Speelronde 2

Geplaats door: HelmOp ( )

  • 2C
  • 12/09
  • 938

Het seizoen is alweer begonnen vorige week en er zaten gelijk fraaie uitlsagen tussen. Wat voorspellen jullie komend weekend:
Wageningen-Bemmel
Gemert-Scoop
HCM-Basko
Oedenrode-Venray
Rosmalen-Maastricht
Wijchen-Horst
Reageren

Mr uit rosmalen | 16/09

Wageningen - Bemmel 4-2: De boys uit Wageningen zijn verdwaald in deze poule… maar Bemmel is verdwaald in deze klasse. Bij Bemmel heeft iedereen de infamous “ik heb er zin in maar eerst nog ff hockeyen” mindset. Dit wordt een aparte, maar leuke winst voor waggieningen.
Gemert - Scoop 2-0: Scoop traint wekelijks op een afgekeurd veld dus ze zijn niet gewend om op een ambachtelijk brabants veld te spelen. Het hele team is gedisoriënteerd eb weet niet wat ze moeten doen tegen het team van Ed Sheeran.
HCM - Basko 2-3: urnhum tegen meldhoven… moeilijk te voorspellen sinds ze beide van een goed verleden komen. Maar als ik aan urnhum denk, denk ik aan Gelderland. En als ik aan gelderland denk, denk ik aan “is dit uberhaupt nog een provincie?” Daarom de winst voor Meldhoven.
Oedenrode - Venray 11-0: Ik heb gehoord dat Guido, de enige goede spelers van Venray, weg is gegaan om degradatie op zijn naam te voorkomen… zonder de befaamde cappie weet Venray niet meer wat ze moeten doen. Daarom wordt dit een totale vernedering voor de mannen uit verre zuiden. Oja, die dikke spits van Oedenrode krijgt weer geel, denkt vervolgens dat het een plakje een kaas is en eet hem op. Daarna direct rood.
Rosmalen - Maastricht 6-5: Een website met veel goals en veel corners. De sleper van Rosmalen trekt z’n mond weer een keer open en er komt niks nuttigers uit dan een gele kaart… daarna scoort mr schijnflats 4 keer een corner nadat ze met 0-3 achter staan (de scheids is een clubscheids van Maastriech)
Wijchen - Horst 2-1: Horst is al een half jaar enkel bezig met het voorbereiden voor de komende bekerpot. Hierdoor zijn ze volledig vergeten te trainen voor de competitie… een pot tegen Wijchen, die ambities hebben tot minimaal 9e plaats, is altijd lastig. Door een gebrek aan interesse van Horst wordt het in de laatste 2-1 voor Wijchen.

Lobby | 15/09

Wageningen-Bemmel 3.1
Gemert-Scoop 3-0
HCM-Basko 4-3
Oedenrode-Venray 2-1
Rosmalen-Maastricht 3-1
Wijchen-Horst 4-1

Bemmellove | 14/09

Wageningen-Bemmel 3-3
Gemert-Scoop 1-0
HCM-Basko 3-2
Oedenrode-Venray 8-0
Rosmalen-Maastricht 2-1
Wijchen-Horst 4-2