Speelronde 12

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2C
  • 09/03
  • 798

De competitie begint weer aankomende zondag, voorspel maar weer raak:
Bemmel- Rosmalen; Concordia-Gemert; Heeze-Venray; Nuenen-Beuningen; Scoop- Apeliotes; Uden-Oedenrode.
Reageren

Willywonka | 11/03

Bemmel - Rosmalen: 2-1
Spannende pot waarbij de thuisploeg aan het langste eind trekt. De mennekes van Rosmalen kijken hun ogen uit tijdens de TD.

Concordia - Gemert: 4-6
Twee ploegen die absoluut niet kunnen verdedigen en eigenlijk allebei leunen op een enkele speler. Feitelijk een duel tussen Bono en de burgemeester van Dublin. Dikke kans dat de gele kanaries hun boekje vol gaan schrijven deze website. Hakken beuken en zagen en lange halen snel thuis is het devies.

Heeze - Venray: 0-2
Het is dat Venray een handige spits heeft die twee doelpuntjes prikt, maar verder is dat vrachtschip van Heeze op hun thuisveld nagenoeg niet in beweging te krijgen. Man wat zijn we allemaal blij als HC Antihockey straks derde klasse speelt.

Nuenen - Beuningen: 1-0
Interessante pot om te zien waar beide ploegen staan. Voor Nuenen laatste kans om nog een beetje mee te doen om de top 4. Thuisvoordeel geeft de doorslag.

Scoop - Apeliotes: 1-5
Scoop mag nog een keer prikken omdat Apeliotes medelijden krijgt. Apeliotes walst zo naar het kampioenschap.

Uden - Rooi: 4-2
Na√Įef om te denken dat Rooi punten gaat pakken in Uden. Los van het feit dat het een derby is, Uden heeft een mega arelax veld en Rooi speelt uit zonder Willem. En dan houd je niet veel meer over dan 11 man met een zwart shirt. Felix prikt nog 2x.

Vader Abraham | 11/03

Bemmel- Rosmalen; 2-0
Bemmel scoort gek genoeg twee corners waar Rosmalen de hele website beter is. Keeper van Bemmel houdt Bemmel in de website en bezorgd Bemmel dan ook de drie punten. Dit wordt inderdaad knokken na de pot.

Concordia-Gemert; 0-1
Beide teams totaal futloos de winter uitgekomen. Het aannemen-scoopen systeem van Concordia lijkt te werken. Helaas voor Concordia heeft Gemert heeft de Kevin de Bruyne van de hockeyvelden die ze maar weer is 3 punten bezorgd (wel met een strafbal).

Heeze-Venray; 1-6
R.I.P. Heeze maar die gaan we volgend seizoen niet meer terug zien in de tweede klasse. Heeze doet hun Best maar na wat gevloek binnen de selectie van Venray gaan ze op een of andere manier wel scoren. Een eitje voor Venray dus.

Nuenen-Beuningen; 2-1
Beuningen wordt verblind door de zonnebank kleur van Nuenen. Na wat paella zijn ze fit genoeg om Beuningen het moeilijk te genoeg te maken om te winnen. Beuningen legt zich er na het tweede kwart al bij neer en vinden het wel goed zo.

Scoop- Apeliotes; 1-4
De studs hebben pas over een aantal weken weer tentamens en hebben dus het hoofd leeg. Scoop doet er alles aan om het de appeltjes moeilijk te maken maar de studs zijn simpelweg een kop te groot.

Uden-Oedenrode; 3-3
Na de penzen bij elkaar te hebben gehad met Carnaval komt Uden erachter dat ze toch wel willen winnen. Ze lijken de spannende pot ook te gaan winnen maar felix krijgt een heel klein zetje in de cirkel en moet huilen, strafbal. Uden mag met opgeheven pens terug kijken op de pot.

bigdaddy | 11/03

Bemmel - Rosmalen 2-3: Moeilijk om te voorspellen, kan alle kanten op. Na een record aan gelijkspellen in de eerste seizoenshelft blijkt Rosmalen toch iets beter uit de winterstop te zijn gekomen.

Concordia - Gemert 1-4: Concordia heeft het er lekker van genomen in de winter. Die rooie weet zijn troepen op scherp te zetten waardoor het weer een dramatische middag wordt in Limburg voor de mannen van Concordia.

Heeze - Venray 1-0: De Mannen van Heeze hebben een schoolreisje gemaakt naar Oekra√Įne om inspiratie op te doen hoe ze hun thuisvoordeel kunnen uitbuiten. Het is een eenvoudig en duidelijk strijdplan.Vroeg in de website een verrassingsaanval plaatsen en daarna ingraven. Terug naar het klassieke spel waar Heeze de afgelopen jaren enigszins stand heeft kunnen hoUden. Venray is de betere ploeg maar gaat met lege handen naar huis.

Neunen - Beuningen 2-0: Terwijl de meeste teams kiezen voor een teamweekend waar alleen gezopen moet worden, heeft Neunen voor een hockey tripje naar spanje gekozen. Een duidelijk statement naar de rest van de competitie. Neunen is serieus over hockey en ze willen iets bereiken dit jaar. Deze week hebben ze de spaanse zon nog in de rug en het levert een kleine overwinning op. Pas op dat het niet naar jullie hoofd stijgt na één overwinning.
Beuningen is nog niet in hun goede doen van voor de lockdown.

Scoop - Apeliotes 1-3: De Keeper van Scoop heeft de winter gebruikt om zijn arsenaal aan petjes uit te bereiden. Hij is hierdoor nog moeilijker te passeren. Apeliotes heeft het er moeilijk mee, maar ze slagen erin om een aantal goaltjes te scoren met die snelle spitsen.
Scoop doet 3 kwarten leuk mee, maar de stUdentjes hebben 2 maanden lang alleen maar bier gedronken dus ze zijn weer in topvorm.

Uden - Oedenrode 0-3: Het uitzichtloos Leiden van het Nederlands elftal 2.0 gaat door. Er is niks verbeterd en in de winter hebben ze allemaal de moed opgegeven. Om boetes te voorkomen besluiten ze toch een team op te stellen. De boys van Oedenrode maken goed gebruik van deze situatie door op zaterdag avond nog even een kratje p.p. leeg te drinken. Dit wordt een website waarbij het publiek huilen wegloopt na 35 minuten. Het zal hockeyend geen hoogstaande website worden.
Ik raad mensen aan die deze website gaan kijken om een andere pot uit de competitie uit te zoeken. Alles is beter dan deze website.