speelronde 13

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2C
  • 14/03
  • 1298

Apeliotes-Bemmel; Beuningen-Concordia; Gemert-Heeze; Oederode-Scoop; Rosmalen-Nuenen; Venray-Uden
Reageren

Vader Abraham | 18/03

Apeliotes-Bemmel; 4-0
Bemmel afgelopen weekend keihard onderuit tegen Rosmalen. Dit zou toch moeten zorgen voor een kleine wake-up-call?? Niks is minder waar, Apeliotes heeft geen kind aan Bemmel.

Beuningen-Concordia; 3-0
Concordia is niet naar Spanje geweest wat zorgt voor rust bij Beuningen. Nadat de captain van Concordia 3 verkeerde scoops geeft en op de bank gaat zitten klapt Beuningen eroverheen en gaat er met de winst vandoor.

Gemert-Heeze; 0-9
Heeze is voor niemand meer bang na de winst op Venray. Gemert is dan ook een kleine moeite en zal het Heeze makkelijk af gaan. Heeze is inmiddels een titelkandidaat en misschien zelfs favoriet.

Oederode-Scoop; 3-3
Scoop wist net geen punten los te wrikken bij de appeltjes vorige week. Helaas heeft de keeper de pet achterstevoren en geven ze nog 3 goals weg… Wel een kostbaar puntje voor scoop. Oedenrode weer boos want die dacht al kampioen te zijn.

Rosmalen-Nuenen; 3-2
Mooiste pot van het weekend. Deze ploegen lijken het Best uit de winterslaap te zijn gekomen en kijken naar de bovenste plekken. Rosmalen uit altijd lastig en ver verwijderd van het mooie Spanje daarom weet Nuenen geen punt(en) te pakken…

Venray-Uden 5-5
Bij Venray is het even crisis. De vraag is of ze hier op tijd uitkomen. Venray speelt in eigen huis stukken beter dan Uden maar helaas kan de keepert van Venray beter gaan korfballen en zorgt voor een aantal pijnlijke tegengoals.

baap07 | 17/03

Apeliotes-Bemmel: 4-1
De mannen van Bemmel lijken niet al te Best uit de winterstop te zijn gekomen. Afdruipen op eigen veld afgelopen zondag en dan meteen aanschuiven voor het toetje tegen de nummer 1. De krullenbol van Appie prikt er drie en mag er savonds nog een bij prikken van zijn vriendin. Bemmel ziet de promotie verdampen...

Beuningen- Concordia: 4-0
Ook Beuningen staat te schutteren achterin en liet de matrozen 3 doelpunten binnentikken. Vandaag hoeven ze niet veel te verwachten, Concordia weet het net toch nooit te vinden. Er vallen wel een aantal kaartjes.

Gemert-Heeze: 2-2
Zoals al eerder genoemd is Heeze ongeslagen in 2022, de vlag mag uit. Vandaag weten ze daar nog één website aan toe te voegen. Kans dat het publiek een vermakende middag heeft lijkt me nihil, de punten worden ook nog eens verdeeld. De volle spits van Heeze scoort wel zijn eerste van het seizoen!

Oedenrode- Scoop: 1-2
Wat Oedenrode op plek 3 doet is voor mij nog steeds een raadsel. Scoop degelijk ploegje met een goeie verdediging. De uitslag van deze website geen idee. Felix scheldt de moeder van de scheids uit en pakt volgens ritueel een kaart.

Rosmalen-Nuenen: 3-1
De sangria heeft de neuzen van de Blauwmannen dezelfde kant op gezet. Met de zon nog in de benen rennen zij echter vandaag achter de bal aan. Carnaval lijkt voor de jongkies van Rosmalen zonzelfde effect te geven. Ze schuiven er 3 doelpunten in en gaan aan t vet. De vrachtschepen achterin kunnen het lek niet dichten.

Venray- Uden: 0-1
Als je 4 doelpunten tegenkrijgt bij Heeze verdien je solidair mee te degraderen. Uden kan er niets van, maar ik hoop dat ze winnen. Meer kan en wil ik over deze website niet zeggen. Degradatiepotje...

Bulldogs | 16/03

Na een weergaloze overwinnen van de gele trein op Venray is de weg naar de promotieplekken ingezet!

Apeliotes-Bemmel;
De koorballen uit Nijmegen smachten al 3 jaar naar de schaal in de 2e klasse, als die behaald wil worden moet er toch gewonnen worden van de jongens van Bemmel. Helaas voor Apeliotes moeten de dames van Bemmel ook hockeyen en staan die niet aan de zijlijn… 5-1

Beuningen-Concordia;
Op de modderpoel in Beuningen doet Concordia lang mee met de website totdat Bono begint te flirten met de moeders langs de kant en beslist om het hockeyen te laten varen. Beuningen vanaf dan heer en meester. 3-0

Gemert-Heeze;
Ja, ja, ja! De gele trein is ongeslagen in 2022 en kan nu echt zeggen dat het kans maakt om mee te spelen voor promotie. Gemert heeft geen schijn van kans tegen de geoliede machine uit de parel van Brabant. De 1e, 2e en 3e helft worden gepakt door de geelhemden. 0-3, adtwebsite en Heeze zal ook het feestje overnemen met de dames, komt dat zien!

Oederode-Scoop;
Nu duurt t wel erg lang dat voorspellen: 3-2

Rosmalen-Nuenen;
Mooie pot, het trainingskamp naar Valencia werpt zijn vruchten af. 1-2

Venray-Uden
Om in termen van dit forum te blijven: Als je van Heeze verliest, verlies je van iedereen. 3-6

Bamischijf | 14/03

Apeliotes-Bemmel 2-0: Na een orenwassing van Rosmalen zijn de mannen uit Bemmel gedreven om de punten mee terug te nemen naar de dames in Bemmel. De stUdenten zijn het hier niet mee eens en hengelen in het eerste en tweede kwart een doelpuntje er in en besluiten de tweede helft al aan het bier te gaan.

Beuningen- Concordia: 4-1
Concordia kansloos in Beuningen, weinig kansen voor beide saai spelende ploegen. alles op de counter en snel aan het pils.

Gemert-Heeze: 3-0
De brandweer uit Heeze komt voor een speciale melding helemaal naar Gemert gereden, hier treffen ze twee mannen aan die met hun hoofd in brand staan. De mannen van Gemert weten er wel raad mee en maken drie makkelijke goals.

Oederode- Scoop: 2-2
Een leuke website om te kijken, hier wordt redelijk gehockeyd. Beide teams scoren uit de strafcorners.

Rosmalen-Nuenen: 1-1
Beide teams denken na de overwinning van zondag goed te kunnen hockeyen. na de twee goals ,die beide in het eerste kwart vallen, wordt er in de tweede helft alleen nog maar gebeukt en gezaagd omdat beide teams hun jonkies niet in bedwang kunnen hoUden.

Venray- Uden: 6-4
Venray zet de motor weer aan om voor hun record te gaan die ze aan het begin van het seizoen hebben gezet. De meeste goals voor en tegen krijgen. Het eerste kwart laten ze Uden 4 keer scoren om vervolgens er totaal overheen te knallen.