Speelronde 15

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2C
  • 29/03
  • 1172

Apeliotes - Beuningen; Gemert - Scoop; Heeze - Uden; Oedenrode - Nuenen; Rosmalen - Concordia; Venray - Bemmel
Reageren

Doelpaal | 01/04

Apeliotes - Beuningen: 3-1
De studs bleken toch té arrogant te kunnen zijn, maar na met beide beentjes op de grond gezet te zijn herpakken ze zichzelf weer.

Gemert - Scoop: 3 -3
Scoop doet het dit seizoen verrassend goed en maakt het de sterke ploegen uit de competitie heel moeilijk. Voor Gemert geldt ongeveer hetzelfde, hoewel minder verrassend. Een spannend potje in de middenmoot.

Heeze - Uden: 1 - 1
Slecht tegen slecht, niet heel interessant.

Oedenrode - Nuenen: 2 - 4
De paella heeft Nuenen goed gedaan, en ze doen het dan ook goed in de 2e seizoenshelft. Belangrijk en leuk potje voor de promotieplek.

Rosmalen - Concordia: 5 - 0
Makkelijke website voor Rosmalen.

Venray - Bemmel: 2 - 2
Bemmel in principe de betere (en stuggere) ploeg, maar het thuisvoordeel zorgt toch voor een puntje voor Venray.

Pietertje | 31/03

Apeliotes - Beuningen; 2-0

De gele kanaries mogen optreden tegen het blauwe smurfen elftal. Na een afstraffing tegen het andere blauw weten de kanaries nu wel de rug recht te hoUden op het spek gladde veld van Apeliotes

Gemert - Scoop; 3-0

De Koen en Sander show is niet meer de Sander show. Volgens berichten is hij er de afgelopen websiteen niet bij geweest. Uden Gemert zijn altijd potten die zwaar beladen zijn geweest. Maar Gemert thuis is voor iedereen zwaar.


Heeze - Uden; 1-0

Hoop voor Heeze dat ze hier de punten kunnen pakken. Spreek voor meerdere teams dat we liever de vrouwen van Heeze kunnen behoUden in de competitie dan die van Uden..Oedenrode - Nuenen; 1-3

HC Willy is de weg even zoek. Felix zit nog 2 websiteen uit omdat die rood heeft gepakt omdat die een medespeler onderuit heeft getackeld. Nuenen is goed op dreef en gaan duidelijk voor de tweede plaats.

Rosmalen - Concordia; 4-0

Easy walk in the park voor Den Bosch JA1. Concordia mag hopen dat ze dit seizoen kunnen redden voor lijfsbehoud..

Venray - Bemmel 2-2

Venray thuis op een k*t veld. Snelle spitsen zorgen snel voor een 2-0 voorsprong, echter omdat Venray nog steeds te fysiek speelt loopt het tegen teveel gele kaarten op waardoor Bemmel terug komt

Willywonka | 31/03

Apeliotes - Beuningen: de studs hebben een zwaar weekend achter de rug. En dan direct de kraker tegen de nr 2 voor de boeg. Echter weet Peter zijn mannen weer op het rechte pad te krijgen en dit resulteert dan ook in een zwaarbevochten overwinning op de buren van Beuningen: 4-3.

Oedenrode - Nuenen: spannende pot voor de felbegeerde nr. 2 positie. Nuenen lijkt goed uit de winterstop te komen. Willem kan zijn stempel wel drukken in de beginfase, maar Nuenen weet zijn rug te rechten: 2-4.

Venray - Bemmel: Bemmel verspeelt dure punten voor de nr2 positie op het moeilijk bespeelbare veld van Venray. Snelle spitsen scoren er 4: 4-3.

Rosmalen - Concordia: 2-0. Geen vuiltje aan de lucht voor Rosmalen. Zonde want ik hoop wel dat Concordia in de poule blijft.

Gemert - Scoop: 1-3. Gemert kan het niveau niet aan als de Coen en Sander show niet optimaal is.

Heeze - Uden: ik kijk nog liever drie keer Verliefd op Ibiza, Costa en Renesse achter elkaar dan deze pot de moeten aanschouwen. Heeze pakt het thuisvoordeel en mag toch dromen van een langer verblijf in de tweede klasse. Condoleances aan alle betrokkenen hier.

Cornervlag | 30/03

Apeliotes ‚Äď Beuningen: 2-2
Afgelopen zondag hebben de medewerkers van Appie toch een aardige deuk in het ego opgelopen, door met 4-2 terug de stUdentenkamer opgestuurd te worden door de blauwe Spanjaarden en dan komt dan ook nog de buurman op bezoek. Aan de roze flamingo’s die deze website moeten gaan lijden/Leiden, bel de rijdende rechter maar want jullie gaan meegenomen worden in deze burenruzie!
Gelijk spel in stand maar Beuningen gaat er met de winst in kaarten er vandoor.

Oedenrode ‚Äď Nuenen 1-3
Na de 7-1 afdroging in de eerste helft van het seizoen zal rooi gebrand zijn op een goed resultaat, zeker nu onze Spaans gekleurde vrienden in het blauw op promotie koers liggen. De trainer van Rooi heeft Felix de taak gegeven om hen Beste speler uit te schakelen, dit verstond Felix dus verkeerd want hij schakelt de eerste de Beste uit om vervolgens een Rooie kaart te krijgen. Die bolle achterin bij Nuenen laat weer eens zijn man lopen waaruit Rooi een aansluitingstreffer kan maken komt alleen echter veel te laat want de website is al gelopen.

Venray ‚Äď Bemmel: 5-5
Guido & co mag zich gaan opmaken tegen een stug spelend Bemmel, vorige week tegen de hoge bal uit Sittard geen denderend resultaat wat overigens niet over Bemmel te zeggen is. Een leuke website in de middenmoot die na zondag ook nog in de middenmoot blijft staan (Venray wint wel op kaarten en in de derde helft).

Rosmalen ‚Äď Concordia: 3-0
Rosmalen in de flow van de overwinning op Beuningen, concordia gaat de lijnbus weer eens parkeren en hopen op een punt, helaas parkeren ze verkeerd waardoor er een speler van het veld moet. De knaapjes kunnen nu vrij uit spelen in de bus en prikken er een paar puntjes in. Het zinkende schip uit Roermond kan zich alvast opmaken voor mogelijk de derde klasse!

Gemert ‚Äď Scoop: 3-1
Koen & Sander tegen het hoge ballen elftal uit Sittard, oftewel een website waar je liever niet voor naar het veld komt. Koen neemt zijn brandweerlieden weer eens bij de hand voor lijfsbehoud en de hoge bal uit het zuiden vindt het wel prima en prikt er éént binnen.

Heeze ‚Äď Uden: 1-1
Nu we het toch over websiteen hebben waar je liever niet naar gaat kijken, de diepe kelderkraker van het weekend staat op het programma! Uden steelt een punt van de rode buren uit Gemert en Heeze had tegen de Vlaaien uit Roermond mogelijk een resultaat kunnen boeken maar helaas. De gele onderzee√ęr zal zichzelf zo lang mogelijk verstoppen op eigen held maar de onkunde van Uden zorgt ervoor dat het lang 0-0 zal blijven. Tip aan het publiek neem je telefoon of tablet mee zodat je iets anders kunt kijken tijdens deze website bijvoorbeeld: om 15:00 Atalanta ‚Äď Napoli; West Ham ‚Äď Everton; Clermont foot 63 ‚Äď FC Nantes; FC Metz ‚Äď As Monaco; Montpellier ‚Äď Brest of Troyes ‚Äď Stade Reims.

Ps. De verliezer van het weekend mag zich op gaan maken voor websiteen tegen Don Quishoot, HOCO en Boxmeer in de derde klasse waar ze alle eigenlijk wel thuishoren

Bami schijf | 29/03

Apeliotes - Beuningen; 3-1
Na de oorwassing tegen de blauwe spanjaarden rechten de studs de rug. Beuningen is het even helemaal kwijt en blijkt eigenlijk een degelijke 2de klasser te zijn. Apeliotes daarin tegen slaat een definitief gat en blijft eenzaam aan kop.

Gemert - Scoop; 3-3
Gimmert uit altijd lastig! De plaatselijke dames Leiden de heren in het geel af waardoor de brandweermannen enkele ballen tegen de touwen kunnen beuken.

Heeze - Uden; 4-3
De degradatiekraker van de 2de klasse C!
Zelfs het publiek kan ik adviseren om een bitje in te doen, scheenbeschermers aan te trekken en indien aanwezig een tok ter bescherming te dragen. Het schijnt erop te knallen!

Oedenrode - Nuenen; 2-4
Van een website is eigenlijk nooit spraken geweest. Nuenen in vorm tegen een Oedenrode wat vecht tegen zichzelf, de scheidsrechters en Felix. Na de website schijnen sommige spelers van Oedenrode al bezig te zijn met de openselectie voor Nuenen komend seizoen.

Rosmalen - Concordia; 4-1
A walk in the park het publiek verplaatst zich naar 1 helft en wisselt in de rust tactisch om. Een verdwaalde scoop levert nog een doelpuntje op en red de eer.

Venray - Bemmel; 5-6
Het schijnt dat Glory80 deze website nauwlettend in de gaten houd. Hoe ga je om met agressie in het veld en hoe houd je het publiek tegelijkertijd onder controle? Misschien dat een dopingcontrole uitkomst kan bieden. Een advies aan de mannen in het geel; vergeet de plakjes kaas niet!

Vader Abraham | 29/03

Apeliotes - Beuningen; 1-0
De studs voelen de aansluiting van de nummers 2 en 3 in hun billen branden en zien Beuningen als laatste hindernis. Beuningen mag de keeper danken dat hij ze de hele pot in de website houdt. De spanning om de tweede plek wordt nu nog groter en groter.

Gemert - Scoop; 0-3
Scoop lijkt op dreef en Gemert weet niet te winnen van Uden. Dat het enige mooie aan Gemert de tuinbouw is is dus niet gelogen. Scoop dan toch de grote verrassing en kanshebber voor de nummer 2?

Heeze - Uden; 2-0
Heeze thuis of terwijl HC Balkenstein weet eindelijk de laatste plek af te geven aan Uden. Uden ziet het schema van aankomende weken als makkelijk. Helaas is het enige dat makkelijk is de website tegen Uden voor de rest van de competitie.

Oedenrode - Nuenen; 1-3
HC rode kaart is zelfs met de terugkeer van Felix niet opgewassen tegen de Spanjaarden. Nuenen verkeerd in de vorm van hun leven en trekken deze stijgende lijn gemakkelijk door.

Rosmalen - Concordia; 2-2
De grote verassing van dit weekend. Na knappe overwinning op Beuningen zitten de mannen van Rosmalen nog in de euforie van afgelopen zondag. Concordia steelt een heel duur punt waardoor Rosmalen de bus met de poging tot nummer 2 toch lijkt te missen.

Venray - Bemmel; 5-7
Van Venray weten we inmiddels dat ze alleen aan kunnen vallen en verreweg de slechtste keeper van de competitie hebben. Zelfs Bemmel weet vaak te scoren. De bizon (keeper van Bemmel) beukt na een gewonnen pot nog wel drie gasten van Venray in mekaar.

Evert op Appèl | 29/03

Apeliotes - Beuningen: 5-1
De echte topper van het seizoen. Beide teams een lijken echter niet op volledige sterkte. Kale van Beuningen niet aanwezig dus de verdediging van Beuningen nog lekker dan een mandje.

Gemert - Scoop: 0-8
Rooie & CO niet opgewassen tegen het systeem van Scoop. Niet kunnen winnen van Uden, dan moeten de mannen van hoge bal wel kunnen winnen.

Heeze - Uden: 0-10
De pot waar het allemaal om draait. Klasse behoudt voor een van de twee teams lijkt hier op de pot te staan. De mannen van Heeze vinden de 3e klasse eigenlijk wel prima . Uden met een monsterscore.

Oederode - Nuenen: 2-5
Oedenrode is toch nog steeds aan een dood paard aan het trekken en haalt Willem van stal, Achter af blijkt dit allemaal een afleider te zijn en Felix scoort er 2. Nuenen laat zich niet gek maken en trekt de lijn van 2022 goed door.

Rosmalen Concordia: 4-0
Een uitloop website voor Rosmalen na hun overwinning op Beuningen, makkelijke overwinning op de conknordianen.

Venray - Bemmel: 2-1
Beide teams zo wisselvallig als het doel van Putin. Thuis voordeel geeft de doorslag voor Venray.