Speelronde 3

Geplaats door: HelmOp ( )

  • 2C
  • 18/09
  • 1393

Na hier en daar al wat verassende uitslagen gezien te hebben is het weer tijd voor de derde speelronde met hierin wederom een aantal echte krakers! Laat uw voorspellingen erop los:
Maastricht-Oedenrode
Basko-Rosmalen
Scoop-Horst
Venray-Gemert
Bemmel-HCM
Wageningen-Wijchen
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
24-09-2023

Bennybenassi | 22/09

Bij Venray zijn ze vergeten hoe hockeyen werkt. Dus halen ze de veteranen maar van stal. In Gemert mag ed sheeran en zijn band weer een keer hockeyen voor een matig publiek en op een slecht podium. Maar toch gaat het ze makkelijk af
0-5
Basko is al met Venray aan het afspreken waar het degradatie feestje is dit jaar. Rosmalen was al afgeleid bij het woord feest en kreeg de 1-0 om de oren. Toen wisten ze dat ze moesten winnen voor feest dus flatste ze er nog 3 corners in.
1-3
Maastricht-Oedenrode 1-3
Holbewoner 69 en zijn kamaraden hebben deze week een interland op de planning staan bij de zuiderburen uit Maastricht. De stUdentjes uit Maas staan na 2 websiteen nog op 0 punten. Na een hatrick van Felix en een plakje kaas van vector ( die nu standaard voor het bruine fruit zorgt op de vrijdagavond )gaat Oedenrode met de punten terug naar Brabant. En blijft de teller bij de mannen uit Maastricht op 0 punten staan

Bemmel - HCM 1-3
Na een jaartje in de eersteklasse te hockeyen vonden de gasten uit Bemmel het wel mooi geweest. HCM heeft het hoog in hun bolletje na twee simpele overwinningen en besluit dan ook Arnhem onveilig te maken zaterdag. Toch weet Bemmel alle ballen in te leveren en is het een makkelijke overwinning voor HCM.

Scoop - Horst 2-1
Een echte Limburgse kraker. Horst staat er ook dit jaar weer om bekend om lekker te verdedigen. Ze komen daardoor al snel op een 0-1 voorsprong uit een counter. Daarbij staat de zeer matige rechtsback van scoop volledig te slapen waardoor de spits kan profiteren.
Na de rust komt de snelle dembele van Scoop erin. Horst raakt totaal in paniek en wordt er volledig uitgelopen. Ousmane is uiteindelijk de matchwinner met twee doelpunten.

Wageningen - Wijchen 6-2
Wageningen is uitmuntend gestart en Wijchen wil liever al weet terug naar de 3e klasse. De stuudjes denderen er overheen en geven Wijchen geen lucht. Makkelijke thuisoverwinning voor de stUdenten.

De3eklasse | 19/09

Maastricht - Oedenrode 1-1
Bij Oedenrode zijn ze nog steeds aan het feesten na hun 9-0 overwinning op Venray.
Basko - Rosmalen 0-4
De jongens van Basko zijn ook dit seizoen vergeten hoe ze hun stick vast moeten hoUden. Ook het niveau in de 2e klasse kunnen ze niet bijbenen.
Scoop - Horst 2-0
Saai potje. Scoop gaat voor 9 uit 3.
Venray - Gemert 0-3
Bij Gemert kunnen ze niet hockeyen en bij Venray willen ze niet willen.
Bemmel - HCM 4-2
HCM kan alleen thuis van Bemmel winnen.
Wageningen - Wijchen 4-1
Wageningen zal eenvoudig gaan winnen tegen Wijchen.

Lobby | 19/09

Maastricht-Oedenrode 2-2
Basko-Rosmalen 1-4
Scoop-Horst 2-1
Venray-Gemert 2-6
Bemmel-HCM 3-3
Wageningen-Wijchen 4-1