Speelronde 20

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 27/05
  • 484

Deze competitie lijkt uitgespeeld. Venray en Basko zijn allang gedegradeerd en ook bovenin lijkt het nu bepaald. Rosmalen kampioen en HCM de tweede promotieplek. Zij hebben beide namelijk geen uitdagend programma meer. Horst heeft de touwtjes in handen, want zij moeten nog tegen de gehele top 3. Echter heeft Horst afgelopen zondag duidelijk laten zien dat ze al met de vakantie bezig zijn. Begrijpelijk als je het mij vraagt. Dit zijn de wedstrijden van aankomende week:

Gemert - Rosmalen
Horst - HCM
Maastricht - Basko
Scoop - Wageningen
Vernay - Bemmel
Wijchen - Oedenrode
(eigenlijk geen enkele interessante wedstrijd)
Reageren

Horsefighter2024 | 02/06

Gemert - Rosmalen 0-8
Rosmalen rost er een paar simpele goals in, weinig spannends aan. Gemert heeft geen zicht op het slechtste doelsaldo door Venray die deze titel elke week weer succesvol verdedigt.

Nummer 6 van Gemert laat ook nog maar eens even zien hoe belangrijk het is om mentaal sterk te zijn. Hoewel hij de enige is die wat met de bal kan is hij ook de enige die een kaart zal krijgen.

Horst - HCM 2-5
Horst doet het aardig deze afgelopen seizoenshelft, 1 gelijkspel en 2 verliezen doen ze leuk. Dit kan ook wel te maken met het feit dat ze de top 3 nog niet hebben gehad en nu krijgen. Helaas voor horst zullen ze geen punten meer halen de komende weken.

Maastricht - Basko 5-1
Diamond six, zou het nou eindelijk gaan werken? Tegen basko werkt elke tactiek dus die ook vast wel, saaie pot met weinig verrassends.

Scoop - Wageningen 1-3
Wageningen laat vorige week zien dat ze wel wat kunnen maar gaan vandaag gewoon weer terug naar middelmatige spel. Scoop scoort wel een doelpuntje om het voor de toeschouwers (mocht dat laffe groepje van 10 man er zijn) alsnog spannend te maken.

Venray - Bemmel 1-7
Venray gaat net niet het -100 doelsaldo aantikken maar is wel goed op weg. Bemmel speelt nergens meer voor maar op komen dagen is al genoeg in Venray om er een stuk of 7 in te leggen. Nummer 19 van Bemmel krijgt ook een keer de kans om een doelpuntje te maken, zijn laatste (en vrijwel enige) voor Bemmel? Transfermarkt is geopend in Arnhem, FabrizioRomano is al aan het speculeren.

Wijchen - Oedenrode 3-2
Niet perse de logische uitslag maar wel een leuke verassing? Rooi is het zicht op promotie nog niet kwijt maar weet al dat het eigenlijk gewoon klaar is. Nu nog deze 3 potten uitzitten en volgend seizoen opnieuw proberen.

baap07 | 27/05

Gemert - Rosmalen: 0-7
Rosmalen heeft het kampioenschap bezegeld. Oedenrode gaat op voor nog een extra jaartje in de tweede-klasse-carrousel. Het is ze gegund. De goals vlogen je om de oren bij de hekkensluiters van deze competitie. Uitgerekend de week erna komt Rosmalen op bezoek. Dat wordt vissen.

Horst - HCM: 1-9
Horst heeft geen enkel touwtje in handen. 10-1 verliezen is echt schandalig. Misschien moeten ze voor talent even uit een andere stamboom gaan tappen, want dit is echt te sneu voor woorden.

Maastricht - Basko: 5-4
Wat is dit verdrietig om over na te moeten denken zeg. Kansloze teams met weinig inspirerende spelers. Basko won nog wel van Venray. Had de Venrayse keeper een kaart gekregen of had die verdediger gewoon zin om die strafbal te stoppen? Zo blijf je natuurlijk nooit in de tweede klasse. Zo degradeer je zelfs naar de vierde klasse.

Scoop - Wageningen: 3-3
Wageningen denken dat ze opeens weer de mannetjes van de klasse zijn geworden na die dikke overwinning. Vandaag gaan ze gewoon verder waar ze mee begonnen waren: punten morsen. Welkom in de tweede klasse en welkom in Sittard-Geleen. Oppassen dat je voldoende brandstof in de tank doet mennekes.

Venray - Bemmel: 0-9
Bemmel raapt de goals bijeen en komt niet tot de dubbele cijfers. Dan ben je echt slecht. Nog een jaartje extra oefenen! Ik zou nu niet graag coach van Venray zijn. Of speler. Of inwoner. Eigenlijk is alles daar k*t.

Wijchen - Oedenrode: 2-8
Oedenrode vergooit de promotie. Dan zet je een super goede reeks neer en dan strand je op de derde plek. Snel het seizoen afmaken en dan kak scheppen in jullie boerderijen. Geen idee wat je daar nog meer doet. Vandaag lekker revancheren met 8 cornerdoelpunten!

Diamantenauge | 27/05

Gemert - Rosmalen: 0-10
Misschien is dit wel de beste wedstrijd om heen te gaan. Gegarandeerd veel doelpunten (wel allemaal in het doel van Gemert) en een feestje achteraf, omdat omdat de tuinbouwers uit Gemert het voor elkaar hebben gekregen om met een geweldig slecht elftal officieel niet te degraderen. Mits Basko verliest, maar dat zal ze wel weer lukken.

Horst - HCM: 0-10
Horst is al op vakantie en HCM speelt nog voor promotie. wat denk je zelf

Maastricht - Basko: 4-2
lekker boeie

Scoop - Wageningen: 0-5
lekker boeie

Venray - Bemmel: 0-10
Ik hoop dat het 0-20 wordt, Venray op weg naar 150 doelpunten tegen en een doelsaldo van -100 zullen ze sowieso wel halen

Wijchen - Oedenrode: 2-8
Lekker boeie