Terugkijk Seizoen 23-24

Geplaats door: Showboot ( )

  • 2C
  • 19/06
  • 875

Hallo mannen! ik ben erg benieuwd wat jullie hebben opgemaakt van dit seizoen. Hierbij een aantal vragen om een mooi overzicht te creëren van dit seizoen.
Als eerst de belangrijke vragen

Leukste derde helft:

Knapste Dames:

Beste speler:

Beste keeper:

Meest ontwikkelde team:

Meest afgetakelde team:

Meest opvallende uitslag:

Team dat het meest is tegengevallen:

Team dat het verassend goed deed:

Overige belangrijke opmerkingen:
Reageren

Bennybenassi | 26/06

Leukste derde helft:
De td in Arnhem was er een voor de boeken, de biercantus was ongekend. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er een paar jongens van rooi nog steeds in bad zitten in Arnhem.

Knapste dames:
Horst staat hier in ieder geval stijf onderaan. Dat mag duidelijk zijn. Ik denk dat de blonde pony’s van Maastricht hier wel het voortouw kunnen nemen.
Beste speler:
De nummer 1 van Wageningen heeft her en der een lift erin gegooit en zijn directe tegenstanders de nodige nachtmerries bezorgt.

Beste keeper:
De keeper van Venray heeft ervoor gezorgd dat Venray niet met 1000 tegendoelpunten is geëindigd dus die is het belangrijkste geweest. Die van Rosmalen was op papier en in het echt toch echt de beste.

Meest ontwikkelde team:
Rosmalen is op álle vlakken toch echt het beste. Kan bijna geen zwakke plekken vinden( op Nienke cox na ) daarom de terechte kampioen.

Meest afgetakelde team:
Dit moet Basko wel zijn. Vanuit de eerste klasse komen en dan zo hard direct weer op je bek gaan. Als ze niet opletten spelen ze volgend jaar in de 4e klasse.

Meest opvallende uitslag:
Wageningen tegen Horst. 10 goals maken tegen horst is toch een zeer nette prestatie, tegen een ploeg die het liefste met 11 voor hun eigen goal gaan staan. Ondanks dat er bij Wageningen een aantal goede spelers zitten.

Team dat het meest is tegengevallen:
Bemmel. Na een hele nette eerste seizoenshelft toch flink teruggezakt. Mogelijk dat ze daar toch te veel bezig waren met de pareltjes langs de zijlijn?

Team dat het verassend goed deed:
Wijchen heeft het verassend goed gedaan. Buiten de hele knappe overwinning op Rooi hebben zij als promovendus veel punten gepakt. De aanvoerder de links boettoe zijn de bepalende mannen daar.

Overige belangrijke opmerkingen:
Fijne zomerstop allemaal mannen en tot volgend seizoen. Hopelijk kunnen we het hier dan weer wat actiever krijgen. Benieuwd hoe Karbonkel uit de zomerstop komt, misschien loopt hij nog wat geler aan volgend seizoen.

baap07 | 24/06

Leukste derde helft:
De TD bij Rosmalen is vaak drukbezocht door jeugdig vlees. Wel alleen als de zon schijnt. Op Horst, Scoop en Venray beleef je de meest treurige feestjes.

Knapste Dames:
Ik heb nog weinig parels langs de lijn zien staan. Nou moet ik zeggen dat er in onze competitie ook niet bijster gerse mannen rondlopen die betere vrouwen kunnen aantrekken. We gaan het zien volgend jaar.

Beste speler:
Cappie van Rosmalen weet er altijd wel weer een aantal in te prikken. Ik ben het eens met showboot dat die nummer 1 van Wageningen echt een knor is. Wel uiterst getalenteerd.

Beste keeper:
Ik moet zeggen dat ik de keeper van Wageningen nog het beste vind. Rosmalen heeft overall het beste team, dus niet gek dat ze louter slechte goals tegen krijgen. Venray moet echt op zoek naar een betere lijnman.

Meest ontwikkelde team:
Hoe verschrikkelijk ik dit ook vind om te zeggen, maar Rooij heeft zich kranig hersteld van een domper van een eerste seizoenshelft. Eigenlijk met name de corner begon te lopen, want de rest in de voorhoede kan geen bal raken.

Meest afgetakelde team:
Bemmel leek op voorhand kanshebber voor promotie, maar zij hebben zichzelf lelijk in de voet geschoten. Wat een mooi seizoen had kunnen worden, is in een flinke domper veranderd.

Meest opvallende uitslag:
HCM dat 4-1 wint van Rosmalen, na eerder weinig te vertellen gehad te hebben. Verder vind ik Wijchen 3-2 winst op Rooij ook bijzonder. Wijchen is door meerdere ploegen van de mat gespoeld, maar Rooij duidelijk nog niet volwassen genoeg als ploeg.

Team dat het meest is tegengevallen:
Basko. Degraderen uit de eerste klasse, en dan niet één moment het idee geven dat je er iets van kunt. Venray was altijd al slecht, maar marietje wat een niveauverschil met de top drie.

Team dat het verassend goed deed:
Wijchen heeft voor een promovendus akelig veel punten gepakt. Knap van ze. Verder is Rosmalen natuurlijk met maar één verliespartij ook zonder kleerscheuren uit de strijd gekomen.

Showboot | 19/06

Voordat ik reageer op de door mezelf opgestelde vragen, wil ik me even verontschuldigen. Er had natuurlijk terugblik moeten staan. Terugkijk bekt niet lekker. ach ja, hierbij mijn antwoorden

Leukste derde helft:
Mijn verhaal ontbreekt hier omdat er volgens dit forum ongepast taalgebruik in voorkomt. Ondanks dat dit niet het geval was. Maar mijn voorkeur gaat naar Rosmalen. Al heb ik vernomen dat het ook wel heel gezellig kan worden in Wijchen en Rooij.

Showboot | 19/06

Knapste Dames:
Heb hier en daar gehoord dat ze in het verre zuiden bij Maastricht wel een paar mooie dames rond lopen, maar voor mij wint Bemmel dit. Ik zou zeggen neem ze ook eens mee naar uitwedstrijden.

Beste speler:
Bij Wageningen loopt misschien wel de speler met de beste techniek rond. Die nummer 1 in het veld. Echter vertelt zijn rugnummer de rest van het verhaal al. Hij is zo licht ontvlambaar en heeft zon grote ego dat zijn gebrek aan speloverzicht hem een gemiddelde speler in deze competitie maakt. Als de sleep van Rooij eerder op gang was gekomen waren ze misschien wel gepromoveerd en was hij de MVP geweest. Echter is er denk ik maar een speler waarvan je kan zeggen dat zonder hem zijn team niet was gepromoveerd en dat is de spits van HCM. Hij kan niet alleen goed veldgoals maken maar heeft ook nog een prima sleep voor dit niveau.

Showboot | 19/06

Beste keeper:
Maastricht hebben wel een aardige keeper, zonder hem waren ze misschien wel een plekje lager geëindigd. Aan scorend vermogen ontbreekt het ten slotte. De bovenste drie teams hebben volgens mij allemaal een goede keeper.

Showboot | 19/06

Meest ontwikkelde team:
De Duitsers van Maastricht zijn gedurende het seizoen weer iets beter geworden in Nederlands en dus begon het ook steeds iets beter te lopen, jammer dat ze volgend jaar waarschijnlijk weer met een nieuwe lading Duitsers moeten beginnen. Oedenrode is uiteindelijk toch wel het team dat gedurende het seizoen steeds beter is geworden en ook verassend dicht bij promotie kwam.

Meest afgetakelde team:
Hier zou je ook Oedenrode neer kunnen zetten want de laatste paar speelronde verloren ze dan ook weer van Wijchen en Horst. Echter spannen Bemmel en Scoop hier toch wel echt de kroon. Die kregen beide na de winterstop helemaal niks meer voor elkaar.

Meest opvallende uitslag:
De 4-1 voor HCM tegen Rosmalen mag toch wel opvallend genoemd worden. Ook Horst en Rooij hebben thuis een paar opmerkelijke wedstrijden gewonnen/gelijk gespeeld. Ik zat alleen is terug te kijken en de 5-1 voor Gemert tegen Maastricht is toch ook wel erg opvallend in de 4e speelronde. Zeker als je je bedenkt dat Gemert slechts 22 keer gescoord heeft in 22 wedstrijden.

Showboot | 19/06

Team dat het meest is tegengevallen:
Bemmel valt toch wel tegen, maar ook als je kijkt naar de individuele kwaliteit binnen Wageningen vind ik het belachelijk dat je niet promoveert. Dat valt die coach toch ook wel aan te rekenen. Wat een schreeuwlelijkerd is dat. Een tip aan Wageningen: Gooi die vent eruit!

Team dat het verassend goed deed:
Sint-Oedenrode wint deze toch wel. Ook hulde voor de mannen van Wijchen die nog een mooie 8e plek hebben veroverd. Horst altijd heel steady met de kwaliteit die ze hebben, maar dat is geen verassing meer.