Speelronde 16

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2C
  • 04/04
  • 2639

Bemmel - Gemert; Beuningen - Oedenrode; Concordia - Uden; Nuenen - Venray; Rosmalen - Apeliotes; Scoop - Heeze;
Reageren

Max ColdAss | 07/04

Bemmel - Gemert: 2-1
De ploeg die derde (gedeeld tweede) staat en promotie kan bepalen, want Bemmel speelt nog én tegen Nuenen én tegen Beuningen. Tegen de ploeg die totaal gelukkig is met dat ze nu al nergens meer voor spelen. Bemmel is slim genoeg om niet in het luie counterspel van Gemert te trappen en speelt regelmatig naar een 2-0 voorsprong. Als de Duitse discipline toch weer even verslapt is Koen er als de kippen bij.

Beuningen - Oedenrode: 4-0
Speelkwartier bij Beuningen is nu definitief voorbij en de voorbereiding is via de eerste 4 competitiewebsiteen en beker alsnog gespeeld. Nederlaag in Rooi destijds onderdeel van een masterplan. Volgens dat script is Rooi nu geen partij voor Beuningen. Voor wie eigenlijk wel in het linker rijtje?

Concordia - Uden: 2-3
Hier wint de ploeg die het meest realistisch naar de eigen (on)mogelijkheden kijkt. Of in trainerstaal het Best naar zijn capaciteiten speelt. Bij gelijke handicap wint de speler die geen hole in one probeert te slaan. Opbouw van Concordia heeft daar veel van weg. Uden wint.

Nuenen - Venray: 4-4
Een aantal amigos azules krijgt last van het eigen succes en is liever cazador dan trofeo de caza. Tegen Guido & Co gaat dan meetellen wie je op doel hebt en dat je alleen maar variant corners hebt. Door overmoed bij Venray kan Nuenen in de eindfase nog gelijkmaken en komt het met de schrik vrij.

Rosmalen - Apeliotes: 1-3
Tot eindeloze frustratie van de keeper bij de studs weten ze opnieuw de nul niet te hoUden. Ach de spitsen trekken dat bijna altijd weer recht. Rosmalen denkt binnen het team te verschillend over het spelletje. Dirkie stapt gelukkig niet bij elk Rosmalens balverlies met zijn vrienden op de brommer. Zo blijft de schade beperkt en denkt de thuisploeg vertwijfeld terug aan de tijd voor de winterstop. Waren ze ten minste nog kampioen gelijkspelen.

Scoop - Heeze: 4-1
Omdat Scoop niet bepaald een doelpuntenmachine is, blijft de teller op 4 steken. Aan de ambiance ligt het niet, want alle 3 de ouders die wel eens komen kijken zijn paraat. Doordat de matrozen van de submarino amarillo over stalen zenuwen beschikken, bezwijken zij niet onder het supportersgeweld en weten zelfs 1 x te scoren.

Rabalje | 07/04

Bemmel - Gemert: 2-3
Dit is een website met genoeg vermaak. Wat fysieke overtredingen i.c.m. de nodige goals, zal de toeschouwer en de scheids amuseren. Die drie rooien bij Ierland geven toch net de doorslag in deze pot.

Beuningen - Oedenrode: 3-1
Hc Willyloos zal een zware kluif krijgen bij de arrogante mannetjes van Beuningen. Alhoewel Beuningen blijkbaar heeft besloten om dit jaar nog niet promoveren, zullen ze dit potje toch wel binnen harken. Alhoewel Felix weer eens geschorst is, krijgt hij als toeschouwer ruzie met de scheids en pakt hij nog een plakje ham erbij. Want ja wat maakt een websiteje meer of minder nou uit.

Concordia - Uden: 2 -4
De degradatie kraker om te kijken wie volgend jaar in de derde klasse mag gaan hobbyen. Bono en entourage geven een knalshow waar NL G in het begin geen antwoord op heeft, helaas voor Bono en co. zullen de onnodige overtredingen van de verdediging en de daaruit volgende strafcorners deze website niet in hun voordeel beslechten.

Nuenen - Venray: 20 - 19
Deze uitslag is voor HC Pa√ęlla en Guido & coke beide goed om hun doel te behalen. HC Pa√ęlla een serieuze kanshebber voor promotie en Guido & coke 100 doelpunten voor en 100 tegen.

Rosmalen - Apeliotes: 1-4
HC Den Bosch JB1 heeft voor een paar veteranen dispensatie aangevraagd om wat ervaring in de ploeg te brengen. Het gevolg, een deel met veel tactische ervaring die niet meer kunnen lopen en een deel dat veel loopt maar geen idee heeft wat het doet. Het resultaat, een ploeg die als het niet lekker loopt meer op elkaar aan het schelden is dan aan het hockeyen en dus een makkelijke pot voor de studs zodra ze op voorsprong komen.

Scoop - Heeze: 3 -1
Een luchtafweergeschut zou een goede investering zijn als deze twee ploegen tegen elkaar spelen. Ik hoop dat de kanaries hun helmen bij hebben. Op de verbreedde A2 zal de club waar zowaar de aller saaiste 3e helft is de club waar één van de betere 3e helften is, verder in de problemen brengen.

Gele Kanarie | 06/04

Bemmel-Gemert: 4-3
Een leuk potje om te mogen fluiten als scheids. Naast veel goals, door de onkundigheid van de spelers aan beide kanten, zal ik er ook veel kaarten te voorschijn mogen toveren. Kiezen tussen een plakje kaas of salami zal niet zo moeilijk zijn voor de boeren uit Gemert.

Beuningen- Oedenrode: 4-1
Arm van de scheidsrechter wordt goed symetrisch getrained, eerste helft alles voor Beuningen mee, tweede helft wisselen van helft en alles wederom voor Beuningen mee. De rode salami plak zal ik uitreiken aan de lompste zaag, Voorgaande jaren is deze gedomineerd geweest door Felix uit Oedenrode.

Concordia- Uden: 0-5
Nummer 1 afspraak tussen de scheidsrechters, op een zandveld spelen is geen bal mee gegeven. Concordia verliest dan ook dik omdat de scheidsrechters het niet met de keuze van het veld eens zijn.

Nuenen- Venray: 4-1
Beide scheidsrechters zullen vandaag hier hun stempel niet kunnen drukken. Een voorsprong voor Venray van 0-4 zal worden gemist omdat de leden van Venray gewoon te snel zijn. na Hevig protest van de spelers besluiten beide scheidsrechters niks meer mee te geven voor de ploeg uit Venvlaai.

Rosmalen- Apeliotes: 0-4
Eindelijk een website die gefloten mag worden. 1 ploeg kan tenminsten hockeyen, de andere hobbelt er de hele 4 kwarten maar achter aan. Naast enkele 2 minuten kertsbomen uitgedeeld te hebben aan de knaapjes van Rosmalen, kan er wel gehockeyd worden.

Scoop- Heeze: 4-0
Beide scheidsrechters kunnen hun campingstoeltjes meenemen en in het tweede naar het derde kwart verplaatsen. De keuze tussen een paraplu of een parasol mag zelf worden gemaakt. Naar eigen ervaring: in het zuiden is het wel warmer. saaie pot om te mogen fluiten

Moratatatata | 05/04

Bemmel - Gemert: 3-2
Afgelopen zondag heeft Bemmel maar met een doelpuntje verschil weten te winnen van de nummer 8 (Venray) die aardig in vorm te blijken. Bemmel heeft het lastig en wint nipt van de boeren uit Gemert.

Beuningen - Oedenrode: 3-1
Makkelijke pot voor Beuningen in de middenklasse van de competitie waar alles heel dicht bij elkaar ligt. Felix kopt nog een bal in de goal waardoor er nog een deuk in zijn hoofd komt. Toch wordt de goal goedgekeurd omdat de scheids medelijden heeft. De zondag word helemaal compleet voor Felix nadat hij een chick tegen de watertank aan weet te fixen, kudos!

Concordia - Uden: 1-4
Nadat Uden afgelopen zondag de nodige 3 punten uit Heeze mee heeft genomen naar huis heeft het zo veel vertrouwen gekregen dat ze er tegen het zielige Concordia nog een keer overheen klappen. De keeper van Uden laat nog een bal door zijn benen gaan omdat hij denkt dat de bal buiten de cirkel is geslagen. Sportief hoor, blauwe kaart!

Nuenen - Venray: 3-0
Venray wist vorige week bijna te stunten tegen het altijd zuivere Bemmel. Ze hebben alleen zo veel gelopen dat de beentjes nog steeds moe zijn. Daarom besluit Venray tegen Nuenen om in rolstoelen te hockeyen. De aanvoerder van Nuenen duwt alle rolstoelen om waardoor het nu wel heel makkelijk wordt om te scoren. Ze maken een jantje en gaan na het eerste kwart bier drinken in het clubhuis.

Rosmalen - Apeliotes: 0-2
De stUdentenclub uit Nijmegen is allang verzekerd van kampioenschap in poule C. Volgend jaar hockeyen in de eerste klasse staat ze wel aan alleen willen ze niet te hoog worden ingedeeld. Vanaf nu moet Apeliotes dus minder goals gaan scoren en daar beginnen ze nu mee. Succes in de eerste klasse volgend jaar heren!

Scoop - Heeze: 4-1
Heeze kan nog amper lopen na de website tegen Uden, ze hebben elke hoek van het veld gezien. Ook tegen scoop krijgen ze het lastig en worden ze van het kastje naar de muur gejaagd, het ziet er dit seizoen niet meer echt rooskleurig uit voor Heeze. Wat wel dezelfde kleur heeft als een roos is de kaart die nummer 8 van Heeze pakt. Hij heeft last van zijn evenwichtsorgaan en valt zomaar op de gevaarlijkste man van Scoop die al zijn ribben hierbij breekt. Kan nummer 8 natuurlijk ook niks aan doen maar goed, de scheids bepaalt...

Vader Abraham | 05/04

Bemmel - Gemert; 2-2
Bemmel heeft last van een ernstig groot onderling niveau verschil en is daarmee de meest onverspelbare ploeg van de competitie. Gemert kan na winst van afgelopen zondag de promotie ruiken. Gemert neemt de grasmaaiers en de schoppen mee uit de tuinbouw en scheppen zo een puntje weg uit Bemmel.

Beuningen - Oedenrode; 5-2
Het heeft bijzonder lang geduurd voor Oedenrode eindelijk met het volledige team heeft kunnen spelen. Ook dit keer is dat na het eerste kwart al weer veranderd. Felix en z’n zeurende broertjes worden zelfs door de arrogante gasten uit Beuningen gezien als sukkels.
Concordia - Uden; 1-3
De kapitein van Concordia begint in de spits tegen de internationals. Na 2 minuten heeft hij het net gevonden en besluiten ze de bus te parkeren. Helaas is de bus van Concordia net zo vercrackt als de rest van Roermond.

Nuenen - Venray; 3-3
In de wandelgangen wordt gezegd dat Guido de overstap naar Bemmel volgend seizoen al heeft bevestigd. Daarom doet de mvp van Venray vier kwarten z’n Best in plaats van twee. De Spanjaarden laten voor het eerst punten liggen sinds de week dat ze met ze alle de Tango hebben gedanst.

Rosmalen - Apeliotes; 1-3
Rosmalen uit is voor iedereen leuk. By far de leukste club van de competitie en de mooiste vrouwen. Helaas zijn de gasten van de appeltjes allemaal lelijk dus moeten ze het op het hockey veld maar laten zien.

Scoop - Heeze; 1-0
Scoop beseft na 5 minuten al dat ze tegen een stel lepra pati√ęnten aan het hockeyen zijn en tonen genaden. Ze laten het bij 1-0 en Heeze kan opgelucht naar huis.

KAPITEIN KOEK | 04/04

Bemmel - Gemert; 4-3
Bemmel kan alleen winnen als het eerst 3-0 achter komt. Daarnaast winnen ze alleen met 1 doelpunt verschil, makkelijke uitslag dus. Bij Gemert zijn ze in de eerste helft behoorlijk in de war omdat er bij Bemmel ook twee rooie in het veld staan.

Beuningen - Oedenrode; 4-1
Als Beuningen nog wat wilt halen dit seizoen, moeten er gauw punten gepakt worden. Alhoewel beide ploegen uit vorm zijn, beschikt Beuningen over meer kwaliteit, en zal daardoor aan het langste eind trekken. Felix besluit na de 4-0 van Beuningen één keer te scoren om vervolgens de gebruikelijke rode kaart in ontvangst te nemen.

Concordia - Uden; 2-3
Uden weet dat het een grote stap maakt richting lijfsbehoud als het deze website wint. Door middel van 3 corners weet Uden er 3 in het netje te leggen. Concordia scoopt erop los en de slome verdedigers van Uden besluiten twee ballen te laten lopen, omdat ze anders wel erg hard moeten rennen.

Nuenen - Venray; 6-3
De Paella heeft de Eindhovenaren goed gedaan: de ploeg verkeerd in uitstekende vorm en heeft geen kind aan Venray. Doordat Guido & co een flinke hoeveelheid pre-workout hebben genomen weten ze nog wel 3 fraaie goals te scoren, maar de zwakke achterhoede laat ook deze week steekjes vallen.

Rosmalen - Apeliotes; 3-4
Ondanks een uitstekend spelend Den Bosch JA1 weten de stUdenten na een vermakelijke pot de punten (en de grieten van Rosmalen) mee naar huis te nemen. Apeliotes beschikt over genoeg kwaliteit om de schijnflats en de mid-mid van Rosmalen af te stoppen. Dirk heeft er zin in en besluit 4x te scoren.

Scoop - Heeze; 4-1
De gele onderzee√ęr op bezoek bij het toepasselijk genaamde Scoop: een weinig vermakelijke website waarbij Fortuna Sittard de punten zonder problemen thuis weet te hoUden.

Don Simeone | 04/04

Bemmel - Gemert; 3-3
Bemmel komt op een 3-0 voorsprong en waant zich een makkelijke middag tot dat de bizon headfirst een brandweerman onder de grasmat stopt. Met slechts 10 man en geen keeper meer op goal draait Koen er 3 goals in en snoepen ze een puntje mee naar Gimmert.

Beuningen - Oedenrode; 5-1
Zullen beide ploegen de bus parkeren of hebben ze inmiddels ook door dat er gehockeyd moet worden om √ľberhaupt punten te verdienen? Hockeyend is Beuningen de betere en Oedenrode hopeloos uit vorm.

Concordia - Uden; 2-3
Wederom een degradatiekraker voor de mannen van UUUden. Spelen de oranjekanaries zich dan toch veilig dit seizoen en kunnen de fusten de resterende websiteen open? Als jullie het mij vragen lijkt het er wel op.

Nuenen - Venray; 4-2
De blauwe Spanjaarden lijken klaar voor promotie en presteren momenteel stabiel. Het Temperament van Venray mag dan 2 goaltjes opleveren, de 3 punten gaan naar de effectievere Toreador.

Rosmalen - Apeliotes; 3-3
Rosmalen thuis, altijd lastig. Apeliotes lijkt toch wat scheurtjes te vertonen en winst is de laatste weken geen zekerheidje. De jongens van Den Bosch zijn wel gemotiveerd om tegen een koploper te hockeyen en laten zich van hun Beste kant zien.

Scoop - Heeze; 3-1
De mannen van de lange bal spelen tegen elkaar. De glijpartij tegen Gemert is Scoop niet in de koude kleren gaan zitten maar aan Heeze treffen ze dan ook niets anders dan een verlengde warming-up.

Cornervlag | 04/04

Bemmel ‚Äď Gemert: 3-2
De strijd om de tweede plaats is ontketend, Bemmel verrassend tweede en moet dus punten pakken om de Spanjaarden voor te blijven. Gemert daarentegen is relatief veilig voor de degradatieplekken en kan dus lekker gaan freewheelen richting het einde van het seizoen. Leuke pot om naar te kijken, Koen & Sander trekken helaas aan het kortste eind.

Beuningen ‚Äď Oedenrode: 2-2
Heeft Beuningen in de winterstop stilgezeten of hebben ze gedacht dat ze het klusje al hadden geklaard in de eerste helft van het seizoen. √Č√©n ding is wel zeker bij Beuningen is een gigantische vormdip toegeslagen, verloren van de medewerkers van de Appie en dan komt HC botten bijl ook nog eens langs. Het is te hopen voor Beuningen dat Felix nog geschorst is anders gaan er nog blessures vallen ook. Nu we het toch over rooi hebben, verloren van de Spanjaarden met een 50+‚Äôer op goal en vijf punten achterstand voor de tweede plaats. Beuningen uit is dan niet de geschikte website om dan vertrouwen te tanken.

Concordia ‚Äď Uden: 1-2
Uden wat moeten we daarvan zeggen, een Harry Houdini-act uitgehaald door bij HC Balkestein overtuigend te winnen en Buslijn Concordia verloor zoals verwacht bij Den Bosch JA1 en moet eigenlijk ook wel een beetje gaan vrezen voor die tweede degradatie plek. Mede door anti-hockey en onkunde nipte overwinning voor het Nederlands elftal.

Nuenen ‚Äď Venray: 3-1
De Spanjaarden doen het bijzonder goed 4/4 en dan komt Guido en zijn posse Basic-fit bezoekers ook nog langs. Het AOW collectief achterin zal het lastig gaan hebben tegen de vlugge knaapjes uit Noord-Limboland, hou AED gereed en dopingcontrole na de website zal plaats vinden voor de voor iedereen die denkt dat de sportschool een vervolgopleiding is!

Rosmalen ‚Äď Apeliotes: 2-4
Appie rechtte de rug tegen de buurman uit Beuningen en zal tegen Den Bosch A1 ook weer kansen ruiken om het kampioenschap veilig te stellen. Rosmalen heeft nog zicht op de tweede plaats dus kan geen fouten meer maken. Helaas is het kantoor van Appie net iets volwassener in het spelen van het spel en zal Rosmalen het in de tweede helft afleggen.

Scoop ‚Äď Heeze: 3-1
Gaat het eindelijk gebeuren, gaat de gele onderzee√ęr van HC Balkestein dan eindelijk zinken naar de 3e en eventueel 4e klasse? Na de 1-6 afstraffing thuis tegen het Nederlands elftal komt Marcel niet meer meedoen en is het vrouwen en kinderen eerst bij Heeze. Toch jammer dat we de dames van Heeze niet meer gaan zien volgend seizoen, dan nog maar even genieten zolang het kan. Oh het hoge ballen elftal uit Sittard wint op basis van het ruk veld‚Ķ

Evert op Appèl | 04/04

Bemmel-Gemert: 2-3
Vuurtorens & Co reizen naar Bemmel af. Verwachting van Bemmel is dat ze dit varkentje even gaan wassen. Blijkt echter dat de mannen uit Gemert hier de punten mee naar onder de rivier neemt.

Beuningen- Oedenrode: 4-1
Oedenrode hadden deze week geen training gehad, maar hebben de ijzers onder gebonden om zich voor te kunnen bereiden op het veld van Beuningen. Felix dacht dat ze ook echt zoUden gaan ijshockeyen en slaat in de eerste minuut zijn directe man op zijn gezicht. Oedenrode geen schijn van kans.

Concordia - Uden: 3-4
Het enige goede nieuws is dat Uden in de competitie blijft en daarmee ook de dames uit Uden. Concordia zorgt wel hoogstpersoonlijk voor de saaiste website omdat er daadwerkelijk op een zandveld wordt gehockeyd.

Nuenen - Venray: 5-0
De stierenvechters uit Nuenen weten de los geslagen stieren van Venray goed bij de horens te pakken. Billenkoek voor Venray.

Rosmalen- Apeliotes: 1-5
Schijnflatsen en scoopjes wisselen elkaar voortdurend af, de studs weten wel alle ballen aan te nemen en te scoren. 1 counter van Rosmalen vliegt wel bij de keeper in de goal.

Scoop- Heeze: 7-0
Heeze parkeert de bus in Sittard. Alleen blijven de mannen in de bus zitten om vervolgens hun koers richting de 3de klasse in te zitten. 70 minuten 1 richtingsverkeer naar de goal van Heeze.

De twaalfde man | 04/04

Bemmel - Gemert: 3-3
Na het verlies van Beuningen bevindt Bemmel zich ineens op de gedeeld tweede plaats. Bemmel is echter nog niet klaar voor promotie en etaleert dit met een zwaarbevochten punt tegen Gemert.

Beuningen - Oedenrode: 4-1
Beuningen is dramatisch begonnen aan de tweede seizoenshelft. 3 van de 4 websiteen gingen tot dusver verloren. Promotie kan voorlopig even in de ijskast. Nu doet Rooi het niet veel beter, dus die pakt Beuningen thuis wel.

Concordia - Uden: 3-1
Geweldig affiche...maar niet heus. Conknordia pakt de broodnodige punten tegen een directe concurrent.

Nuenen - Venray: 4-2
Nuenen de ploeg in vorm bindt H.C. testosteron op de zegekar. Gaat Nuenen dan promoveren?!

Rosmalen - Apeliotes: 2-5
Apeliotes slaat afgelopen weekend een definitief gat. De studs koersen onbevreesd op het kampioenschap af.

Scoop - Heeze: 4-0
Scoop toch pijnlijk onderuit bij Gemert. Lekker als dan aanstaand derdeklasser (en over twee jaar vierdeklasser) Heeze langskomt.