Speelronde 15

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 18/03
  • 519

Er staan een aantal spannende potten op ons te wachten dit weekend. Voorspellen maar

Basko - Oedenrode
Bemmel - Rosmalen
Wageningen - HCM
Scoop - Wijchen
Maastricht - Gemert
Venray - Horst
Reageren

Rechterpaal | 21/03

Basko - Oedenrode: 1-4
De holbewoner uit Oedenrode komt langs bij de kinderen van ASML om zaken te doen. Hij neemt drie punten, een groene, een gele kaart en twee hertjes mee terug naar Rooi

Bemmel - Rosmalen: 0-2
Een kwakkelend Bemmel tegen de koploper, voor de groen witte hemden is het aanhaken of afhaken. Helaas voor hen wordt afhaken.

Wageningen - HCM: 3-1
De topper van het weekend. HCM dat de afgelopen twee wedstrijden het af laat weten zorgt voor een wisseling van de wacht van plek 2 en 3. Echter is het publiek de grote winnaar, de scheidsrechters maken er een waar spektakelstuk van en fluiten corner na corner.

Scoop - Wijchen: 3-1
Een niet veel zeggende wedstrijd in het midden van het klassement. Knap hoe Wijchen zich na promotie zo snel veilig heeft kunnen spelen. Echter weten de ijshockeyers van de hogebal met hun ervaring een winst te geven voor hun eigen publiek.......... Wat een sfeer zal er weer zijn!

Maastricht - Gemert: 3-0
De studs rekenen makkelijk af met de niet zo rode mannen uit Gimmèrt. Kansloos en snel weer terug naar Brabant om bij Koen te gaan smeken om weer terug te komen.

Venray - Horst: 3-6
Een uitslag voor de derde klasse gespeeld door twee teams die ook in de derde klasse thuis horen. Wordt volgende week dan het magische getal van 100 doorbroken tussen de palen van de keeper uit Venray? Horst zorg voor een mooi voorzetje ;-)

baap07 | 18/03

Basko - Oedenrode: 2-4
Ondanks het knappe verweer dat de mannen uit Veldhoven op de mat leggen afgelopen weken lijkt na vandaag het geloof wel weggeëbt. Niet gek, 3 punten uit 14 wedstrijden is ook matig vrienden. Oedenrode sleept plichtmatig drie goals binnen en maakt zich op om tegen alle verwachtingen in nog om promotie mee te dingen. Knotsgekke taferelen.

Bemmel - Rosmalen: 2-5
Dan zit je in zon slechte vorm, en dan speel je ook nog eens tegen de drie beste ploegen uit de competitie. Dan zit het je ook niet mee. Duidelijk een gebrek aan kwaliteit. Voortaan lekker met zijn allen op zaterdagavond de kroeg in, het seizoen is over. Rosmalen doet een duit in het zakje en kan maar beter over een paar weken de schaal gaan ophalen.

Wageningen - HCM: 3-3
De leukste wedstrijd van het weekend. De supporters van Wageningen gaan er eens goed achter staan en HCM laat de spierballen zien. Beiden met weinig resultaat. Kanarie 1 en 2 fluiten een zure pot en dit resulteert in de nodige chaos. Wie o wie pakt toch dat tweede ticket uit deze helse klasse? In ieder geval niet Bemmel. De spits van HCM petst er vandaag drie binnen en mag bij mama op schoot vanavond. Kan niet zeggen dat ik jaloers ben.

Scoop - Wijchen: 1-2
Wijchen heeft er meer zin in, en de Noren zijn geslepen. Na eerst de massastart op de 10 km te hebben geschaatst, glijdt de Wijchense voorhoede er twee in. Het zal Scoop ook wat schelen. Sfeerloos en kansloos gaan zij ten onder. Op naar de zomerstop.

Maastricht - Gemert: 4-1
De internationals van Maastricht zijn zo slecht nog niet, die van Gemert wel. 1 + 1 = 2. Makkelijke middag in het Zuiden, misschien is er nog een leuk huisfeest in de buurt. Gemert mag terug naar hun zolderkamer. Hopen dat die rooie nog terug wil komen.

Venray - Horst: 2-2
Met een doelsaldo van -75 sta je er niet geweldig op na 14 potjes. Toch steken ze vandaag de draak met de Limboburen. Een ouderwetse kraker in de krochten van de tweede klasse. Hopen dat clubscheidsrechters fluiten, dan kan het pas echt escaleren. Ik ben blij dat ik er niet naar hoef te kijken.