Speelronde 22

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2C
  • 06/06
  • 1716

Apeliotes - Uden:

Beuningen - Bemmel:

Nuenen - Concordia:

Oedenrode - Heeze:

Rosmalen - Scoop:

Venray - Gemert:
Reageren

Mo jaraya | 12/06

It’s time for glory

Peter Pief | 09/06

Apeliotes - Uden: 6-1
De appeltjes hebben een makkelijke avond en vragen Uden mee om gezellig de zondag af te sluiten in de Villa van Nijmegen. Zou Nienke nog langskomen om 100 gratis bier uit te delen om het kampioenschap te vieren?

Beuningen - Bemmel: 1-2
Leukste website van het weekend, kan beide kanten op gaan. Ik gok dat Bemmel de winstreak doorzet. Zullen beide teams van tevoren naar een leuk festivalletje gaan omdat deze website toch nergens meer over gaat?

Nuenen - Concordia: 4-2
De blauwe smurfen zullen het helaas nog een jaar in de tweede klasse moeten doen. Wel weten ze het seizoen winnend af te sluiten. Volgend jaar weer een mooi weekendje naar Valencia om gezellig Ranking the Stars te spelen?

Oedenrode - Heeze: 2-2
Felix joekelt binnen 5 minuten een speler van Heeze tegen de grond waardoor hij er met een rode prent vanaf moet. Hierdoor speelt Heeze gelijk en kan het zich gaan opmaken voor de Bierestafette waar ze wel succesvol zullen zijn.

Rosmalen - Scoop: 4-2
Rosmalen de betere ploeg en wint deze website gemakkelijk van de Limburgse strijders. Wel gezellig feestje met mooie vrouwen na de website.

Venray - Gemert: 4-4
Guido tegen Rooie Jos. Mooie affiche met 2 spelers die de hele website de bal hebben, rest van het team had net zo goed thuis kunnen blijven. De ene na de andere solo zal worden uitgevoerd. Hierna een ontzettend gezellige super sunday zoals altijd in het mooie Venray.

bamiberend | 09/06

Apeliotes - Uden: 7-0
Een pot die beide partijen liever niet willen spelen. De Nederlandse ploeg degradeert naar League D in de Nation League en mag zich opmaken voor een laatste trap na van de kampioen. Uden ligt spreekwoordelijk aan de beademing en het is aan de studs om de stroom uit te schakelen. Het zou mooi uitkomen als de scheids niet komt opdagen.

Beuningen - Bemmel:
Felicitaties aan het adres van Bemmel. Niet altijd goed, maar in deze competitie moet je gewoon een aantal keer winnen, meer is niet nodig. Beuningen zit in zak en as nu het wederom een jaar tussen de lammen en de blinden moet hockeyen. Daarom gaan ze opnieuw onderuit tegen een ploeg bovenin. Wel een aantal leuke doelpunten in de derby van Gelderland. Rellen blijven uit...

Nuenen - Concordia: 5-0
Concordia, ook zon jammerlijk team dat we graag hadden zien vertrekken. Vandaag krijgt het een oorwassing van de Don Juans in het blauw, waarbij de dikke centrale nog een nare blessure oploopt. Verstandig dat die afzwaait na dit seizoen.

Oedenrode - Heeze: 1-2
Heeze neemt vandaag afscheid in stijl. Er is gevist in de talentenvijver en de youngbloods mogen het gaan laten zien. Niet dat er andere keuze is, maar dat heeft de coach er niet bij verteld. Oedenrode is laatste weken nog hopelozer dan Gordon met een terugval, wat zorgt voor een stunt van de geelhemden. De neutrale toeschouwer wordt niet verwend. De andere toeschouwers overigens ook niet.

Rosmalen - Scoop: 3-1
Rosmalen mag aantreden in de feestopstelling. Beide ploegen spelen nergens om, en dat is precies hoe de website er uit komt te zien. Het spitsie van Rosmalen mag keepen en de linksback pist een balletje binnen op rechtsbuiten. Scoop weinig te vertellen, maar dat boeit ze verder niet. Baljid scoort nog een leuke slalomgoal.

Venray - Gemert: 6-6
Ik heb maar een mededeling voor deze website: Hou elkaar heel. Dan wordt het 6-6. Anders vliegen de kaarten je om de oren en zal de website uitgespeeld moeten worden op het miniveldje.

Pietjr | 08/06

Allereerst mijn felicitaties en complimenten aan Bemmel, geen grote uitslagen maar wel je punten blijven pakken. Een aantal keer zelfs een 3-0 achterstand omgebogen naar winst. Wat mij betreft de verdiende promovendus, zowel hockeyend als in de 3e helft.

Aangezien alle promotie- en degradatieplekken al vergeven zijn houd ik het kort vandaag.

Succes allemaal weer en Venray en Gemert wees een beetje lief voor elkaar.

Apeliotes - Uden: 8-1
Beuningen - Bemmel: 2-2
Nuenen - Concordia: 3-2
Oedenrode - Heeze: 4-1
Rosmalen - Scoop: 3-1
Venray - Gemert: 3-2

Tot volgend jaar!

Don Simeone | 07/06

Apeliotes - Uden: 6-0
De kampioen tegen de degradant, David vs Goliath, pompen of verzuipen! Dat laatste mislukt. De lange ballen komen op de ijsbaan niet aan en verzuipen is er in de plaatselijke container niet bij. Succes volgend jaar heren!

Beuningen - Bemmel: 2-3
De derby uit de plaatselijke! Vleespet van Beuningen wordt vakkundig dichtgezet, mr scoop en opa corry strooien met de nodige passes. Uiteindelijk wordt de keeper van Beuningen simpel gepasseerd omdat achteraf blijkt dat hij zijn schoenen was vergeten en met Gucci badslippers op goal stond. Succes heren van Bemmel in de 1e klasse.

Nuenen - Concordia: 3-0
De mannen uit de outlet zijn safe en hebben zich verzekerd van een plekje in de leukste competitie van het zuiden. De blauwe spanjaarden draaien alvast een oefenwebsite met het oog op volgend seizoen en sluiten het seizoen af met cervezas en paella.

Oedenrode - Heeze: 5-1
De mannen van Heeze zijn op de fiets want de gele bus is gestrand. Punten levert het niet op, wel een goede bierestaffette want niemand hoeft te bobben.

Rosmalen - Scoop: 3-3
Rosmalen in vorm tegen een scoop uitvorm. Het enige verschil is dat de ziekenboeg uit Sittard leeg begint te stromen en er hierdoor eindelijk weer eens gehockeyd kan worden met gasten die wel op goal kunnen slaan.

Venray - Gemert: 4-4
De KNHB heeft besloten om deze website te begeLeiden met het VAR systeem na aanleiding van de eerdere matpartij. Op deze manier kunnen de beelden nog gedeeld worden met Glory en levert het in iedergeval nog iets positiefs op.

Tip voor Gemert: laat je supporters thuis, zorg voor scheenbeschermers, een bitje, een handschoen en je zorgverzekeringspas!

De Botskoning | 07/06

Apeliotes - Uden: 6-0

De appeltjes vinden het wel mooi geweest in de tweede klasse en stellen uit voorzorg voor eigen schenen heren 12 op. Zelfs hun bierteam weet makkelijk te winnen van de Koninklijke Nederlandse Beukploeg.

Beuningen - Bemmel: 4-1

De mannen uit Bemmel spelen nergens meer voor en mogen van Roel van Velzen daarom op zaterdag hun favoriete hobby uitvoeren, vrouwen regelen. Hierdoor missen de mannen toch een stukje scherpte. Beuningen daarentegen heeft zaterdag al een flinke warming-up gehad bij het plaatselijke festival en beukt op eigen veld nog even lekker door.

Nuenen - Concordia: 4-1

El smurfos zitten nog in zak en as nadat de promotiedroom in duigen is gevallen bij Bemmel. Maar gelukkig zit er wel genoeg hockeyend vermogen in het team om nog even makkelijk over Concordia heen te lopen.


Oedenrode - Heeze: 2-2

Gaat helaas nog 2 jaar duren voordat we deze kraker weer gaan zien. Beide ploegen toch wel teleurstellend dit jaar zowel op het veld als er naast.

Rosmalen - Scoop: 3-1

Rosmalen wil nog de derde positie zien te bemachtingen dus zullen nog wel redelijk zin hebben om te hockeyen. Plus het hele team heeft hun tinderdate uitgenodigd voor het eindfeest, dan moet er toch wat gepresteerd worden. Bij Scoop is de motivatie de afgelopen maanden ver te zoeken, dit is deze zondag ook niet anders. Hopelijk weten ze wel nog een mooi cornervlaggetje mee te nemen als kleine troostprijs.

Venray - Gemert: 2nd round KO

Hockey lijkt nergens op maar er is nog wat op te lossen naast het veld. Venray heeft niet voor niks het hele seizoen in de sportschool gestaan. Gemert heeft nog wel een klein bokslesje genomen afgelopen week maar zelfs rode Rico Verhoeven is niet opgewassen tegen de snelheid van Venray. Een mooie linkse hoek in de tweede ronde sluit een matig seizoen voor beide ploegen af.

Jaap Stockman | 07/06

Apeliotes- Uden: 7-2
De Appels uit Nijmegen leggen voor de laatste keer in de 2e klasse het Nederlands elftal in de loeren. Mooi hockey wordt het niet, beide CVs van Uden zullen de spitsen van de stUdenten lekker in kunnen pasen om de op goal te mogen schieten.

Beuningen - Bemmel: 2-4
Een onderonsje. Beide teams willen het seizoen goed afsluiten. Mooi hockey, maar een wel bekende saaie afsluiter van het seizoen in Beuningen. Hopelijk wordt er volgend jaar naast gehockeyd ook nog een beetje sfeer in de club geblazen daar.

Nuenen - Concordia: 2-1
De mannen uit Roermond hebben zich zelf hoogst persoonlijk veilig gesteld voor nog een jaartje 2e klasse. Nuenen blijkt wel de betere ploeg te zijn deze zondag. Bono zal nog een sprit in zetten waarmee hij AOW van Nuenen achter zich laat.

Oedenrode - Heeze: 3-1
Beide ploegen kunnen gewoon niet aan hockeyen toe komen. Oedenrode is al begonnen aan de zomerstop met de helft van het team. Heeze kan gewoon echt niet scoren. Ben gerust. volgend jaar zal ook Oedenrode zich aansluiten in de derde klasse.

Rosmalen - Scoop: 5-2
HC hogebal zal zich weer klaar maken voor een potje hoge bal werk. In Rosmalen zijn ze sinds deze week al bezig de vangnetten op te hangen. Met succes, alles wordt opgevangen en terug in de goal van Scoop gelegd.

Venray - Gemert: -
Na vorige keer zullen beide teams klaar staan om te strijden
en wel met boxhandschoenen aan. Vorige keer had iemand van Venray de chick van Gemert aan de haak geslagen met een knokpartij als gevolg. website zal worden gestaakt. Glory heeft een live uitzending op hun kanaal om deze mooie pot toch in beeld te brengen.

Vader Abraham | 07/06

U vraagt zich misschien wel af waarom ik in godsnaam deze voorspelling nog zou doen. Het antwoord op deze vraag blijft zelfs voor mij onbeantwoord. Fijne week gewenst! Xx

Apeliotes - Uden: 12-0
Voor een aantal appels is dit de laatste pot die ze spelen voor de stUdentenclub. Daarom willen ze graag nog een keer alles geven. Voor een aantal van Uden is dit ook de laatste keer dat ze spelen in de gefakede Nederlands elftal tenues. Daarom willen ze nog een keer niks geven. De studs winnen dus gemakkelijk.

Beuningen - Bemmel: 3-1
Bij deze grote complimenten voor de mooiboys uit Bemmel, of nouja Nijmegen want volgens mij kwamen ze daar allemaal vandaan. Naast alle vrouwen wisten ze ook de laatste nodige punten te pakken. Beuningen wil nog graag derde worden en wil de website dan ook winnen. Beuningen is dan ook gewoon de betere in deze website. Helaas voor hun net te laat.

Nuenen - Concordia: 2-3
Ik leef mee met de gasten uit Spanje. Na een weergaloze tweede seizoens helft hebben ze de droom om te promoveren helaas niet waar kunnen maken. Na dit verdriet komen er ook nog eens een paar gasten uit roermoney die inform zijn. De punten gaan in de zak van de mannen van Concordia.

Oedenrode - Heeze: 4-1
Oedenrode het lachertje van het seizoen. Vol
bombarie begonnen en met veel teleurstelling ge√ęindigd. In de laatste thuis website kunnen ze in eigen huis dan toch nog een feestje vieren na 3 punten op de hekkensluiter. Heeze succes in de 3e klasse hopelijk kunnen ze daar nog minder dan jullie.

Rosmalen - Scoop: 3-0
De mannen van Den Bosch zien de kans op een 3e plek en willen deze graag pakken. Op een mooie zondag middag met nog mooiere vrouwen weten ze de laatste competitie dag feilloos te winnen en kunnen ze de gasten uit Sittard dan nog wel belonen met een paar aaien over hun bol.

Venray - Gemert: 4-3
Guido kan nog een keer z’n mouwen opstropen om z’n spierballen te laten zien. Ook maakt hij er 4 maar dat vind hij niet zo belangrijk. De mannen uit Gemert eindigen 10e en zullen vast gaan solliciteren voor degradant van volgend seizoen.