Speelronde 17

Geplaats door: Bernard ( )

  • 2C
  • 11/04
  • 1975

16 april
Concordia - Gemert:

24 april
Venray - Beuningen:
Gemert - Nuenen:
Heeze - Bemmel:
Oedenrode - Rosmalen:
Uden - Scoop:
Apeliotes - Concordia:
Reageren

Pietjr | 21/04

Venray - Beuningen: 2-5
Eigenlijk zoals iedere website van Venray, doen aardig mee, speedy gonzalez scoort er een paar en uiteindelijk verliezen ze het door zwakte achterin en in het doel.

Gemert - Nuenen: 2-3
Gemert uit, altijd lastig.
Paul Scholes en Ron Wemel scoren allebei een goaltje maar dit komt te laat omdat ze hiervoor al 0-3 achter stonden.

Heeze - Bemmel: 1-4
Met Bemmel kan het alle kanten op, vandaag is alleen de vraag hoeveel ze er gaan scoren.

Oedenrode - Rosmalen: 2-3
Het monster van St. Oedenrode pakt in ieder geval een kaart en krijgt ruzie met zn coach.

Uden - Scoop: 2-3
Vandaag geen punten voor Uden op hun weg naar handhaving.

Apeliotes - Concordia: 7-1
Walkover voor de stUdenten.

Jurgen kloppt | 21/04

Venray Beuningen: 1-4
beide ploegen staan bekend om hun thuisvoordeel veld. In dit geval heeft het thuis voordeel voor Venray geen nut, Beuningen kan ook op dit veld matig presteren. Venray scoort wel 1 keer door een scoop die over kapitein vleespet heen gaat.

Gemert Nuenen: 2-3
Gemert net zo min te voorspellen als goede tijden slechte tijden. Tegen Nuenen lijkt het allemaal af te lopen in een feel good einde. De mini van Nuenen steekt daar hoogst persoonlijk zijn 33,5 inch hockeystick voor en legt er twee in.

Heeze Bemmel: 0-1
Bemmel weet geen raad met de competitie die zich langs de zijlijn afspeelt. Wie heeft nou de mooiste vrouwen langs de lijn staan? Ondanks de mentale afwezigheid van Bemmel weet Heeze geen 1 keer te scoren. Bemmel weet met de drie punten naar huis te gaan.

Oedenrode Rosmalen: 1-5
De Benjamins van Den Bosch hebben laten zien dat ze kunnen scoren tegen alle soorten tegenstanders. Rooi is dan ook een makkelijke tegenstander om weer even in te komen na alle spanningdie de paashaas had mee gebracht vorige week.

Uden Scoop: 2-2
Uden lijkt de plek om 2de klasse behoudt serieus te nemen en hebben hun taktiek aangepast op de hogebal. Scoren blijft voor beide ploegen moeilijk. Punten gaan in de derde helft naar Uden omdat de hogebal hun vlucht moet halen.

Apeliotes Boncordia: 5-1
De Flixbus uit de Designer outlet stuit op fille richting de universiteit in Nijmegen. De appels beginnen alvast met schillen en stoppen eensgezind na het eerste kwart. Nog twee minuten op de klok en Bono rent nog een keer in zijn geheel met bal door het net heen van de stUdenten en zetten het daarna in krotsteel van de Appels op het zuipen. De Flixbus vertrekt stipt om 20:00 weer richting de 11de plaats.

Max Cold Ass | 18/04

Concordia - Gemert gemist.
Nou ja, gemist. Conclusie: het blijft oppassen voor Uden, al heeft Ujeh het voordeel dat ze pas 12 juni tegen studs gepland staan en Concordia al komend weekend wanneer de E. op Apel ioten nog voor de punten moeten aantreden.

24 april
Venray - Beuningen: 1-3
Zakelijke overwinning van Beuningen doordat zij de 2 hockeyers die Venray telt gedisciplineerd buiten de eigen 23 hoUden. Laten de limbo linksachter iets doen wat ie niet kan, opbouwen ipv 10 van de 10 keer terug in de kom spelen.

Gemert - Nuenen: 2-2
Gemert is het andere Rosmalen. Twee teams binnen het elftal én goed in gelijk spelen. Helaas wordt 2-2 tegen Nuenen als een resultaat gezien en durven de jonkies ome Koen niet te zeggen dat ie beter full time coach van Dames 1 wordt. Hij zou eens rood aanlopen. De selectie van Nuenen is gecast voor de volgende aflevering van Costa! . Alleen Siem is daarbij afgevallen omdat ie juist dát niet deed en niet meer in zijn zwembroek paste. Zand in de blauwe machine.

Heeze - Bemmel: 1-6
Vriendschappelijke website die per ongeluk is opgenomen in het competitie schema.

Oedenrode - Rosmalen: 1-4
Rosmalen doet zijn sportieve plicht. Alsnog zoveel mogelijk punten halen. Kijkend naar de vereniging, accommodatie, jeugd, zou dit de nr 2 in de poule moeten zijn. In ieder geval lichtjaren verder dan HC Neanderthal waartegen vandaag gestreden wordt. Aan de andere kant, als je daar na 16 potjes maar 3 punten boven staat. Tsja.

Uden - Scoop: 2-1
De mannen uit Sittard hebben te lang opgevouwen gezeten in hun autos en werken deze pot gehurkt af. Doorgaans is een pot en hurken een goede combi. Deze keer minder. Uden heeft er in ieder geval schijt aan en zet een mooie stap richting lijfsbehoud.

Apeliotes - Concordia: 6-2
Zoals het stUdenten past, staat hun leven in het teken van 3 zaken. Bier en promoveren. Daarbij zijn het speelse lieden. Met het oog op volgend siezoen experimenteren zij met een dubbel middenveld en spelen zij in een 2-6-2 formatie. Concordia heeft geen idee van taktiek en vraagt zich 70 minuten af wat de 3e zaak is waarmee de studs zich bezig hoUden. Voor de thuisploeg is dit just an other day at the office. Arrogant? Ja absoluut.

Vader Abraham | 15/04

16 april
Concordia - Gemert: 3-4
Dit soort websiteen hoeven voor mij niet perse ingehaald te worden. De mannen van Gemert hebben een aardige deuk in hun ego gekregen doordat Bemmel de strijd om de rooie gewonnen heeft. Gelukkig weten ze wel te winnen van het team uit de outlet.

24 april
Venray - Beuningen: 4-4
De strijd om de teams die elkaar af lopen te zieken is daar. De blanke Usain Bolt van Venray is ook te snel voor mister vleespet van Beuningen. Hierdoor weet Beuningen niet te winnen en verspeelt punten.

Gemert - Nuenen: 2-2
Knotje van Gemert heeft wonder boven wonder de smaak te pakken. Hij zal starten in de achterhoede waar hij 2 cruciale fouten maakt, 0-2. Na de rust zal hij zijn aanvoerder vergezellen in de voorhoede. (De aanvoerder die zo’n goed team gevoel heeft dat hij in een ander shirt speelt). Dit duo maakt er nog 2. De Spanjaarden verspeelt punten en begint weer te hockeyen zoals ze dat in de eerste seizoenshelft ook deden.

Heeze - Bemmel: 0-5
De mannen van Bemmel mogen naar de braak. Voor de website is de afspraak gemaakt dat Heeze met een mannetje meer aan de website mag starten, dit zal echter niks uitmaken. Bemmel zal in deze website wel 40 kansen nodig hebben om met 0-5 te winnen. Na deze overwinning blijkt Bemmel toch een serieuze kans te maken op promotie.

Oedenrode - Rosmalen: 1-5
Naast het feit dat niemand Oedenrode punten gunt en Rosmalen een tamelijk leuke ploeg is is Rosmalen ook gewoon een maatje te groot. Nee dit komt niet doordat Felix weer niet mee verdedigt. Rosmalen verdiend naar mijn mening ook extra punten omdat ze de eerste ploeg zijn die een biertje willen drinken met de gasten uit St. Oedenrode.

Uden - Scoop: 1-3
Scoop de grote verrassing heeft nog een paar mooie potten op het programma staan. Om te beginnen met Uden. Nee dit is inderdaad niet een mooie pot maar het veld is wel lekker. Scoop kan de was doen en wil graag de mooie shirtjes van Uden was na een gewonnen pot.

Apeliotes - Concordia: 34-1
Concordia parkeert weer is de bus. Dit zorgt voor een aantal (50) corners. 1 + 1 = 2 nee Concordia doet niet meer mee. Verder weet ik niet wat ik hier op moet zeggen. Lijkt me wel leuk om deze pot bij te wonen.

KAPITEIN KOEK | 15/04

16 april
Concordia - Gemert: 1-2
HC Bono komt tot eigen schrik op een 1-0 voorsprong. Het Gemert van Koen weet er maar 2 in te leggen omdat ze de bal, zodra de cirkel van Concnordia in zicht is, door 3 man heen proberen te rammen. Uiteindelijk gaan de Ieren er toch met de volle buit vandoor.

24 april
Venray - Beuningen: 4-2
Het zou ook zomaar 2-4 kunnen worden, met onze vrienden uit Venray weet je het nooit. Ondanks de bakken ervaring die Beuningen heeft met het spelen op een slecht veld, verwacht ik echter wel dat de mannen van Venray de punten thuis weten te hoUden. De voorzitter is hierdoor zo blij dat hij besluit de spelers van Venray H1 te belonen met een onbeperkte voorraad pre-workout.

Gemert - Nuenen: 0-2
Gemert besluit na de succesvolle tactiek tegen Concordia dat het op exact dezelfde voet door moet gaan: ballen de cirkel in rossen. De Spanjaarden blijken hier wel tegen opgewassen te zijn en weten eenvoudig de nul te hoUden. De jonge spitsen van Nuenen zijn moe na een hele week paaseieren zoeken en hoUden het daarom maar bij 2 doelpunten.

Heeze - Bemmel: 0-2
Gaat dit dan de website worden waarbij de buffelbus uit Bemmel met meer dan 1 doelpunt verschil weet te winnen? De bizon heeft het na één kwart wel gezien en begint vast aan het bier.

Oedenrode - Rosmalen: 1-3
Rosmalen heeft tegen de stUdenten laten zien dat het prima kan hockeyen, maar pakte uiteindelijk geen punten. Bij Oedenrode kunnen ze zich opmaken voor de 5e (!) verliespartij op rij.

Uden - Scoop: 2-1
Het Nederlands elftal in eigen huis Bestrijden blijft lastig, dat blijkt ook deze week voor Scoop. HC Lange bal verkijkt zich op het blauwe waterveld en op de dames langs de lijn en laat daardoor de punten in Uden.

Apeliotes - Concordia: 6-0
De stUdenten scoren 6 keer en de keeper vraagt zich af waarom hij zich over heeft laten halen om zich in het keeperspak te hijsen. Concordia komt er pas in de tweede helft achter hoe de andere kant van het veld eruit ziet.

Leo Pastei | 15/04

24 april

Was ik toch nog deze vergeten.

Venray-Beuningen: 2-4
De piste ligt er weer olympisch bij. Voor de bullys uit Beuningen bekend terrein. Thuis niet veel anders. En als de nr 8 er eindelijk echt voor gaat en de rest geen poortjes mist, blijkt Beuningen op 10 posities de sterkere. Pijnlijk sterker op het punt van de keeper. Die van Venray gaat dan ook 2x zo vaak onderuit.

P. Meijer | 15/04

16 april
Concordia - Gemert: 1-5
De Koen en Sander show on tour. Aangezien het gros van de ploeg uit Gemert gewend is om op zaterdag te spelen, zullen ze fel uit de startblokken komen. Bono Besteedt zijn zaterdagen meestal in de lokale sportschool en zal 3 kwarten nodig hebben om te beseffen wat er gaande is. Nadat het besef is ingedaald bij Bono zal hij een keer trefzeker zijn. Helaas voor Bono & Co hebben de twee rooie uit Gimmert het netje al 5 keer gevonden. Ondanks de comfortabele voorsprong zal Koen toch al zijn medespelers uitkafferen. Dit is dan ook het enige leuke aan deze website.

24 april
Venray - Beuningen: 1-3
Venray a.k.a. Basic-fitboys uit is altijd lastig. Het eerste wat lastig blijkt te zijn is het vinden van de club zelf. Het publiek vond het helaas ook lastig de club te vinden. Guido heeft voor Pasen de nodige supplementen gekregen en zal de score openen. Beuningen is echter een maatje te groot voor bicep-united en zal de website naar zich toe trekken.

Gemert - Nuenen: 1-4
Voordat de website gaat beginnen scheldt Koen zijn eigen team nog even de huid vol. Koen opent de score en Gemert lijkt te gaan stunten. De aanvoerder van Nuenen mist de eerste helft, omdat hij opzoek was naar een Macdonalds in Gemert. Deze bleek er niet te zijn. Nuenen gaat desondanks toch naar huis met een zakelijke overwinning.

Heeze - Bemmel: 0-8
De mannen van Heeze mogen zich nog een aantal weken 2e klasser noemen. Helaas voor Roel is dit een hockeycompetitie en geen ad-website. Heeze zal alles uit de kast halen om tegendoelpunten te voorkomen. De nr 8 van Heeze krijgt kortsluiting en loopt zijn eigen goal omver. Helaas lanceert hij hierbij zijn eigen keeper direct alvast naar de 3e klasse. De mannen van Bemmel hebben de nodige beschermingsmiddelen aangetrokken en zullen met de gehele selectie gekleed in keeperspak aantreden. Bemmel wint overtuigend, Roel probeert de eer te redden door 3 pitchers te atten.

Oedenrode - Rosmalen: 0-3
De mannen van Rosmalen zijn op dreef en zijn trefzeker. Het enige waar Felix zeker van is, is een plakje kaas van de leidsmannen.

Uden - Scoop: 3-3
De mannen van het Nederlands G zijn aardig op weg naar klassebehoud. Aangezien niemand graag naar Roermond rijdt is het te hopen dat Uden in de 2e klasse blijft. Uden sleept er 3 in. De keeper van Uden lijkt het nogal vervelend te vinden om op voorsprong te komen en zal eigenhandig het evenwicht in de website herstellen. De spelers van Uden betichten hun keeper na afloop van matchfixing.

Apeliotes - Concordia: 8-0
Bono en zijn mannen gaan op wereldreis. De coach zal voor vertrek ook checken of iedereen zijn paspoort mee heeft. De Apelioten besluiten om what are the odds te spelen om te beslissen welke 3 spelers er daadwerkelijk in het veld moeten staan. De rest vertrekt al naar de Villa om te zuipen. De drie spelers van Apeliotes geven de mannen uit Roermond een clinic.

Leo Pastei | 14/04

24 april

Gemert - Nuenen: 2-2
Nog met het rood op de kaken over de pot tegen Concordia kopieert Gemert zijn gemiddelde doelpunten voor en tegen. Pieter aka Pedro bij Nuenen en Koen aka Koen bij Gemert hoUden elkaar creatief ook in evenwicht.

Heeze - Bemmel: 1-5
Extreem hoge uitslag voor Bemmels begrip. Stiekem toch weer 3 punten en dus nog vol in de race voor promotie. Na afloop vinden sommige spelers harde aanwijzingen dat de dames in Heeze zich met de dames thuis in Bemmel kunnen meten.

Oedenrode - Rosmalen: 2-4
Rosmalen is dit seizoen een beetje to little to late. Vorige website tegen de studs 4 x scoren en toch verliezen, en voor de winter eindeloos gelijkspelen. Tegen Rooi peppen ze zich nog een keertje op. Alleen bij Rooi speelt koning pep weer okselfris en opgepompt mee. Onze Felix legt het pas in kwart 4 af tegen het beter verzorgde spelletje. Na afloop stelt hij, om ooit nog eens in de 1e klasse te spelen, een fusie voor: MHC Rooimalen.

Uden - Scoop: 1-2
Scoop is feitelijk een heel gemiddelde ploeg. Uden een beneden gemiddeld hockey gezelschap. Of beter gezegd een op enige lichamelijke inspanning op zondagmiddag gericht gezelschap. De mix van die twee leidt tot een weinig inspirerend schouwspel dat geheel terecht door MHC Aerial and Overhead gewonnen wordt.

Apeliotes - Concordia: 3-2
De uitslag wordt sterk be√Įnvloed door de toezegging van een niet nader te noemen Roermonds politicus dat hij de beurs van alle studs zodanig zal aanvullen dat zij niet √©√©n maar zelfs twee shirts de man met fatsoenlijk rugnummer kunnen aanschaffen. De binnen genoemde deal afgesproken open doelkans vlak voor tijd op 3-3 wordt echter door gebrek aan kunde door Concordia gemist. Zo worden de Limburgers mede verantwoordelijk voor het kampioen onwaardig tenue van de studs. Maar kampioen worden ze.

Leo Pastei | 14/04

16 april

Concordia - Gemert: 3-2
Kostbare punten in de strijd om klassebehoud voor de limbos. Zijn vrijdag vroeg na 2 spa gaan slapen. Gezien de tegenstander spa rood. Bij Gemert gaan ze op vrijdag nooit vroeg slapen en zoUden ontwenningsverschijnselen teambreed optreden zolang het aantal biertjes de man nog op 2 handen te tellen blijft. HC Delirium bedenkt te laat dat Uden vanuit Gemert te fietsen is en Roermond een T. eind weg.

Evert op Appèl | 13/04

Concordia- Gemert: 1-2
De mannen van Gemert hebben JA1 een kans gegeven om allemaal tegelijk hun debut te mogen maken. Mannen van Concordia zijn zelfs hier niet tegen op gewassen.

24 april
Venray - Beuningen: 3-2:
Beuningen begonnen om eerste te worden in het van het klassement. vandaag doen ze weer goede zaken. Venray goed en sterk bezig in het nieuwe jaar, en gaat er dus ook met de winst van door.

Gemert- Nuenen: 4-5
Paella heeft de jonge spitsen van Nuenen leren scoren. Gemert heeft Koen. Beide schieten wat vissen op goal om de keepers naar te laten hengelen. team verband wint van Koen.

Heeze - Bemmel: 2-7
Bemmel al in het eerste kwart de website op 7 doelpunten voor gezet. Uit medelijden stoppen ze maar met hockeyen en mengen zij zich met de dames van Heeze. Samen met de Dames juigt Bemmel de mannen van Heeze toe, uiteindelijk hoeft er maar 2 keer gejuigd te worden omdat Heeze zelfs zonder tegenstander maar 2 keer weet te scoren.

Oedenrode - Rosmalen:1-1
Oedenrode lijkt erg verzwakt, dit jaar pas 3 punten weten te pakken. Rosmalen lijkt zich juist verbeterd te hebben. De jongentjes uit Rosmalen hebben alleen tijdens pasen niks mee gekregen van de salmonela bacterie in de Kinder eieren en zitten allemaal aan de dunnen. Hierdoor mag Den Bosch JB1 aantreden tegen Oedenrode, gelijkwaardige website en dat blijkt ook uit de eindstand.

Uden- Scoop: 2-2
Scoop wisselvallig dit jaar. Uden zorgt eigenhandig voor lijfsbehoud. Door de aanmoediging van de dames uit Uden voelen de mannen van de hoge bal zich niet meer zo op hun plek en beginnen onverstaanbare dingen terug te zeggen (bleek plat Limburgs te zijn). Door de afleiding kan de captain van Uden er nog eentje bij de keeper in voor een gelijkspel.

Apeliotes- Concordia: 5-0
De stUdenten ruiken het kampioenschap. Bono & CO(ncordia) komen met de stoom locomotief. Volgende halte Apeliotes om 5:0 met als laatste stop 3e klasse om 10 punten voor 60 goals tegen.

Don Simeone | 13/04

Venray - Beuningen: 3-3
Venray heeft wat wijzigingen toegepast, ze krijgen er minder tegen maar blijken nu ook minder te scoren. Guido heeft de kale CV van Beuningen in zijn broekzak en passeert hem met speels gemak. De Balenciaga/guccimen op goal van Beuningen weet echter menig aanval af te weren. Venray krijgt 3 corners op zn neus en is tevreden met een puntje op het thuisveld.

Gemert - Nuenen: 1-3
De rooie brandweermannen hebben tijdens pasen aan de advocaat liggen lurken en hebben het visier niet op scherp staan. team AOW van Nuenen is nog opzoek naar de paaseieren waardoor er toch een snoepje de goal in vliegt. De TD op Gimmert schijnt achterad weer van goed niveau te zijn.

Heeze - Bemmel: 1-3
Alleen een Gomes in vorm kan Heeze van de nodige tegentreffers redden. Echter is deze kanarie al terug richting Brazili√ę gevlogen en laat hij zijn vogelmaatjes als voer voor de overige ploegen achter. Heeze: degradatieploeg nummer 1.

Oedenrode - Rosmalen: 2-4
Oedenrode is slecht uit de winterstop gekomen, misschien een idee om kapsalonvrijdag toch te laten schieten mannen? Rosmalen weet de goal de laatste tijd goed te vinden. Is dit een teken voor een puntenreejs de komende weken?

Uden - Scoop: 2-2
Scoop heeft de kilometers in de benen en weet zich geen raad op het blauwe veld. Uden slingert er 10 minuten voor de tijd de gelijkmaker in via de corner.

Apeliotes - Concordia: 6-0
Sommige spelers van Concordia hebben aangegeven niet af te willen reizen naar de studs. Te ver, kansloos en kost alleen energie. De focus ligt dan alvast op volgende week en de routiniers van Concordia duiken het krachthonk in.

Cornervlag | 12/04

16 april
Concordia - Gemert: 0-3
voor dat de buslijn uit Roermond stilstaat voor het weekend mogen ze nog op zaterdag aantreden tegen de rode zee uit Gimmert. De bus is niet opgewassen tegen de rode zee en de mannen blijven in de bus zitten. Saaie pot, de eieren zullen in het mandje van Concordia liggen en Gemert gaat met vier kuub zand en drie punten rijker terugrijden naar Nederland.

24 april
Venray - Beuningen: 4-4
Venray verloor bij de blauwe uit Eindalusie en moest voor straf uit de gym blijven deze week, Beuningen won van Rooie Felix en rooi dus die gaan lekker het paasweekend in. Deze website zal hard tegen hard gaan maar de trage verdedigers van Beuningen zijn niet opgewassen tegen de V2 aangedreven knaapjes van Venray, Guido scoort 2x en Beuningen doet in de omschakeling wat terug.

Gemert - Nuenen: 2-3
De vuurtorens uit Gimmert tegen de blauwe pakjesboot uit Eindalusie. In de eerste helft lopen de blauwe matadors vast op een zandbank, maar hen Marcelo Bielsa zet de koppies weer op scherp en graven zichzelf de tweede helft uit de zandbank. Met drie punten op zak varen onze Spaans gekleurde vriendjes naar de volgende website.

Heeze - Bemmel: 0-6
We all drown in the yellow submarine! Zo zal het klinken wanneer voor HC Balkestein het doek definitief gaat vallen. Bemmel twee maten te groot voor Heeze, dat nog in gevecht is met Nuenen om de tweede plek. Dit is dan de uitstekende website om doelpunten te tanken, dit zal op het laatst moment doorslaggevend gaan zijn voor de eventuele promotie naar de 1e klasse. (Waar Heeze de komende jaren alleen nog maar mag van dromen)

Oedenrode - Rosmalen: 2-2
HC Willie is terug in eigen tuin opzoek naar punten maar stuit tegen een goed spelend Rosmalen. De kinderen van JA1 Den Bosch hebben een leuk paasweekend bij de grootouders gehad waar ze paaseitjes gezocht hebben en luxe paasbroodjes gesmikkeld hebben. Kijken jullie wel uit voor al dat chocola jongens, anders zijn jullie niet meer wendbaar genoeg voor de botte bijl van Rooie Felix!

Uden - Scoop: 2-2
Uden is iets anders gedaan, kennelijk kunnen ze wel een potje hockeyen en met vijf punten uit drie websiteen hebben ze de smaak goed te pakken. De mannen van de hoge bal dalen nu neer in het Uden waar ze op een blauwe mat mogen gaan uitvechten met het Nederlandse G-elftal om een paar punten. website zonder winnaars alleen maar mentale verliezers

Apeliotes - Concordia: 9-0
Apeliotes heeft tentamens gehad en heeft dus niet kunnen genieten van een sapje in de daarvoor bedoelde kroegen. De buslijn mag aantreden tegen een compleet nuchter Apeliotes, ze blijven zitten om te genieten van een city trip door Nijmegen. Vanwege sportiviteit haalt Appie de dubbele cijfers niet, VO mannen louter een #blauwekaart!