Speelronde 1

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 05/09
  • 1906

We gaan eindelijk van start, brand los!

Nuenen - Venray

Gemert - Best

Scoop - Drunen

Civicum - Concordia

Maastricht - Horst

Oedenrode - Rosmalen
Reageren

El Pepe | 10/09

Nuenen – Venray: 3-1
Nuenen heeft in de zomerstop niet stil gezeten. Of misschien wel. Hoe dan ook, ze hoUden het momentum van vorig seizoen vast en winnen van Venray.

Gemert – Best: 0-3
De 2e klasse bevalt Best goed. Gemert kan de punten niet in eigen huis hoUden en kan gaan kijken naar de nieuwkomer Drunen.

Scoop – Drunen: 1-2
Na 70 minuten glibberen en glijden weet Drunen toch uiteindelijk de beslissende goal erin te prikken.

Civicum – Concordia: 1-1
Een website waar hard gestreden gaat worden voor de punten. Beide ploegen moeten genoeg nemen met 1 punt. Beter een half ei dan een lege dop?

Maastricht – Horst: 4-0
De tocht naar het zuiden zal Horst niet goed doen. Suf van de autorit begint Horst aan een website die ze liever snel vergeten.

Oedenrode – Rosmalen: 0-5
Een makkelijke pot voor de jongens van Rosmalen. Drie punten worden meegenomen naar Den Bosch en er kan gekeken gaan worden naar de website tegen de degradant uit de 1e klasse, Maastricht.

Bankwarmer | 07/09

Nuenen – Venray: 3-2

De blauwe matrozen zijn weer terug maar hebben wel na de laatste competitiewebsite de nodige speler moeten laten gaan, het AOW-duo is gehalveerd de piraat is gaan varen en Pedro is terug naar San Sebastian . Hopelijk hebben de smurfen genoeg ranking the stars gespeeld voor het begin van dit seizoen. V2ray heeft de hele zomer getraind in de gym en vorige week pas de sticks opgepakt, gewapend met pomp apparaat en de v1 van Beukers gaat het ijzercollectief van Guido & co opzoek naar de eerste goals van dit jaar…

Gemert – Best:2-2

De degradant van de eerste klasse tegen de koppige middenmoter van de tweede klasse. De schoffies uit de schaduw van Eindhoven gaan met goede moed naar de groene betonplaat van de kassenbouwers. Geen leuke website eindigt in puntendeling.

Scoop – Drunen: 3-1

De Drunenaren hebben geluk dat ze de eerste website van het jaar naar het sfeerloze Sittard mogen, het schijnt dat Burak Yilmaz nu ook daar de scepter zwaait en een aantal Turkse slagers een stick in de hand heeft gedrukt om de hoge bal van wat Ottomaanse strijdlust te voorzien. Ondanks de goede bedoelingen blijft het glibberen en glijden in Sitanboel.

Civicum – Concordia: 2-1

Cuijk is terug in de tweede klasse na het kampioenschap in de derde klasse, Harry en co mag het gaan opnemen tegen de buslijn uit de outlet wat ze mogelijk drie punten gaat opleveren. Bij Roermoney heeft Bono afscheid genomen en kan de rest gaan vrezen voor degradatie, the last dance is de tweede klasse is begonnen.

Maastricht – Horst: 3-0

De strijd om de limbo-cup gaat dit jaar beginnen met voor de world kitchen op het strijdtoneel van Andre Rieu. De nodige “langs de lien” en “van wae is dieze man” zal veelvoudig over het veld klinken, voor de nieuwe gele onderzeeër geen leuke website voor de mannen van de Maas een prima boost voor het zelfvertrouwen.

Oedenrode – Rosmalen:1-4

Mannen hou je vrouw binnen en zonen laat je moeders thuis want Felix is weer actief op de hockeyvelden. Hij zal op het veld weer de nodige scherpe zagen uitdelen om op jacht te gaan voor de “Patrick Pothuizen trofee” die aan het einde van het seizoen word uitgereikt aan de speler met de meeste kaarten. Naast kaarten zal hij na de website ook een poging wagen om de moeders van Rosmalen JO18 te versieren met hopelijk wat geluk scoort hij dan wel. Rosmalen kwalitatief veel beter dan Rooi, zakelijke overwinning dus.

Grechterpaal | 05/09

Nuenen - Venray: 4-0
De bank drukker uit Venray rijden richting Brabant. Hier treffen ze echter geen Pre-workout aan, hierdoor zijn de elf van Venray op het veld niet vooruit te branden. De Piraat van Nuenen zal vanuit de goal de ploeg naar de overwinning helpen.

Gemert - Best: 2-3
Het begin van een nieuw seizoen in Gimert. Echter is het een seizoen met een lastige start. De Koen en Sander show is van de buis gehaald en dit merken de kassenbouwers. Best weet de website pas aan het einde in het slot te gooien.

Scoop - Drunen: 5-0
De mannen van de hoge bal wachten de Brabanders op. De mannen uit Drunen waren alleen niet ingelicht over het feit dat de ijzers ondergebonden moesten worden om een volwaardige tegenstander te zijn. Drunen geen schijn van kans op het braak liggende gebied bij Fortuna Sittard.

Civicum - Concordia: 1-1
Beide ploegen hebben een relatie met de derde klasse. De ene is net gepromoveerd uit de derde klasse. De ander wilt graag naar de derde klasse. Beide tactieken zijn hier op ingesteld dus een gelijke strijd volgt. 1-1 is de eindstand.

Maastricht - Horst: 10-0
De eerste pot met dubbele cijfers zal in Limburg plaats vinden. Niet te veel woorden aan vuil maken. Heel gemeente Horst zal een kaarsje aansteken voor dit fiasco.

Oedenrode - Rosmalen: 1-5
Rosmalen klaar voor promotie, met vijf vlugge goals laten ze het al snel voor gezien. Felix weet wel nog zijn stempel te drukken op de website, hij kan zijn kleurenpalet weer aanvullen met de drie kleuren van de bondsregenboog.

baap07 | 05/09

Om te beginnen trap ik af te zeggen dat ik wederom zin heb in het seizoen met vertrouwde en nieuwe legendes die op kunnen staan.

Nuenen - Venray: 3-3
Venray zal wederom hoge ogen gooien in de doelsaldopolonaise. Veel goals voor, nog meer tegen en dan heeft het publiek in Nuenen toch wel een leuk potje te aanschouwen. Nuenen probeert hoge ogen te gooien, maar laat al snel genoeg puntjes liggen.

Gemert - Best: 1-5
Degradant Best, laat de buren uit Gemert zien dat het eigenlijk niets voorstelt. Gemert wordt direct naar hun regio op de ranglijst gebonjourd. Het wordt wel een verhit gevecht met een aantal kaartjes. Kind van de rekening is waarschijnlijk een redhead.

Scoop - Drunen: 2-0
Drunen kent de mat van de Limbos nog niet. Schaatsend en wel zullen de mannen uit Sittard er twee in glijden. Drunen staat perplex. Kijken of Wibi Sourjadi er nog een in prikt voorin.

Civicum - Concordia: 3-1
Civicum weet weldra kennis te maken met degradant in seizoen 22/23. Voor niemand een verrassing hoop ik. Het is te hopen dat Bono nog rondloopt, want anders zullen ze geen doelpunten scoren.

Maastricht - Horst: 5-0
Heeze mocht vertrekken, maar dank de goden dat we een nieuwe duikboot hebben gevonden. Maastricht heeft in ieder geval deze rotpot al gehad. Welkom in de tweede klasse!

Oedenrode - Rosmalen: 0-4
De mannen van Rosmalen hebben vorige seizoenen al laten zien dat het over technische kwaliteiten beschikt. Nu het ook een jaartje ouder is zullen ze kans willen maken op de titel. Het heeft geen kind aan Rooij, dat alle aspiraties de kliko in heeft gepleurd en mag hopen dat het handhaaft. Felix moedigt vanaf de kant aan en zal waarschijnlijk alsnog een kaart pakken. Knap hoe die dat doet.