Speelronde 9

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 08/11
  • 1484

Bemmel - Concordia:

Gemert - Apeliotes:

Heeze - Rosmalen:

Scoop - Nuenen:

Uden - Beuningen:

Venray - Oedenrode
Reageren

Vader Abraham | 12/11

Bemmel - Concordia: 4 - 0
Bemmel is gemotiveerd na de zes punten pot tegen scoop. Is er dan toch een keer ligt aan die eindeloze tunnel? Ze spelen erg slecht maar Concordia nog heel veel slechter. Makkelijke winst voor Bemmel, de nummer 10 van Bemmel scoort ze alle vier.

Gemert - Apeliotes: 1 - 5
Gemert begint verrassend zoals altijd. De Studs forceren helaas vijf corners die er alle vijf in gaan. saaiste pot van de zondag.

Heeze - Rosmalen: 1 - 1
Doordat Heeze over de knie moest bij Beuningen afgelopen zondag hebben ze besloten om er maar het Beste van te maken. Door deze instelling is alle druk van de schouders en maken ze het thuis Rosmalen lastig genoeg om een punt te pakken.

Scoop - Nuenen: 1 - 0
Leuke pot tussen twee gelijkwaardige teams. Nuenen is beter maar de keeper van Scoop is weer eens belangrijk. Scoop scoort in de laatste minuut een strafbal.

Uden - Beuningen: 1 - 6
Na de monsterscore van vorige week denkt Beuningen dat ze al kampioen zijn en beginnen matig in Uden. Helaas voor Uden was dat matige begin van korte duur en wint Beuningen eenvoudig.

Venray - Oedenrode: 2 - 2
Door een vliegende start scoort Venray uit twee steekballen. Oedenrode komt in het laatste kwart met de schrik vrij doordat de mannen van Venray weer eens te agressief worden en de ene na de andere kaart binnen slepen.

Pietjr | 12/11

Bemmel - Concordia: 3-2
Bemmel zit inderdaad in een lekkere flow met 3 winsten op rij + door in de silver cup. Concordia niet, al 4 op een rij verloren en helaas komt hier vandaag de 5e bij. Ze snakken naar de winterstop.

Gemert - Apeliotes: 2-3
Apeliotes is extra gemotiveerd om de vervelende misstap weg te werken en scoort er 2 in het eerste kwart. Daar is Ron Wemel van Gimmert het niet mee eens en hij tovert er eigenhandig 2 in. Dan beginnen de studs aan zichzelf te twijfelen en voelen ze de hete adem van Beuningen in hun nek hijgen. Gemert heeft niet in de gaten dat Hagrid bij apeliotes speelt omdat hij zijn baard eraf heeft gehaald. Hij veegt er -vlak voor tijd- nog een corner in.

Heeze - Rosmalen: 0-6
Heeze is van slag door de persconferentie van vrijdag en raakt geen bal. De jongetjes van Den Bosch JA1 hebben hier geen last van want zij zijn nog geen 18. Dit is op het veld te zien en de brandweerwagen wordt helemaal scheel getikt.

Scoop - Nuenen: 1-2
Interessant potje. Scoop moet winnen om aansluiting te hoUden maar dit gaat ze vandaag niet lukken, de overige 2 websiteen tot de winterstop ook niet trouwens. Nuenen begon juist aardig te draaien tot de onverklaarbare misser tegen Heeze.

Uden - Beuningen: 0-4
Beuningen moet wennen aan het rare blauwe veld waardoor ze pas in de 2e helft alle doelpunten maken. Uden heeft er niks tegenin te brengen, hadden ze vrijdagavond nou maar wel getraind…

Venray - Oedenrode: 8-7
Venray heeft iets gedaan wat nog niemand is gelukt dit seizoen, namelijk winnen van koploper Appie. Felix is vandaag al voor de 2e keer geschorst dit seizoen en staat vandaag achter het hek. Uit principe krijgt hij toch een gele kaart van de mannen in het geel dus vandaag toch weer aan de stok met de eigen coach. Over de website is niet veel bijzonders te zeggen overigens. Veel doelpunten voor en veel doelpunten tegen waardoor de record nog steeds in zicht is.

DrBibber | 12/11

Bemmel - Concordia: 2-2
Bemmel doet het verrassend goed deze competitie. Laatste keer dat ze verloren hebben dateert alweer 4 websiteen geleden tegen Venray. Concordia daarin tegen is een van degradatiekandidaten dit jaar. Ze voelen de hete adem van de gele onderzee√ęr onder zich en zijn gebrand om een resultaat te behalen in Gelderland. Bij rust staat er 0-2 op het scorebord. Dames 1 is op dat moment net klaar met nabespreking en komt hun mannen in de tweede helft een steuntje in de rug geven langs de kant. Degene die de winnende goal scoort mag na de website samen met het hele team van dames 1 douchen. Het wordt uiteindelijk 2-2. Concordia met een punt naar huis en Bemmel met blauwe ballen.

Gemert - Apeliotes: 1-4
Dat Gemert zo hoog staat blijft onbegrijpelijk. Ongelofelijk wat 2 roodharige Vikingen een effect kunnen hebben om een team dat er eigenlijk niet zoveel kan. GINGERPOWER! De stUdenten uit Nijmegen staan weer met beide benen op de grond na de ongelofelijke thuisnederlaag tegen Venray. Hierdoor is de focus weer helemaal terug in het team en zal ook Gimmert verslagen worden met een jantje.

Heeze - Rosmalen: 0-1

Als ik mij niet vergis was deze website 2 seizoen gelegen ge√ęindigd in een 1-1 in Rosmalen. Wat kunnen die jongens van JA1 Den Bosch toch altijd knap tegen hun zelf hockeyen. De teruggekeerde routinier, die langzamerhand ook last begint te krijgen van haaruitval, helpt hier ook niet echt aan mee. De 30-plusser is het snel opgenaaid van iedereen. Met 9 man kan er zelfs van Heeze gewonnen worden. Heeze parkeert de hele website de bus maar ome Felix, die ook wat coronakilo‚Äôs eraan heeft gekregen, maakt de winnende goal in extase.

Scoop - Nuenen: 2-0
Deze micky mouse competitie is na 2 corona seizoenen echt een omgekeerde wereld geworden. De teams die aan het begin van corona nog voor promotie meededen staan onderaan te koekeloeren en de teams die onderaan stonden doe nu opeens lekker bovenin mee. 2 seizoenen geleden zou ik een overwinning voor Nuenen voorspelt hebben. Nu een overwinning voor Scoop…. Man of the match: Rachid, met 2 goals

Uden - Beuningen: 1-6
Beuningen is uit hun dipje. 11 goals voor en 1 tegen in 2 websiteen. Dat zijn geen misselijke cijfers. Uden daarin tegen is weer helemaal teruggezakt naar de onderste regionen na 3 nederlagen op rij. Beuningen is op dat moment niet de gewenste tegenstander. Dit wordt een makkelijk potje voor Beuningen.
‚ÄÉ
Venray ‚Äď Oedenrode: 3-2
Dat Venray is toch een raar ploegje. Uit winnen bij Apeliotes maar er wel 7 tegen krijgen tegen Uden. Hoe doen ze het toch….. Ze hebben een van de Beste aanvallers maar ook een van de minste achterhoede uit deze competitie. Dit gaat een waar doelpuntenfestijn worden aangezien Venray meer dan 3 keer zoveel doelpunten heeft gescoord dan Oedenrode. Aangezien Willem lekker thuis is gebleven krijgt de linksback de aanvoerdersband vandaag om. Aan het begin van de website komt hij erachter dat hij de snelle rechtsbuiten van Venray moet verdedigen. De eerste helft gaat dit nog aardig maar in de tweede helft bezwijkt hij onder de druk. 1, 2, 3 goals voor de captain van Venray. Pietertje kom maar even wisselen. Na de wissel komt Oedenrode weer terug in de website en maakt het de twee goals de Venray nodig heeft voor hun record. Sportief!

ElDorado | 11/11

Bemmel - Concordia: 3-1
De mannen van Bemmel hebben de smaak te pakken en zetten hun ongeslagen reeks voort. Bono showt zn biceps aan de dames langs de kant, laat zn tegenstander lopen en leidt daarmee de eerste treffer van de Gelderlanders in.

Gemert - Apeliotes: 2-4
Heeft Vlugge Japie van Venray op rechtsvoor de stUdentjes in zijn eentje de nek omgedraaid? Rode vlag voor, nog altijd, de voornaamste titelkandidaat. Apeliotes trapt vandaag dan ook niet in de rode val en gaat gewoon met 3 punten naar huis.

Heeze - Rosmalen: 2-2
De eenmalige opleving van de Gele Muur twee weken geleden krijgt geen vervolg. Ze komen 0-2 achter, maar dan krijgen de Bossche Boefjes zware benen. Het 11/11 bier landt en Heeze rommelt er nog 2 in.

Scoop - Nuenen: 2-2
website waar iedereen moet wegblijven (kleine moeite overigens om 8 supporters af te bellen). De Limbos zijn de huidige coronahotspot, in combinatie met hun Chinese captain weet je voldoende. Zelfs op hun hobbelplaat gaan 3 punten wederom niet lukken.

Uden - Beuningen: 1-5
Voor de tweede week op rij mogen de kanaries hun telraam erbij pakken voor de mannen uit Beuningen. Oranje laat het ook op hun blauwe grasmat afweten en gaat tot de winterstop geen punt meer pakken. Beuningen ruikt daarentegen na vorige week geel bloed.

Venray - Oedenrode: 5-2
Misschien wel het affiche dat het meeste vuurwerk gaat opleveren dit weekend. Felix heeft na donderdag meer dan ooit de intentie om de carnavalskleuren te gaan verzamelen. De bodybuilder van Venray wil daarbij niet achterblijven. Resultaat: weinig 11vs11, open huis en ouderwets veel doelpunten voor de Limbos.

Willywonka | 11/11

Bemmel - Concordia: Bono vergeet zn stick mee te nemen naar deze verre uitwebsite en pakt liever zijn Kratje Alfa Voor Onderweg (KAVO) uit de kofferbak dan dat hij terugrijdt naar Venlo, Roermond of waar dan ook om zijn stick te halen. Saaie pot die gewonnen wordt door Bemmel met 1-0.

Gemert - Apeliotes: Ed Sheeran c.s. zijn thuis lastig te kraken en daarom duurt het tot diep in het vierde kwart voordat Apeliotes de website in het slot gooit. Snel aan een vaatje Guinness voor de nodige maagkrampen op de maandagmorgen. Eindstand 2-4.

Heeze - Rosmalen: FC Heurelho Gomes is weer even op beide benen gezet na een zeperd tegen Beuningen. Wellicht een analogie met de transfer van Gomes naar Watford te trekken?Echter heeft Heeze thuis vleugels en is Rosmalen notoir voor het onderschatten van hun tegenstanders. Daarom, 1-1.

Scoop - Nuenen: de uitwebsite naar de betonbak in het verre zuiden is iets waar niemand naar uitkijkt. Echter heeft Scoop de weg naar beneden ingezet en dat leidt tot frustraties en kaarten. Kale van Nuenen weet daar behendig van te profiteren met 2 doelpunten. Eindstand 1-3.

Uden - Beuningen: Uden is eigenlijk gewoon heel matig. Beuningen heeft de smaak te pakken en pakt hier ook eenvoudig de drie punten tegen Oranje H24, 2-6.

Venray - Oedenrode: Rooi neemt Willem niet mee naar uitwebsiteen en is dus kansloos tegen de snelle spitsen van Venray. Felix wint de derde helft glansrijk. 4-0.

DODO | 10/11

Bemmel - Concordia: 3 - 0
Heeft concordia eigelijk alweer een veld? Of staat die nog steeds onder water? Aan de stand te zien lijkt het erop of ze niet trainen namelijk. Gemakkelijke pot voor Bemmel

Gemert - apeliotes: 2 - 3
De studs gaan de laatste paar potten van de competitie iets te gemakkelijk in en laten dus wat minder resultaat zien. Ze winnen maar net van Gemert

Heeze - Rosmalen: 0 - 7 of 2 - 1
3-1 winnen 9-0 verliezen heeze ik zou het nu ook echt niet meer weten of Rosmalen vliegt er overheen of ze verliezen maar net. Wel een plak kaas voor de coaches van blijde ploegen

Scoop - Nuenen: 1 - 2
Scoop is inderdaad in een neerwaartse spiraal beland maar goed dat het bijna winterstop is… weer punten verlies

Uden - Beuningen: 1 - 5
Uden opent de score maar dat komt omdat de keeper van Beuningen nog ergens op een andere hockeyclub rond dwaalt ;) gelukkig is hij er de tweede helft weer en Beuningen had dit misschien zelfs zonder keeper kunnen winnen

Venray - Oedenrode: 1 - 1
Venray on top of the world na de winst van afgelopen weekend wie had dat nou gedacht. Venray meeste voor doelpunten samen met Beuningen (29) van de comp. Oedenrode kwa doelpunten tussen heeze en Concordia in hahaha om trots op te zijn (12) dit is dus ook geen Beste pot voor de doelstelling van Venray

BennyBenassi | 10/11

Bemmel - Concordia: 4-3
De kale batsbak van Bemmel gaat vandaag een zware dag tegemoet. Bemmel heeft namelijk gruwelijk mooie grietjes langs de lijn staat waardoor Bueno maar eens zijn Best gaat doen. De bodybuilder gaat er persoonlijk twee in het netje duwen waardoor Concordia voor het eerst op voorsprong komt. Echter krijgt daarna de gebrekkige verdediger van Concordia een lekker plakkie kaas voorgeschoteld, waardoor Bemmel terug in de website komt. Oh oh oh Maurice, hierdoor pakt Bemmel de overwinning.

Gemert - Apeliotes: 1-5
Gimmert gaat vandaag een zware dag tegemoet. 20 november is de nationale kick a ginger day, dus de rooie rakkers hebben al dagen niet lekker geslapen. Apeliotes deed zijn Best om vorige week Venray zoveel mogelijk te laten scoren, maar vergaten zelf ook nog eens te prikken. Gelukkig voor hen doet de opperginger vandaag niet mee en gaan ze een rustige zondag tegemoet.

Heeze - Rosmalen: 3-1
De mannen van Heeze gaan een rustige zondag tegemoet. Het is namelijk bijna dun elfde van dun elfde, en de jochies van Rosmalen zijn hun bedtijd vergeten. Je kent het wel, je duwt even snachts een kapsalon naar binnen en voordat je het weet heb je een week huisarrest van je moeder gekregen. Hierdoor gaat Rosmalen nienke kok vragen om eens mee te spelen, die er als enige een in weet te duwen

Scoop - Nuenen 1-3
Weer een nieuwe interland in aantocht voor de blauwe matrozen. Scoop eindelijk is punten verspeeld. Het blijft een raadsel hoe zij zo hoog kunnen staan, ondanks een gemis aan kwaliteit. Ook vandaag gaat Scoop punten verliezen. De blauwe matrozen vertrekken vrijdag al met de boot van Sinterklaas en willen zich dus optimaal acclimatiseren vanwege het tijdsverschil met Nederland. De backs van Nuenen blijven maar opstomen en schieten samen 3x raak. De Armindo Bruma van Scoop doet nog wel wat terug door een mooie sologoal.

Uden - Beuningen 1-4
Sinds dat Rindje en die gekke linksvoor niet meer bij Uden hockeyen is het elke week weer dweilen met de kraan open. Beuningen is erop gebrand om Apeliotes in de nek te blijven hijgen en doordat Scoop deze week weer punten laat liggen tegen Nuenen klappen ze er deze week op. Jantje in het eerste kwart.

Venray - Oedenrode 4-4
Deze week weer een goede week voor Venray. Vorige week maar 3 gemaakt en maar 2 tegen gekregen, een teleurstellend weekend dus voor Jeroen en Co. Deze week komt Oedenrode weer op bezoek, maarbij Felix eindelijk tegen zijn schorsing van 3 websiteen is aangelopen en de laatste man van Rooi weer gratis corners weggeeft ter eren van het naderende Sinterklaasfeest. Uiteindelijk is Jeroentje weer de grote man door 3 corners in het net te jagen.

Rabalje | 08/11

Bemmel - Concordia 4:2. De satelliet club van Maastricht mag aantreden tegen de stelliet club van Roermond, of was het nou Venlo? Nou ja, Bono legt er in ieder geval 2 in het netje maar de drie punten blijven tussen de rivieren.

Gemert - Apeliotes 2:2. De Apelianen hadden als echte stUdenten eens gerekend, dat ze vanaf vorige week nog maar 3 punten tijdens de rest van de competitie hoefden te halen om niet te degraderen. En ja als stUdenten met het levensmotto liever een 6 zonder stress dan een 7 zonder leven, gaan ze vanaf nu niet meer trainen en de hele week in de kroeg zuipen. Die rooie bloedhonden zien hun kans schoon om ze 2 punten af te snoepen.

Heeze - Rosmalen 3:3. Je zou zeggen dat Den Bosch deze pot makkelijk moet kunnen winnen, maar ze zijn ook kampioen gelijkspelen. De brandweerwagen pompt er op eigen hei 3 ballen doorheen. Den Bosch heeft geen schijn van kans tijdens de 3e helft.

Scoop - Nuenen 1:1. De Vieze Herbstmeister staat alleen zo hoog omdat ze de helft van de websiteen thuis spelen op een afgekeurd stuk snelweg in een jaren 60 Sovjet buurt. Misschien is het een idee als zij na Concordia in Venlo gaan spelen? Wordt iedereen vrolijker van.

Uden - Beuningen 0:6. Het thema voor de disco naderhand: Liever een blauwtje lopen dan een groentje blijven is erg van toepassong, want NL loopt een flink blauwtje op.

Venray - Oedenrode 5:4. HC Willy heeft er voor gekozen om met de Aixam brommobiel in Limbabwe te blijven kamperen op de terugweg vanuit Vèèènlóóów, aangezien ze deze zondag naar Vèèènráááy mogen. Tijdens het opzetten van de tent krijgt Felix ruzie met een tentstok en slaat uit woede de hele tent in elkaar. Hij moet daarom door zn ouders opgehaald worden en doet zondag niet mee. Ondanks dat Felix niet mee doet, krijgt hij van het goUden panfluit duo een gele kaart uit macht der gewoonte. HC Willy is de beroerdste niet en helpt Vèèènráááy graag met hun poging.

baap07 | 08/11

Bemmel - Concordia: 4-1
De mannen van Concordia bevinden zich in de neerwaartse spiraal na 5 nederlagen op rij. Bemmel pakt een hoop punten. Dit lijkt mij een 1+1=2. Hopen op een lekker zakje snoep met wat ranja tegen het verlies.
Gemert - Apeliotes: 2-3
De rooie motormuizen van Gemert zorgen sporadisch voor gekte op de tribunes. Appie zal zich revancheren na het verlies van de opvliegende Limburgers. Spannend potje, schijtweer en een hoop corners.

Heeze - Rosmalen: 0-4
Bananen zijn krom en Heeze heeft weer eens 0 punten kunnen pakken. Het wordt zo langzamerhand tijd om aan de winterstop te beginnen. Tegen de jongens van Den Bosch gaan ze opnieuw ten onder. De 3e helft winnen ze glansrijk.

Scoop - Nuenen: 1-1
In Sittard wordt het niet spannend, beide teams zijn tevreden met een punt. De gele vrienden nemen het heft in eigen handen en strooien er op los met kaarten.

Uden - Beuningen: 0-5
Beuningen weet het net wel te vinden tegen de kleine ploegjes. Vandaag wordt Uden op de slachtbank gelegd. Een eretreffer is er zelfs niet bij voor Holland...

Venray - Rooi: 3-1
Felix pakt een kaart. Venray pakt ook de punten op de schaatsbaan in Limburg. Het is hopen op een baanrecord. Een flinke valpartij is ook goed.

Bamischijf | 08/11

Bemmel-Concordia: 2-0
De mannen uit Roermond zijn weer boven de rivieren beland, na de lange reis zijnde benen van het tweede team van Delta Venlo nog aan het slapen. hierdoor staan ze muur vast op de grond waardoor Bemmel twee makkelijke strafcorners forceert en de website op slot gooit.

Gemert-Apeliotes: 0-4
na een ongelofelijke nederlaag tegen van afgelopen zondag tegen Venray hebben de stUdenten de trein weer op de rails en winnen makkelijk van het Iers nationaal elftal.

Heeze-Rosmalen: 0-8
de mannen van Heeze zijn officieel begonnen aan de winterstop, hierdoor hebben ze niet eens een volledig elftal voor aankomende zondag. niet dat het uit maakt want hun tactiek voor de zondag is met iedereen de cirkel verdedigen. Echter verdedigen ze twee kwarten lang de verkeerde goal en Heurelho Gomes is geen match voor de jongens van Den Bosch.

Scoop-Nuenen: 1-6
de mannen van Scoop zijn eindelijk op Bestemming aangekomen en hebben officieel de daling ingezet naar de bodem van het klassement. Nuenen heeft de captain achter in leren vliegen en zijn klaar voor de take off, een makkelijke overwinning voor de mannen uit Nuenen.

Uden-Beuningen; 0-4
first things first wat een ongelofelijke overwinning van Beuningen afgelopen zondag niet iedereen weet te winnen van een team dat onder aan staat *kuch* Nuenen *kuch* maar ook met deze cijfers.
een makkelijke overwinning voor de mannen van Beuningen, alle doelpunten vallen pas in het laatste kwart omdat Beuningen nog moet wennen aan het blauwe veld van het Nederlands elftal.

Venray- Rooi: 5-6
beide ploegen met een goede aanval en een slechte verdediging, Willem en Felix weten elkaar te vinden en gaan beide met een hattrick douchen. De mannen van Venray blijven goed bezig voor hun Nederlands record meeste voor- en tegendoelpunten. Mannen van Venray succes met jullie poging maar vergeet niet dat de drie punten in Nijmegen goud zijn maar vergeet niet dat jullie meer punten nodig hebben om in de competitie te blijven.