Speelronde 19

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 21/05
  • 543

Na een aantal weekenden stil te hebben gelegen gaat deze poule weer van start. Hierbij de websiteen:

Basko - Venray
Bemmel - Scoop
HCM - Gemert
Maastricht - Wijchen
Rosmalen - Oedenrode
Wageningen - Horst
Reageren

Horsefighter2024 | 26/05

We gaan de laatste 4 rondes in, 4 finales voor sommige teams zelfs. Het belooft een doelpuntrijke middag te worden.

Wageningen- Horst: 3-2
Wageningen mag hopen op een wonder, promotie is uitzicht. Geen zin om te hockeyen, Horst daarentegen heeft er misschien wel zin in maar kan het simpel weg niet.

HCM- Gemert: 6-0
HCM mag aan het doelsaldo gaan werken en sturen Gemert met dubbel jantje terug naar huis. Vanaf de eerste minuut smekend om een time-out.
Zoek op youtube:
Ook Gemert moet eraan geloven: Het enige goeie uit Gemert is de Time Out , schreeuwt speler RKS...

Bemmel- Scoop: 2-1
Leuk potje voor de neutrale kijker als je de ranglijst mag geloven. enige jammere is dat Bemmel geen leuk hockey speelt. Poep Scoop scoort maar het is niet genoeg.

Maastricht- Wijchen: 4-1
Maastricht aardig bezig sinds de winter, Wijchen is nog misselijk van die vreselijke heenreis en staat na 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan te kijken.

Basko-Venray: 3-2
Strijd om wie de grootse verliezer van de competitie gaat zijn. Hoewel Basko er stevig zn Best voor doet gaan ze vandaag toch Venray naar een plek onder hun stoten.

Rosmalen-Oedenrode: 4-2
Rosmalen helpt HCM een handje en klapt Oedenrode naar de derde plaats. De rooij heeft dit keer niet hun support van beschamende vaders achter hun staan.

Bennybenassi | 25/05

Basko Venray 1-2
Allebei de teams zijn klaar. Hebben er dus ook geen zin in om dat takken end te rijden. Ze lossen het ook op met een online potje poker. Gelukkig zijn de mannen van Venray heel goed in gokken. Komt door dat veld is ook altijd maar de vraag waar de bal heen gaat

Bemmel scoop 1-0
Scoop kan alleen maar thuis winnen, zo beginnen ze goed maar gaan ze uit niks waar maken. Is ook lastig als je 11 kneuzen op het veld hebt staan. Deze website is net zo droevig als de disco’s bij beide teams.

HCM Gemert 6-0
HCM is bezig met het doelsaldo omhoog te halen aangezien dat nog wel de promotie kan bepalen. Ze staan daarom ook in een live verbinden met Brabant. Gemakkelijke website voor HCM.

Maastrich- Wijchen 0-0
Lange reis wordt dit voor de mannen uit Wijchen. Beide teams spelen natuurlijk helemaal nergens meer voor en dat is te zien aan de website. Bij Maastricht is de hele beperkte rechtsvoor de uitblinker, maar ook hij weet niet te scoren. In het laatste kwart krijgt Wijchen nog een strafbal, maar de keeper van Maastricht houdt deze met gemak. Hierdoor eindigt het een bloedeloos gelijkspel.

Rosmalen - Karbonkel HC 2-2
De absolute kraker dit weekend. Karbonkel HC moet winnen om iets van zicht te hoUden op promotie, maar Rosmalen zal er ook op gebrand zijn om de drie punten te willen pakken. Felix en die nummer 4 van Rosmalen zoeken elkaar al speels op voor de website. De gele kanaries denken daarom dat ze al aan het vechten zijn en daarom krijgen beide spelers al voor de website een rode prent. Voor Rooi maakt dit verder niks uit, aangezien hij toch al geschorst was. Rooi komt door die lelijke mens achterin op 1-2 voorsprong, maar kort na rust zet die handige rechtsback een aantal keer flink opstomen. Hij zet Rosmalen op voorsprong waarbij Rooi later een goedkope strafbal krijgt en scoort.

Wageningen - Horst 3-0
Makkelijk dagje voor Wageningen. Horst komt gewoon niet opdagen, omdat ze de tijd vergeten in de wereldkeuken. 3-0 voor Rosmalen en nog 3 strafpunten voor Horst. Het maakt ze echter niks meer uit.

baap07 | 22/05

Bemmel - Scoop: 3-1
Bemmel is uitgespeeld, zo ook Scoop. Bij zon lijkt mij dat die haarband voorin een paar goals in het netje peert. Bij regen lijkt me dat meer Scoops favoriete omstandigheden. Een beetje als hun uitstraling. Daar zit geen warmte in.

baap07 | 22/05

Hoe is de scherpte bij de ploegen bovenin na een lentereces van formaat? Ik ben benieuwd.

Basko - Venray: 4-4
Een vriendschappelijk duel in de krochten van onze klasse. Beide partijen zijn al sinds de kerst uitgehockeyd, maar plakken er voor de lol nog vier speelrondes aan vast. De keepers van beide ploegen zijn van een niveau waar ze in de vierde klasse de hik van krijgen. Dat is niet goed. Helaas is de aanval net zo min. Het kan een doelpuntenfeest worden in Velthoven, of niet. Het zou Venray gegund zijn om de 150 doelpunten tegen nog te halen. Dat is hier nog nooit voorgekomen.

HCM - Gemert: 7-0
HCM kijkt met een schuin oog naar Brabant wat de uitslag daar wordt. Eerst zelf wel winnen aan de eigen dijk. Gemert heeft geluk dat Venray en Basko in dezelfde competitie zitten, anders waren ze er zelf uitgevlogen. Volgend jaar dan maar. Het zal wel uitzoeken worden voor de Arnhemmers. Pannas tellen dubbel, mits op beeld.

Maastricht - Wijchen:
In de categorie Weinig woorden aan vuil maken. Wijchen heeft voor het reces nog een flinke oplawaaier gekregen op eigen veld. Daar zullen ze zich van willen revancheren. Zij komen er na 70 minuten achter dat ze hier noch de kwaliteit noch de zin voor hebben. Snel naar de zomervakantie.

Rosmalen - Oedenrode: 3-1
De kraker der krakers staat op het programma. Althans, dat wil Rooij iedereen laten geloven. Analyse van Vader Abraham is accurater dan gedacht. Op eigen veld is Rooij een goeie ploeg, maar het zal zich bij plek 3 moeten gaan neerleggen. Plek 4 mag eventueel ook wel. Moet je je volgend jaar maar sympathieker opstellen.

Wageningen - Horst: 2-2
Wageningen verspeelt ook tegen Horst punten. De aanval stokt aan alle kanten en er blijft maar zand in de motor bijkomen. Na een aantal jaar op dit niveau verwacht ik dat deze ploeg nog wel even rondzweeft in de tweede klasse. Die libero zal wel verkassen naar een goeie ploeg na dit jaar. Kijken of dat publiek nog hun sneue clublied gaat opvoeren.

Vader Abraham | 22/05

Basko - Venray 5-3
Komt dat zien, komt dat zien. Voor deze pot had een extra speelweekend plaats moeten vinden. Dit had iedereen moeten zien. Helaas zal er niemand komen. Zelfs al zet je het bier goed koud en schijnt de zon zal er echt helemaal niemand komen. Fijn weekend beide!

Bemmel - Scoop 3-1
Totaal geen boeiende pot. Tenzij je het heel belangrijk vindt of je 5e of 6e wordt. Door dat anti hockey van de Limburgers hoop ik dat Bemmel dan 5e wordt. Nogmaals, lekker boeie.

HCM - Gemert 6-2
Als Gemert deze lijn doortrekt en het dus elke week net iets beter doen, verliezen ze alsnog dik. HCM zal de goals nodig hebben. Ik denk zelf ook dat ze zo goed als zeker de promotie kunnen vieren zondag.

Maastricht - Wijchen 4-1
Nog zon pot waar het nergens meer om gaat. Waar het wel om gaat is wie het wint als het gaat om de mooiste vrouwen. Denk zelf Wijchen maar Maastricht kent ook een hoop moppies. Laat me weten hoe jullie hierover denken.

Rosmalen - Oedenrode 5-1
Ik verwacht dat Rosmalen maar 1 corner weg zal geven, die er vervolgens in vliegt. In principe kan er namelijk maar 1 iemand bij Rooi echt hockeyen en de rest zijn maar een stel lompe boeren. Neem trouwens graag mn woorden terug. Zou het namelijk erg knap vinden als ze weten te winnen in Rosmalen.

Wageningen - Horst 5-0
Heel eerlijk gezegd dacht ik dat ik klaar was. Dit boeit ook echt helemaal niks. Het leuke aan deze website is wel dat de holbewoners uit Horst een keer in een stad komen. Ik zit me serieus af te vragen of ze naast de uitpotjes ooit buiten Horst komen. Ook als het gaat om het uitzoeken van een partner. Denk dat dat team Bestaat uit twee grote gezinnen, lijken allemaal zo op elkaar :).