speelronde 8

Geplaats door: Na Afloop ( )

  • 2C
  • 31/10
  • 692

​Scoop - Bemmel | 3-1​ of 1-2
​100% de kraker van dit weekend, wordt spannend! Al verwacht ik eigenlijk altijd bij dit soort websiteen dat de overwinning voor de thuisploeg is.

Oedenrode - Rosmalen | 1-​4
​Te groot kwaliteitsverschil, Rosmalen met twee vingers in den neus naar de winst

Horst - Wageningen | 2-2
​Met het thuisvoordeel van Horst zou het ook een 3-2 kunnen worden, maar ik denk gelijkspel.

Gemert - HCM | 1-​4
​HCM moet die aansluiting hoUden met Scoop en Rosmalen, en dat gaat wel lukken tegen Gemert.

Wijchen - Maastricht | 1-2
​Maastricht zou bij winst zo naar het linker-rijtje kunnen springen... met een beetje mazzel!

Venray - Basko | 1-1
De degradatie kraker​, maar veel gekraakt wordt er niet! Maar natuurlijk wel weer dat kopje thee bij de rust, hè jongens!!
Reageren

Kale en Hokkie | 04/11

Scoop - Bemmel 0-3
De saaie Sittardse stunterds presteren al weken boven hun eigen kunnen en het blijkt tijd om te stoppen. Bemmel heeft de afgelopen weken zelfvertrouwen getankt en zal ook in de luwte van het Fortuna Sittard stadion veel goalen willen maken.

Rooi - Rosmalen 2-7
Een website van wereldse capriolen. Rosmalen geeft 20 keer een schijnflats waar er 10 van in de maag van de dichtstbijzijnde spits eindigt. Rooi zal gas willen geven en slaat hierin volledig door. Aardige gasten, buiten het veld.

Horst - Wageningen 0-4
De agristuds zullen balen dat er weer een Limburgse ploeg op het programma staat. In Horst hebben ze zoals altijd ook weinig zin om te hockeyen dus spreken ze lekker af om gezamenlijk een paar potten bier te drinken. De bierestafette bepaalt hier de uitslag.

Gemert - HCM 2-5
De Arnhemmers zullen het eerste kwart nog aan het bijkomen zijn van de rit naar Brabant. Hierna volgt verzorgd hockey waar de rood-blauwen keer op keer door zoek gespeeld worden. Hoogtepunt van de website wordt waarschijnlijk het debuut van de volgende 13-jarige uit de Gemertse jeugd.

Wijchen - Maastricht 1-4
De semi-Nijmegenaren hebben vorige week een jas gekregen van de koploper en gaan ook dit weekend geen potten breken. Maastricht lijkt scherper te worden. ZoUden ze dan toch hebben afgesproken dat de voertaal in het elftal duits wordt?

Venray - Basko 0-1
Het is elke keer weer hopen dat er niet op dat afgekeurde algenveld gespeeld word. Het gerucht gaat rond dat Venray volgend jaar op echt gras wil gaan spelen om zo nog fysieker spel te kunnen afdwingen. Basko lijkt iets beter te zijn daarom dat er per ongeluk een balletje in zal vliegen.

Verder allemaal harstikke veel plezier gewenst.

Vader Abraham | 03/11

Scoop-Bemmel: 0-1
Scoop is niet van het scoren. Wel van de bus parkeren. Belangrijke maar saaie pot zorgt ervoor dat Bemmel niet voor niets naar Sittard gaat.

Oedenrode-Rosmalen: 1-8
Die driftkoppen van Rooi pakken na een minuut of 5 al een rode prent waardoor de toekomstige kampioene een makkelijke middag hebben.

Horst-Wageningen: 0-4
Zoals ik eerder al zei; Horst is nu al de weg richting de 3e klasse aan het inzetten. Wageningen heeft ook wel weer even wat te bewijzen.

Gemert-HCM: 5-5
Vers uit de tuinbouw weten de mannen van Gemert te stunten. De oranje internationals verkijken zich op het tuinbouw fenomeen.

Wijchen-Maastricht: 2-4
De mannen van Maastricht kunnen wederom de tegenstanders niet verstaan en beginnen weer geschokt aan de website. Gelukkig beseffen ze op tijd dat dat niet uit maakt en gaan ze met een volle tas naar huis. Inmiddels kunnen we het ook wel stellen dat Wijchen moeite heeft met winnen zonder hun eigen scheidsrechters.

Venray-Basko: 4-7
Als ik jullie was zou ik naar deze website gaan. Vergeet dan niet om een keepers pak aan te trekken want de ballen vliegen alle kanten op. Ook zou ik aanraden de ME te bellen voor vertrek want dit kan niet anders dan knokken worden.

J v ‘t S | 01/11

Scoop-Bemmel: 2-2
Scoop staat netjes op plaats 2 maar hebben nog niet veel tegenstand gehad. Met een beetje pech pakken ze geen punten meer tot aan de winterstop. Na de website natuurlijk wel groot feest op die gezellige club daar.

Oedenrode-Rosmalen: 1-4
Makkelijke overwinning voor de mannen uit Rosmalen. Felix is weer lekker aan het beuken en pakt zn wekelijkse kaartje mee.

Horst-Wageningen: 1-3
Wageningen valt me toch een beetje tegen als 1e klasse degradant. Lopen 2/3 goede spelers rond maar verder is het geen bijzonder elftal. Bij Horst lopen helemaal geen goede spelers rond dus dit wordt een zware middag voor ze.

Gemert-HCM: 2-4
Willie wortel scoort er nog 2 (als hij meedoet) maar verder komt HCM hier niet in de problemen.

Wijchen-Maastricht: 1-2
Mestreech begint de laatste weken punten te pakken en zal deze reeks voortzetten in Gelderland. Scoren in de laatste minuut en nemen afstand van de degradatiezone.

Venray-Basko: 2-3
Heerlijke degradatiekraker met een hoop hakken, beuken en zagen.