Speelronde 10

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 15/11
  • 1560

Apeliotes - Heeze:

Beuningen - Scoop:

Nuenen - Bemmel:

Oedenrode - Gemert:

Rosmalen - Uden:

Venray - Concordia:
Reageren

Vader Abraham | 19/11

Apeliotes - Heeze: 24-0
Hier is geen anekdote voor nodig…

Beuningen - Scoop: 2-2
Scoop zit lekker in de website en weet te verrassen! Een belangrijke pot eindigt in een gelijkspel.

Nuenen - Bemmel: 0-1
Bemmel heeft in de afgelopen twee weken leren verdedigen waardoor ze nòg minder scoren. Een moedeloos Nuenen weet de punten niet te behoUden.

Oedenrode - Gemert: 3-3
Oedenrode komt op 3-0 voor en doen wederom stoer na drie kwarten. Gemert wil dat Bestraffen en steelt een punt in Oedenrode.

Rosmalen - Uden: 2-0
Uden snakt naar punten. Verder doen ze er weinig aan om die dan ook echt binnen te halen. Makkelijke overwinning voor de thuisploeg.

Venray - Concordia: 3-2
Concordia verliest steeds nipt. Dus ook vandaag verliezen ze van een beter spelend Venray.

DrBibber | 19/11

Apeliotes - Heeze: 10- 0
Voor het eerst dit seizoen zullen de dubbele cijfers behaald worden. Na de remise tegen Venray en de nipte overwinning in Gemert zal Apeliotes hun laatste thuiswebsite van de eerste seizoenshelft afsluiten met een knaller. Heeze zal moeten gaan kijken of ze Marcel mee kunnen laten doen in de 2e seizoenshelft.

Beuningen - Scoop: 2-1
Iedereen beschouw Beuningen als een van de titelfavorieten maar ik vind zo goed zijn ze helemaal niet. Hebben solide spelers maar niet iemand die er echt uitspringt. Op keeper Angie na natuurlijk, die af en toe wel haantjesgedrag kan vertonen bij een opstootje. Lekker in je hok blijven vogel… Rachid bij Scoop is eindelijk 18 geworden en mag voor het eerst rijden bij uitwebsiteen. Na deze lange rit is hij zo moe dat hij niet meer kan presteren in de website. 2x keer laat hij zijn man lopen die daarom 2x kan scoren.

Nuenen - Bemmel: 2-0
Bemmel is in vorm terwijl de veteranen van Nuenen hun slechtste eerste seizoenshelft hebben sinds 2002. Toch zal ervaring vandaag de website winnen. De sterkhouders van Bemmel zijn eenvoudig op te naaien en daar weten de 40+ spelers van Nuenen wel raad mee. De nummer 10 van Bemmel verliest zijn zelfbeheersing en zal een rode rondje voorgeschoteld krijgen van de mannen in het geel. Met 11 tegen 10 zal Nuenen de website zakelijk binnen halen.

Oedenrode - Gemert:
Rooi is een stugge ploeg. Gelukkig beschikt Gemert over genoeg creativiteit om hier doorheen te hockeyen. De aanvoerder van Gemert heeft zijn haren blond geverfd zodat Oedenrode hem niet herkent. Voordat ze erachter gekomen heeft hij er al 2 gemaakt. De feuten achterin bij Gemert maken nogal te fouten en zullen daarom er ook 2 moeten incasseren.

Rosmalen - Uden: 3-2
Rosmalen is de meest teleurstellende ploeg van deze competitie. Oh wat hadden ze een grote mond aan het begin van het seizoen. Hun titelaspiraties zijn keihard de grond ingedrukt nadat ze week op week geen overtuigend resultaat kunnen neerzetten. Zelfs tegen Uden zullen ze het lastig krijgen vandaag. Helaas voor Uden kunnen ze er gewoon niet veel van….

Venray - Concordia: 3-1
Een onderonsje tegen de twee alfa’s uit Limburg. Tijdens de tos doen Guido en Bono al meteen een website wie de grootste biceps heeft. Tot grote schrik van de thuisploeg verliest Guido en begint Venray met een mentale 0-1 achterstand. De coach van Concordia laat vandaag jeugdspeler Kes op linksback spelen. Guido kan hierdoor de hele website zonder dekking spelen en weet in de eerste helft al een hattrick te maken. Bono maakt in de 2e helft nog een eretreffer. Beide spelers doen na de website nog gezellig een bier estafette samen met hun vertegenwoordiging.

Pietjr | 18/11

Apeliotes - Heeze: 7-1
Makkelijke middag voor de geelhemden. Maar niet die uit Brabant.

Beuningen - Scoop: 3-1
Scoop staat nog steeds veel te hoog. Zo goed zijn ze helemaal niet. Beuningen lekker bezig de laatste weken, krijgen weinig tegen.

Nuenen - Bemmel: 2-2
Normaal gesproken wint Bemmel deze maar de website van vrijdag zit nog in de benen. Gelijkspel.

Oedenrode - Gemert: 2-3
Opa Willy vs rooie Gerrie. Kan alle kanten op als Rooi thuis speelt. Felix is terug van zn schorsing en pakt vandaag meteen weer een gele kaart.

Rosmalen - Uden: 4-2 of 2-4
Beide ploegen zijn zo wisselvallig als het weer. Het is maar net hoe de wind staat vandaag.

Venray - Concordia: 4-2
Guido vs Bono, de enige die iets kunnen bij beide teams. Samen goed voor alle 6 de doelpunten.

BennyBenassi | 17/11

Apeliotes - Heeze 3-0
Marcel en de aardappel gaan dit weekend niet mee naar de studs en daarom wordt het helemaal niks voor Heeze. Na de website blijkt dat de studs geen pils hebben ingekocht en is Heeze woedend. Het wordt bijna knokken en Heeze vraagt een rematch aan bij de knhb, omdat ze hier niet mee akkoord gaan.

Beuningen - Scoop 2-1
De thriller van deze week om de 2e plek. Scoop mag weer een keer het vaste land op en dat voelt erg onwennig voor ze. Beuningen zet dit weekend niet eens aan, ondanks dat ze erg gespannen zijn voor de komst van Bruma. Bruma prikt er nog wel een strafballetje in, maar Beuningen kan zich net voor het 4e kwart eindelijk revancheren. Wouter Beltman is vandaag de grote man, met die lekkere gespierde torso van hem zet hij heel de verdediging van Scoop met een windvlaag aan de kant.

Nuenen - Bemmel 2-2
Bemmel komt eigenlijk alleen voor de lekkere broodjes dit weekend, maar vertrekt uiteindelijk ook nog met 1 punt en 3 Nuenense chicks. Nuenen gaat door waar ze dit seizoen mee begonnen zijn, kwakkelen.

Oedenrode - Gemert: 2-3
Kick the ginger day ligt achter ons, dus de rode krijgers zijn weer veilig. Helaas is de eerste Ed Sheeran zo hard geschopt dat die vandaag niet tegen Felix durft te spelen. Alsnog gaat Gimmert er met de overwinning vandoor, de arabier van Rooi laat namelijk Gerrie 2x erlangs lopen. De dikke linksback van rooi krijgt nog een kaart omdat hij de scheidsrechter uitscheld, terwijl die het tegen zijn aanvoerder had.

Rosmalen - Uden: 3-0
Rosmalen is weer bijgekomen van de slecht gevallen kapsalon van vorige week en gaat weer een potje hockeyen. Uden heeft het de komende weken zwaar, er mogen namelijk geen dames meer langs de lijn komen staan. Ze hebben daarom besloten om maar te gaan zuipen op de zaterdag, zodat ze nog iets van het vrouwelijk schoon kunnen zien. Lang verhaal kort: jantje in de eerste helft, spelletje afsluiten en controller doorgeven.

Venray ‚Äď Concordia: 5-0
Ik begin te begrijpen waarom de volgespoten mannen van Venray zo fit zijn, ze krijgen namelijk na hun websiteen nooit iets te eten in Venray waardoor ze maar een appeltje meenemen. De mannen van Venray zijn zelfs zo agressief dat ze niet eens Felix en Sjoerdje in hun team willen hebben omdat ze niet fel genoeg zijn. Renpaard Guido wordt vandaag gedekt door Maurice, dus simpele overwinning voor Venray. De nr 8 van Venray mag niet mee, die heeft huisarrest omdat hij zijn broertje probeert te slaan.

Bamischijf | 16/11

Apeliotes- Heeze: 4-0
eerste twee kwarten is er in Nijmegen niks te beleven, de mannen van Heeze komen niet van hun 23 af. Na dat de mannen van de appie terug zijn gekomen uit hun stUdenten hut janken ze 4 ballen de touwen in bij Heurelho Gomes en de mannen uit Heeze mogen zich afblussen in het collectieve rad bout gebouw.

Beuningen- Scoop: 2-1
de mannen uit Zitterd weten de eerste twee kwarten de mannen uit beuningen uit elkaar te spelen, echter zijn ze vergeten dat ze ook nog een tweede helft moeten spelen en zijn in de rust al aan de Alfa gegaan. De echte Alfas blijken toch de mannen uit Beuningen die zich goed herpakken de tweede helft.

Nuenen Bemmel: 4-1
De mannen uit Nuenen weten de eerste helft niet om te gaan met Bemmel en krijgen 1 doelpunt tegen. echter hebben de jonkies van Nuenen de AOWers terug gestuurd naar een tehuis en laten de rollators in de kleedkamer liggen, en dit hockeyt een stuk makkelijker de Mini van Nuenen scoort twee keer waarvan een niet telt omdat de scheids hem over het hoofd ziet.

Oedenrode- Gemert: 2-0
Op de wereld televisie dag blijven de twee rooie van Gemert in shock thuis, ze hebben nog nooit zo iets gezien. Oranje haar. hierdoor blijkt Gimmert kansloos te zijn tegen Willem en Felix zelfs de scheidsrechters weten niet wat ze zien, Felix loopt namelijk om iedereen heen en krijgt vandaag geen kaart.

Rosmalen- Uden: 0-4
Uden voelt zich als een vis in het water, de mannen zijn namelijk voor het eerst niet volle bak gaan drinken op zaterdag en kunnen voor het eerst rennen. ze maken elk kwart een doelpunt. de grootste verassing van deze speelronde.

Venray- Concordia: 5-4
Venray slaat er op los in de cirkel van Concordia, en weten er maar vijf te scoren. aan de andere kant van het veld hoeft de Eendracht uit Venlo maar vier keer op goal te flatsen en de keeper van Venray gaat lekker aan de kant voor de harde knikkers waar Venray mee durft te spelen.

ElDorado | 16/11

Apeliotes - Heeze: 3-0
Helaas moeten concluderen dat de baardgroei (hoewel een fantastische actie) van de studs even treurig is als het resultaat van de potenti√ęle titelkandidaat tegen Venray en hun nipte overwinning op Gemert. Hoewel allemaal niet heel overtuigend, blijven ze tot de winterstop wel zonder verder puntverlies. Tegen de toekomstige 3e-klasser hebben ze een eenvoudige middag.

Beuningen - Scoop: 1-1
De Limbos weten toch enigszins te verrassen door hun stabiliteit dit seizoen. Beuningen Silver Cup op vrijdagavond, dus zullen geen afstand kunnen nemen in de strijd om plek 2. Niet Rachid, maar uitgerekend een Atje, blijkt volgens de verslagen van de Limbos goud waard voor zijn ploeg. Vandaag schiet hij net voor tijd de gelijkmaker binnen en wordt getrakteerd op een happy meal (of vlaai) op de lange terugreis.

Nuenen - Bemmel: 1-3
Beide ploegen bekeren vrijdag tegen eersteklassers: zware benen op zondag gegarandeerd. Nuenen gewoon een saaie middenmotor voor de rest van dit seizoen, gezien hun verlies afgelopen weekend. Bemmel de pseudo-Venlonaren met 0 punten naar huis gestuurd en gaat zich na dit weekend mengen in de strijd om plek 2, gezien het gelijkspel van Beuningen en Scoop.

Oedenrode - Gemert: 1-3
Vandaag is rood. Rood, de kleur van de kaart die Felix vandaag krijgt te zien, maar ook de kleur van de doelpuntenmaker namens Gemert. Verder niet teveel over zeggen en snel vergeten.

Rosmalen - Uden: 4-2
Oranje snakt echt naar de winterstop. Vandaag in Rosmalen wederom een zware middag, hoewel ze wel nog 0-2 voorkomen. De Bossche Boefjes willen voor de winterstop nog definitief aansluiting vinden bij de subtop en geven na een donderspeech in de rust flink gas.

Venray - Concordia: 5-3
Oh no, Bo no... Bono raken we toch niet écht kwijt aan de 3e klasse? Vandaag echter weer geen punten voor hem en zijn team en op de schaatsbaan glijden ze verder af naar het diepe moeras van 2C. Na de winterstop moeten ze toch wel uit een ander vaatje met wat kwaliteit gaan tappen. Venray zal tot de laatste website van het seizoen wisselvallig blijven. Dankzij Guido wel teveel kwaliteit om écht in de problemen te komen in deze klasse.

baap07 | 15/11

Apeliotes - Heeze: 2-0
Ondanks het klasseverschil zo groot als dag en nacht hebben de studs het lastig tegen het gele containerschip dat voor anker ligt op rand cirkel. Met opportunistisch spel wordt het nog wel 2-0 door de krullenbol voorin. Snel op de fiets richting een huisfeestje.

Beuningen - Scoop: 0-0
Scoop dat gemakkelijk wint tegen de kleintjes moet vandaag laten zien wat het kan tegen de toppers. 12-0 in afgelopen twee speelronden voor Beuningen schrikt dermate af dat er van technisch hockey niet gesproken mag worden. Helaas voor Beuningen is het vandaag niet prijsschieten. De keepers kunnen gaan lunchen en de coaches gaan aan het bier. De bal komt niet over één van de 23-meter lijnen.

Nuenen - Bemmel: 2-1
Bemmel stunt vrijdag tegen een eersteklasser in de beker waardoor het feestje erna uit de hand loopt. Met zware poten en een herstellende lever gaan de mannen van Bemmel ten onder tegen de matrozen. De dikke verdediger van Nuenen pakt nog geel en veroorzaakt een strafbal.

Rosmalen - Uden: 3-0
Uden is al bezig met de winterstop. Even lekker de zaag in de garage laten liggen en lekker op vakantie. De spits van Uden raakt geen bal, en eigenlijk de rest van het team ook niet. Spitsen van Rosmalen beleven een lekkere middag in de blauwe vijver.

Venray - Concordia: 4-1
Langzamerhand glijdt Conknordia dieper in de strond. De schaatsbaan maakt het er niet leuker op. Met veel kunst- en vliegwerk pakken de haantjes de punten. Als luIIetjes rozenwater naar huis. Venray baalt dat het niet meer tegengoals kreeg.

Oedenrode - Gemert: 1-4
Twee opgenaaide ploegen tegenover elkaar. Krachtsverschil is te groot en de Rode Duivels duwen er in het eerste kwart al twee binnen. Felix weet niet te imponeren en wordt gewisseld. De dug-out moet eraan geloven en al voor het einde van de eerste helft zien we hem niet meer terug. Oedenrode maakt zich gereed voor een catastrofaal seizoen.

Berrie | 15/11

Apeliotes - Heeze: 4-0
De nummer 1 tegen de nummer 12. Easy dub voor de studs uit nimma die ondanks de nieuwe corona regels zaterdagavond tot 3 uur aan het bier zaten. Ondanks alle kleine oogjes weten ze toch 4-0 te winnen tegen de gele bus die geparkeerd staat op de 23 van Heeze.

Beuningen - Scoop: 2-2
De 6 punten website voor de tweede plek. Scoop heeft rust vrijdag na uitgeschakeld te zijn tegen een 3e klasse team, terwijl Beuningen vrijdagavond nog een goeie generale heeft. Beuningen daarom slap begin aan de website en krijgt er 2 om de oren maar knokt zich daarna terug voor een 2-2 gelijkspel.

Nuenen - Bemmel: 0-2
Het blauw-witte team van 40+ers en 20-ers is afgedroogd in Sittard. Beiden moeten vrijdagavond tegen een eerste klasser en zullen niet fit zijn zondag. Die jonge gasten van Nuenen nog minder aangezien die zaterdagavond nog stiekem een feestje hebben gehad. Bemmel nog vol vertrouwen van de winst van afgelopen zondag wint daarom ook met 0-2.

Rosmalen - Uden: 1-0
Den Bosch JA1 tegen het Nederlanse Elftal. Scheids fluit alles tegen het lompe Nederlandse elftal en daarom staan ze op een gegeven moment maar met 8 te spelen. Rosmalen lukt het pas in de laatste minuut met een goal van Niels B uit de JB1 van DB.

Venray - Concordia: 5-4
Concordia op het smerige veld in Venray en Sjoerd krijgt het op de stok met nummer 8 van Venray en daardoor een leuke 10 tegen 10 in Venray. Guido popt er 5 in op eigen veld voor het doelsalde maar de keeper van Venray laat er ook 4 door zijn eigen benen.

O ja Oedenrode - Gemert: 5-2 in groene kaarten, 3-0 in gele kaarten, 1-0 in rode kaarten en toch 1-0 in goals aangezien Gemert in de Silver Cup tegen een eerste klasser mach en Oedenrode tegen een derde klasser. We kunnen allemaal wel raden wie rood pakt...

BroodjeBats | 15/11

Oedenrode - Gemert:
Oedenrode tegen Gemert vergeten in te vullen. Zoals de rest ook zou moeten doen. Een website om snel te vergeten. Willy prikt een goaltje. Freddy Ljungberg prikt een goaltje. Felix pakt geel. 1-1.

BroodjeBats | 15/11

Appie - Heeze:
De clash der gele treinen. De hogesnelheidstrein tegen het boemeltreintje. Easy overwinning voor de studs 6-0.

Beuningen - Scoop:
Scoop toch gewoon weer gewonnen afgelopen zondag. Bijzonder aangezien er niet bijster veel talent in de ploeg zit. Ook deze website wordt het verschil weer klein. Scoop komt op voorsprong omdat de keeper van Beuningen nog in het clubhuis van Bemmel ligt te slapen. Daarna komen de kale kletsen op gang en winnen ze met 3-1.

Nuenen - Bemmel:
Nuenen laat de laatste weken steken vallen. Opvallend de nederlaag tegen de gele trein uit Heeze. Ook deze pot gaan ze verder zakken. Bemmel ongeslagen de laatste vier websiteen. Met boze Stien en Erin in de gelederen blaast green white dynamite zich verder richting de top van de competitie.

Rosmalen - Uden:
Rosmalen heeft dit keer de eer om tegen het Nederlands Elftal te spelen. Totaal overdonderd en star struck winnen ze gewoon met 2-1 tegen het povere Uden. Spitsen van Rosmalen zien al snel dat ze met een grote boog om de zaag achterin van Uden moeten lopen om de goaltjes te prikken. Met een goeie sleep maakt het Ned elftal toch nog een goaltje.

Venray - Concordia:
Venray gaat ook deze website werken aan het doelsaldo. Beide kanten op zoals we gewend zijn. Concordia doet hier vrolijk aan mee door openhuis te spelen achterin. Beide teams zo lek als een mandje. na 70 minuten staat er 9-9 op het scorebord.