SPEELRONDE 14

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 12/03
  • 496

We hebben iets te lang in onze winterslaap gelegen. Tijd om weer wakker te worden en speelronde 14 te voorspellen. Dit zijn de wedstrijden:

Wijchen - Wageningen
Gemert - Venray
HCM - Bemmel
Horst - Scoop
Oedenrode - Maastricht
Rosmalen - Basko
Reageren

6e klasse | 15/03

Wijchen - Wageningen: 1 - 3
Wijchen kruipt langzaam naar boven, maar de mannen uit Wageningen hebben genoeg individuele kwaliteit om die opmars een halt toe te roepen. Spannend duel wordt beslist in het voordeel van Wageningen.

Gemert - Venray: 5 - 1
Na 46 tegendoelpunten in de laatste 5 wedstrijden, mag Venray afreizen naar Gemert. Deze kwakkelende ploeg hoopt de draad weer op te kunnen pakken tegen de Noord-Limburse heren en dat lukt ook. Na een puntendeling in het heenduel, wordt er nu wel op een bespeelbaar veld gehockeyd. Dat zijn ze in Venray niet gewend en dus gaan ze er hard af.

HCM - Bemmel: 4 - 0
Bemmel is duidelijk nog niet volledig uit de winterslaap ontwaakt. Na twee nederlagen staat uitgerekend de huidige nummer 2 HCM te wachten. Bemmel weet eindelijk weer aan welke kant ze een stick moeten vasthouden, maar hoe ze hem moeten gebruiken blijft lastig.

Horst - Scoop: 4 - 3
Saai duel in de middenmoot van de competitie. Door de winst op Gemert hoeft Horst even niet meer maar beneden te kijken. Als ze met een schuin oog naar boven loeren, zien ze dat de heren van de hoge bal op een steenworpafstand staan. Scoop is blij dat ze een weekje niet op hun eigen ontzettend gezellige en sfeervolle club hoeft te zijn, maar de punten nemen ze niet mee.

Oedenrode - Maastricht: 5 - 6
Twee van de drie teams in deze competitie die wel snappen hoe je bekerwedstrijden moet spelen. Deze ploegen zullen dan ook erg aan elkaar gewaagd zijn, zo bleek ook uit het eerste duel. Ondanks verschil in hoe beiden uit de winterstop zijn gekomen, hebben de heren van Maastricht besloten niet voor niets de reis te maken. Na een doelpuntenfestijn zijn de drie punten voor de zuiderlingen.

Rosmalen - Basko: 9 - 0
Het duel tussen kop en staart, tussen leider en lantaarndrager en tussen kwaliteit en onkunde. Spanning is er de hele wedstrijd niet. Basko wil dat de competitie zo snel mogelijk voorbij is. Rosmalen ook, maar dan om het volgend jaar een stapje hoger te proberen. Het verschil tussen deze ploegen is te groot en Basko mag blij zijn dat Rosmalen er maar 9 tegen de touwen slaat.

lIlIlIlIl | 12/03

Wijchen - Wageningen 3-3
Wijchen zit er lekker in en Wageningen gaat weer eens op zijn bek door die belachelijk slechte corner van ze.

Gemert - Venray 2-1
Een erg belangrijk potje onderin de ranglijst. Gemert zal uiteindelijk de 3 punten thuis houden.

HCM - Bemmel: 4-1
genoeg spannende potten deze week. Ook dit is wel een leuke wedstrijd. HCM is thuis toch wel echt te sterk voor Bemmel. Bemmel krijgt de allerlaatste genade klap en doet na dit weekend echt niet meer mee voor promotie.

Horst - Scoop 2-1
Scoop is al heel lang niet meer wat het was aan het begin van het seizoen. Een uitwedstrijd in Horst is niet bepaald een fijne pot als het even niet lekker loopt

Oedenrode - Maastricht: 2-2
Maastricht lijkt minder moeiten te hebben met teams uit de eerste klasse dan teams uit de tweede klasse. Oedenrode uit is bepaald geen makkelijke pot, maar ik denk wel dat ze het rooij knap lastig kunnen maken.

Rosmalen - Basko: 6-2
Basko lijkt opgekrabbeld te zijn na de winterstop maar staat wel nog met lege handen. Ik denk niet dat dat gaat verander op bezoek bij de koploper