NIEUWE RONDE NIEUWE KANSEN POULE ZUID

Geplaats door: WILLYWONKA ( )

  • 2D
  • 26/07
  • 2007

Ha mannen,
Dit jaar zijn we Poule D, wat ik toch wel jammer vind maar goed. Poule C voelt zo vertrouwd.

De matadoren, giganten, legendes, helden en dikke dipshits van dit jaar zijn:
- Best H1
- Civicum H1 (beiden welkom (terug) op het forum)
- Concordia H1
- Drunen H1 (hebben jullie nog steeds die afro op de club rondlopen die niet kan fluiten? Welkom terug iig in de mooiste poule van Zuid NL)
- Gemert H1
- Horst H1 (elk uitspelend team wordt geadviseerd te reserveren bij Horst World Kitchen, voor wie het niet kent, bezoek hun site en wordt verliefd op het Limburgse haute cuisine)
- Maastricht H1 (nu al zin in de grappen en grollen over hoe tering ver het rijden is naar jullie)
- Nuenen H1
- Oedenrode H1
- Rosmalen H1
- Scoop H1
- Venray H1

Kortom 5x Limburg jippie de ja ja jee.

Gooi hieronder je voorspelling voor de eindstand van de ranglijst. Hou het daarbij weer lief voor elkaar! We willen niet hebben dat de 5 nieuwkomers in onze poule meteen gaan janken.
Reageren

Diego Kotsa | 02/08

1. Nuenen:
De smurfjes willen de overstap maken naar de grotere jongens, en eindelijk af van Gargamel in de vorm Heeze. Zal dit het seizoen zijn dat de matrozen vleugels krijgen?

2. Maastricht
Een van de weinige Limburgse teams die meer spelers heeft die ABN kunnen spreken dan alle teams uit de poule. Zij willen dan ook weer snel op Ni Vieu/Vo hockeyen.

3. Rosmalen
Runner-up en een spannende strijd met Maastricht voor promotie. Helaas zal Rosmalen dit seizoen weer bekend staan om de leuke feestjes en de club die nog een jaartje 2de klasse mogen spelen.

4. Best
Best komt in een warm bad terecht. Eindelijk weer een keer overtuigend kunnen winnen van enkele ploegen en zoals gewend onderuit tegen de betere ploegen. Best zal dus genieten en willen handhaven.

5. Scoop
de eerste echte Limburgers die in het linkerrijtje zullen voorkomen. De eerste prijs die op de naam van Scoop komt te staan dit jaar is winnaar meest sfeerloze club.

6. Venray
De Bicep Boys zullen dit jaar wederom wisselvallig zijn en per website kijken op welke plek ze willen komen te staan.
Winnen tegen de koplopers en verliezen tegen de degradatie kandidaten.

7. Civicum
De promovendus zal dit jaar hoge ogen gooien en wat wel bevochten overwinningen boeken. Echter zullen ze niet veel hoger stijgen dan de 7de plaats. Even een kleine TOTO: Civivum zal de kwart finale van de Silver Cup gaan halen.

8. Concordia
Roermond heeft eindelijk weer hun eigen clubhuis. Het Bestuur heeft alleen een andere Visie gekregen en zal tijdens de trainingstijden van hun eerste teams verbouwingen inplannen met de mannen als aannemer. Hierdoor verliest Concordia grip op de competitie.

9. Oedenrode
De trekpaarden zijn toch echt met pensioen gegaan. Hierdoor zal Rooi toch echt moeten gaan winnen tegen wat kleineren.
Een kleine disclaimer: de trekpaarden die met pensioen zijn gegaan zitten in de frikandellen verwerkt die in Oedenrode altijd geserveerd worden. Zo zijn ze er toch nog een beetje bij!

10. Gemert
Hopeloos maar toch handhavend zijn de roden uit Gemert. Iets minder rood in het veld bij Gemert. Dit wordt gelukkig gecompenseerd door middel van billenkoek op de zondagen.

11. Horst
Dit jaar zal de slechtste degradant Horst zijn. Door een goede start van het seizoen zal er hoop zijn in de keukens bij Horst. Als blijkt dat er toch iets te hard van stapel gelopen wordt zullen ze weer afreizen naar de 11de plaats om vervolgens de orginele duikboot achter aan te gaan naar de derde klasse.

12. Drunen
Over dit jaar zal niet veel gesproken worden in Drunen, de verwachtingen zijn laag en de prestaties voldoen aan de verwachtingen. Wel zullen ze winnen van Horst en als Beste degradadant bekroond worden. De open selecties zijn dan al gestard in Drunen, opzoek naar een goede thuisfluiter.

Bankwarmer | 27/07

1. Nuenen
Hopelijk kunnen de blauwe zeelieden de druk aan als gedoodverfde kampioen, vorig jaar net geen promotie en zonder Beuningen in deze poule moeten ze het nog maar even laten zien. Dit jaar nieuwe ronden en nieuwe kansen voor de pakjesboot van duo AOW en de piraat.

2. Rosmalen
Den bosch JA1 met een jaar extra ervaring in de benen gaat hoge ogen gooien voor tweede promotie plaats. Hopelijk kunnen ze het jeugdige snel verwerken en volwassen de websiteen te killen.

3. Maastricht
Het enige team waarbij afstand een voor- als nadeel gaat werken, met de vier andere teams uit Limbawe gaan ze strijden om de titel ‚Äúkampioen van Limburg‚ÄĚ.
Tip van het huis: boek een weekendje Maastricht als je niet om 8:00uur wilt vertrekken.

4. Best
Na een paar jaar in de eerste klasse gebivakkeerd te hebben met onze vriend Covid-19, gaan de schoffies uit de schaduw van Eindhoven voor een stabiel seizoen in de top vijf. Alle thuiswebsiteen mede door een ontiegelijk slecht veld worden gewonnen.

5. Venray
Over competitie vervalsing gesproken, de noord Limburgse formatie zal ook dit seizoen weer de nodige trage back doldraaien op hen dieptrieste groene vlakte. (Venray staat alleen zo hoog als ze Guido hebben kunnen behoUden.) Benchpress PR Sunday nieuwe competitie binnen de poule?

6. Scoop
Middelmatige ploeg in de middenmoot met een sfeer van een vierdeklasser.

7. Oedenrode
Felix gaat dit seizoen weer vol voor de dames van de clubs en zal er ook alles aandoen om eerder van het veld te mogen (of helemaal niet te hoeven spelen). Willem heeft afgezwaaid voor het equipe terrible van Rooi, zij zullen samen met Gemert gaan uitvechten welk hoveniers team niet gaat degraderen.

8. Gemert
Over rood gesproken, de Koen en Sander show is afgelopen. Sander zag de samenwerking niet meer zitten en werd door de redactie en medewerkers zo de sloot in geflikkerd. Heel veel succes met overleven.

9. Civicum
Hij is terug van weggeweest, de myth, de legend, de Rotterdammert Harry Muntjes.
Ja dames en heren hij is weer terug en we kunnen nu al weer reikhalzend uitkijken naar de post-match interviews/verslagen met deze blonde cultheld. De club staat op een troosteloze vlakte maar ze zullen wel handhaven.

10. Drunen
Geen idee wat we hier over moeten schrijven ze zullen waarschijnlijk niet veel beter zijn dan de roermoney buslijn of de wereldkeuken uit horst.

11. Concordia
Vorig jaar ontsprongen ze de dans ternauwernood maar dit seizoen gaat de bus van de outlet afstreven op een enkele reis richting de derde klasse, afscheid nemen van de tweede klassen op je eigen club kunnen alleen de allergrootste.

12. Horst
We hebben een nieuwe gele onderzee√ęr, de mannen van de wereldkeuken zullen het klasse verschil gaan merken en na een jaartje weer afdalen naar de derde klasse.

Bamischijf | 27/07

Wat heb ik er weer zin in dit jaar.
Dit is mijn voorspelling voor aankomend jaar:

1. Maastricht:
Mestreech heeft een wapen, deze is in de tussentijd niet meer geheim. De afstand tot de rest van de clubs werkt in hun voordeel.

2. Nuenen:
Na vorig jaar de tweede plek af gestaan te hebben aan Bemmel zullen zij dit jaar zorgen voor een feest. Hopelijk is het AOW duo in de tussentijd met pensioen en kunnen we hier ook leuke feestjes verwachten.

3. Rosmalen:
De mannen uit den bosch zullen volgend seizoen nog een jaar in de tweede klasse spelen ondanks alle ambitie bij de mannen. Op de ranglijst van feesten en partijen zullen zij wel de lijst Leiden.

4. Venray:
Als verassing dit jaar zal Venray meedoen om de bokaal. Echter weet Guido en coke er weer net naast te grijpen. Wel gaan de geruchten dat de fitness aparaten in het clubhuis zijn aangekomen, dus verwacht maar super bankdruk zondagen op Venray.

5. Best:
Het niveau woordgrappen zal dit jaar hoger worden door de komst van de mannen uit Best. Hopelijk zet iedereen zijn Beste beentje voor om dit waar te maken.

6. Concordia:
Nu de mannen uit Roermond weer op eigen clubbie mogen spelen zullen de mannen ook meer weten te winnen. Dit jaar hopen dat er tijdens de lunch wel mooie stukjes vlaoi klaar staan.

7. Scoop:
Net als vorig jaar zullen de mannen uit Sittard mee doen voor de prijs van het meest matig. Ook dit jaar pakken ze de prijs.

vanaf deze positie zal er tegen degradatie gestreden worden
8. Oedenrode:
Na vorig jaar zie ik de positie van Rooi weer somber in. Hopelijk krijgen ze volgend seizoen weer een frisse wind door de club. De afgelopen jaren waren het alleen maar natte winden.

9. Civicum;
Als dit jaar de Maas dit jaar besluit te meanderen is dit de enige club die boven de rivieren ligt. Toch weten de mannen uit Cuijk zich veilig te stellen van degradatie.

10. Gemert:
Nu de Koen en Sander show officieel van het veld is verdwenen zal Gemert nog net het hoofd boven water weten te hoUden. Volgend jaar zullen ze dan ook een nieuwe selectie proberen te werven door het nieuwe concept Hockey&Tuinbouw.

11. Drunen:
De koers richting derde klasse was vorig jaar al ingezet. Dit jaar pakken ze die koers door en zullen nu echt degraderen.

12. Horst:
Ondanks de culinaire toevoeging zoals hierboven vermeld, zal Horst toch weer terug moeten keren naar de derde klasse. FYI in de tweede klasse is het gebruikelijk dat iedereen die thuis speelt voor de tegenstander een lunch regelt. Misschien is dit in combinatie met de Horst World Kitchen wel een once in a life time experience