Speelronde 19

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 09/05
  • 1457

Gemert - Rosmalen:

Heeze - Beuningen:

Oedenrode - Concordia:

Scoop - Bemmel:

Uden - Nuenen:

Venray - Apeliotes:
Reageren

Willywonka | 13/05

Gemert - Rosmalen: 3-3. Gemert pakt thuis zijn punten wel want dan heeft Koen er zin in. Rosmalen eigenlijk te goed om zo wisselvallig te presteren.

Heeze - Beuningen: 2-3. Beuningen komt met de schrik vrij nadat Heeze op het thuisveld toch nog over een laatste adem lijkt te beschikken. Hierna is het wel echt klaar voor de gele bus.

Rooi - Concordia: 3-4. Concordia op stoom na de punten tegen Scoop en Rooi verliest ongeveer alles de tweede seizoenshelft. Concordia pakt hele belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Scoop - Bemmel: 1-1. Scoop speelt nergens meer voor maar dat takkeneind naar Limburg doet de mannen van boven de rivieren geen goed. Voor Bemmel zure punten in de strijd om promotie.

Uden - Nuenen: 1-3. Uden gaat lang mee maar het klasseverschil is iets te groot. Nuenen komt met de schrik vrij.

Venray - Apeliotes: 6-7. Of 4-5. Of in ieder geval iets met veel doelpunten en Apeliotes die promoveert omdat Bemmel punten laat liggen. Felicitaties aan de studs!

De twaalfde man | 11/05

Gemert - Rosmalen: 4-4
Rosmalen scoort makkelijk, maar krijgt ze ook makkelijk tegen. Een feit waar Koen dankbaar gebruik van maakt.

Heeze - Beuningen: 1-6
Beuningen mag nog enigszins hopen op promotie. Tegen Heeze, dat de facto al gedegradeerd is, kan Beuningen zich dan ook geen misstap veroorloven. Gebeurt ook niet, Heeze is waanzinnig slecht.

Oedenrode - Concordia: 1-2
Na de winst op Scoop is het degradatiespook de deur gewezen door Concordia. Het tandeloze Oedenrode maakt een waardeloze tweede seizoenshelft door. Concordia neemt dan ook nog verder afstand van Uden.

Scoop - Bemmel: 2-2
Ai ai ai.. Bemmel. Na 1,5 uur ingeklemd te hebben gezeten in een te kleine driedeursauto, komen de Bemmelse Boys niet verder dan een gelijkspel in betondorp. Promotie wordt nog heel lastig denk ik.

Uden - Nuenen: 1-4
Makkie voor Nuenen. Uden is een onmachtig elftal. Wel leuke sfeer daar.

Venray - Apeliotes: 2-4
Op de ijsbaan in Venray kan Apeliotes gaan proberen het kampioenschap binnen te slepen. De kampioensstress houdt lange tijd de website in evenwicht; in het laatste kwart maakt Apeliotes het verschil.

Evert op Appèl | 10/05

Gemert- Rosmalen: 3-3
De rossige tegen Ros. Ook al is Rosmalen goed bezig dit jaar, de tuinbouwers uit Gemert zorgen weer voor het nodige punten verlies van de tegenstander.

Heeze- Beuningen: 1-5
Heeze mag weer voor eigen publiek op de pijnbank gelegd worden. De gele bus heeft nog schrik van de vorige website tegen de mannen uit het noorden. Een 9-0 uitslag blijft gelukkig uit, maar de weg naar de 100 goals tegen komt als maar dichterbij.

Oedenrode - Concordia: 6-1
Concordia heeft zich eigenhandig weer boven het Nederlands elftal gezet. Echter wordt er in de wijlanden van Rooi een dubbele hatrick voor Felix gefaciliteerd. De twee lompe CVs van Concordia leggen heb 4 keer pan klaar om Felix te laten scoren. De hatrick is pas compleet met de gele en rode kaart die hij krijgt van de kanaries.

Scoop - Bemmel: 2-1
Bemmel laat het succes naar de kop stijgen en begint daarbij ook nog eens last te krijgen van plankenkoorts. De mannen van de Hoge bal weten hier wel raad mee en maken maar al te goed gebruik van het thuis voordeel.

Uden - Nuenen: 1-6
De Smurfen hebben de vloek tegen Heeze weten te overwinnen. ook de schutkleuren van de matrozen op het blauwe veld van Nederland helpen niet mee voor de Utjes. Nuenen te groot voor Uden.

(nu luidt de vraag wie gaat de prijs voor 100 goals tegen als eerste in ontvangst mogen nemen? Uden of Heeze)

Venray - Apeliotes: 2-2
Guido&COke samen tegen de grote boze. Heel de basic fit komt de vaste klanten aanmoedigen. Met succes want het eerste kwart worden de stUdentjes van het kastje naar de muur gestuurd om het tweede kwart met een 2-0 achterstand te beginnen. Na het eerste kwart heeft de coach van Venray nog een keer hun tactiek herhaald en blijven wonder boven wonder nu echt een keer op eigen helft hangen en op de counter spelen. Apeliotes mag het kampioensfeestje in Nijmegen gaan vieren.