Speelronde 14

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 21/03
  • 1602

BemmelOedenrode:

Beuningen – Rosmalen:

Concordia – Heeze:

Nuenen – Apeliotes:

Scoop – Venray:

UdenGemert:
Reageren

De materiaalman | 30/03

Apeliotes – Beuningen: 2-2
Afgelopen zondag hebben de medewerkers van Appie toch een aardige deuk in het ego opgelopen, door met 4-2 terug de stUdentenkamer opgestuurd te worden door de blauwe Spanjaarden en dan komt dan ook nog de buurman op bezoek. Aan de roze flamingo’s die deze website moeten gaan lijden/Leiden, bel de rijdende rechter maar want jullie gaan meegenomen worden in deze burenruzie!
Gelijk spel in stand maar Beuningen gaat met de winst in kaarten er vandoor.
.
OedenrodeNuenen 1-3
Na de 7-1 afdroging in de eerste helft van het seizoen zal rooi gebrand zijn op een goed resultaat, zeker nu onze Spaans gekleurde vrienden in het blauw op promotie koers liggen. De trainer van Rooi heeft Felix de taak gegeven om de Beste speler uit te schakelen, dit verstond Felix dus verkeerd want hij schakelt de eerste de Beste uit om vervolgens een Rooie kaart te krijgen. Die bolle achterin bij Nuenen laat weer eens zijn man lopen waaruit Rooi een aansluitingstreffer kan maken komt alleen echter veel te laat want de website is al gelopen.

VenrayBemmel: 5-5
Guido & co mag zich gaan opmaken tegen een stug spelend Bemmel, vorige week tegen de hoge bal uit Sittard geen denderend resultaat wat overigens niet over Bemmel te zeggen is. Een leuke website in de middenmoot die na zondag ook nog in de middenmoot blijft staan (Venray wint wel op kaarten en in de derde helft).

Gemert – Scoop: 3-1
Koen & Sander tegen het hoge ballen elftal uit Sittard, oftewel een website waar je liever niet voor naar het veld komt. Koen neemt zijn brandweerlieden weer eens bij de hand voor lijfsbehoud en de hoge bal uit het zuiden vindt het wel prima en prikt er eentje binnen.

Heeze – Uden: 1-1
Nu we het toch over websiteen hebben waar je liever niet naar gaat kijken, de diepe kelderkraker van het weekend staat op het programma! Uden steelt een punt van de rode buren uit Gemert en Heeze had tegen de Vlaaien uit Roermond mogelijk een resultaat kunnen boeken maar helaas. De gele onderzeeër zal zichzelf zo lang mogelijk verstoppen op eigen held maar de onkunde van Uden zorgt ervoor dat het lang 0-0 zal blijven. Tip aan het publiek neem je telefoon of tablet mee zodat je iets anders kunt kijken tijdens deze website bijvoorbeeld: om 15:00 Atalanta – Napoli; West Ham – Everton; Clermont foot 63 – FC Nantes; FC Metz – As Monaco; Montpellier – Brest of Troyes – Stade Reims.

Rosmalen – Concordia: 3-0
Rosmalen in de flow van de overwinning op Beuningen, concordia gaat de lijnbus weer eens parkeren en hopen op een punt, helaas parkeren ze verkeerd waardoor er een speler van het veld moet. De knaapjes kunnen nu vrij uit spelen in de bus en prikken er een paar puntjes in. Het zinkende schip uit Roermond kan zich alvast opmaken voor websiteen tegen
Ps. De verliezer van het weekend mag zich op gaan maken voor websiteen tegen Don Quishoot, HOCO en Boxmeer in de derde klasse waar ze alle eigenlijk wel thuishoren

Gijpie | 25/03

BemmelOedenrode: 1-2
Bemmel heeft een iets te diepe winterslaap gehad en daardoor het slechtst uit de startblokken gegaan van deze poule. Oedenrode komt precies op het juiste moment in Gelderland. De verdediging van Bemmel is vergelijkbaar met die van Manchester United op dit moment. Zo onzeker dat zelf Felix een 2 goaltjes kan maken. Bij de celebration raakt hij wel geblesseerd omdat hij opeens een backflip probeert.

Beuningen – Rosmalen: 3-1
Leukste pot van het weekend. Beide ploegen kunnen de hoge verwachtingen aan het begin van het seizoen niet waar maken. De afstand voor Beuningen naar de koppositie lijkt inmiddels niet meer in te halen door de nederlaag van afgelopen weekend. Vrijdag staat ook nog een de kwartfinale silvercup tegen Oss op het programma waardoor ze met veel vermoeidheid in de benen beginnen aan de website. De midmid van Rosmalen die bijna 40 lijkt verpest het helaas vandaag voor zijn ploeg. Door een oliedomme rode kaart zal Rosmalen wederom met lege handen terug gaan naar Brabant.

Concordia – Heeze: 2-2
Topper van de week haha….. Concordia heeft wel degelijk meer kwaliteit dan Heeze. Ben benieuwd of ze door de gele muur gaan komen. Als Heeze op voorsprong komt, dan is worden de 3 punten mee uit limboland genomen.

Nuenen – Apeliotes: 3-2
De thuisploeg heeft een boos gekregen naar het trainingskamp in Spanje. Zondag kunnen we eindelijk zien of Nuenen mee gaat doen voor de prijzen dit seizoen. Apeliotes nog maar 1 keer verloren. Ik verwacht dat dit aantal na zondag verdubbeld is.

Scoop – Venray: 3-3
De derby van Limboland! De uitslagen van Venray zijn lastig te voorspellen. Winnen bij Apeliotes, met dubbele cijfers winnen van Uden maar wel verliezen van Heeze. Geen pijl op te trekken dus…. Scoop is een degelijke ploeg dat weinig tegentreffers incasseert. Scoop staat binnen 10 minuten met 2-0 voor omdat Captain Guido het 1e kwart een interview aan het geven is aan de Limburger. In de tweede helft maakt hij een hattrick en splitten beide ploegen de pot.

UdenGemert: 1-3
Tjaaa 10-1 verliezen bij Venray… Dan kun je ook niet winnen van FC Ginger.

Vader Abraham | 25/03

BemmelOedenrode: 3-1
6 punten pot. 3 maal is sticksrecht? Voor Bemmel gelukkig wel. Na twee keer te hebben verloren zit het dit keer wel mee en wint Bemmel een belangrijke pot van een wat uitgedund Oedenrode.

Beuningen – Rosmalen: 3-2
Rosmalen kan de goeie start niet doortrekken. Beuningen weer niet blij met de nipte overwinning. Vinden die gasten elkaar eigenlijk wel aardig?

Concordia – Heeze: 0-0
Moeten we het hier eigenlijk wel over hebben? Dit is geen goed hockey, is een saaie pot, doet er totaal niet meer toe maar kunnen wel na gedeelde punten lekker een biertje met elkaar drinken.

Nuenen – Apeliotes: 0-3
De studs hebben laten zien dat ze ook kunnen winnen van de grotere tegenstanders en heeft geen kind aan de Spanjaarden. Of nouja geen kind, meer kansen dan de corners krijgen ze eigenlijk niet.

Scoop – Venray: 3-1
Scoop lijkt mee te willen doen met de grotere jongens. Deze ambitie kan alleen waar worden gemaakt als ze winnen van teams als Venray. Meedoen of afhaken geld ook voor Venray. Gaan ze voor degradatie of voor promotie naar de 3e klasse?

UdenGemert: 2-1
Al die vrouwen teams aan de zijlijn van Uden doet Gemert afLeiden. ‘Ze zijn ook wel heel mooi’. Voor je het weet maakt Uden twee goals en parkeert de bus wat dit keer wel lukt.

Leo Pastei | 25/03

BemmelOedenrode: 2-1
Verlies van Bemmel tegen Rosmalen was geflatteerd en in Nijmegen nipt. Blijft in de long run kanshebber voor plek 2. Is in ieder geval vele malen beter dan Rooi. Vergeet dat in doelpunten echt uit te drukken.

Beuningen – Rosmalen: 2-2
Beuningen speelt zelden een hele website goed. Ook nu breekt dat op. website heeft veel weg van een potje tennis waarbij de centrale opbouwer in beide kampen grossiert in lange ballen. Nederlands kampioenschap schijnflats eindigt onbeslist.

Concordia – Heeze: 3-1
De lamme en de blinde hebben het met elkaar aan de stok. Concordia pakt, terug op het eigen veld, de broodnodige punten voor lijfsbehoud. Heeze vindt alles prima als het over een jaar of 3 maar weer in deze klasse speelt. Uden kind van deze rekening.

Nuenen – Apeliotes: 3-3
De stUdentjes beschermen lui hun voorsprong. Die groeit deze zondag, t.o.v. plek 3, zelfs nog. Na zondag neemt een aantal het te makkelijk en de rest krijgt promotiestress. Heel Apeliotes heeft daarmee een excuus om naar de alcohol te grijpen. Komende weken profiteren Beuningen en Rosmalen daar van. Nuenen nu nog niet. Ach die heb ik nog nooit anders dan blauw gezien.

Scoop – Venray: gestaakt bij 7-7
Vermakelijke en totaal onvoorspelbare en onvoorstelbare pot. Halverwege vierde kwart moet de website worden gestaakt omdat te veel spelers hongerig in elkaar storten. In Limburg blijkt vanuit solidariteit met Oekraïne deze weken namelijk een no-vlaai-zone te zijn afgekondigd.

UdenGemert: 1-3
Uden doet wat het kan om het spelniveau meer richting het niveau te krijgen dat past bij de kleur van het huidige tenue. Helaas blijft het hockey wat het vorige tenue was: Niet om aan te zien. Gemert is niet veel beter. Maar die rooien maken, ook in uittenue, het verschil.

Bamischijf | 22/03

Bemmel - Oedenrode: 1-4
Bemmel is op course naar de subtop. Oedenrode heeft juist extra motivatie door de mokkeltjes die bij Bemmel langs de lijn staan. Felyx zal de meeste op zijn naam zetten, goals, kaarten en dames.

Beuningen - Rosmalen: 3-2
Na een vrij makkelijke pot tegen Concordia zal Beuningen de website op het lokale Thialf net over de streep weten te trekken.

Concordia - Heeze: 1-0
Een leuk spelletje EZEL spelen voor Concordia tegen de gele muur van Heeze. Einde van de website weet Bono te hard te slaan tegen de muur en slaat er door heen, 1-0 Concordia.

Nuenen - Apeltiotes: 2-2
Nuenen vlammend uit de start blokken, maar lopen net iets te hard op de zaken vooruit. Zelfs het obesitas en AOW duo achter in zijn voorin te vinden. Ze vergeten alleen tegen de spitsen van de Appels te verdedigen. 2-2

Scoop - Venray: 4-2
Scoop tegen twee degelijke tegenstanders een goed resultaat op de mat gelegd. De mannen van Venray hebben hier niet naar gekeken en zich de hele week op de 10-1 winst van Uden lopen teren. Venray geen partij voor Scoop, ze weten wel twee keer te scoren door te counteren.

Uden - Gemert: 0-5
Uden heeft nog moeite met lopen na de pot tegen Venray. Hierdoor weet Gemert zich er vrij makkelijk door heen te hockeyen. Bij de vijfde goal stopt Gemert en gaan ze naar de dames van Uden en pakken er daar nog eens vijf.

Piet Paulusma | 21/03

BemmelOedenrode: 3-2
Bemmel is nog altijd op zoek naar de eerste punten van de tweede seizoenshelft. Rooi staat veel te hoog, Best matige ploeg eigenlijk. Felix pakt rood. Misschien kan hij zijn heil gaan zoeken in een individuele sport; dupeert hij alleen zichzelf.

Beuningen – Rosmalen: 4-4
Ik verwacht dat Rosmalen nog wel wat gaat stijgen op de ranglijst. Dat begint zondag met een punt pakken bij Beuningen.

Concordia – Heeze: 0-0
Onooglijke website. Festival van fouten en onkunde.

Nuenen – Apeliotes: 2-4
Spannend potje: Nuenen lijkt in vorm en Apeliotes is de te kloppen ploeg in deze competitie. Aanval van Apeliotes maakt het verschil

Scoop – Venray: 4-3
Maak Stan en Guido boos en je wint van Venray! Denk dat Scoop daarin thuis wel slaagt.

UdenGemert: 2-3
Twee matige ploegen. Individuele kwaliteit van Gemert maakt het verschil!

Max ColdAss | 21/03

BemmelOedenrode: 3-0
In Rooi werd over terugkeer naar de 1e klasse gedroomd. Maar alleen in Rooi. Verder weet iedereen dat de ploeg zijn plek op de ranglijst niet aan hockey te danken heeft. Felix mag gefrustreerd, als altijd, deze keer toekijken hoe een verzorgd spelend Bemmel het resultaat krijgt dat het verdient.

Beuningen – Rosmalen: 2-3
Omgekeerde beeld van de website in Rosmalen. Nu Rosmalen eerst op 0-3 voorsprong doordat Beuningen te gretig wat wil rechtzetten en aanvallender opent dan goed voor ze is. Nadat in de rust extra is gesproeid start de thuisploeg op schaatsen de achtervolging maar komt net te kort.

Concordia – Heeze: 2-2
Kelderkraker die wat degradatie betreft geen Vorentscheidung in Limburgs voordeel oplevert. Zou ook vreemd zijn 2 weken nadat de halve selectie nog aan corona leed. Heeze heeft steeds inwendig met alcohol de virussen Bestreden. Maw meer corona geeft minder corona.

Nuenen – Apeliotes: 2-5
Nuenen zit in een positief proces en heeft vertrouwen getankt. Hielp de vorige potjes. Tegen de studs heeft het een averrechts effect. Bus parkeren was een betere optie. Pretpark voor de spitsen. En daar moeten de studs het van hebben. Niet van verdedigen. Dus de smurfen prikken er ook nog 2 binnen.

Scoop – Venray: 4-2
Voor geen andere pot geldt dat resultaten in het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Verwacht dat Scoop net te taai is voor Guido&co. Het directe spel van Scoop in de aanvallende cirkel is de keeper van Venray te veel. Anders dan de 4-2 uitslag doet vermoeden een beetje saaie pot.

UdenGemert: 2-3
Gemert doet de buurman pijn. Derby zonder daarbij horende vechtlust. Beide ploegen blinken namelijk uit in bierlust. Koen&Sander zijn ervaren genoeg om wel eerst 2e klasse behoud zo goed als zeker te stellen.