speelronde 7

Geplaats door: Na Afloop ( )

  • 2C
  • 17/10
  • 895

Kijkende naar het volgende speelronde (over 2 wk) zijn er drie websiteen waar een beetje (maar dan ook echt maar een heel klein beetje) spanning omheen hangt:

HCM (3) - Oedenrode (5)  | 2-0
Oedenrode is geen Wijchen, dus een 7-3 voor HCM gaat het vast niet worden, maar HCM wint wel. Rosmalen bleek te sterk, maar Wageningen was gewonnen, terwijl Wageningen - Rosmalen dan weer 2-2 was. 

Bemmel (4) - Horst (7) | 4-1
Bemmel verstevigd zijn 4e plek in de poule, want Horst schittert gewoon niet echt, tegen Venray maar 2-0 winnen terwijl je thuis speelt, verliezen tegen Maastricht, Horst zal (naar verwachting) nog wel wat verder in de ranglijst naar beneden kukelen...

Wageningen (6) - Gemert (8) | 0-2
Het is hoop tegen beter weten in, gezien het spel van Gemert de afgelopen weken. 

Gezien de stand in de poule maakt onderstaande dus niet echt interessant ... op dit moment! teams gaan wel vooruit in punten maar niet in positie.
Rosmalen (1) - Wijchen (10) | 5-0
Basko (11) - Scoop (2) | 0-5
Maastricht (9) - Venray (12) | 2-2
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
29-10-2023
29-10-2023
28-10-2023

Kale en Hockey | 25/10

Rosmalen - Wijchen 7-0 Rosmalen gaat gewoon lekker door waar het gebleven is. Wijchen daarentegen mag achterover leunen en uitrusten voor de derde helft. Veel plezier alvast!

Maastricht - Venray 7-1 Maastricht lijkt eindelijk op gang te zijn gekomen na de lastige start. Venray kan alleen thuis voordeel behalen wanneer ze op die gladde mat spelen. Laten we hopen dat deze website wél een keer zonder blessures zal verlopen.

Kale en Hockey | 25/10

Basko - Scoop 2-4 Spannende pot ondanks de plek waar beide teams staan. Scoop omhooggevallen en Basko andersom. Desalniettemin zullen de mannen uit t diepe zuiden de punten weer mee terug nemen naar hun saaie kantine waar (weer) niemand op ze staat te wachten...

Kale en Hockey | 25/10

HCM - Rooi 3-0 HCM zal ergens toch moeten gaan bewijzen dat ze uit de grote stad komen. Voor de bomenkwekers uit Rooi blijkt dit nog net een stap te ver.

Bemmel - Horst 6-1 Bemmel heeft vorige week gehakt gemaakt van Gimmert en zal dan ook met Horst weinig moeite hebben. Horst begint zich toch af te vragen of er nog ergens creativiteit rondloopt in het elftal.

Wageningen - Gemert 4-1 Op papier beide middenmoters. In het echt zullen de agristuds uit Wageningen er toch overheen denderen. Misschien weten ze nog wel wat jeugd van Gemert over te halen om in niemandsland te komen studeren volgend jaar.

Vader Abraham | 19/10

Terug van weggeweest hier mijn voorspelling:

Basko - Scoop (1-3)
De mannen van de hoge bal zijn los van de sfeer op de club flitsend gestart. De dooie boel op de club heeft blijkbaar geen invloed op het spel van de jongens uit Sittard. In Veldhoven gaan de mannen van Basko zich mateloos irriteren aan het verdedigende spel Scoop en verkijkt zich op de counter.

Bemmel - Horst (5-2)
Het vreemdelingen legioen van Bemmel heeft de draad weer te pakken. De gele medewerkers van de Albert Heijn hebben een makkelijk schema gehad tot nu toe en zoUden zomaar eens een degradatie kandidaat kunnen zijn.

Hcm - Oedenrode (5-1)
De internationals uit Arnhem kennen toch wel een goede seizoens start. In tegenstelling tot de start is het veld natuurlijk verschrikkelijk. Een groter thuis voordeel Bestaat er waarschijnlijk niet… De mannen van Rooi hebben dit ook nog nooit gezien en staan na twee kwarten 5-0 achter. Na rust probeert hcm de twee goede spelers die ze hebben te sparen en krijgen nog een goaltje tegen.

Maastricht- Venray (4-1)
Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik blij ben dat ik Venray als hekkensluiter zie staan. Als is vervelend aan die club. Maastricht heeft mooie vrouwen dus die hebben mijn voorkeur. Succes en hoop dat het meer wordt dan 4-1!

Rosmalen - Wijchen (9-0)
Rosmalen die het zelfs met de moeilijke tegenstanders makkelijk heeft en Wijchen die geen houding weet te geven. Hier hoef ik weinig woorden verder aan vuil te maken. Hele makkelijke middag voor de mannen uit Rosmalen.

Wageningen - Gemert (3-3)
De mannen van de tuinbouw altijd al een rare ploeg geweest. Ze winnen de potten die ze niet horen te winnen en verliezen de potten die ze wel moeten winnen. Wageningen nog steeds verdrietig door de verlies partij in Sint Oedenrode en kan niet meer dan een punten halen uit de pot tegen Gemert.