Speelronde 20

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 16/05
  • 1420

Apeliotes - Gemert:

Beuningen - Uden:

Concordia - Bemmel:

Nuenen - Scoop:

Oedenrode - Venray:

Rosmalen - Heeze:
Reageren

Piet jr | 20/05

Apeliotes - Gemert: 4-1
Gefeliciteerd Studjes! Na al die vroeg bee√Įndigde seizoenen is het eindelijk gelukt. Volgend jaar 1e klasse. Hopelijk komt er een nieuw veld want met deze mat kun je eigenlijk niet aankomen in de 1e klasse.

Beuningen - Uden: 6-1
Weinig over te zeggen, behalve dat Beuningen stukken beter is al zijn ze niet helemaal in vorm deze 2e seizoenshelft.

Concordia - Bemmel: 2-2
Beide teams zijn in vorm, concordia speelt zich veilig en Bemmel laat dure punten liggen.

Nuenen - Scoop: 3-2
Nuenen komt met de schrik vrij en komt op een gedeelde tweede plaats te staan. Dat wordt nog een potje volgende week!

Oedenrode - Venray: 2-4
Wat is er toch aan de hand met Oedenrode deze tweede seizoenshelft? Leken mee te gaan doen om promotie maar verliezen nu elke week.

Rosmalen - Heeze: 8-0
Heeze is klaar en Rosmalen heeft er zin in.
Wel een leuke 3e helft vandaag.

Gert | 19/05

Apeliotes - Gemert: 7-2
website om des keizers baard voor beide. StUdenten willen thuis nogmaals vieren dat ze de terechte kampioen zijn. Harken op een rot veld, goed feestje daarna. Gemertse jongens kijken verlekkerd naar alle stUdentjes na de website.

Beuningen - Uden: 6-2
Het Nederlands elftal gaat voor de laatste website van hun die ergens voor gaat. Helaas hebben ze te weinig kwaliteit om te stunten. Beuningen pakt eenvoudig 3 punten. ZoUden ze het toch nog kunnen flikken op de laatste speeldag? Alle hoop is op Nuenen gericht voor volgende week. (IJdele) hoop doet leven toont deze website aan.

Concordia - Bemmel: 1-6
Concordia wil handhaving realiseren. Echter gaat dat niet op eigen kracht. Deze pot is voor het doelsaldo tegen de onverstaanbare maar zeker niet onverslaanbare Limlanders. Net als afgelopen zondag zal het Briljant Bemmel zijn dat de toon slaat en de onmachtige tegenstander (die van geluk mag spreken dat er een Uden en Heeze in de poule zitten) hockeyles geeft. Volgende week allen naar Bemmel voor een onvergetelijk promotie feestje! De voorbereidingen zijn reeds gestart!! Wat een stunt.

Nuenen - Scoop: 1-1
Nuenen verslikt zich en haakt hiermee definitief af. Volgend jaar ook maar een paella stage in de zomer hoUden?

Oedenrode - Venray:4-6
Oedenrode is niets meer waard de 2e helft van de competitie. Venray wil graag meeste doelpunten voor en tegen. Beide zetten deze lijn goed door.

Rosmalen - Heeze: 7-0
Heeze tja....volgend jaar meer passende tegenstanders. Rosmalen kan lekker werken aan het vertrouwen voor volgend jaar. Wel dan nog even extra bij Den Bosch gaan shoppen en wellicht in 2023 de promotie. De bierestafette wint Heeze. Een jaar van volledige focus hierop werpt zijn vruchten af.

Roel van Velzen | 19/05

Apeliotes - Gemert: 6-0
Appie maakt een goede beurt tegen de medewerkers van de Appie. Vandaag mogen ze zich dan echt kampioen van de tweede klasse noemen. Ook tijdens de bier estafette winnen de stUdenten.

Beuningen - Uden: 2-2
Het Nederlands elftal met hangende pootjes naar boven de rivieren. BALmain keepertje staat hier al in te spelen, echter heeft Uden twee kansen en heeft de keep geen BALmee. Vleespet achter in legt er nog snel twee in om een punt thuis te hoUden.

Concordia - Bemmel: 3-3
Concordia wil handhaving vaststellen en doet er alles aan om de drie punten in Roermond te hoUden. Concordia legt er drie in aan het begin van de website door meester klasse behoud Bono. Bemmel weet zich in de tweede klasse eindelijk uit te vouwen na een lange rit richting het zuiden, dit komt alleen wel te laat om de overwinning mee te nemen.

Nuenen - Scoop: 4-1
De smurfen uit Nuenen hebben vlieg smurf aangesteld als midden velder om de mannen van de hoge bal geen kans te geven in de lucht. gargamel zorgt er alleen voor dat scoop er 1 in legt.

Oedenrode - Venray: 4-8
Onkunde van beide ploegen zorgt voor een heus doelpuntenfestijn. Oedenrode wil niet scoren maar scoort er toch 4 door de keep die bij Venray in goal staat. Venray scoort er 8 omdat Oedenrode er eigenlijk helemaal niks om geeft.

Rosmalen - Heeze: 6-0
Rosmalen houdt de hoop er in dat er nog gepromoveerd kan worden en beginnen scherp aan de website na de 6-0 voorsprong bij rust gaan de coaches en captains met elkaar in conclaaf en kennen ze de punten toe aan Rosmalen. De dames van Heeze zorgen er voor dat ook Rosmalen het moet afleggen tegen de Gele vrouwlijke bier trein.

Don Simeone | 18/05

Apeliotes - Gemert: 4-2
De kinderbubbels kunnen opengetrokken worden want de stUdenten zijn kampioen. Benieuwd of ze de selectie bij elkaar weten te hoUden anders zien we ze snel weer terug in de toch wel gezelligste competitie van het zuiden.

Beuningen - Uden: 4-1
Heeze & Uden degraderen dit jaar uit de competitie, in theorie is er nog wat mogelijk voor Uden maar daar praktisch gezien hebben ze daar onvoldoende kwaliteit voor. Een makkelijke middag voor Beuningen.

Concordia - Bemmel: 3-3
De mannen in het rood zijn de laatste weken bezig met een opmars. Een puntje scoren en handhaving is definitief binnen. Dit moet dan gebeuren tegen Bemmel. Een ploeg die ook in de flow zit maar toch menig website slechts met 1 doelpunt verschil heeft gewonnen. Gaat het deze zondag dan averij oplopen?

Nuenen - Scoop: 3-1
De 0 hoUden zit er de laatste weken niet in voor N0unen. De oude piraat op goal weet lang zijn goal schoon te hoUden, toch komt Scoop op voorsprong. De effectiviteit en flow van Nuenen speelt de boventoon en voor het einde van de website is er orde op zaken gesteld.

Oedenrode - Venray: 2-4
Het is dat er geen 3 ploegen hoeven te degraderen anders zou Oedenrode op basis van de tweede seizoenshelft mogen degraderen van mij. Wat bakken deze mannen er er weinig van.

Rosmalen - Heeze 6-0
Rosmalen pakt zijn puntjes en de Heeze valt uit elkaar. Hier is geen beginnen meer aan.

Vader Abraham | 17/05

Apeliotes - Gemert: 4-0
Hierbij de felicitaties aan de stUdentjes met het kampioenschap. Gemert thuis is een mooie pot om kampioen te worden en zal ook soepeltjes verlopen. Helaas is het daar in Nijmegen niet heel gezellig dus hebben de gasten van Gemert ook helemaal geen zin om te blijven hangen en keren met opgeheven hoofd terug naar de tuinbouw.

Beuningen - Uden: 2-3
Nadat Beuningen triest genoeg maar met 0-3 wint van Heeze lijkt het alsof het leven dan eindelijk uit de ploeg is. Uden wil kosten wat het kost handhaven en moeten dan gaan scoren tegen mister Gucci pet wat ze nog lukt ook. Beuningen ziet promotie in rook opgaan.

Concordia - Bemmel: 1-5
De mannen uit de outlet doen hele goeie zaken als het gaat om handhaving. Helaas zijn de mooiboys uit Bemmel in een soort wit groene flow beland die buikschuivend over het veld van Concordia walst.

Nuenen - Scoop: 2-0
Scoop speelt absoluut nergens meer voor en zitten afgelopen weken ook totaal niet meer in hun spel. Het Spaans nationaal team lijkt goed onder wat druk te kunnen presteren en weet thuis te winnen van de limbos.

Oedenrode - Venray: 6-10
Bereid je maar even voor op deze pot. Dit is geen hockey maar een knokpartij tussen ‚Äėkijk mij nou‚Äô en ‚Äėmn spieren zijn nog niet groot genoeg‚Äô. Persoonlijk wil ik dit graag gefilmd zien worden want een website die nergens meer om gaat die uitloopt tot een middeleeuwse veldslag is behoorlijk vermakelijk. De voorspelling is dan ook niet wat ik verwacht dat het echt gaat worden maar wie de meeste tegenstanders KO heeft geslagen.

Rosmalen - Heeze: 6-0
Rosmalen wordt misschien wel de lachende derde. Met drie punten achter op de nummer 3 kan het met drie keer winnen gewoon netjes op de derde plek belanden. Wie weet weten ze het zelfs zo gek te maken per ongeluk tweede te worden. Heeze kan beter de vrouwen opstellen want die kunnen wel winnen en waarschijnlijk meer scoren dan de mannen.

Bamischijf | 17/05

Apeliotes - Gemert: 4-1
De appels mogen zich officieel tot eerste klasser bekronen na aankomende zondag. De spitsen weten wel raad met de trage verdedigers van Gemert en leggen er meteen 4 in. Het Ierse duo uit Gemert leggen met een 1 tweetje die vanaf eigen helft begint er 1 in bij de appels die in de tussen tijd al aan het bier zitten.

Beuningen - Uden: 6-0
Uden gaat een moeilijke eindfase in, we kunnen na genoeg zeggen dat de heren uit Uden officieel gaan degraderen. Op de ijsplaat in Beuningen zien de Hollanders hun kansen op handhaving al helemaal smelten. 6-0 voor Guccimen en een clean sheet.

Concordia - Bemmel: 3-2
Concordia blijkt een goede reuze doder te zijn aan het einde van het seizoen. Zich zelf na genoeg veilig weten te stellen van degradatie. En op het thuis veld maken ze deze naam nog meer waar en weten ze te winnen van Bemmel. Bemmel presteert ondermaats vanwege een te kort aan pre workoutjes, deze zijn op de heen weg naar Roermond al op gesnoven.

Nuenen - Scoop: 6-1
De matrozen hebben de hele week op hun aannamens geoefend en weten alle hoge ballen aan te nemen. De mannen van de hoge bal worden helemaal zee ziek gespeeld door de matrozen en lopen wankelend terug naar de kleedkamer.

Oedenrode - Venray: 0-7
de langzame achterspelers van Rooi hebben geen antwoord op de snelheid van Guido & Co. Makkelijke overwinning voor Venray tegen een tegenvallend Oedenrode in de tweede seizoenshelft.

Rosmalen - Heeze: 3-0
Rosmalen staat zich al warm te spelen terwijl de mannen van Heeze alleen oog hebben voor de TD. website wordt gestaakt en een 3-0 overwinning voor Rosmalen, 14:45 stipt begint de TD dan ook met beide teams een goede opstelling voor de bier estafette.