Speelronde 2

Geplaats door: bankwarmer ( )

  • 2D
  • 14/09
  • 1300

Nieuwe ronden, Nieuwe kansen:

Best - Nuenen
Concordia - Scoop
Drunen - Gemert
Horst - Civicum
Rosmalen - Maastricht
Venray - Oerenrode
Reageren

El Pepe | 17/09

Best ‚Äď Nuenen: 1-3
Beide ploegen hebben vorige week zeer overtuigend gewonnen. Voor de neutrale toeschouwer wordt dit een leuke pot, maar als Nuenen de 2e helft gewend is aan het zand in de schoentjes trekken ze aan het langste eind.

Concordia ‚Äď Scoop: 1-2
De mannen uit Sittard hebben het verlies tegen de Drunenaren verwerkt en pakken de punten in deze limbo derby. Ze zullen blij zijn deze overwinning te kunnen vieren in een clubhuis waar het iets meer leeft dan thuis…

Drunen ‚Äď Gemert: 2-0
Gemert is nog niet bijgekomen van 6 keer de bal uit het net halen, terwijl Drunen in de flow is blijven hangen van de stunt van afgelopen week. Met twee rake corners bepaalt Drunen zakelijk deze website.

Horst ‚Äď Civicum: 1-1
Twee teams die gebrand zijn om punten te pakken, wat zich uit in een zeer boeiende pot om te kijken. Geen van beide weet echter de winst over de streep te trekken en ze moeten genoeg nemen met 1 punt.

Rosmalen ‚Äď Maastricht: 2-1
Na een gelijk spel van afgelopen week van Rosmalen waarin ze veel scoorden willen ze koste wat het kost punten pakken. Ze hebben er al twee ingeprikt als Maastricht eindelijk is wakker geworden na de wereldreis. Helaas voor Maastricht valt de achterstand niet meer in te halen en kunnen ze zonder punten weer aan de terugreis beginnen.

Venray ‚Äď Oedenrode: 1-3
Met de nederlaag van vorige week nog vers in het geheugen begint Venray een pot tegen de boys van Oedenrode die bewezen hebben dat scoren geen probleem is. Echter hebben ze ook laten zien dat de verdediging niet helemaal waterdicht is. Venray scoort hun eerste goal.

Burak Yilmaz | 16/09

Best - Nuenen 2-5
Beide teams goed begonnen. Best denkt nu gelijk dat ze mee doen om promotie echter de smurfen zijn toch paar maatjes te groot!

Concordia - HC kepçe 1-6
4 Turks internationals erbij waardoor kepçe vol voor het kampioenschap gaat! Het is Duitse dag in Roermoney waardoor Bono de hele dag shotjes moet uitdelen in de plaatselijke dancing.

Drunen - Gemert 4-1
Gimmert gaat een zwaar seizoen tegemoet zonder de Koen & Sander show! Drunen vorige week flink gestunt tegen kampioenskandidaat nr. 1 Deze week gaat het makkelijker!

Horst - Civicum 3-3
3e klasse kraker!

Rosmalen - Maastricht 2-4
Den Bosch U18 minder goed als verwacht. 5-5 tegen Felix en kornuiten is niet de Beste start. De haarbandjes uit het zuiden hadden een stroeve start, maar zal deze week iets makkelijker de puntjes binnen harken.

Venray - Oedenrode 1-5
Felix in zijn in eentje sterker dan de testosteron boys uit Venray

GertJan | 15/09

Best - Nuenen: 0-4
De Abu Dhabi Boys maken zich op voor een potje tegen de Spanjaarden. De Hectare zand is klaar voor de pot. Spannend wordt het niet, een richtingsverkeer richting de goals van Best.

Concordia - Scoop: 2-1
De Vlaaientroffee is van start. De lijnbus uit Roermond rijdt nagenoeg een heel uur op tijd. 10 minuten laten ze zich verLeiden en krijgen een tegendoelpunt om de oren. Arriva lijnbussen team van Roermond wint deze pot maar net.

Drunen - Gemert: 2-3
De mannen van Gemert staan klaar voor een pot drama hockey in Drunen. Ook al speelt Gemert uit hebben ze toch een voordeel met het veld/grond. Een zandveld voelt als thuis in de kassenbouw, hierdoor zal Gemert aan het langste eind trekken.

Horst - Civicum: 3-3
Dominator is terug in Horst. Beide teams staan strak en klaar om een goed potje te hakken, beuken en te zagen. Deze website komt met wel geteld drie kanaries, zo kunnen zij ook door wisselen om overwerken te voorkomen.

Rosmalen - Maastricht: 2-1 of 6-0
aan de uitslagen van vorige week is hier geen pijl op te trekken. Rosmalen weet het net goed te vinden, maar krijgt er ook gemakkelijk tegen. Maastricht met een hele slechte eerste indruk? Of zijn de StUdenten zwaar verzwakt? we zullen het zondag weten.

Venray - Oedenrode: 2-5
Oedenrode een goed begin met een puntje tegen een van de titelkandidaten. Venray mocht vorige week op de slachtbank en is nu klaar voor consumptie door Rooi. Felix bedankt Nuenen in de vorm van een plakje kaas.

Bonostono | 15/09

Best - Nuenen 1-5
Best heeft vorige week meteen duidelijk gemaakt dat ze Best wel weer terug de 1ste klasse in willen. Overigens zijn de paella eters ook stevig begonnen aan de competitie. Het gaat een leuke website worden, overigens gaan de Smurfen ruim winnen met kastelen bouwen in de zandbak van Best. Wel 1 tegen doelpunt omdat de aanvoerder van Nuenen is blijven hangen bij de Mc Donnalds langs de snelweg.

Concordia - Scoop 3-1
Het gaat hier een mooi Limburgs onder onsje worden, overigens zullen die nog wel vaker voorkomen in zo een Duitse poul. Scoop komt snel met een goal op voorsprong omdat de keeper van Roermond nog vlaai in de kantine is eten. Gelukkig sleept mijn fan speler Bono er snel 2 in en scoort zijn hattrick in het 3de kwart met een backhand.

Drunen - Gemert 1-1
De tractoren kunnen van stal gehaald worden en de boeren van Gemert mogen dit weekend gaan protesteren tegen Drunen. Drunen wint de eerste website onverwachts maar dat lukt geen 2de keer. Nadat de boeren 6 tegenslagen van Best moesten incasseren zijn ze gebrand voor de winst. Het word een saaie website voor neutrale kijkers, 1-1

Horst - Civicum 0-0
website voor de statistieken, geestdodend saai. 0-0, het boeit eigenlijk ook niemand.

Rosmalen - Maastricht 1-0
Nadat spelers van Maastricht voorbij de grenscontrole zijn en Limburg eindelijk uit mogen staat ze een interessant potje te wachten tegen Rosmalen. Rosmalen heeft een bizarre flipperkast wedstijd achter de rug gehad en zal graag willen winnen. Maastricht verliest met 1-0 omdat de spelers niet met de goed abn sprekende scheids kunnen communiceren.

Venray - Oedenrode 0-3
Hopelijk is Venray een beetje bijgekomen nadat ze met 8-0 door Smurfen geklopt zijn, ze hebben de paella van hun bord laten eten. Rooij heeft Felix weer opgetrommeld om de vrouwelijk scheids te kunnen versieren. 0-3 voor Rooij omdat de website gestaakt wordt, namelijk een vechtpartij bij de voetbal waardoor heel Venray H1 opgetrommeld werd om te komen helpen.

Herrie Gerrie | 14/09

Best ‚Äď Nuenen 1-4
De duikboten uit Nuenen willen dit jaar echt voor kampioenschap gaan en mogen voortaan niet meer op de zaterdag drinken. De vraag is dan ook wie er harder verliest? Nuenen loopt hard over Best heen en het is een jantje eerste helft.

Concordia ‚Äď Scoop 2-2
Een van de velen Limburgse potten die dit seizoen gespeelt zullen worden. Concordia en Scoop zijn beiden niet goed en tijdens deze pot zullen ook wat kaarten vallen. Scoop zal blij zijn ergens te spelen waar meer sfeer is dan in Sittard, maar er zal ook niks te doen zijn in Roermond. Saaie 2-2

Drunen ‚Äď Gemert
Drunen uit gewonnen tegen Scoop terwijl de rooie rakkers uit Gimert er 6 om de oren kregen van Best. Drunen zal dus makkelijk over Gemert heen lopen. Misschien toch weer tijd om voor Gemert om de Koen en Sander show terug te brengen, want ze zullen het lastig krijgen dit hele seizoen

Horst ‚Äď Civicum 0-0
Twee promovendi die het elkaar ongetwijfeld lastig zullen maken. Om eerlijk te zijn weet ik nog niet wat ik hiervan kan verwachten, maar voor de neutrale toeschouwer verwacht ik een gruwelijke saaie pot

Rosmalen ‚Äď Maastricht 4-1
Den Bosch JO-18 zal gebrand zijn nadat ze al punten hebben laten liggen in Oedenrode. Maastricht een magere overwinning op Horst. De degradanten van de 1e klassen staan te slapen het eerste kwart door de 1,5 uur lange reis en de jonkies uit Den Bosch klappen eroverheen. 3-0 na 17,5 minuten. Maastricht weet het niet recht te trekken…

Venray ‚Äď Oedenrode 3-3
Venray en Oedenrode kunnen beiden voor records gaan. De een voor de meeste doelpunten voor en tegen en de ander voor de meeste prenten in een seizoen. Ik heb uit betrouwbare bronnen al gehoord dat tijdens Oedenrode-Rosmalen al wat kleurrijke prenten gevallen zijn. 2-5 in kaarten 3-3 in doelpunten

baap07 | 14/09

Best - Nuenen: 2-3
Beide ploegen wisten met ruime cijfers te winnen van de kleintjes. De koppositie staat op het spel in de zandbak van Best. De spelers van Nuenen balen dat ze het nieuwe materiaal alweer kunnen vervangen na hak en vliegwerk van Best. Toch weten ze op geheel eigen wijze het Nuenen knap lastig te maken. De Spaanse paellas weten echter in de slotfase door te drukken. Best zal aan het eind van het seizoen zuur terugkijken op deze verliespartij.

Concordia - Scoop: 1-3
Een potje diep verscholen in het land waar je niet komen wilt: Limbo. Waar het in Best spannend wordt, zal tegenovergesteld waar zijn in de outletstad. Scoop schrijft in extremis wel drie punten bij in de Limbocup. In de huidige competitie doen ze verder nauwelijks mee.

Drunen - Gemert: 3-0
Gemert heeft flink op de broek gehad van de streekgenoot, wat voor hangende kopjes heeft gezorgd. Drunen had een prima start tegen de Turken van Yilmaz. Vandaag valt er weinig eer te behalen voor de Drunenaren tegen een op-het-gat-liggend Gemert. Drie keer raak in het tweede en derde kwart en met piepende bandjes naar huis. Gemert mag zich opmaken voor de executie.

Horst - Civicum: 5-2
Bood Horst veel weerstand of was Maastricht zo slecht? We zullen het niet weten. De mannen uit Cuijk wisten tegen de Roermoneys geen vuist te maken. Een voorbode voor een degradatiekraker... Horst zal er wel met de punten vandoor gaan, maar eerlijk gezegd interesseert het me niet. De gele kanaries krijgen het zwaar vandaag.

Rosmalen - Maastricht: 3-1
Beide ploegen leken toch meer in hun mars te hebben dan een gelijkspel tegen het Willemloze Rooij en een nipte overwinning tegen promovendus Horst. Een van de twee zal vandaag moeten gaan aanhaken bij de top, en de ander mag met de staart tussen de benen naar huis. Wie welke rol toebedeeld krijgt is nog spannend. Ik zet in op Rosmalen met een kleine overwinning. Het zal de zuiderlingen niet goed doen zo te zijn begonnen.

Venray - Oerenrode: 3-3
Felix en zijn neefjes wisten verbazingwekkend een punt te stelen tegen promotiekandidaat Rosmalen. Venray ging hard onderuit tegen de matrozen en is getergd. √Č√©n ding is zeker: hier gaan veel kaarten vallen. Of Felix meedeelt in dit circus lijkt mij overbodig te beantwoorden. Laat je dochters maar beter thuis. 10 tegen 10 levert uiteindelijk een gelijkspel op.

Cornervlag | 14/09

Best ‚Äď Nuenen: 2-3
De bedoelingen zijn duidelijk, Best en Nuenen hebben de toon gezet voor dit seizoen. Met 0-6 winnen bij Gemert en 8-0 thuis van Venray gaat zondag de eerste echte krachtmeting worden voor dit seizoen. Op de Sahara van Best gaan de twee kemphanen uitmaken wie zich de Beste van omgeving Eindhoven mag noemen. Een waar hondengevecht op het programma.

Concordia ‚Äď Scoop: 3-3
De limbocup ronde 1 voor de buslijn en hoge bal gaat beginnen, de outlet boys pakte drie punten bij promovendus Civicum en de mannen van Fortuna lieten punten liggen op het eigen veld tegen degradant Drunen. Afijn deze week een burenruzie waarbij niemand wil verliezen en winnen het enige is wat telt deze week, de echte winnaar is het publiek bij deze website.

Drunen ‚Äď Gemert: 4-0
Dat Gemert kwaliteit ingeleverd had was bekend maar dat je op je eigen veld zo op je klote kon krijgen doet wel pijn, deze week uit naar Drunen dat verrassend won bij Fortuna is dan geen lekkere tweede website. De kassenbouwers gaan glansloos onderuit en streven af op degradatie.

Horst ‚Äď Civicum: 2-3
Vorig seizoen was dit een topper in de derde klasse, dit jaar is het een kraker tegen degradatie, Harry&co gaan op bezoek in het zuiden van de world kitchen gelukkig hebben ze nu bondscheidsen die onpartijdig incapabel fluiten waardoor deze website met 7 kaarten in verschillende kleuren gaat naar de Cuijkse formatie.

Rosmalen ‚Äď Maastricht: 4-4
Het orkest van André Rieu dacht makkelijk de boertjes van de world kitchen op te rollen maar kwam van een koude kermis thuis. Rosmalen beet zich stuk op Felix en consorten door met 5-5 gelijk te spelen, toch eerder naar bed gaan jongens en minder Fortnite spelen in de avonduren. Het orkest komt op achterstand van de lange reis maar herstelt zich in het laatste kwart door geheel op zijn Duits een punt te stelen in Den Bosch.

Venray ‚Äď Oedenrode: 3-3
Over een koude kermis kan Venray ook wel meepraten, door gigantisch op de broek te krijgen van de Spaanse smurfen. Rooi en Felix hebben nog een punt gestolen op bezoek bij Rosmalen en hopen dit kunstje weer te flikken tegen de ijzervreters van Venray. Guido maakt een hattrick en Felix pakt geel en de keepster van Dames 1.