Speelronde 16

Geplaats door: Liefhebbertje ( )

  • 2C
  • 30/03
  • 724

Het is Pasen, dus laat de voorspellingen voor komende week maar komen.
Reageren

baap07 | 30/03

Met de paasbrunch nog in de nek is een voorspelling na zon rustweek altijd lastig. Ik doe een schot voor de boeg.

Gemert - Basko: 4-4
Onze grote vrienden van Gemert zijn eigenlijk alleen veilig voor degradatie omdat Venray en Basko zo slecht zijn. Niets om je voor te schamen, maar ik denk dat we de degradanten van seizoen 24/25 al gevonden hebben. Hopelijk stunt Basko vandaag, maar ik zou er geen geld op zetten. Waardeloze website. Kijk maar wat de stand wordt met zn allen.

Horst - Maastricht: 1-3
Een website in de middenmoot van de ranglijst, in de krochten van het verzorgde hockey. Die Australi√ęr van Maastricht schiet er twee in, dat zit wel snor. En die met dat matje ook √©√©n. Die bejaarde aanvaller van Horst moet echt een keer gaan stoppen. Dit kan niet langer zo.

Oedenrode - Bemmel: 3-2
Oedenrode is thuis een stuk beter dan dat zij uit zijn, omdat er dan 100 imbecielen hen aanmoedigen en naar de overwinning schreeuwen. Die kwal van een centrumverdediger sleept er drie in, Bemmel speelt nergens meer voor. Kijken of Bemmel nog wel van de kleintjes kan gaan winnen.

Rosmalen - Wageningen: 2-1
Eigenlijk is dit de pot die bepaalt of Wageningen nog wil promoveren. Alles gaat bij hen goed tot de aanvallende 23 meter. Dan lijkt het net Ajax. De corner is waardeloos, en dat kun je van hun voorhoede ook zeggen. Zonder zingend publiek, wat ik vrij kneuterig vind, komt er helemaal niets van terecht.
Rosmalen blijft ongeslagen. Weinig aan toe te voegen.

Scoop - Venray: 5-2
Ik gun het Venray om toch nog wat punten te pakken. Laat het dan maar tegen de meest sfeerloze ploeg van deze competitie zijn. Gelukkig blijven de mannen binnen de Limburgse landgrenzen. De keeper van Venray heeft met een verbluffende score van 15 eieren in ieder geval de paaswebsite gewonnen van de plaatselijke basisschool. Dat biedt perspectief.
Dat ik het Venray trouwens gun, betekent natuurlijk niet dat het gaat gebeuren. Drie goals voor de spits van de betonplaateigenaren.

Wijchen - HCM: 1-6
Wijchen heeft al gestunt tegen een van de toppers van deze poule. HCM gaat terecht voor promotie. Als HCM zin heeft wordt het een grote uitslag. Doet het dit niet dan alsnog. Hoe dan ook, op naar de laatste pot voor het lentereces!