Speelronde 3

Geplaats door: bankwarmer ( )

  • 2D
  • 19/09
  • 1782

Een paar uitglijders en verrassende uitslagen in speelronde 2, wat gaat speelronde 3 brengen?

Civicum - Maastricht
Gemert - Concordia
Nuenen - Drunen
Oedenrode - Best
Scoop - Horst
Venray - Rosmalen
Reageren

El Pepe | 24/09

CIvicum ‚Äď Maastricht: 0-2
Maastricht is nog niet helemaal goed uit de verf gekomen en heeft het lastig tegen Civicum. Daarbij komt kijken dat de tocht naar het zuiden bijdraagt aan een slome start van de website. In de tweede helft prikt Maastricht er 2 in.

Gemert ‚Äď Concordia: 2-3
Afgelopen week is Concordia flink onderuit gegaan en Gemert staat nog op 0 punten. Beide ploegen hebben dus genoeg motivatie om te punten de pakken. Met lelijk hockey en een paar kaartjes op zak weet Concordia te winnen. Gemert blijft onderaan bungelen.

Nuenen ‚Äď Drunen: 4-2
Daar is ie dan, de pot voor #1. Drunen reist af naar de mannen in blauw en weet lang de spanning in de website te hoUden. In de rust wordt Nuenen toe gesproken om alle ballen op de nieuwe aanwinst uit Pakistan te spelen waardoor ‚ÄėRiz‚Äô de website bepaalt en de punten in eigen huis houdt.

Oedenrode ‚Äď Best: 1-3
De gestaakte pot heet het websiteritme van Oedenrode verstoord waardoor ze een slechte 1e helft spelen. Verder is Best gewoon beter en wint de pot van de buren.

Scoop ‚Äď Horst: 3-4
Beide teams hebben afgelopen week laten zien dat scoren geen probleem is. Een website met veel goals die heen en weer gaat. Scoop is het 1e en 3e kwart beter, maar Horst het 2e en 4e dus Horst mag de punten mee naar huis nemen.

Venray ‚Äď Rosmalen: 0-6
Venray hoopt op een plaatselijk stortbui zodat ze de website kunnen staken en de nederlaag kunnen uitstellen. De weersvoorspelling is echter zonnig met geen wolkje aan de lucht. Rosmalen mag deze pot zorgeloos werken aan hun doelsaldo en nemen 3 gratis punten mee naar Brabant.

Bennybenassi | 21/09

Civicum ‚Äď Maastricht: 3-1
Lang geleden sinds Cuijk in de 2e klasse heeft ‚Äėgehockeyd‚Äô, zoUden nog steeds haren in alle putjes in de douches hebben zitten? Ik vind dit een lastige pot om te voorspellen, ik hoop namelijk dat beide ploegen zo snel mogelijk degraderen. Mannen van Maastricht teleurstellende start, Civicum heeft het publiek achter ze staan waardoor ze daadwerkelijk iets klaar gaan spelen. De nieuwe Nienke Kok van de competitie heeft een meesterplan waardoor die papzak voorin een hattrick maakt.

Gemert ‚Äď Concordia: 4-2
Hebben jullie het nog niet gehoord? Gemert heeft nog 4 gingers aangetrokken, waardoor ze nu echt de roodste ploeg van de competitie zijn. Alleen Felix heeft meer met de kleur rood. Beide ploegen spelen zeer ondermaats en gaan samen met Maastricht uitvechten wie gaat degraderen naar de 3e klasse. 2 sterren voor de broodjes na de website

Nuenen ‚Äď Drunen 4-0
De enige twee teams met 6 punten kunnen gaan beslissen wie er los bovenaan komt te staan. De pa√ęlla etenden duikboten hebben een Pakistaan op straat gevonden in Nuenen die blijkbaar een aardig balletje kan slaan. Nuenen zal dan ook met hun pre-meals paella overgaan naar de Curry‚Äôs van hun paki. Makkeljike overwinning voor Nuenen want de paki heeft maar liefst 20 pepers in de curry verwerkt.

Oedenrode ‚Äď Best 4-3
team Felix heeft nu pas hun 2de website van de competitie omdat Felix net voor de website tegen Venray beiden moeders van de scheidsrechters op de mond heeft gepakt. Hier waren de scheidsrechters zo van slag geraakt dat ze de website maar hebbe afgelast. Oedenrode dus geen website gehad, maar in de voorbereiding hebben deze twee ploegen al 2x tegen mekaar gespeeld. Felix maakt 3 hattricks, 3 goals met zijn hoge backhand, 3 kaarten (2 geel, 1 rood) en 3 dames die aan de kant staan weet hij weer op z’n mond te pakken. Best is Best van slag en kan de overwininning dan ook niet over de streep trekken.

Scoop - Horst 2-2
Een echte Limburgse/middenmotor kraker. Horst gaat voor het 3e gelijke spel op rij en mag dit zien te bewerkstelligen in de heksenketel van Sittard. De snelle dembele van Scoop is echter een ware plaag voor de ploeg uit Horst. De linksback moet zelfs na het eerste kwart al aan de beademing maar uiteindelijk krijgt Horst alsnog wat het verdiend. Het 3e gelijkespel.

Venray - Rosmalen 0-4
Het schijnt dat Venray afgelopen weekend geluk heeft gehad dat Felix zich voor de website al weer misdragen heeft, anders waren ze weer de bietenbrug op gegaan. Venray heeft daardoor deze week de koppen bij elkaar kunnen steken onder het genot van een anabolespuit. Echter heeft het geen effect gehad en worden ze aan alle kanten voorbij gelopen op hun mosgroene laken. Ondanks dat de aanvoerder van Rosmalen niet aanwezig is zorgt de vervangende aanvoerder voor een loepzuivere hattrick. De strafbal die Venray nog mee krijgt is zelf een eenvoudige prooi voor de keeper van Rosmalen.

Jomandaa | 20/09

Civicum - Maastricht 1-3

De Mestreechtenaren weten dit seizoen nog niet echt te overtuigen. Snap ik ook wel. Welke stUdent wilt nou in facking Limburg gaan studeren? Na de flinke reis zijn ze ook enorm ingekakt waardoor ze met 1-0 achter komen te staan. Echter wordt er in vlot tempo weer bijgepakt dus eindigen ze met 3 punten.

Gemert - Concordia 1-3

Bij Gemert heeft de gemiddelde speler nog geen eens lichaamsbeharing dus die bakken er ook vrij weinig van. Die rooie die tevens coach van dames 1 is prikt er toch eentje in wanneer een van zijn vele solos wel een keer lukt. Concordia heeft wel gewoon iets meer kwaliteit. Saaie pot, saaie winnaar en waarschijnlijk ook een saaie derde helft.

Nuenen - Drunen 4-2

Dit belooft een spannende pot te worden. Beide teams nog ongeslagen, al is Drunen nog niet echt getest dit seizoen. De blauwhemden wisten echter wel nipt te winnen van degradant Best. Hun zelfvertrouwen heeft een goede boost gehad vorig week. Dit tezamen met de international uit Zuid-Azie zorgt voor de winst vandaag. Alleen als de piraat op de bank zit dan, anders zal de score omgedraaid zijn.

Oedenrode - Best 0-2

Een echte hockeyfanaat zal het niet ontgaan zijn dat deze twee teams al tegen elkaar hebben gespeeld in de voorbereiding. Of dat nou wel zo slim is? Beide teams hebben geen geheimen meer voor elkaar en het zal net een schaakwebsite worden. In het laatste kwart realiseert Felix zich pas dat schaken helemaal geen fysiek spel is en mag het veld vroegtijdig verlaten. Best is simpelweg een maatje te groot voor de boeren.

Scoop - Horst 3-3

Horst, wat moeten we er van zeggen? Nipt verloren van de degradant en gewonnen van de promovendus. Na vandaag zullen we een beetje weten hoe we ze in kunnen schatten. Scoop is gewoon een degelijke ploeg dus zal dit een leuke pot gaan worden. Publiek is uiteindelijk de enige winnaar van deze website.

Venray - Rosmalen 1-5

Kan beton niet tegen een beetje water?? Ben geen bouwvakker maar dat veld lijkt me echt aan vervanging toe. Helaas hebben ze weer eens te zwaar in de gewichten gehangen op vrijdag dus heeft de helft spierpijn. Niet handig tegen Rosmalen. Ze overklassen de gymboys vrij eenvoudig. Mr bicep redt de eer.

Cornervlag | 20/09

Civicum ‚Äď Maastricht: 1-2
De mannen uit Cuijk hebben zich lelijk verkeken op de website tegen de world kitchen en staan nog op nul punten, dat zal na dit weekend niet anders zijn. Toch nog maar eens aan Harry vragen of hij jullie van een ouderwetse Spartaanse peptalk kan voorzien mannen!

Gemert ‚Äď Concordia 0-5
Gemert uit is dit seizoen geen lastige website meer, drie makkelijke punten voor de Roermoney boys. Gemerts rood zakt af naar de derde klasse als ze niet snel resultaten gaan boeken!

Nuenen ‚Äď Drunen: 4-1
Nuenen uit is geen prettige website en de blauwe zeelieden verkeren in goede vorm, zonder serieuze schade aan de boot teruggekeerd uit de woestijn. Drunen presteert boven verwachting dan dat we ze in eerste instantie hadden gegeven en ze gaan het de smurfjes ook lastig maken de eerste helft, El Cholo van Nuenen geeft weer een donder speech in de rust en het vlaggenschip koerst af op drie punten!

Oedenrode ‚Äď Best: 1-4
Wegens de hevige waterval was de website gestaakt niet prettig om te weten dat je het restant van die website nog moet uitspelen op een later moment afijn!
De schoffies verloren nipt van de blauwe uit de regio en zijn gebrand om Felix een jantje te geven, die sleeper van Best legt er twee binnen en door gerommel achterin komt de einduitslag op 1-4 te staan.

Scoop ‚Äď Horst: 4-2
Tijd voor een nieuwe ronde in de Limbocup, Sittard basaksehir neemt op doelsaldo de leiding en wil deze ook graag uitbouwen tegen de world kitchen uit Horst. Eenzijdige website op de ijsbaan van Fortuna vanwege verslapping prikken de gele keukenhulpjes er nog twee in maar daar blijft het wel bij.

Venray ‚Äď Rosmalen: 1-10
De Bodybuilders van Venray weten niet wat ze aan het doen zijn, Guido en zijn compagnon op het middenveld staan er alleen voor. Een keeper zonder zelfvertrouwen en dan moet je donderdag nog een oefenwebsite spelen tegen Bob de Voogd en Helmond. De eiwitten na de website zijn niet genoeg om zware benen te voorkomen en Den Bosch JO16-1 dribbelt er met speels gemak doorheen voor een monster uitslag.

baap07 | 20/09

Civicum - Maastricht: 0-2
Maastricht weet niet bepaald te imponeren. Tegen Horst had het al moeilijk en dan moet je Cuijk nog krijgen. Mooi hockey zit er vandaag niet in voor de zweetbanden. Een nipte overwinning en 3 kapotte sticks verder...

Gemert - Concordia: oninteressant
Deze pot mag je opschrijven als 0-0, 3-3, 22-22. Niemand boeit het wat en met een beetje geluk degraderen beide ploegjes. De groeten.

Nuenen - Drunen: 2-2
Dit kan nog wel een spannend potje worden. De smurfen laten zien wederom bovenin te willen meedraaien en Drunen presteert toch boven verwachting. Drunen weet het onderste uit de kan te halen en pakt met kunst- en vliegwerk een punt mee van de blauwhemden. Nuenen likt de wonden en ziet concurrenten dichterbij komen.

Oedenrode - Best: 2-1
Felix en companions weten elke week stennis te schoppen. De brabos vechten het onderling uit met de betonblokken van Best. Felix krijgt een knal voor zijn harses en dit resulteert in zijn eerste kaartvrije namiddag. De beukers uit Best pakken een aantal oliedomme kaarten en mogen zonder punten terug naar maccie Best.

Scoop - Horst: 3-1
De zoveelste ronde in de Limbocup. Yilmaz en co weten lastig punten te pakken, maar Horst is eigenlijk wel slecht. Daarom is de sfeer naast het Fortuna stadio nog redelijk. Horst is gelukkig tamelijk snel weer thuis.

Venray - Rosmalen: 1-4
De beunhaasjes van Venray draven weer op voor een nederlaag. Op eigen nest is het wederom vissen geblazen voor doelman Drommel. De coach blijft toch op zoek naar nieuwe keepers, want deze wordt toch verrassend vaak gepasseerd... De rest van het team is ook aan vervanging toe. Of opdoeken die handel? Achja, Rosmalen wint gemakkelijk en mag drie punten bijschrijven.

Potaato | 20/09

Civicum - Maastricht 1-2
Maastricht komt met magerige uitslagen op een derde plek terecht, maar spelen wel 2-2 tegen de mannen uit Rosmalen. Duidelijk geen doelpuntenmachine, maar de gemiddelde 2 per website blijven ze vasthoUden.

Gemert - Concordia 0-3
Gemert wordt naar zijn plek gewezen in de competitie van dit jaar. Probeer er wat in de derde helft van te maken mannen, want als het tegen concordia niet lukt, gaan jullie een zwaar seizoen tegemoet.

Nuenen - Drunen 4-1
Nuenen bewijst dat het kan scoren, maar Drunen zoekt dit jaar een hogere plek in de competitie! Jammer dat ze dan al vroeg Nuenen moeten treffen en op hun plek worden gezet. De cornermannen scoren er 4.

Oedenrode - Best 3-4
Best laat punten liggen tegen Nuenen, en mag dan vervolgens op tegen Felix.. Alsof de mannen het niet zwaar genoeg hadden. Felix slaat er met zijn hoge backhand 3 in, maar helaas, het blijkt nét niet genoeg.

Scoop - Horst 4-5
Scoop laat even zien dat ze wakker zijn geschud, maar de mannen uit Horst laten ook niet over zich heen lopen. Een doelpuntrijke website, waarbij tot verrassing van iedereen Horst aan het langste eind trekt. Scoop verspeelt weer punten.

Venray - Rosmalen 1-6
De mannen uit Venray snappen er niks meer van. Zon thuisvoordeel cre√ęren met die betonplaat met groene zeep, extra grote metalen noppen aangedaan, 3 blessures meegeven aan de tegenstander en w√©√©r vliegen er 6 goals in.. Zou het dan toch echt aan henzelf liggen?

Sierd de Wolf | 19/09

Civicum - Maastricht: 2-3
De vorm van Maastricht valt tegen. De Maasjes weten tegen Cuijk weinig klaar te spelen. Civicum zal tot het einde door gaan maar niet aan het langste eind kunnen trekken.

Gemert - Concordia: 2-2
Beide ploegen hebben na afgelopen twee websiteen weinig zin meer om mee te doen aan de competitie. Na wat heen en weer pompen van beide ploegen willen de scheidsrechters niet stoppen met de brilstand en leggen vier strafballen klaar. Deze worden, tot verbazing van het publiek, gescoord. 4 goals en een hele saaie pot, en de heb ik het niet over de coach.

Nuenen - Drunen: 4-1
Drunen goed uit de startblokken gekomen. Een website die bepaalt wie er boven aan de ranglijst komt te staan. De smurfen weten echter met de curry meister de pot te winnen.

Oedenrode - Best: 1-2
Best kan weer de knie√ęn laten rusten op het waterveld van Rooi. Door de extra veerkracht laat de sleper, met ligt overgewicht, de keeper twee keer vissen. Uit frustratie pakt Felix een moeder van de tegenstander op de mond, hierdoor is iedereen van Best afgeleid en kan Rooi nog een goaltje mee pakken.

Hogebal - Worldkitchen: 6-4
Beide ploegen klaar voor een nieuwe limbocup website. Scoop speelt de hele website zoals ze willen spelen, heel wisselvallig. Hierdoor weet Hostie er vier in te leggen, wel weet Scoop in de wisselvalligheid 6 goals te maken om de overwinning op hun naam te schrijven.
Over Sfeer wordt niet gesproken Fortuna moet namelijk op zaterdag spelen.

Venray - Rosmalen: 0-4
Hopelijk kan deze pot niet doorgaan omdat het veld van Venray niet meer bespeelbaar is. Ook deze betonplaat is klaar om vervangen te worden door een waterveld. Gelukkig beschikken ze nog over een zandveld die Rosmalen niet graag ziet. Het klasse verschil is echter te groot, ook op zand weet Rosmalen te winnen.