Speelronde 22

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 10/06
  • 665

Eigenlijk hoeft deze speelronde niet meer gespeeld te worden. In theorie kan Wageningen nog promoveren. Echter acht ik de kans groter dat het 0-30 wordt voor HCM dan dat ze verliezen van Venray. Nou ja kijk maar of jullie nog zin hebben om snel een paar voorspellingen te doen. Misschien leuk om binnenkort even een seizoens recap te doen? met een paar leuke vragen als wie was heeft de beste speler en wie de beste derde helft?

Basko - Bemmel
Gemert - Wijchen
Horst - Oedenrode
Maastricht - Wageningen
Scoop - Rosmalen
Venray - HCM
Reageren

Showboot | 13/06

Ten eerste ben ik het eens met nieuw volluk. Civicum en Uden lijken mij ook beter dan Basko en Venray. Al is dat niet heel moeilijk. Daarentegen hebben we Civicum al wel eens eerder in deze competitie gezien en dat was ook nooit om over naar huis te schrijven. Wat betreft het Oranje legioen uit Uden weet ik niet veel, maar verwacht ook weer niet dat zij comfortabel in de middenmoot zullen meedraaien. Denk geen makkelijk seizoen voor beide. Oh ja Baap leuk dat je nu laat weten van welk team je een speler bent. Echter doe ik er nog even niet aan mee. Ik kan wel vrijgeven dat ik ook speler ben in deze competitie, maar niet zo gelukkig om te mogen promoveren dit jaar. Daarom waarborg ik mijn ‘onafhankelijkheid’ op dit forum en vertel ik nog even niet waar ik speel. Veel succes gewenst in de Eerste klasse! Daar misschien ook maar eens een forum starten? Ik ken daar nog een paar teams ik doe graag mee

Nieuw volluk | 13/06

Inmiddels duidelijk dat Uden en Civicum gaan promoveren uit 3C. Zal vast beter zijn dan Basko en Venray

baap07 | 11/06

Showboot begrijpt het spelletje. Tijd voor een seizoensrecap. Ik stel voor om ook bekend te maken voor welke club je speelt. Ik trap hem af:
Speler van Rosmalen en onwijs gezegend eindelijk te verkassen uit deze poule. Ik wens iedereen het beste toe, en ik neus af en toe nog eens rond op het forum, no worries.

Basko - Bemmel: 0-8
Bemmel zal zich jammerlijk achter de oren krabben. Ik hoorde dat een aantal sterkhouders het fort ook onverdedigd gaan achterlaten. Als dat maar goed gaat. Basko moet hopen dat het handhaaft in de derde klasse. Ik mag het hopen voor ze. Vandaag een dikke overwinning voor de mannen uit Gelderland.

Gemert - Wijchen: 2-6
Wijchen heeft het dubbele aantal punten van Gemert, en toch staan ze op plek 9 en 10. Dat de man met de hamer dit seizoen niet komt, betekent niet dat hij er volgend seizoen niet gewoon wel is. Uitstel van executie, hopelijk. Alle respect voor Wijchen, die als promovendus een keurig seizoen draaien in deze vreemde klasse. Ik voorspel, en hoop, dan ook op een mooie overwinning. Zij hebben het in ieder geval goed geregeld dat zij om 10.45u kunnen spelen. De KNHB schijnt geen fan te zijn van Oranje.

Horst - Oedenrode: 2-2
Horst scoorde vijf keer tegen de kampioen. Niet gek. Wel jammer dat je er dan acht in je mik geduwd krijgt. Rooij zal vandaag niet hetzelfde doen. De cornerman neemt alvast vakantie. Waarschijnlijk naar zon ordinair oord.

Maastricht - Wageningen: 1-4
Wageningen gaat promotie ook net aan de neus voorbij laten gaan. Een teleurstellend seizoen blijkt. Als kers op de taart mag je je opwachting maken in Zuid-Limburg. Balen. Wel een overwinning en via de McDonalds naar huis.

Scoop - Rosmalen: 3-4
Rosmalen is officieel kampioen. Leuk voor ze. Op de betonplaat van Scoop staan zij er met zulke katers op dat het van kwaad tot erger gaat. De jokeropstelling wordt uit de hoge hoed getoverd en resulteert in een genante conclusie. Zelfs dan verliest Scoop. De keeper speelt in de spits, maar houdt zijn helm op voor de tip. De seizoensafsluiter valt in duigen.

Venray - HCM: 0-16
Vandaag winnen van een stel kleuters betekent promotie. Bij deze feliciteer ik de Arnhemmers vast! Venray is gedoemd om vandaag een flinke draai om de oren te krijgen. Tijd om door te selecteren jongens! Ik hoop dat het 0-16 wordt en dat daarmee geschiedenis wordt geschreven met 150 tegendoelpunten in 22 potjes. Wel sympathieke jongens trouwens.

Blonde Duitser | 10/06

Basko - Bemmel: 1-3
Twee degradanten waarvoor het seizoen toch een beetje is tegengevallen. Voor de een misschien nog wat meer dan de ander, maar toch.

Gemert - Wijchen: 0-4
Gemert gaat ondanks dat het minder scoort dan wedstrijden speelt toch niet degraderen. Ik denk niet dat dat ooit eerder is voorgekomen. Wijchen zou verassend genoeg nog wel eens twee plekjes kunnen stijgen.

Horst - Oedenrode: 3-3
Horst heeft afgelopen wedstrijd toch wel een knotsgekke wedstrijd tegen de kersverse kampioen gespeeld. Oedenrode speelt niet thuis en zal het dus lastig krijgen

Maastricht - Wageningen: 2-1
Maastricht heeft zich de tweede helft van het seizoen toch wel geprofileerd als een stugge ploeg om tegen te spelen. Al is winnen van Bemmel ondertussen ook niet heel indrukwekkend meer. Bij Wageningen kunnen ze echter alleen scoren als ze worden toegezongen door eigen publiek en dus denk ik dat de strijd der studenten wordt gewonnen door de internationale studenten van Maastricht.

Scoop - Rosmalen: 1-6
Bij Scoop komen ze zondag nog een keer opdraven om lam geslagen te worden door een ploeg die wel kan hockeyen. Rosmalen begint bij rust aan de terugreis om daar het kampioenschap te gaan vieren en zonder tegenstander op het veld lukt het scoop dan toch nog om een goal te maken.

Venray - HCM: 1-12
HCM komt fris en scherp aan bij Venray omdat promotie nog op het spel staat. Als ze bij rust al met 0-10 voorstaan komen ze erachter dat dat niet nodig was en dat het met 8 man en een kater ook wel gelukt was. De bidoenen worden alvast gevuld met bier en die spits van ze tikt er dronken nog 2 in. Uit medelijden spreken ze af dat de spits van Venray er ook nog een in mag tikken