Speelronde 18

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 25/04
  • 2005

Apeliotes - Oedenrode:

Bemmel - Uden:

Beuningen - Gemert:

Concordia - Scoop:

Nuenen - Heeze:

Rosmalen - Venray:
Reageren

Evert op Appèl | 05/05

Apeliotes-Oederode: 4-0
Willem en Felix waren optijd van start in Nijmegen, ze waren namelijk al de avond er voor te vinden in de kroegen van Nijmegen. Samen met de scheidsrechters op jacht naar hertjes. De volgende dag zit het voor de vedette van Oedenrode er niet meer in om te komen hockeyen en laten een sportieve 4-0 overwinning voor de stUdenten op papier zetten door de kanaries. De rode kaart voor Felix was de avond in de kroeg al een zekerheidjes toen hij een hertje van de scheidsrechter afpakte.

Bemmel-Uden: 5-2
Uden weet stabiel te presteren de laatse weken, maar Bemmel is een maatje te groot voor de Utjes. Onder het toejuichen van de Oranje leeuwinnen weten de Utjes er toch nog twee in te leggen.

Beuningen- Gemert: 5-2
Beuningen speelt terughoUdend tegen het regerend Iers top duo uit de tuinbouw. Na twee kwarten heeft de coach van Beuningen het dan toch door en laat zijn ploeg voor het eerst echt hockeyen. Door de nieuwe inzichten legt Beuningen er 5 in. Hierna willen de spelers van Beuningen toch de dag van de voorzitter van Villa Thalia verpesten en laten Koen twee keer scoren.

Concordia - Scoop: 1-4
De mannen in het rood weten niet hoe het moet verdedigen tegen de hoge bal uit Sittard. Met wat heen en weer gevloek in andere talen eindigt deze website toch in een nederlaag voor de thuis ploeg, zo komt degradatie steeds dichter bij.

Nuenen- Heeze: 6-0
Heeze heeft het hoog in de bol zitten na vorige website tegen de smurfen. Nuenen heeft ook schrik voor de Bus en weet de eerste helft niet te scoren. Na een opzwieper van de Maccaptain van Nuenen zijn de spitsen bang geworden om de bal ook maar 1 keer richting eigen goal te laten lopen en scoren voor de verandering.

Rosmalen-Venray: 3-0
Rosmalen degelijk aan het hockeyen de laatste tijd. 4 goals vliegen er zo in. Een kleine counter om de oren en Rosmalen krijgt er nog 1 tegen. Achter af doping controle wijst uit dat de helft van Venray aan de verbode middelen zit. hierdoor een 3-0 uitslag.

Roze flamingo | 03/05

Apeliotes - Oedenrode: 3-1

Voor de studs zal er niet veel spanning in de lucht hangen rondom deze website, die zijn namelijk zo goed als gepromoveerd. Felix zal in de eerste 10 minuten scoren waarna hij het veld zal verlaten om te kijken of hij een van de vrouwelijke stUdenten langs de lijn kan versieren. Dit doelpunt is echter niet genoeg, de studs weten deze achterstand makkelijk om te buigen naar een 3-1 overwinning.

Bemmel - Uden: 2-2
Nederland heren 37 is bezig aan een goede streak en denken dat ze in de komende 5 websiteen tot reuzendoder van de competitie gedoopt gaan worden. Doordat de dames in het oranje van te voren ook al in Bemmel hebben gespeeld zijn de Bemmelse heren helemaal gedesori√ęnteerd. Hierdoor komt Nederland heren 73 op een 2-0 voorsprong. Deze weten ze helaas niet vast te hoUden. Eindstand: 2-2

Beuningen - Gemert: 3-1
Koen en Sander zijn samen weer eens op de radio te horen, helaas zijn ze vergeten dat ze eigenlijk moesten hockeyen. Hierdoor komt Beuningen op een 3-0 voorsprong. Het laatste kwart komen ze dan toch aan in Beuningen en scoren er nog een. Eindstand 3-1

Concordia - scoop: 1-2
Ryanair tegen KLM in deze website zullen de ballen je om de oren vliegen, net als het aantal vluchten dat op schiphol landen en opstijgen. Echter door de luxere stoelen en de minder vercrackte stewardessen trekt KLM aan het langste eind. eindstand: 1-2

Nuenen - Heeze: 5-1
De gele onderzee√ęr tegen de kustwacht van Spanje. Helaas is de gele onderzee√ęr al zo diep gezonken dat de marianentrog bereikt is. Helaas voor de gele onderzee√ęr weet de Spaanse kustwacht de onderzee√ęr uit het water te blazen. En daarmee de kans om in de tweede klasse nog verder te verkleinen. Eindstand 5-1

Rosmalen - Venray: 7-2
Den bosch JB1 tegen de testosteron mannetjes van Guido. Dit zal de website worden van de ploeg die het meest kan schelden op het veld. De een helaas tegen zichzelf en de ander tegen de scheidsrechters. Het publiek ziet deze website groen en geel. Helaas voor Guido is de verdediging zo lek als een mand waardoor de arrogante jongetjes uit den bosch aan het langste eind. Eindstand: 7-2

Frank de Boer | 26/04

Apeliotes- Oedenrode: 5-1
Apeliotes Klaar voor de promotie. Makkelijke winst op Oedenrode en promotie is na genoeg verzekerd voor de Appels. Felix scoort drie maal, 1 keer een goal, 1 keer een kaart en 1 jonge stUdente uit Nijmegen. Hatrick weer verzegeld.

Bemmel- Uden: 1-2
Zoals aangegeven door de mannen uit Bemmel bezwijken ze wel onder de druk, als er maar vrouwen tegen over staan. Met deze gedachten heeft Uden een speler swap gedaan en heeft het heel Dames 1 opgesteld. Met succes want de mannen weten geen raad met de verleiding. Na de website een nog grotere blamage, ook deze bier estaffete moeten ze afleggen.

Beuningen - Gemert: 3-1
HC Koen en Sander onderweg naar boven de rivieren. Echter is het duo niet kompleet. Koen staat de dames te coachen en is vergeten om optijd richting het noorden te gaan. Voor Sander is dit ook onwennig en komt niet in zijn spel. De vleespet achterin bij Beuningen flatst drie keer recht door richting tweede paal en die worden allemaal binnen getipt. laatste 10 minuten is het Ierse duo weer kompleet en leggen er eigenhandig weer eentje in om Guccimen toch zijn cleansheet af te pakken.

Concordia- Hoge Bal: 2-2
Diep in het Limburgse landschap de derby waar voor lijfsbehoud of voor promotie wordt gespeeld. Uitslag voor beide teams een tegen valler. De mannen van de hoge bal wordt het nog lastiger te promoveren. Voor de mannen uit roerbek wordt lijfsbehoud niet vastgelegd. Stukje vlaai en Alfa na de wedstijd staat wel vast.

Nuenen- Heeze: 2-2
De degradatie kandidaat nummer 1 en de grootste schrik van de matrozen. De keeper van Heeze schijnt weer terug te zijn en maakt er een heus spektakel van deze website. 0-2 voor Heeze in de eerste helft en vervolgens laten de spelers van de gele bus het over aan de keeper om zich weer onder vuur te laten nemen. Twee goals vliegen er in, vervolgens wordt er weer ouderwets verdedigd door Heeze en staan ze weer met 11 man in de cirkel. Puntje om de sfeer er in te hoUden voor beide teams.

Rosmalen - Venray: 5-3
Beide ploegen kunnen redelijk aanvallen en redelijk slecht verdedigen. Doelpunten gaan er zeker vallen. Vervolgens is het aan Venvlaai om van de leuke sfeer bij Rosmalen een grimmige techno bunker te maken.

Vader Abraham | 25/04

Apeliotes - Oedenrode: 3-3
De studs spelen eigenlijk nergens meer om. Ook hebben ze helemaal geen zin om te hockeyen tegen een portie agressieve Brabanders. Toch laat appie zich meeslepen en laat twee totaal niet kostbare punten liggen.

Bemmel - Uden: 4-4 of 7-0
De nummer 2 van de competitie begint de pot met 10 man omdat de rest nog steeds in Heeze is te vinden. Als ze horen dat Uden de vrouwen ook heeft meegenomen komen ze de tweede helft toch nog even aankakken en maken gelijk. Uden is net zo afwisselend als de suikerspiegel van mijn oma met diabetes dus het zou goed kunnen dat ze ook tegen 10 man niet kunnen scoren en afgaan in Bemmel.


Beuningen - Gemert: 1-1
Gemert is goed in gelijkspelen of net winnen/verliezen. Beuningen is tegenwoordig niet meer goed in winnen en laat ook ditmaal punten liggen. Beuningen kan promotie vergeten en kan de weken hierna niet eens meer rekenen op een volledig elftal.

Concordia - Scoop: 3-3
Scoop lijkt de goeie reeks niet door te kunnen pakken na gelijkspel op en in Uden. De rood-zwart geklede derde klasse hockeyers uit Roermond hebben redelijk resultaat geboekt tegen de koploper en maakt het HC de hoge bal erg moeilijk in eigen huis.

Nuenen - Heeze: 2-3
Gaan ze het dan doen?! Ja ze gaan het doen! Heeze weet al hoe het is om te winnen van de Spanjaarden en is gebrand om deze kleine derby te winnen. Al zijn ze tevreden met degradatie is dit nog de enige pot die er echt toe doet. De blauw witte zijn ook nog verdrietig van de verloren punten in Gemert en kunnen een voorsprong niet verdedigen tegen de hekkensluiters.

Rosmalen - Venray: 8-5
Den Bosch A1 en HC Guido vinden scoren niet heel ingewikkeld. Al is het zo dat de portie mongooltjes van Guido echt totaal niet kunnen verdedigen en dus ook veel meer tegengoals krijgen.

Bemmel H1 | 25/04

terug komend op Jurgen kloppt

Heeze - Bemmel: 0-5
Heeze D1 - Bemmel: 1-0 (bierestafette)

Unaniem besloten dat Heeze D1 de leukste zijn jammer dat we ze volgend jaar niet meer zien.