Speelronde 11

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 22/11
  • 1648

Bemmel - Beuningen:

Concordia - Nuenen:

Gemert - Venray:

Heeze - Oedenrode:

Scoop - Rosmalen:

Uden - Apeliotes:
Reageren

Vader Abraham | 26/11

Bemmel - Beuningen: 2 - 1
Eindelijk een pot die ergens om gaat. Beide ploegen durven niet aan te vallen en zijn doodsbang voor een tegengoal. Na twee kwarten en nog steeds de bril stand stappen de keepers van het veld en gaan vast aan het bier. Hierna blijkt de keeper van Beuningen toch iets te belangrijk en wint Bemmel de strijd.

Concordia - Nuenen: 2 - 4
De captain van Concordia begint weer eens in de spits. Al snel blijkt dat hij weer moet gaan verdedigen door 4 snelle tegen goals. De aanvoerder scoopt vervolgens twee keer op de lat en wordt de rebound gescoord.

Gemert - Venray: 3 - 0
Hou je vast. Dit wordt een spannende pot waar het gelijk op gaat. Wanneer Gemert uit begint te lopen (3-1) gooit Venray het over een andere boeg. Na een uur spelen moet de website worden gestaakt omdat de mannen van Venray beginnen met vechten. Hierna worden 3 punten en een score van 3-0 aan Gemert toegekend.

Heeze - Oedenrode: 2 - 2
Het ziet er naar uit dat als Heeze Oedenrode uit de tent weet te lokken dit de laatste mogelijkheid op punt(en) is voor Heeze. De mannen uit Heeze hebben namelijk een winterslaap tot het einde van de competitie aangekondigd.

Scoop - Rosmalen: 1 - 5
Scoop wil net als Rosmalen mee in de strijd om plek nummer 3. Rosmalen blijkt scoren leuk te vinden na de winst op Uden. Ze gaan hier dan ook rustig mee door.

Uden - Apeliotes: 1 - 2
Een groot deel van de studs gaan tussen de website door even een kijkje nemen in Bemmel waardoor ze nog maar met 6 man op het veld staan. Helaas is Uden zelfs voor 6 appeltjes te zwak.

Bamischijf | 24/11

Bemmel- Beuningen: 2-4
Bemmel gaat de aansluiting proberen te zoeken, echter stuiten ze op de net iets te forse achterspelers van Beuningen die het onmogelijk maken om de spitsen van Bemmel er langs te laten. Beuningen weet wel raad met de keeper van Bemmel en zorgen voor de Dames langs de lijn voor een heus spektakel.

Concordia- Nuenen: 2-5
De matrozen uit Nuenen reizen af naar Concordia, echter zijn de matrozen op zoek naar een parkeerplek in Roermond als ze er achter komen dat ze de boot op het veld hebben kunnen parkeren. Door dat Nuenen de verkeerde locatie door kreeg weet concordia wonder boven worden te scoren. In de tweede helft hebben de bemanningsleden wel de goede afslag genomen naar Venlo en maken er 5.

Gemert- Venray: 7-7
beide achterhoedes zo lek als een mandje, en de voorhoede ijzersterk. kan iemand deze beelden doorsturen. Ik was het liefst komen kijken om dit fiasco aan te zien alleen kan dat helaas niet.

Heeze- Oedenrode: 0-1
De mannen uit Rooi kunnen vandaag niet veel presteren. Maar niet veel is nog altijd meer dan wat Heeze kan, hierdoor wint Rooi met 1 doelpunt.

Scoop- Rosmalen: 5-4
Rosmalen staat 0-4 voor bij rust door een hattrick van de bolletjes van Jan de Groot. Maar door het ongelofelijk saaie spel van Venray hebben ze het hele team inslaap weten te spelen waardoor Venray er in het laatste kwart nog 5 kan maken. Hier mee blaast de spreekwoordelijke olifant het boekje van scoop uit voor dit seizoen.

Uden- Apeliotes: 2-3
De helft van de stUdenten is noodgedwongen aan hun stage periode begonnen door de stijgende corona gevallen, hierdoor hebben ze veel kwaliteit thuis moeten laten met de website tegen Uden. 2-0 voor Uden bij rust en de StUdenten zetten weer even aan en sturen de mannen van Uden terug naar het jeugd WK in India.

BennyBenassi | 24/11

Bemmel - Beuningen: 1-4
Net zoals de teamgenoten van Manuel gaan ze in het hoge noorden in quarantaine. De website zou eigenlijk helemaal niet doorgaan, maar Beuningen hoorde dat de dames van Bemmel thuis spelen, dus gaan we alsnog langs. De dikke middenvelder van Beuningen heeft de kale knikker diep in zijn broekzak zitten. Bemmel heeft ongelooflijk veel zin in een kapsalon en de winterstop.

Concordia - Nuenen: 1-3
Mooi boy Bono is al van zijn winterstop aan het genieten, net zoals Maurice. De jonge braskop van Nuenen voorin gaat voor het eerst in zijn leven eens een bal op goal weten te schieten, gelukkig voor hem bakt de keepert van Duitsland er geen houtje touwtje van. Voor de rest hebben beiden ploegen er weinig zin in en kunnen de veteranen van Nuenen niet wachten op een spectaculaire disco als ze terug komen op het thuisfront?
Gemert - Venray: 3-1
Rooie Ronnie neemt zijn ploeg bij de hand, goede hockeyer in een verder matige ploeg. Naast Ed Sheeran is er eigenlijk maar een speler die te weinig liefde krijgt, mijn persoonlijke held: Berrie. Goede hockeyer, bewaart de rust op het middenveld en zorgt er persoonlijk voor dat de nr 8 van Venray weer huilend naar huis gaat.

Heeze - Oedenrode 3-1
Er staat dit seizoen geen maat op Heeze en dat gaan ze dit weekend ook weer ten toon spreiden. Felix is zo afgeleid door alle mooie vrouwen van Dames 1 dat hij na het eerste kwart snel de bosjes met de aanvoerster in duikt. Felix komt alleen in het 4e kwart nog even langs om te kijken hoe de stand is en zijn wekelijkse gele prent op te halen. Rooi is dan inmiddels al naar de slachtbank gebracht en verliest door een hattrick van de aardappel.

Scoop - Rosmalen 0-0
Rosmalen mag als laatste website van deze seizoenshelft nog even een interland spelen. Echter is Den bosch C1 naar een extra sinterklaas intocht. Scoop mist Bruma en daarom kunnen ze zelfs niet winnen terwijl Den bosch niet eens op komt dagen.

Uden - Apeliotes 3-1
De dokters van Apeliotes moeten heel de week weer werken op de ics in Bernhoven. Doordat de hoofddokter van Apeliotes Rintje niet wil helpen, omdat hij niet gevaccineerd is, gaat Uden erop klappen. Eindelijk weer een beetje spanning in de competitie

Willywonka | 23/11

Bemmel - Beuningen: Een derby van jewelste daar boven de rivieren. Als ik het zo begrijp komt Manual Neuer veelvuldig van zijn lijn en een mislukte tackle bezorgt hem een gele kaart. Bemmel heeft wederom moeite met scoren, anders zoUden ze het thuisvoordeel optimaal kunnen benutten. Eindstand na een leuke pot: 3-3.

Concordia - Nuenen: De ideale schoonzoons uit Nuenen weten het net maar matig te vinden. Misschien moeten ze op zoek naar een nieuw garnizoen aan spitsen. Echter weten de Kale, de Mini en de 40+-er alle drie een doelpuntje te maken en lukt het ze het achterin dicht te hoUden, tot Bono 1 minuut voor tijd de bal in de kruising slaat: 1-3.

Gemert - Venray: Klein Dublin heeft het Ryanair toestel voor de deur geparkeerd maar komt toch al snel met 0-1 achter. Hierdoor is de ban direct gebroken en volgt een doelpuntrijke website zoals we van beide teams gewend zijn. Ed Sheeran c.s. tegen de tegelzetters uit Limboland eindigt met Best wat plakjes kaas en misschien zelfs een plakje bloedworst. Eindstand 4-4 en snel aan de Guinness.

Heeze - Oedenrode: De gele bus staat weer goed voor de cirkel geparkeerd. HC Heurelho Gomes krijgt de laatste weken toch tot een flinke pak slaag. Maargoed, thuis krijgen de mannen in het geel vleugels en weten ze stand te hoUden met veel kunst en vliegwerk: 1-1.

Scoop - Rosmalen: Leuk potje tussen twee ploegen die willen hockeyen. De pubers van Rosmalen zitten echter nog te bivakkeren bij de Mac en daardoor komen ze maar net op tijd, met een volle maag, de schaatsbaan op. Van de achterstand die ze in het eerste kwart oplopen komen ze maar net terug, eindstand 2-2.

Uden - Apeliotes: net als de Oranje Dames lijdt ook Oranje H14 onder de toenemende prestatiedruk. Een blauw veld, een professioneel tenue en een gezellig Dames 1, alle ingredi√ęnten zijn er. Toch worden ze kansloos afgestraft door die knorren van Apeliotes. 1-6.

Pietjr | 23/11

Bemmel - Beuningen: 1-3
2 ploegen in vorm die elkaar treffen. Gelijkopgaande strijd maar Beuningen scoort makkelijker en krijgt er weinig tegen.

Concordia - Nuenen: 1-4
Concordia gaat hier voor de 8e (!) nederlaag op rij. Daarna eindelijk winterstop, dit wordt nog een zwaar seizoen.

Gemert - Venray: 4-4
Veel goals, beide aanvoerders scoren er 4.

Heeze - Oedenrode: 1-3
2x zijn ze gered door corona maar komend jaar gaan ze echt een klasse lager spelen, tenzij Marcel elke website mee gaat doen anders pakt de gele boemeltrein weinig punten meer dit seizoen. Felix pakt vandaag voor de afwisseling geen gele maar een rode kaart.

Scoop - Rosmalen: 2-3
Rosmalen kruipt langzaam omhoog, Scoop kruipt langzaam naar beneden. Vandaag wisselen ze van positie op de ranglijst.

Uden - Apeliotes: 1-5
Het nederlands elftal is het ook al weken kwijt. 8-0 verliezen van Den Bosch JA1 en dan komt vandaag de koploper op bezoek. Oei oei oei

baap07 | 22/11

Bemmel - Beuningen: 2-2
Knap staaltje schaafwerk vandaag in een promotiepotje. De keeper van Bemmel ontvlamt zijn innerlijke Neuer en keept de helft van zijn leven. Daarna vinden we hem opeens op de middenlijn en krijgt hij een kaart voor in de kom spelen. Zonder keeper krijgt Bemmel helaas twee corners om de oren die resulteren in een gelijkspel. Wel enerverend, niemand wat opgeschoten.

Concordia - Nuenen: 0-3
Vandaag gaan de Matrozen van wal tegen de degradanten van de competitie. Ookal kunnen de blauwe 40ers technisch nagenoeg niets presteren, weten ze er toch 3 doelpunten in te duwen. Bono is zijn thermo thuis vergeten en heeft te koude handjes. Vervelende middag voor de Limburgers.

Gemert - Venray: 0-2
Voor deze pot ben ik het meest benieuwd. Rode Ronnie en zijn broers weten laatste weken hoe het is om nipt te verliezen. Op eigen veld wordt wederom verzaakt en Usain Bolt van Venray tekent voor de doelpunten vandaag. Weer geen tegendoelpunten wat het record in gevaar brengt.

Heeze - Oedenrode: 1-4
Heeze kan zich opmaken voor derde-klasse-hockey volgend seizoen. De afgrond is al bereikt en blijkt nog dieper te zijn dan voorspeld. Ook tegen Rooij is het hopen op genade. Felix zijn opvliegende karakter brengt hem geen doelpunten vandaag, maar wel een ... tja.

Scoop - Rosmalen: 3-3
De Bossche boefjes wisten te verrassen door Uden met grote cijfers over de knie te leggen. Verder niet speciaal dus Scoop blijft de favoriet. De keeper van Den Bosch heeft het lastig en mag het vishengeltje uitklappen. Toch staan de boefjes voorin hun mannetje en scoren ze er ook 3. Spanning alom in de middenmoot.

Uden - Apeliotes: 0-6
Vorige week Heeze, nu Uden. Het tweede elftal van de studs mag vandaag opdraven in hun eerste interland. Niet spannend en de uitslag niet verrassend. De studs mogen de skilatten uit de garage halen en in de bus richting Tirol.

DODO | 22/11

Bemmel - Beuningen: 2-2
Bemmel doet er alles aan om de aansluiting met de top te hoUden en komt op 2-0 voor ze hebben namelijk de keeper van Beuningen in de kleedkamer opgesloten. helaas voor Bemmel komt Beuningen toch nog terug in de website nadat de keeper via het raam naar buiten is geklommen.

Concordia - Nuenen: 1-3
Nuenen nipt verloren afgelopen weekend daar baalt de matige midden motor van verder niet veel spannends deze pot.

Gemert - Venray: 6-6
doelsaldo Venray: 37-37 gimmert: 27-27 ik hoop echt dat dit gelijk eindigt. 0-2 in kaarten

Heeze - Oedenrode: 1-2
Oedenrode met een negatief doelsaldo op de 5e plek erg vreemd. uhh die dino voorin krijgt nog een cheddar plakje van de scheids

Scoop - Rosmalen: 1-1
8-0 gaat tegen de keeper van scoop niet lukken als je namelijk een petje achterstevoren draagt ben je echt niet bang hoor. scoop scoort zelf alleen ook niet zoveel wel een spannende pot dit.

Uden - Apeliotes:
de appeltjes gaan over Rosmalen heen en winnen 0-10 Uden heeft namelijk ook de g2 gestuurd omdat ze zichzelf nog aan het bezatten zijn na het verlies van afgelopen zondag man man man 8-0 verliezen van een paar jongetjes van 14 kan echt niet.