtsbuiten 8x scoren.

Bemmel - Scoop: 4-1
Bemmel heeft de scheids mee (waar hebben we dat eerder gezien) en scoop krijgt de ene na de andere kaart om de oren. Lange weg terug voor de limbos. Die langzaamaan gaan afzakken naar de middenmoot van onze mooie competitie.

Beuningen - Heeze: 0-1
De gele trein stoomt door en met de ‚ÄėHeurelho Gomes van de hockeyvelden‚Äô op goal hoUden ze eindelijk een keer de 0 (he he). De opperginger aka Sepp vd Berg (gehuurd van Gemert, je moet iets) flipt de counter er in. 3e helft uiteraard voor de bulldogs!

Concordia - Oedenrode: 2-0
Venlo kreeg met 1-0 op de broek van Scoop en is uit op revanche. Willem gaat niet mee naar uitwebsiteen en voor kaarten krijg je geen punten Felix! Bono prikt er 2 en de website wordt zakelijk uitgespeeld.

Nuenen - Uden: 3-1
Nuenen gaat in de transferperiode opzoek naar spitsen die wel afronden. Na 5 verschillende varianten in de corner vliegt er dan toch één in. Dan begint het te lopen en het nederlands elftal heeft geen antwoord, die moeten tevens nog bijkomen van de vele feestjes (ofniet heurelho gomes?). Wessel prikt er nog eentje.

Rosmalen - Gemert 4-2
Jb1 den Bosch wil meedoen om promotie, hiervoor moet gewonnen worden van de Ieren. Dat gaat lukken ook, de derde helft met ranja en een zakje haribo wordt daardoor weer heel gezellig. Die rooie scoort er nog 2.

De boswachter | 04/11

Apeliotes - Venray: 10-5
Beide ploegen trekken hun ijzers uit het vet. De puk vliegt over en weer. Voor de neutrale toeschouwer is deze website niet te volgen. Zijn ze nu aan het inspelen of is de website al begonnen? Voor dat het antwoord op deze vraag gevonden is worden de materialen al verzameld en blijft het publiek in het ongewis.

Bemmel - Scoop: 3-1
De buffelbus van Bemmel komt op gang. Na de nodige lijnen pre-workout tijdens een dubbelweekje blijven de punten bij de thuisploeg. De Molukse zaalvoetballer van Scoop legt er nog 1 in het netje, hij vergeet echter dat pannas hier geen punten opleveren. Pas wel op tijdens het douchen! Deze jongen schijnt geen genade te kennen tijdens een potje LTS-en.

Beuningen - Heeze: 6-0
Heeze heeft het op zijn heupen! Na tientallen bommen en granaten te hebben ontweken van Nuenen en ook nog eens winst te hebben gepakt in de Silvercup besluit de coach om uit het gele bunker te komen en te gaan hockeyen.
Hoe dat ook alweer moet schijnen ze vergeten te zijn want Beuningen kent een makkelijke middag en zet Heeze weer terug waar het thuis hoort. Op ramkoers voor de 3de klasse...

Concordia - Oedenrode: 1-3
De vraag is eigenlijk of Willem het zoekt om op zijn vrije zondag mee naar Venlo te gaan? Het is tenslotte ook zijn weekend! Desondanks gaan de puntjes mee naar Oedenrode.

Nuenen - Uden: 1-4
Nuenen is het even helemaal kwijt na al hun munitie te hebben afgevuurd op het gele bunker in Heeze. Uden maakt hiervan dankbaar gebruik. De oude 60+ op goal kan wederom weer gaan vissen.

Rosmalen - Gemert 4-4
De kraker tussen Denbosch JD1 en de crew van Ed Sheeran. Deze titanenstrijd kan niet anders uitpakken dan een gelijkspel.

Worstenbrood | 04/11

Apeliotes - Venray: 6-3
Venray komt verrassend op een 0-2 voorsprong. De ploeg voelt zich als een vis in het water op de gladde groene plaat in Nijmegen. Apeliotes stelt orde op zaken in het 2de kwart waarna het keepertje van Venray kan beginnen met vissen.

Bemmel - Scoop: 2-2
Dit gaat dan het kantel moment worden voor Scoop. Elke week treffen ze nu een betere tegenstander en de buffeltjes van Bommel zijn nog warm van hun start in de Silvercup.

Beuningen - Heeze: 4-1
Beuningen gaat thuis deze pot zakelijk over de streep trekken. Heeze is te ver van huis en denkt na vorige week serieus te kunnen hockeyen. Heurelho Gomes heeft zijn dag niet en de malaise is weer terug bij Heeze.

Concordia - Oedenrode: 2-3
Een ouderwets potje hakken en zagen op een Limburgse zondagmiddag. De scheidsrechters lijken te toepen en de ene groene kaart volgt na de andere.
Felix is de grootte man met 2 goals, 1 assist, 1 groene kaart en 1 gele kaart.

Nuenen - Uden: 3-1
Nuenen is thuis gebrand op eerherstel na een onnodige zeperd tegen FC Heurelho Gomes. Uden is de klos en wordt aan de strijdwagen gebonden. Enige verzachtende omstandigheden zijn aanwezig want er schijnt een mooi feestje te zijn georganiseerd op de plaatselijke HC.

Rosmalen - Gemert 3-3
Wat mij betreft is dit de spannendste pot van deze competitieronde. Rosmalen zoekt de aansluiting, Gemert wil juist bovenin mee blijven doen. Twee gelijkwaardige ploegen kruisen de degens. Mogelijk dat de resterende punten in de 3de helft verdiend kunnen gaan worden.

ElDorado | 04/11

Apeliotes - Venray: 7-3
De gemiddelde Chinese ping-pong website valt in het niet bij deze schiettent. Het duel begint nog spannend wanneer de linksachter van de stUdentjes een lichte beroerte krijgt van de zoute lucht die op zijn bovenlip is achtergebleven van de avond ervoor. De rechtsvoor Venray bedankt één van de hertjes van D1 vriendelijk en schiet zijn ploeg nog op voorsprong.

Bemmel - Scoop: 1-3
Onverwachte 2e plek na 7 potjes voor de spraakgebrekkigen, die nu wel een lastig programma voor de boeg hebben, maar tot nu toe verrassend stabiel zijn. Bij Bemmel hebben ze nog zware benen van hun Silver Cup avond, waardoor ze niet kunnen aanhaken bij de top van het klassement.

Beuningen - Heeze: 5-1
Alle gekheid op een stokje, maar Heeze staat na dit weekend gewoon weer met 1 been in de 3e klasse. Enkel de ginger, die misschien een transfer naar Gemert moet overwegen na de degradatie, weet er per ongeluk eentje te prikken voor Heeze.

Concordia - Oedenrode: 1-4
Open huis voor Felix en co nu Bono en de laatste man afwezig zijn bij Concordia. Nu ze ook voor de sportschool een QR-code nodig hebben, hebben ze zich toch maar laten prikken. In afwachting van een geldige code zijn ze deze week afwezig.

Nuenen - Uden: 2-2
Het Nederlands Elftal weet het de smurfen knap lastig te maken op hun eigen veld na een onverklaarbare nederlaag. Na de website vertrekken de captains richting de McDonalds voor een nabeschouwing.

Rosmalen - Gemert: 4-2
Zo goed als het begon, zo slecht gaat de Koen en Sander-show voor Gemert eindigen. Blik gaat na vandaag op de tweede seizoenshelft. Rosmalen gaat een berg punten pakken de komende weken en aanhaken bij de bovenste plekken.

Rabalje | 03/11

Apeliotes - Venray 5:3. De high-tech stUdentjes uit Nijmegen zullen niet op dit forum kijken en daarom niet op de hoogte zijn van de gezamenlijke afspraak om Venray een handje te helpen met hun record poging.


Bemmel - Scoop 3:2. Lage counter hockey tegen hogen ballen pompen. Theoretisch gezien een interessante pot, in de praktijk is dit een soort medusa. Als je hier naar kijkt versteen je onmiddellijk, maar goed dat er door de aangescherpte regels minder toeschouwers aanwezig zullen zijn.


Beuningen - Heeze 5:0. De geel zwarte brandweerwagen is weer op toertocht en maakt deze keer een zondagmiddag stop in Beuningen om te gaan pompen. Nou weet niemand wat er vorige week precies met Nuenen is gebeurd, maar blijkbaar zijn ze van het veld gespoten. De mannen van Beuningen hebben hun parapluutjes meegenomen en worden niet nat van de laffe straaltjes. De derde helft is voor de brandweer.

Concordia - Oedenrode 2:3. Willem moet helemaal met zn Aixam brommobiel naar Venloo. Hij heeft de reistijd verkeerd ingeschat en komt pas halverwege het 3e kwart aan. Bono heeft ondertussen al 2 balletjes in het netje gelegd, maar heeft er nu geen zin meer in. Hij gaat handtekeningen aan zijn fans uitdelen. Willem is net op tijd om orde op zaken te stellen en Felix grijpt weer een fel begeerde gele kaart voor een akkefietje met één van de gele panfluit spelers.

Nuenen - Uden 2:2. De veteranen van Nuenen zijn nog steeds nat van het gepomp van de geel-zwarte brandweerwagen vorige week. Ze hebben er een verkoudheidje aan overgehoUden en moeten vanwege de aangescherpte corona eisen zich daarom nog last minute laten testen waardoor ze het eerste kwart missen. Ondanks dat Ujen het eerste kwart geen tegenstander heeft scoort het toch maar 2 keer.

Den Bosch JB1 - HC Ierland 2:2. De Ieren hebben de laatste 2 weken geen punten kunnen pakken en zijn dus niet in Beste doen. De jongetjes van Den Bosch hebben net 2 weken herfstvakantie gehad en moeten weer even wennen op het veld. Dit wordt een website met veel akkefietjes en opstootjes

Bamischijf | 03/11

Apeliotes- Venray: 6-3
De stUdenten uit Nijmegen weten goed raad met de 1-3-4-2 opstelling van Venray, de boeren uit de Peel hebben daarentegen geen idee wat te doen tegen de 3-4-3 van de stUdenten. wel drie langen ballen die op het middenveld worden aangenomen en Venray kan er toch drie scoren.

Bemmel- Scoop: 4-1
Na een twee uur durende reis zijn de spieren van de hoge bal vereniging aangekomen boven de rivier en komen op een 0-1 voorsprong, Bemmel neemt een extra Scoopje in de rust en winnen met 4-1.

Beuningen- Heeze: 3-0
Heeze denkt na vorig weekend weer mee te kunnen doen met de competitie, de mannen van Beuningen zetten ze weer op hun plek en sturen ze met een jantje in de eerste helft weer naar huis.

Concordia- Oedenrode: 0-5
de mannen uit Venlo zijn zo lek als de dijken in Roermond en krijgen vijf doelpunten om de oren op hun thuis veld. Felix pakt in de laatste minuut geel.

Nuenen- Uden: 3-0
De mannen van Uden hebben geen idee wat er allemaal gebeurd, de tegenstanders zijn Blauw en het veld niet, en daarnaast spelen ze nog eens met die gele ballen van Nuenen. Het Nederlands elftal wordt met 3-0 in de verschrikkelijke douches van Nuenen gezet.

Rosmalen Gemert: 2-2
De rossen personen van Gemert verliezen hun geduld na een 0-2 voorsprong, hierdoor kunnen de mannen van Rosmalen een gelijk spel er uitslepen.

Mickey | 02/11

Apeliotes - Venray: 5-2
Venray is achterin zo lek als een mandje. Daar maken de studs gretig gebruik van.

Bemmel - Scoop: 3-2
Scoop doet het aardig. Maar ik vermoed dat ze op het eind van het jaar niet als tweede op de ranglijst staan. Ze krijgen een aantal lastige websiteen achter elkaar, te beginnen met Bemmel.

Beuningen - Heeze: 4-1
Wat is er gebeurd bij Heeze-Nuenen afgelopen zondag? Heeft Balkestein zijn herintrede gedaan?
Hoe dan ook, deze week geen vervolg op de eenmalige opleving.

Concordia - Oedenrode: 2-3
Felix helpt Oedenrode eigenhandig aan de overwinning door een hattrick.

Nuenen - Uden: 5-1
Nuenen op zoek naar eerherstel.

Rosmalen - Gemert: 4-2
De vrije val van het matige Gemert wordt ingezet.